2023 deyip duruyorlar da amacı ne bunların?
Kim ölecek kim soyulacak?
Kim ölecek kim soyulacak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasılsa bir haberi farklı ağızlardan dinlemek farklı anlamlar çıkartırsa bu da öyle.2023 bir hedef o tarihte ne olacak diye bakıp fikir yürütürsen bir yere varamazsın. Lozan diyorlar ama değil öyle olsaydı kanal İstanbul projesi olmazdı. O tarihte ilk 10 büyük süper güçten biride Türkiye olacak
Cumhuriyetin 100. yılı Ve Sevr Antlaşmasi miydi Lozan Miydi Bu Tarihte Bitecek Yanilmiyosam boyle Boğazlardan Savas Gemileri Gecemiycek Ticaret Gemileri Ucret odeyecek Ulkemizden petrol cikarabilcez vs. Bildiğim bunlar
2023'te bitecek anlaşma yok. Lozan bitecek sanıyor cahiller ama Lozan süresiz.
Orada miydin iceriklerini biliyon mu aç bir bak google a kesin muhalefetlik olsun siye sordun bu soruyu
Okudum zaten? 100 yıllık süresi olan Sevr antlaşması ve Lozan imzalanınca Sevr tamamen geçersiz oldu, Lozan da süresiz. Hep tarih dersinde uyumaktan okuyor bunlar. İki antlaşmanın ayrımını yapamıyorsunuz :D
Iyi Kardeşim Tarih Dersini iyi dinlemissin zaten bunu diyen kişi bunu gozden kacirdi 75 Milyon insana yalan şey souluyo aferin biraz daha dinle Her oğretmeninde lafini dinleyip buraya yazma 😉
Ulan bu ne cehalet aç interneti oku :D Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
He Ben Cahilim Mutlu Oldun mu Okumuyom Cahil cahil yasiycam
Sacma sacma seyler okumakta Zırcahilliktir cahilliğin bir üst kademesi
Saçma dediğin şey ülkenin imzaladığı en önemli antlaşma ve ülkenin yarısı (%50 yani, anladıysan) bu anlaşmayı Sevr ile karıştırıyor. Gerçekten bunu bilmediğin için utanman lazım. Siz cehaleti iyi bir şey sandıkça bu ülke gelişmez.
Kardeş sen once yaziyi bir daha oku Sonra konuş 😉ben anlasmaya mi sacma demisim yoksa baska biseyemi aslinda bnim hatam Imam Gazalininde Dediği gibi
"Cahillerle Tartışmayın Ben Kazanamadim"
Lan daha lozanı sevri bilmeyen biri olarak bana cahil demeye utanmıyor musun dhskd REZALET
Bisey Tespit Lafı istedin yere cekiyosun ve bir haltta bilmiyosun 😉 Hadi Isine bak
Sen baya şey biliyorsun belli. Daha bilgi içeren cümlelerle karşılık bile veremiyorsun. Bir de "kesin 75 milyona yalan söylüyor" diye ironi yaptığınu sanıyorsun hahaha ulan adam anayasayı çiğnedi yalan mı söylemeyecek
Sen Nesin Kardeş bela mısın isine git Uğrasmicam yoksa senle sabaha kdr tartisiriz
Sen gerçek kanıt sunmadığın sürece bu bir tartışma değil
Ben yeterince şey dedim senin kalin kafaliliğin ayrica Sen hangi bolumun oğrencissin
Siyaset Bilimi ve uluslararası ilişkiler
Anlasildi Belli zaten sacma mazeretler sacma sacma konuyosun neyse konusma artk
Ne belli djdjdjskbdks lütfen söyle şu bölümüne nasıl bu anlamı çıkardın dhdl tarihi ben bilemeyeceğim de hemşirelik okuyan mı bilecek?
Anlaşmalar biticek ve umarım madenletimizi kullanmaya başlayabileceğiz.
Anlaşmalar bitmeyecek :)
Anlaşma süresiz ve sınırlarımızı belirleyen anlaşma neden bitsin ki
Cevap
10Cevap
2023 te lozan antlaşması sona erecek. Ülkemiz Bor madeni ve petrol çıkarabilecek. Kendi motorunu üretebilecek. Suriyeden büyük bir bölüm toprak alınacak ( eskiden satılan topraklar )
Yok öyle anlaşma bitmesi filan ordan burdan duyma şeylere inanma kardeş aç anlaşmayı oku TTK nın sitesinde var
Yok kardeş yoook gizli maddelerin olduğuda anlaşmada yazar diğer anlaşmalarda yazdığı gibi gizli maddeler bulunmaktadır ibaresi geçer. Tarihçileri dinleyebilirsin bu konu hakkında.
100 ncü yılında Serv anlaşması gerçekleşecek nihayi tarih bu. Eğer bu günlerde tamamen devrilip gitmez isek.. Bir sabah dolar 5 Tl olmuş uyanırsak bilin ki artık birileri cenazemiz için sala veriyor.
wht the fck are you doing?
