Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yurt dışına gitmişsin, adamlar sana wv vermiş iş vermiş aş vermiş herşeyini vermiş o ülkede yaşıyorsun sonra kalkıp burası benim diyorsun buranın adını değiştirin buranın adı Cabbar olucak ben burda yaşıyorum diyorsun. Devlette diyor ki ya işi ben verdim aşı ben verdim herşeyini ben verdim birde toprak mi istiyorsun. Bak kaşınma kaşırım diyor sen salak hala devlet sana yardım yapıyor onu yapıyor bunu yapıyor hala devlete zarar verip elini silah alıp devlete savaş açıyorsun. Devlet diyo otur kızım yapma böyle şeyler bak sonu kötü olur sen hala her Biji Biji yaparım dalınle diyorsun devlet bize bahmir diye anıyorsun bu arada devlet sana hala yiyecek içecek iş herşey veriyor. Sen ille toprak diyorsun. Sonra tamam ulan gel anlaşalım diyor devlet çözüm süreci çıkarıyor ama sen boş durmuyor hala alttan alttan silahlarını güçlendirip polisleri uyurken vurup askerleri sokak ortasında şehit ediyorsun. Devlettw bakıyor bu hayvan bir bok olmaz. Askerine veriyor emri ananı sevdim çocuk onu öldür gel diyor.
Bu kısa olayda.
Yediği kaba sıçan kim?
Bu olayda yediği kaba sıçan üstüne utanmadan mum diken kim?
Bu olayda ihanet eden kim?22 Yorumla
Soran+1 yılYurt disinda olan kim?
En İyi Cevaplar
Cevaplara göz gezdirdim hiçkimse düzgün sağlam bir argümanla gelememiş, gelemezler zaten.
Çok gıcık olduğum ifadelerden biridir "yediği kaba pislemek". Bunu genelde devlete ihanet ile yaftaladıkları kişiler için söylerler. Deyimin içinde bakın siz köpek konumundasınız, sahibiniz size kapta yemek veren devlettir köpeklik etmeyin iması vardır. Bu lafı gördüğüm her yerde söyleyeceğim siz devletin köpeği olsanız da biz asla devlete köpeklik edip devleti sahip olarak görmeyeceğiz. Devlet vatandaşlarına insanca davranmayı kendi vatandaşlarını insan olarak görmeyi ya öğrenecek ya öğrenecek31 Yorumla
Soran+1 yılDaha garantisi olsun. devletler yok olsun 😊
+1 yılBazı insanlar öyle oluyor da o yüzden o tiplere kullanmak gerekiyor.
Gördüğü ilgiyi, sevgiyi, değeri yanlış yorumluyor. Sonra terbiyesizlik saygısızlık yaparak geri dönüyor.
O cümleyi kuran insanları bilmem ama o cümlenin kurulduğu insanlar cidden bencil oluyorlar. Var öyleleri. .11 Yorumla- +1 yıl
Sen düşünüyorsun bu konuda?
Türkiye'ye yani kendi vatanına nankörlük yapanlara çok söylerler bu lafı. Bu durumda da yenilen kap, bir kişinin değil o kaptan yemek yiyen herkesin oluyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılSenin taleplerin yok o zaman 😊 oldugunda soylede aynen cumleyi iade edelim.
Kabalasmak istemezdim ama itaatin ucundan bir seyler gormussem dayanamiyorum.- +1 yıl
Burada söz konusu olan ben değilim 😄
Bir soru sormuşsunuz ne demek anlamında bende cevabını verdim. Ayrıca sorduğunuz soru da üslubunuz da hiç hoş değil. Yediğiniz kap sizin değil bu ülkede yaşayan herkesindir. Pisletirsem pisletirim gibi ifadeler kullanamazsınız. Neyse gerçi bu zamana kadar öğrenemediyseniz sizinle daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum.
Soran+1 yılSordugum sorudaki cumle bana ait degildir. Kimseyede kullanmam. Dincilerden nefret etsem dahi pisletiyorsunuz vb demem. Herkesin talebi olur, olacaktir. Devlet insanlara hizmet etmek konusunda yukumludur. Bu yuzden haklar konusunda kimse bu kap senin degildir vb. Diyemez.
Ama gel gor ki milliyetci agizlara sakizdir bu cumle.
Soran+1 yılYalniz teror orgutleri (turkiye icin soylemiyorum bak, tum dunya icin gecerli) bir bolgede halkin taleplerine verilemeyen cevaplardan dogar.
