Dünyayı siyasi liderlerin yönettiğine inanmıyorum. Hatta Obama'nın dahi kukla olduğuna inanıyorum. Saldırıların kurgulanmış olduğunu ve dünya hükümetlerinin bu saldırılar karşısında etkisiz eleman olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiçbir hükümet, Belçika hükümeti bile bu silah lobisine karşı gelemez. "Savaş çıkarılacak ve bu savaşın öncesinde, bu savaşı haklı gösterecek terör saldırıları yapılacak" denildiği anda bu lobiye hiçbir ülke başkanının karşı gelebileceğini düşünmüyorum.
Yanlış anlaşılmasın, amacım hükümetleri aklamak değil, sadece dünyadaki sade vatandaşlar olarak bizi gerçekten tehdit eden şeyi anlatmaya çalışıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Bana katılıyor musunuz? Ekleyecekleriniz var mı? Rothschild ve Rockefeller'ı duymuşsunuzdur. Dünyayı yönettikleri iddia edilen iş adamları.
Aynı fikirdeyim.
Aynı fikirde değilim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyayı kim yönetiyor? Dünyayı yönetenler, savaş çıkmasını mı istiyor?
bence dünyayı cahil kesim yönetiyor. adam hayatında bir kere bile düşünmemiş. kafa dolabın en üst rafındaki borcam gibi. taşınalı beri kullanılmamış. arada tv'de biri bir şeyler diyor bizimki çıkarıp bir tozunu alıp geri koyuyor. bazı çakallar da ayıkmış davaya bunları kullanarak dünyanın kaymağını yiyor. savaş muhabbeti de aynı. bir milliyetçilik falan davası çıkarmışlar sığır gibi adam vuruyoruz, birbirimizi patlatıyoruz. bunlar da para kazanıyor işte. adamlar bizimle sims oynuyor işte. ne gülüyorlardır ya... "kanka lan, mesela ben sizin oraya uçak yollamışım, sen düşürmüşün falan sonra hop savaşırmışız sadfdasf ne biçim ölür lan enayiler dimi kanks" bu tarz.
Abla Allah bin sukur olsun sizin gibi dusunenler var su iki adam ve daha bir kaci dunyayi mahvediyor. Amerika zaten bu kisiler tarafindan kontrol ediyor FED zaten bunlarin. Dunyanin son 100 yillik tarihi tamamen bir duzmece. Ayni fikirdeyim ve bana kalirsa Tayyip Erdogan icin bunca nefret bu yuzden cunki 2009 yilindan Davos daki 1 minute olayindan sonra tamamiyle bir Erdogan AKP nefret etme politikasi baslatildi ve bunu basariyorlarda. Medyada bu ve bunun gibilerin elinde bu yuzden cokda zor olmuyor.
Siyasete bayya yakınım Dünyayı yöneten 5-6 aile var bunlar yahudi ve Amerikada yaşıyorlar. Ve bu gruptan olan bazı insanlar şeytanla iltibata geçtiklerini söylüyorlar. Tanrıyı kıyamete zorluyorlar kendi dillerince. Yani İnsanları git gide yahudileştirerek ve kötülüğü yayarak Allah C. c kıyameti koparmasını istiyorlar. Zaten başarılıda oluyorlar ama İstanabul ve Türkiye yıkılmayacak islam alimlerine göre çünkü Geçmişten berki buralara çok dikkat çekilmiş zor zamanlarda büyük liderler çıkmış Mustafa Kemal gibi bunların hepsi durduk yeremi oluyor sanyorsunuz hayır Allah nasip ediyor bu millete Mehdi A. s İstanbuldan çıkıp bu oyunlara bir dur demesi bekleniyor çünkü Deccal görevini şu an çok iyi yapıyor tüm ülkeler perişan halde özelikle islam alemi çökmüş durumda Ortadoğu bitmek üzere bir an önce islam mezhepleri birbirini kışkırtmayı bırakıp birlik olmaları lazım Ortadoğunun gözdesi Türkiyeye destek vermeleri lazım Müslüman aleminde şu an en güçlü Türkiye çünkü...
Yönetici şahıslar değildir SİSTEMDİR. Mermiyi , bombayı yiyenlerin yaraları birilerinin işine yarar. O birileri yeni sorunlarla yeni yaralar açar. Birileri ürettikleri soruna sahte çözümler satar , kazancı sağlar ve o birileri yeni kazançlar için hedefe yeni kurbanlar , masumlar , müşteriler arar. Menfaatler gittikçe büyür , kurbanların fiyatı küçülür. Kurbanların fiyatı düştükçe daha fazla kurban gerekir. Daha fazla kurban için daha fazla... Şeklinde uzar gider. Potansiyel kurbanlar ise diziler ile , yarışma programları ile , ulaşamadığı yapay mutlulukları sanal şekilde yaşayıp tatmin olmaya; kırmızı spor arabasıyla , 10 bin dolarlık saatiyle en pahalı telefonlarıyla daha fazla köle olduklarını gösterip , diğer kölelere '' siz de benim kadar iyi bir köle olun ve sizin de böyle yapay mutlulukların olsun '' şeklinde hava atarlar. Köleler böyle rekabet ederken sistemin veziriazamları götürdükçe götürür.
