• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Ahsen tv nasıl bilirsiniz?

impPower
impPower Takip Et
Master Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Ahsen tv nasıl bilirsiniz ?

Evet reis hakkında ne düşünüyoırsunuz? detaylar bir bitmedi

Ahsen tv nasıl bilirsiniz?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• GoghunKafasi
    GoghunKafasi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 57 , eic 58%
    +1 yıl

Cok bos bir adam. Kadinin teki doktor olenlerle ilgili tonlarca sey soyledi. Bu herifte karsisinda siritinca kadinin sinirler bozuldu cekti gitti.
    O kadar konustugu zaten hataydi bence. Bunun gibi heriflere olumden, vicdandan bahsetmeyeceksin.
    Karsina gecip kardeşim kardeşim siritirlar cunku.

0
    9 Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

bence gayet komik bir adam birçok düşünceyede saygısı var x

Yorumla
    • GoghunKafasi
      GoghunKafasi
      +1 yıl

Yani iste bunlarla ciddi bir mevzuya gitmeyeceksin. Soytarilarla olum gibi ciddi muhabbetlere girilmez.

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

bahsettiğin ölüler kimler peki?

Yorumla
    • GoghunKafasi
      GoghunKafasi
      +1 yıl

Kim oldugu fark ediyor mu?
      Seninle ideolojik farkliliga sahip olmasi olmesini gerektiriyor mu?
      Ankara patlamasi uzerineydi.

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

devlete katil diyen insana gülmesi gayet doğaldır

Yorumla
    • GoghunKafasi
      GoghunKafasi
      +1 yıl

Devlet katil dedigini biliyorsun yani?
      Diyelim ki o kadin oyle soyledi. Olume gulen yav. sak p. clerden sakinacaksin. Cahiller cunku. Fransa bunlar ateist demedi kendi vatandasina tum dunyayi ayagina getirdi. Tayyip de dahil.

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

adam ölümlere değil kadına gülüyor

Yorumla
    • GoghunKafasi
      GoghunKafasi
      +1 yıl

Adam olume guluyor. Kimse kivirmasin. Doneklik fitrat olmasin.
      Kadin buna sinirlenip cekip gidiyor. Kadinda da guluncek bir sey yok zaten mevzu olum.

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

yaş reelmi abla

Yorumla

En İyi Cevaplar

• alala1905
    alala1905 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

Pek izlemem. İmajını hiç sevmiyorum bu adamın.

1
    5 Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

dış görünüşe göre yargılama yapsak sokaklar o kaynıyor deriz bence
      izle bence gayet eğlenceli bir adam

Yorumla
    • 97samet
      97samet
      +1 yıl

Bu adam senin aklından :)) cok objektif

Yorumla
    • alala1905
      alala1905
      +1 yıl

@97samet defol git cevabımın altına yorum yazma. kimi sevip sevmeyeceğimi sana soracak değilim. Objejtiflikten de bahsettiği hatılamıyorum

Yorumla
    • alala1905
      alala1905
      +1 yıl

İnsanların ne yazdığı idrak etmeyi başaramıyorsanız milletin aklına laf etme cürretini nerede buluyorsunuz :) @97samet

Yorumla
    • 97samet
      97samet
      +1 yıl

Emredersiniz

Yorumla
  • erdemklc
    erdemklc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Neyi savunduğunu neyapmaya çalıştığını anlıyamadığım tipi bir o kadar tanıdık gelen hacı sakallı abinin sunduğu program

2
    30 Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

milliyetçi akpli bro

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

Hacı akp liler milliyetçi değilki 😂 bu adam bir tuaf ama çok tanıdık geliyor bana

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

bahçeliden dolayı bende akp atıyorum kardeş milliyetçiyim

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

Hacı git BBP ye at bahçeli gitmesse bende öbür seçim BBP ye atcam gidip pkk yı büyüten hainlere oy aytma

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

Akp li milliyetcilerin sayisi mhp li milliyetcilerin sayisindan katlarca fazla. Mhp nin sadece isminde milliyetcilik var Şu an . Koltuk sevdalisi bir adama milliyetci demek zaten ironi dolu bir durum. Bu yuzden akp li milliyetcilerin sayisi baya yuksek. Bende milliyetci biriyim ve ak partiyi destekliyorum.

Yorumla
    • alala1905
      alala1905
      +1 yıl

@Advertiser Milliyetçi biri nasıl Akp'yi destekleyebilir sizlere inanamıyorum. Hangi Milliyetçiliği savunuyorsunuz

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

@alala1905 bahçeliyimi destekliyelim?

Yorumla
    • alala1905
      alala1905
      +1 yıl

Gerekirse Bahçeli'nin yanında olurum hiç değilse hdp ve pkk kızlara prim vermiyor.

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

@alala1905 Bahçeli kadar mhp ye ve Milliyetci anlayisa zarar veren baska biri olmadi. Alparslan Türkeş başkanlik sistemini savunan biri iken devlet bahceli sirf akp ye karsi cikmak icin baskanlik sistemine karsi gelen birisi. Ak partiye milliyetci Türkler ve milliyetçi Kürtlerle birlikte dini acidan yogun kisiler oy veriyor. Ak partinin secmen skalasi genis oldugu icin bu kadar secimdir kaybetmiyor. Sadece pkk sempatizanlari hdp yi destekliyor. Diyarbakirda Turk bayragi indirildiginde Sur meydaninda Turk bayragi ile defalarca turlamis ve fotograf cekinmis biriyim. Ve bircok mhp liden katlarca fazla milliyetciyim. O kadar ki son 100 yilda tureyenler gibi Atam kelimesini degil Atalarimiz kelimesini kullanmaya ozen gosteririm. Sen genelleyerek tum ak partiye oy verenleri nasil goruyorsun bilmiyorum ancak milliyetcilik konusunda ak parti secmeni emin ol en fazla olanı. Erdoganin milliyetcilik anlaminda yorumlarina katilmiyorum ancak mevcut partiler icerisinde en iyisi ak parti bana gore.

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

@Advertiser Alparslan Türkeş hiç bir zaman başkanlık sistemini savunmadı erdoğan ecevit içinde aynı şeyi şöyledicrehşan ecevit hemen belgeyi çıkartıp yalanladı lütfen asılsız haberler paylaşmayın bu ülkede herkes akp li gibi yalancı değil

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

Ayriyetten geçin bu milliyetçilik ayaklarını o bayrağın indirilmesindeki en büyük sebeb akp dit çözüm süreci yüzünden bende akp yüzünden okullarda pkk lıların saldırısına maruz kaldım ben cemaatin yurdundada Türk bayrağı açan biriydim pkk lıların yanındada ben milliyetçiyim bahçeliyi sevmem ama @Alala1905 haklı akp ye verceğime bahçeliye veririm öbür seçim bahçeli inmesse boş oy atcam bende dağdan inene aştın bilezik yollıycak adamlara oy yok @Advertiser

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

@erdemklc Merhum Alparslan Türkeşin Temel Görüşler adlı kitabında baskanlik sistemi ile ilgili bilgiler ile baskanlik sisteminin Türk milletine olan uyumu genis olarak anlatilmistir. Bizzat kendisinin yazdigi kitabi al oku istiyormuymus istemiyormuymuş ogren. Türkeş ve Bahçeli mhp leri iki ayri parti modelidir. Zamaninda rahmetli Turkeş sol karsisinda güçlü durabilmek icin tum Ülkücülere oylarinizi refah partisine verin diyerek talimat vermistir. Ancak bu gun bahceli illede ben baskasini bosverin demekten baska bir sey yapmiyor. Mhp nin kemik oylarinin azalması 15-20 yilda tamamen degisen mhp bin yonetim yapisi yuzundendir. Sen istedigini destekle istedigini destekleme. Ancak akp deki milliyetci sayisinin hic bir partide olmadigida gerçek. Sahsen ben akp yi destekleyen biri olarak gelirde benim milliyetciligime bir laf edersen fena halde pisman ederim seni. Zira ODTÜ ornegi buna en guzel ornek.