Soran+1 yılHayir onlar hazirda bulunan orgutlerden beslenir. Silah satar vs.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bunu soran kişi büyük ihitmal pkk sampitizanı eee canım benim bende bu lafı sevmem siz zaten hiçbir zaman bu kapdan yemek yemedinizki ne kasıyorsunuz kendinizi bu yüzden yeriniz mezar ülkenin eşekleri bile sizden bıktı bu arada eşinin yiğeniyle aran nasıl düğün ne zaman ayriyetten bitane panda ayısı resim koymuş zaat siz zaten köpek olanazsınız onlar sadık hayvanlardır siz mikropsunuz mikrop anca üremesini eşşek dikmesini kaçak elektrik kullanıp işinize gelmedimi devlet bize bakmıyor niye bakalım
05 Yorumla
Soran+1 yılProvokatif paylasima gel.
Turk kizlarinin, kedilerinin, rulmanlarinin turk erkeklerinden cektigide malum.
Yurtdisina cikinca rezil ediyorsunuz. Hele su iftirayla karisik uslubun yeter senin.- +1 yıl
Ulan yunanistana gittik herkesle kanka olduk yunan halayı çektik gidip kiliselerin orda Türkler öyledir böyledir diye kart dağıtan pkk lıkara sormak lazım onu ki ördeği dikende eşşeği dikende yengesiyle evlenende K*rt ulan amarikada yaşayan kaç tane Türk vatandaşı var 3 5 şerefsizin yaptığını bütün herkese yayamazsın ama hayatında yurt dışına çıkmamış eşek diken kişilerin gelipde bana yazması komedi
Soran+1 yılYayarim sen yaymisin ki. Hepiniz aynisiniz mesela senin uslubuna bak. Eminim sende daha fazlasida vardir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel hanımefendi ben Kürt olarak sana anlatayım Yediğimiz kab bize ikram edilen kabtır. Hani şu saddamın bizi diri diri yaktığı günleri hatırlıyormusunuz. Türkiye'nin bize sınırları açtığı günüde mi unuttunuz yoksa.
O bahsettiğin kap var ya saddamdan canını zor kurtaran akrabalarıma kurulan sofradaki sadece bir kabdır.
Dindarlardan nefret ediyorum, dediniz. Burada kendinizi ele verdiniz. Biz sizler gibi ermeni asimilasyonuna uğramadık. Gelecek günlerde İslam sancağını en yukarıda gerekirse canımız pahasına biz dalgalandıracağız.
Biz biliyoruz ki bu Kürt-Türk meselesi değil, unutmayın ki bugün verilen mücadele Selahaddin Eyyübi mücadelesidir ilerideki mücadele Fatih Sultan Mehmet mücadelesi olacaktır.
Bediüzzaman Said Nursi'ninde dediği gibi :
"Ümitvar olunuz, su istikbal inkilabâti (gelecekteki devrimler) içerisinde, en yüksek sada (ses), İslam’ın sadası olacaktır."03 Yorumla
Soran+1 yılIsgalci zihniyetlerin hepsi yok olacak. Senin o savundugun islam taraftarinin hircinligida bu yuzden zaten. Yok olacaklar.
Cevap sahibi+1 yılLütfen daha fazla düşmeyin
Evar Baş
Soran+1 yılBenim dususum seni ilgilendirmiyor bro.
Ayrica takilmis olan etiketlerle zerre ilgilenmiyorum. Yani bu sekilde bana psikolojik yaptirim uygulaman mumkun degil.
Heleki dusunmeyi reddetmis beyinlere saygim hic hic yok.
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. "Ekmek yidiiğii devlet..." şeklinde perçinlenen bir sözdür. 200 bin liralık araçtan 400 bin liralık vergi alınırken, kim kimden ekmek yiyor? diye sorarlar adama. Akıl kârı değildir.
10 YorumlaBir de bu ülkenın balını kaymagını rkmegini yiyorsunuz zırvası var😊Sankı devlet ekmek fırını da biz o fırının onunde dilenciyiz. Kaynak da bugday da ekmek de emekle birer deger haline gelir. Kim bunların üretiminde emek veriyorsa bal da kaymak da ekmek de onundur.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel soyledin bak. Cogunluga bak ben biyle gerzekk insanlar gormedim.