@Splashmaxx ben Arap kaşığı ile Yahudi boku yiyenlerin karısını kızını fck yapıyorum.
ya türkiye kafirlerin eline geçecek ya da kafirler türkiyenin elinden çok çekecek kaçacak delik arayacaklar çok masum kanı döktüler çok
2023 te Türkiye Bütün hava üslerini kullanabilecek boğazlardan geçen tüm gemilerden vergi ve ücret kesilecek yani Türkiye 2023 te bir süper güç olma yoluna giricek.
Öyle bişey yok
Bu dediklerinin NASIL olacağını söyler misin acaba? Lozan antlaşması bitecek derken baya rezil olursun çünkü
Lozan ın süresi 100 yıl olarak belirlendi bu 100 yıllık süreçte Türkiyeyi bir ortadoğu ülkesi haline getirmek için uğraştılar yıllardır kimsenin söyliyemediğini bu ülkede birileri bağıra bağıra söylüyor 2023 vizyonu bu ülkenin umudu oldu artık bu ülkenin amacı imf ye borçları nasıl öderiz değil nasıl süper güç oluruz
İnternete bak bakalım lozan süreli bir antlaşma mıymış. Sevr ile karıştırdın herhalde.
Sevr 1923 te yok oldu saçmalıyosun sevre göre şuanda ege yunan toprağı doğuda ermenistan ve rusya güneyimizde fransız toprağı olucaktı TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN İLANINDAN VE KURULMASINDAN sonra yeni sınırları belirlemek için taraflar lozana çağırıldı ve bazı kararlar alındı süre olarakta 100 yıllık korkunç bir zaman koydular ama sona gelindi
Lozan 100 yıllık değil arkadaşım lozan bitmeyecek anladın mı? AÇ İNTERNETİ bak diyorum algılama sorunların mı var?
Sen bana Lozan'ın 100 yıllık olduğunu söyleyen GERÇEK kaynak bul susayım. Yoksa cahil cahil konuştuğunla kalacaksın.
Antlaşmalar tarihçilerden öğrenilmez zira yorumlanacak bir şey yok. Lozan antlaşması internette var, aç oku. Süreyle ilgili 1 tane madde yok.
Antlaşmaların süresi zaten olmaz ya DELİRİCEM NFJDH oğlum kim öğretti size bunları jdjf
Bu ülkenin neden okuma araştırma kültürü yok merak ediyorum. Taraflı tarihçileri okuyup cahil cahil konuşuyorsunuz arkadaş bu nedir.
Lozan'ı oku diyorum, sonra git "antlaşma" kavramının tanımını öğren diyorum. Bunu yapsan bir halt öğreneceksin de işine gelmiyor. Lozan'da 100 yıllık diye bir madde yokken hiçbir tarihçisi 100 yıl süresinin olduğunu iddia edemez çünkü kanıtı yoktur okey?
Ya djdkjddndjdhdjfb ULAN HİÇBİR YERDE ÖYLE BİR ŞEY YAZ MI YOR KİMSENİN BİLDİĞİ YOK ÇAKMA TARİHÇİLERİ SEVEYİM BU NEDİR YA
Kardeş, ben Türklerin gelişmesini istiyorum, cahil kalmayın okuma alışkanlığı edinin diye gerçekleri söylüyorum ama google'ı açıp bakmadın bile değil mi? Cahil bir toplumla mı gelişecek bu ülke? Kitap okuma oranı kişi başına 0.8 lan, bu ülke mi gelişecek? Kendi ülkenin imzaladığı antlaşmaları bilmiyorsun daha ne olsun?
Murat bardakçı oku dedin ama sen okumamışsın daha? Neyin kafası bu? Adam Lozan'ın 100 yıllık olduğunu iddiasını yalanlamış işte?
m.haberturk.com/.../1026747-lozan-palavralari-artik-gina-getirdi
Sen önerdin murat bardakçıyı? KENDİN ÖNERDİN? NEYİN KAFASI OĞLUM BU 😂😂😂
Bak güzel kardeşim, ben aşağıdaki cümleyi kurdum;
"Sen bana Lozan'ın 100 yıllık olduğunu söyleyen GERÇEK kaynak bul susayım. Yoksa cahil cahil konuştuğunla kalacaksın."
Sen de hemen arkasından şunu söyledin;
"Murat bardakçı yı oku"
Hemen yukarıda kapı gibi yazıyor, kıvırma.
Lan sen "murat bardakçıyı oku" yazarak nasıl "tersini söyleyen bir o var" cümlesini kastettin? Şunu lütfen açıkla? Tarihin kötü anladıkta Türkçe'yi kasapta mı öğrendin?
Devamlı uzak hedefler koyuyorlar ki millet oyalansın diye. Yoksa bi' b*k olacağı yok.
lozan anlaşmasının süresi dolacak..
Sazanlar atlamaya devam ediyor
2100 u bekle 2023 hikaye :(
ruhlar alemindeki kapı açılacak.
hiç bir şey olmayacak
sevr bitcek sakin bitmeycek yazmayin cahiler
Lozan zulmü bitecek
Lozan süresiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar