Gidinnn
Esmer ten kirli mi yahu? Neden öyle diyosunuz?
Gidinnn
beyaz ten temizliği çağrıştırır. insan kirlendikçe rengi kararır ya, bununla ilgili bir çağrışım yapmıştır. her rengin beğeneni var. zevk meselesi bunlar, bu konuda sidik yarıştırmak aptalca.
zenci bir oyuncak bebek ve beyaz bir oyuncak bebek yan yana duruyor ve 10 çocuk daha 8 yaşlarındalar her ırktan var. birini tercih etmelerini söylüyorlar hepsi de beyaz bebeği istiyor. Neden?
Onları Yazanlar Akıllarınca Öyle Saçma Sapan Yorumlar Yazarak Vakit Öldürenler İşte Çevrelerine Bakmazlar Saçma Sapan Yorumlamaya Gelince 1 Numara Olurlar
Cevap
31Cevap
yoo alakası yok, tamamiyle kişiye göre değişir mesela benim için melezlerin (bknz:halle berry) ten renkleri çok güzel
haha esmer pis olur mu yahu sankı sokakta yatmısta pis kararmıs mı oluyor kı esmer kızlarda gayet cekıcı olur bende severım yeterkı bakımlı ve yakısanı gıysınler
esmer kadın pistir kirlidir öyle piski seksilikten temiz gözle bakamaz temiz şeyler düşünemez adam esmer demek kirli duygular demek net...kirlilikten kasıt buysa katlıorm kirlidir esmerler gerisi yalan dolan...
Boyle dedin de noldu simdi Allahin igrenc herifi seni
kes sesini seks makinası
Yok kirli durduğundan değil. Esmer hatunlar beyazlara göre daha kıllı olduğu için benim tercihim değil...
yo killi degilim ki
Çoğunlukla öyle ama...
Esmer beyaz veya zenci diye ayrım yapılmamalı hepsini Allah yarattı Allah'ın yarattığı hiçbirşey çirkin değildir ve kirli gibide görülmez
Türkiye'de esmerler çoğunlukta erkekler beyaz tenli istiyor bide avrupaya git adamlar esmer istiyor.
vücudunun muhtelif yerleri siyahımsı morumsu oluyor ^^ iğrenç.
beni neden engelliyosun:/ kırıldım
yoo degil be :D
hahah olabilir :D
Hoşuma gitmiyor ama "esmerler çok pis kirli gibi ıyy" da demem yani... Aynı şeyi zenciler için desek ırkçı derler.
saçlarım siyah olduğundan esmer gibi algılanıyorum ama olsun öyle arap gibi olmadıktan sonra kime ne zararı var ki :)
Irk problemi olsa gerek :) yazın evde otursun soran michael jackson Türk versiyonu herhalde :))
Ayrım yapmam ama beyaz tenliler daha bir çekici geliyor bana :)
Ben nedense sevmiyorum, kız dediğin süt gibi beyaz olur ya.
aynen la
O şutlandı canım
pislik temizlik esmerde de beyaz da da olabilir o kişil özelliği :D her ikisinin de ayrı güzelliği var ama bende esmerlerin kredisi biraz daha yüksek beyaz tenlilere göre daha ateşliler bence
ne yani ben pis miyim şimdi :D kim diosa saçmalamış yahu, artı bembeyaz tenli kızlar çok hoş geliyor bana buda benim görüşüm :)
Nedenn ya neden lanet olsun
Evet, pistir! Esmer tenli, kadınlar, erkekler genelde arap, paki, hint soyundan olduğu için, hor görmek bir klasik haline gelmiştir.
Ayrıca, esmer kadınlar çok iticidir. Erkekler içinde aynı şey söz konusu!
Lan esmer sevilmez mi esmerin erkeğide kadınıda hayata 5-0 önden başlıyor be bak miss turkey`e esmerler hep favori
Sarışınla eğlenilir esmerle evlenilir derler ama beyaz tende peridir. Ya çarpar ya cennete götürür. :)
Ne alaka ya çok saçma. Ben çok severim esmerleri. Kendim beyazım ama esmeri daha çekici bulurum.
Yahu yok hatta ben esmer bir kıza aşıktım bir zamanlar
dert etme bu kadar sadece bu bir tercih
allah'ın huzurunda hepimiz eşitiz
Ya simsiyah olsun ya bembeyaz. Kendimden biliyorum esmer ten hoş birşey değil 😜😝
bende esmerim esmer severim esmer çikolata gibidir esmerin her yeride güzel olır çirkin esmer yoktrd
o kadar değil be sadece beyaz tenlıler ddaha çekici gelıyor :)
Nefes alsın yeter diyenler var :D Sevdikten sonra esmer sarışın ne fark ederki
Esmeler kıskanılmasaydı solaryumlar olmazdı.
Erkeklerde mi kıskanıyor? :D
Oyle yapicam artik baksana hepsi dusman :D
ben de esmerim çok şanslıyım
:Pyaz tenin bir esprisi yok totomuzu yesinlerrr :P
cesetçi değiliz kanka. esmerler benim olsun sarışınları atın çöpe.
Sarışısının adı , Esmerin tadı demişler :)
Ya salla, bazısı gayet güzel oluyor.
Esmer tenli bir arkadaşım var berbat pis böyle ıyy midme bulanıyor esmer tenlilerden nefret ederim ya böyle kirli pis gözüküyorlar insanın gözüne :/
hahahah :D
Öperim koklarım yaların lan esmeri.
Allahimm bir tane teselli etmeden seven buldum <3
Esmerler de güzel demeyin öyle..
-Beyazım
benım hoslastıgım kızda esmer :D
Esmerim biçim biçim <3
uleen ya esmerin tadı der giderim ;)
Esmer Candır Başta Rihanna :D
esmerler kara kedi gibi geliyo bana :D
nefes alsın yeter madam
saçmalamış bunu diyen
Senide seven olur üzülme =)
esmer candır bebeğim :D
kilolu değilse tercihim esmer ten :)
beyaz teni tutmaz ama canım :)
Esmerim bicim bicim.
sarışınlar :D
Simdi bu nasi bir cevap?
erkeklerde belki kıldan dolayı olabilir ama kızlarda hiçte kir gibi durmuyor bence (Y)
Görmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?