Orda amaç kişinin kendi kabı değildir, evine girip yemeğini paylaştığı aileye o kişilere yapılan kötülük anlamındadır.
13 Yorumla
Soran+1 yılKisi demek halktir ve halk istedigi gibi devlete hukmeder.
Senin sikayetlerinde vardir illa. Bu durumda pislemis mi olacaksin. Farkli bir ideolojiden olan insana bu vumleyi kullanmak yarin baskasi secildiginde ayni cumleyi yutman anlamina gelir.
Soran+1 yılHimm piki o zaman 😊
+1 yılSen nasıl bir benliğe sahipsen, o kabı kendinin sanmışsın.
Besle kargayı oysun gözünü misali bir söz o..14 Yorumla
Soran+1 yılKiminmis o kap senin mi?
- +1 yıl
Yediği kaba...
Mesela yıllardır bir yerde çalışıp oraya ihanet etmen, yediğin kaba pislemek olur.. Sözlük anlamına takılma bütün bütün, manayı gör..
Ciddi değilsin dimi. 😕 anlamamış olamazsın yani.
Soran+1 yılCalistigim yer benimse istedigimi alirim.
Diger insanlar kendisini calisan olarak gorup koleligi kabul ediyorsa bu benim aptalligim degil.- +1 yıl
Gece gece iyi geldin, bir daha olmasın ama.. İyi geceler.
Yediğin kap ortaksa diğer insanların yediğini de pisletiyorsan o zaman öyle bir cümleye hazırlıklı olmalısın.
00 YorumlaDiğer konusunda 792 cevap paylaştı. Sen yanlis anlamisin o sozu.
O kabi ona verenlere yapilan ihanet icin kullanilan bir soz bu.06 Yorumla
Soran+1 yılKim ne kabi veriyor hayirdir?
Benim kabimi calanlar beni kendi kabimla mi beni vuruyor. Nankor olan kim bu durumda?- +1 yıl
Nasil ya :/
Aga bak simdi. ben sana zor aninda ekmek kapısı açmışım. gün geçtikçe sana daha çok bel bağlar duruma gelmişim. ve sen menfaat uğruna
beni beni zor durumda bırakıp terketmişsin.
Yani anlayacağın, ekmek kapısı açan sen olmadığîn sürece senin bir kabın olmayacak.
Yani aldığın kabı emanet olarak alıyorsun. o kapta her ayın başında tekrar dolduruluyor.
Sen kaba pislersen ayıp etmiş olursun ve elinden kabın alınmiş olur. o kap başkasina verilir ve her ayin basinda tekrar doldurulur. sende karnini doyurmak icin bir kaba ihtiyac duyarsin. ha dersin ki yemek yemek icin illa kap mi lazim?
Hayır tabii ki. ama o zaman yaptigin seye de qırqıslık denir bizim halk dilinde :D ve hicte iyi bisicik degildir - +1 yıl
Senin kabini calanlar derken? Ha. galiba simdi anladim. ortada biir yanlis deyim kullanimi var.
Simdi senin kabini aldilar her ne sebepten aldilarsa artik. sende bu kabi tekrar almaya kalkistin, basina da birsey geldi. ve bu yuzden de nankor kelimesine yakistirildin. haksiz yere bu furuma dustugunu soyluyorsun yani dogru muyum
Soran+1 yılZor animda ekmek kapisi acmamissin. O yer benim yerim ve calisan degilim. Ama kendisini calisan insanlar olarak gorenler koleligi kabul ediyorsa bu onlarin aptalligidir.
- +1 yıl
Aptal deme onlara. herkesin kendisince hakli sebepleri vardir. bak mesela ben calisma saatleri sikintili diyerek ciktim onceki isyerimden. maas olarak iyi bir yerdi. ordan cikmis olmam patronuma gore aptallikti. ama isin altinda baska sebepler yatiyordu cunku patronumu zerre kadar sevmiyordum. alkole karsiydim. bu adam alkolikti. sigaradan nefret ediyordum bu adam bagimlisiydi. kufurden nefret ederim bu adam kufurbazdi. kendini bir b0k zannediyordu gene nefret ediyordum. hadi hepsini gectim sadece bir tane kotu huyu icin bile ordan cikabilirdim. demek istedigim , o aptal kelimesini kullanmadan once bir kez daha dusun. belki de senin, hakkinda dusunmeye bile degmeyecegin bir konuya takilmislardir. bir kez kotu davranmissindir. buna icerlemislerdir. takinti yapmislardir. baska birseye doludurlar o an. senin hareketin bardagi tasiran son damla olmustur. hic bilemezsin. belki anlamazsin. ama boyle seyler gercekten var. o yuzden neden bu hareketi yaptiklarini iyi ogren. sonra kararini ver
+1 yılbesle kargayı oysun gözünü acıma yetime gelir vurur popişine gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılKimi besliyorsun?