insan popülasyonu git gide çoğalıyor küresel bir savaş çıksa 2-3 milyar insan geberse insanlığın süresi uzar yoksa 100 sene sonrasını hayal etmez zor doğal kaynakların amınakoyuyolar küresel ısınma ayrı dert biliçsiz tüketim yüzünden doğanın amınakoyduk insan olmaktan utanıyorum dünyanın amınakoyduk güzelim dünyaya noldu pok oldu
Hah yine İllüminati ye inanan ya da türevlerine inananlar grubunun bencelerinden biri daha. Yahu kimsenin dünyayı yönettiği yok kendinize gelin artık yok o kukla bu kukla deccal mehdi diye uyutuyorlar insanları. Bu mantığın yaygın olmasının sebebi para getiriyor olması azıcık araştırın dünya lideri diye birşey yok şu an ama ileride süper güç olabilir.
1923 / 2023 ! Bu iki önemli tarih de yapılan legal ve illegal anlaşmaların bitişi bu tarih! Yıllardır aynı şeyleri söylüyorsunuz en uç nokta rothscchild ve rockefeller'dir! Bildiğiniz duyduğunuz bilmediğiniz şey ise bu iki ailenin de YÖNETİLENLER koltuğunda oturması! Ön görülerinin %40'ı doğru.
Bunun için üretilmiş bir çok komplo teorisi var bunların bir çoğunun Temeli de ingiltere ye anglo-sakson anlayışa dayanır. Hatta olayı abartıp dünyayı tek bir ailenin yönettiğini idda edenler bile var. İlluminati vs gibi de bir çok tarikatsal düşüncelerde mevcut. Muhakkak her devletin içersinde derin yapılanmalar vardır. Bu kadar yüzeysel olamaz. Ama şu bir gerçek ki o yapılanmanın adı her neyse en güçlü olduğu yer abd. ya da abd üzerinden yönetiyor.
Dünyayı yönetenler diye bir şey varsa eğer , isteyecekleri şey savaş olur tabikide. Çünkü dünyada doğum oranı çok fazla. İnsanlığın sayısı azaltılmazsa çok daha kötü felaketler olucaktır diye bir görüş benimsemiş olabilirler.
aynı fikirdeyim dedim geçmişte birçok olayın ardından da bunların parmakları var fransız ihtilalinden tut 2. dünya savaşının çıkmasına Osmanlının yıkılmasına kadar.
Doğrudur, olabilir. Sonuçta bu gösterdiğin insanlar parayla para satın alan insanlar. Böyle bir durum söz konusu iken devlet ya da dünya yönetmek bir sorun olamaz diye düşünüyorum.
200 adet aile yönetir dünyayı. Bu ailelere tapınakçılar hizmet eder. Tapınakçılara da Masonlar hizmet eder. Sıra böyle devam eder. İllüminatiyi daha kapsamlı araştır
Bence de ama bu kadar değil etkileri sınırlı kalıyordur tabi bunu daha çok genişletmek için bir şeyler yapıyorlardır bazı şeyler bunun sonucu olabilir :l
Dünyayı kimsenin yönettiği falan yok. Sadece bazı lobilerde söz sahibi olan kişiler var. Komplo teorilerine inanmayın.. Kurabiye canavarına inan bence..
NWO yeni dünya düzeni tek devlet tek din , Avrupa birliği ğibi kurumlar yıkılmalı gbol dünya görüşü degil tek bir yönetim olsun dünya üzerinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aslına bakarsan devletler değil silah tüccarları yönetiyor. Bir yerde savaş çıkıyor silahı bunlar satıyor. Gidiyor silah sattıklarının dusmanlarına daha iyilerini verip para kazanıyor sonra yine diğerlerine gidiyor falan. Kısır dongu gibi
@4llah-Diyen-Portakal erkeklrin yönetttği dünyayı gördük, onun içinde yaşıyoruz. bir de biz yönetelim veya daha da güzeli eşit dağılımlı yönetelim. sırf erkekler yönetmesin, kadın ve erkek yönetsin. yoksa çok höt zöt ve savaşlı oluyor dünya. "adam gibi" deyişi de günlük dilimizden çıksın dilerim. doğrusu "kadın gibi" de değil, "insan gibi" olucak aslında!
Amaç bu dünyayı boka çevirmek NWO illuminati adamlar o kadar sapıtmış ki kendilerini insan ırkından bile görmüyorlar ölen insanlar üstünden zevk naraları atıyor biz reptilian ırkından geldik dünyayı ınsan ırkından temizlemek istiyoruz diye açıklamalar yapan var
En İyi Cevaplar