- +1 yıl
kendimi
Soran+1 yılBuradaki karga sensin yani 😊 iyiymis.
- +1 yıl
:D tabi ne yaparsam kendime
+1 yılnankörlük etmek yani senin olan değil bulunduğun yere ihanet etmek gibi bir deyim bu :)
013 Yorumla
Soran+1 yılIhaneti acalim?
- +1 yıl
yani nasıl diyim şimdi sen bir iş yerinde çalışıyosun patron iyi işciler iyi ortam iyi müşteriler iyi maaş iyi yemekler iyi vs vs ama sana soranlara sen burası kötü patron şöyle yemek öyle çalışanlar bu şekil ortam o şekil diye konuşursan biraz anlış konuşmuş olursun buda yediğin kaba pislemek olur ki işine ihanet gibidir işvereninde dahil :)
- +1 yıl
yanlış konuşmuş
Soran+1 yılCalistigim yer benimse istedigimi alirim.
Diger insanlar kendisini calisan olarak gorup koleligi kabul ediyorsa bu benim aptalligim degil.- +1 yıl
Sen herşeyi kendin gibi görüyorsun koca kahinatta kum tanesi kadar değilsin sen bile senin değilken her seferinde benimse diye bahsetme saçmalık olur ayrıca çalıştığın yer senin olsada böyle bir söylemde bulunmazsın ki veya biri senin yerinde çalışsa sana böyle söylemlerde bulunsa hiç hoşuna gitmez empati kur biraz insanlarla.. ayrıca aç biraz oku anlamlarını bul bu tarz sözlerin
Soran+1 yılNe anlama geldigini iyi biliyorum ve sık kullanildigi sekliyle ben sana soyleyim. Bu ulkede halk bir seyler talep ediyorsa, itaati kabul eden koleler, bunun onunu kesmek istiyor ve dislayici tutumlariyla bu gibi cumleler kullanabiliyorlar.
Kendi insanligini tanimayanlar, baskasininda kendi haklarindan bihaber yasamasini istiyorlar.
- +1 yıl
bak buna bende karşıyım tamam hakkını hukukunu özgürlüğü insani değerlerini kısıtlayan hiçe sayan yaptırımlarda bulunanlara karşı mücahadele vereceksin ama bu atasözünü bu kadar derine çekmene gerek yok bu söz aslında sadece nankörlük eden insanlar için geçerli bir deyim..
Soran+1 yılAnlamini elbette biliyorum ben. Fakat bu vumle milliyetci agizlara sakiz oldugundan anlasilmayacagi pek aklima gelmedi.
- +1 yıl
bak milliyetçi siyasetçi partili dinci dindar demiyorum vs vs kavramları olan bir olşumun topluluğun içinde bulunma ve onların kullandığı hiçbir söze aldırış etme çünkü hepsi farklı gruplarda kolenileşip bir birlerini kırmak için ellerinden geleni yapıyolar sonra senin benim gibi hiç alakası olmayan insanlar arada kaynıyor..
Soran+1 yılYalniz ben baya alakaliyim.
Irkcilik, ataerkil toplum ve dinle ugrasirim.
Isgalci zihniyetlerinden vazgecmedigi surece alakasiz olmam mumkun degil.
Seninde dahil olmaman mumkun degil. Bence belli basli konularda asgari oranda dusunup yonunu belirlemelisin.- +1 yıl
Belli başlı düşündüğüm ve kurşun işlemeyen fikirlerim var zaten din dil ırk renk mesheb ayrımna karşıyım özgürlük kısıtlamasına haksızlığa adaletsizliğe eşitsizliğe karşıyım halkı sömürmelerine masumları mazlumları ezmelerine karşıyım ülke düzenine karşıyım ama bunları bağımsız ve sadece gerektği yerde dile getiririm..
Soran+1 yılTesekkurler cevap icin😊
- +1 yıl
rica ederim ne demek :)
Konuyu boşuna burda sormadik :))))
Valla Süpersin
Yapıştır02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapistiriyoruz?
Su kelimeyi kullanmayin ya.
+1 yılIhanet - sinsilik - nankorluk - kahpelik aklima geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamda neymis o sinsilik ihanet vs
- +1 yıl
Ne bilim ben git ona sor 😒
Sen nediyosun yaa neyse 60 Leş varmış yaşayın cok mutluyum shss :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAlakasiz gorus.
Soran+1 yılSimdi sana les sayardim ama o zamandan bu zamana gelenleri sayamadim.
+1 yılİşi ben veriyom
Aşı ben
Kabı ben
Sen bana kızın s ı ç ı on
Öyle bişey beee03 Yorumla
Soran+1 yılHe koleligi kabul ediyoruz yani?
- +1 yıl
Et taaabi
Soran+1 yılSen et ben etmem.
Yediğin kap herzaman senin değildir bindiğin dal gibi 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılKiminmis o kap senin mi?
Soran+1 yılMantik supermis.
Boyle gelin gulelim.
Kısacası Vefasızlık işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılVefasizliligin ne oldugunuda soylersek?
Soran+1 yılKurtler icin kullaniyor musun bu cumleyi?
+1 yılİhanet etmek anlamına gelir
28 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir ihanet. Bu ihaneti acalim.
- +1 yıl
Mesela en gündemde olan olaylardan örnek veriyorum. Hdpli milletvekillerinin devletten aldıkları maaşla terör örgütüne yiyecek içecek vs. gibi yardımlarda bulunması yedikleri kaba s. çtıklarını gösterir. Bu ihanettir
Soran+1 yılBenim verdigim parayla gemicikler almakta ihanet o zaman 😊
Kendi teror orgutumu mu kursam? Bosuna pislememek lazim.- +1 yıl
Tabikii gemiciklerde saraylarda damadını vakan yapmalarda bir türlü s. çmak :D
Soran+1 yılO zaman benim taleplerim olunca ve isteyince yedigim kaba pislemis oluyorum ben. Bunu 3 5 kisi yapincada terorist oluyoruz?
Devlet bizimse neden ben taleplerimden dolayi terorist oluyorum?- +1 yıl
Konuyu saptırıyosunuz. Talepler cok farklı bir konu
Soran+1 yılYoo olaylar tamda bu.
hainliği öne çıkarmak. vede nankörlüğü..
00 Yorumla
+1 yılKap senin olmadığı için söylenmiş
08 Yorumla
Soran+1 yılKimin o kap senin mi?
- +1 yıl
Ne bilim deyze ya bu sözü sana söyleyen kimse artık.
HDP liyiz ya da kurduz anlaşılan
Soran+1 yılTurkum hdpliyim ama fanatik degil. Gerekirse hdpyi fenasikerim. Yapilan bir hataya bakar.
- +1 yıl
Kendinle çelişip ahlaksizlasiyorsun.
Sana minyatür yaprak getireyimde öyle sikk.
Tövbe ya.
Ben kurdum ve HDP liyim.
Bu arada PKK liyim.
Senide sorunu da çok iyi anladım manidar olmuş
Soran+1 yılAhlak ariyordum bende tuh. Fanatiklesemedigimden kaybettim herhalde.
- +1 yıl
Fanatik ne ln mk ayşe isen aysesindir fatma ya da yari fatma olamazsın
Soran+1 yılAkpliden ne farkin var? Meclisten be cikarsa o.
Hdp onune ne koyarsa eyvallah mi diyeceksin?
Sana bir ornek; yenizelanda baskani sure zam yaptiginda cikti sokaga esini halkla beraber protesto etti.- +1 yıl
Benim Görüşüm ideolojik HDP gider yeni gelir ama ideoloji değişmez.
Ve su an HDP meclisten çekilmeli ve istifa etmelidir.
Buda TBMM itibarını zedeler ve yapılmalıdır da.
Çünkü mezhepçi yobaz katillerin çoğunluk demokratların azınlık olduğu yerde barinilmax
- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyediği kap devlet ve yaşadıgı topraklar oluyor
016 Yorumla
Soran+1 yılOnun farkindayimda pislemek ne icin kullaniliyor?
Kim neden pisliyormus?- +1 yıl
kimin neden pislediği belli yediği kabı kırmaya calısıyo
Soran+1 yılBelli degil?
Anlatsana bilelim.- +1 yıl
ülkeyi bölmeye calısan pkklılar vatan hainleri devletin elektriğini suyunu beleş kullanır hastanelerde üscretsiz muayene olur yaralanınca devletin ambulansını cagırtır ama
hastanalerde doktoırları darp eder ambulansları polis araclarını yakar yani muhtac oldugu şeyleri kendileri yakar yıkar sonra devlet nerde ambulans nerde diye aglar
Soran+1 yılBunlar ezber cumleler. Senin kendi cumlelerin yok mu?
Alevilerin mum sondu yapmasina inaniyor musun?- +1 yıl
mum söndü yapmasını görmeden inanmam ama şuda var ateş olmayan yerden duman cıkmaz ayrıca yazdıklarım ezber değil kendi cümlelelerim kısaca devletten yardım isteyip devletin birimlerine zarar vermek kabı pislemektir
Soran+1 yılDusun ki hdp iktidar oldu ne yaparsin?
Kaba mi pislersin?- +1 yıl
burdaki kap hukumet değildir vatanı koruyan toprak bütünlüğünü koruyan birimler
Soran+1 yılNeden farklilik gosterdi simdi tavrin konu senin iktidarin olmayinca?
Sokaga cikip iki eylem yapinca devlet malina zarar olmuyor mu?
Haklarin kisitlandiginda ve talep ettiginde devlet dusmani olacaksin.
O zamanda o birimlerle nasil karsi karsiya geldigini iyi hesap et.
- +1 yıl
ben akpci değilim başta belirteyim ama senin pkklı oldugunu gördüm hdp iktidara gelip toprakları bölmeye kalkarsa o yediği kaba pislemek değil pislenen kabı temizleyip birleştirmek olur hdp düzgün yönetirse kimseye karşı cıkmam senin söylediğin sacmalık
Soran+1 yılSes cikarmadan bir kosede oturmak sacmalik. Devlet, hukumetler sana hizmet etmek zorunda senin anlayamadigin bu. Kim gelirse gelsin senin refahini saglamak zorunda. Devlette bunu guvence altina almak zorunda.
Kurtlerin meselesinde bir sey yok. Onlarin meselesine sahip ciksan emin ol insanliga hizmet etmis olursun. Topraklarinida boldurmezssin.- +1 yıl
devlet refahını sağlamak için pkklıları temizliyor peki kürtlerin ne kadarı devletin refaha kavusması için yardım ediyor ne kadarı pkkyı destekliyor?
batmanda sözde cumaya gelmişler ama imam şehitler için dua edin deyince camiyi terkediyolar bu insanlarmı refah istiyor? benim kankam kürt ne hdp ne pkk destekcisi ne kaçakcılık yapıyo kendi işinin yanı sıra ek iş yapıyor parfüm vs satıyor vergisini verir kaçak elektrik kullanmaz siz onun kadar olsaydınız refah olurdu önce kendi içinizdekileri temizleyinde refah. isteyin refah diye toprak bölünmez
Soran+1 yılPkk durup dururken mi dogdu? Bir bolgede sorun varsa orgutlenme kacinilmazdir. Devlet o sorunun uzerine baski ve silahla gittigi surece bitiremez.
- +1 yıl
pkk asalanın devamı olarak doğdu asala ermeni örgütüydü pkk devamını getirdi ama sözde kürtleri savunuyor işte orda hiçbişey yokken neden pkk silahlı örgüt kurup kundaktaki cocukları öldürüyor bumu asayiş? pkk nın aması asayiş ddeğil toprak parçalamak kimimn için kürtler içinmi hayır israil ya da ermenistan için ama dogudaki cogu halk cahil ya da mecbur oldugunda pkk destekler
Soran+1 yılEzber cumleler hep ve bugunku polemik limitimi doldurdum. Bu yuzden bir onceki yorumuma bir daha bak.
- +1 yıl
sende tutturmussun bir ezber diye asol seninkiler ezber ezberlediğiniz tekşey pkk doguda güvenliği saglıcak bilmem ne aynısa safsatalar orda pkk olmasa zaten asker kursun sıkmaz
+1 yılSen çok yanlış anlamışsın
00 Yorumla
+1 yılne alaka ya.
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlamışsın
00 YorumlaÖylesini çok gördüm.
00 Yorumla
+1 yılihanet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) sıva teyzem
00 Yorumla
Detaylı bilgi