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

ODTÜ yu solcular ve chp liler bizim diyerek savunmuslardi ancak mevcut partiler icerisinde en cok ODTÜ mezunu ak partide. Akp de 17 mezun varken chp de 2 mhp ve hdp de ise hic ODTÜ mezunu yok. Hatta ODTÜ tarihinin gelmis gecmis en yuksek puanla mezun olan ogrencisi ise Şu an akp de gorev yapan Ali Babacandir. Sizler böyle gercekleri hazmedemez kabul edemezsiniz. En cok milliyetçi ak partide bunu gerektiginde secimlerde israrla ispatliyor yine gormuyorsunuz. Gerektiginde at gözlüğünü oyle guzel takiyorsunuz ki bunu bize moda diye yutturmaya calisiyorsunuz. Demokratik kisilerseniz eger halkin kararina saygi duyarak sonuca saygi duymaya calisin. Sonucu elestirmek halki elestirmektir, halka karsi durmaktir. Ben halkin kararini ayakta alkisliyorum ya siz?

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

@Advertiser ben dan Alparslan Türkeşin DAVA kitabını okudum sen diyince bidaha inceledim hiç öyle bir laf geçmiyor o zaman Türkeşin refah partiyisiyle seçime girmesi çok farklı sebeblerdi rehaf partisi ona bakarsan Laikliği savunmuyor MHP savunuyor Türkeş aynen şöyle demiştir biz laikliği savunuyoruz Devletin dini yoktur İnsanın dini vardır araştırabilirsin bana söylermisin apoya sayın diyen Türk kelimesini kaldırcam diyen serok lakabı takan adam nasıl Milliyetçi oluyor askeri ölüdüren pkk nın liderlerinden biri barzaniyle nasıl megri megri oynuyor nasıl derslere Kürtçe ders koydurcam diyor bumu Milliyetçilik terör örgütüne kobani için yardım etmek bumu milliyetçilik oy kaybedice çözüm süreci bitti diyip u dönüşü yapmakla milliyetçilik olmaz akp şimdi mhp neler dediyse onu yapıyor sırf mhp nin oyunu çalmak için akp mhp ile uğraşıyor çünkü hdp veya mhp nin meclis dışı kalması başkanlığı kolaylaştırır görürsüniz 2 seneye kalmaz erken seçim bizi bekler bana Türkeşi anlatmayın Türkeşi +

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

Akp li gibi göstermeye çalışmayın o bugünleri görse hiç korkmadan erdoğanın yüzüne tükürürdü erbakan bile erdoğana abd ye hizmet ediyor diyerek öldü siz bana kimin milliyetçiliğini anlatıyorsunuz geçin bu ayakları yalanmı @Alala1905

Yorumla
    • alala1905
      alala1905
      +1 yıl

Tamamen haklısın ayrıca Alparslan Türkeş başkanlık sistemini savunmadı savunmuş olsa dahi o şartlar için gerekli olduğu için savunmuştur. Günümüzde akp ye güvenmiyoruz başkanlık sistemi gelirse doğu'yu Kürtlere vermeyeceklerini nereden bileceğiz. Daha düne kadar Osmanlı'da Kürdistan vardı diyen RTE değil mi? Anayasa'dan Türklüğü çıkararak ortak Herkesi içine alacak vatandaşlık tanımı getirmeye çalışan ak değil mi? Daha sayayım Mı? Türk Milliyetçileri böyle şeyleri kabullenemez. Bizler Alparslan Türkeş ve diğer Milliyetçi liderlerin görüşlerini Türk kimliğini gelecek nesillere taşıyacak şekilde günümüze uyarlamakla mükellefiz.

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

@erdemklc olayı saptirmana luzum yok. Konu siyasilerin uzerinden gidiyor ve beb hicbirisi mukemmel insanlar demiyorum. Sonuc itibari ile Türkeş amacimiz İslam degil Türklük gibi bir aciklamada yapmistir. Rahmetli M. Yazıcıoğlu ilede ayrismaya bu dönemde baslamislardir. Zira Yazıcıoğlu önce İslam diyordu. Kisaca Türkeş'in bir cumlesini benimserim diger cumlesini karsi durabilirim. Erdoganin bir cumlesini benimserim diger cumlesine karsi durabilirim. Ancak secimlerde gidip ne Bahceliyi ne de Kılıçdaroğlunu desteklerim. Ikiside Erdoğan ya da Davutoğlu'ndan donanimli degiller. Aralarında en iyisinin akp olmasi sevebiyle yillardir Ak Parti iktidar. Hatayı kazananda degil kaybedende aramalisiniz. Kaybedeni elestirmediginiz surece kazanan kazanmaya devam eder. Bak ben kaybedenleri elestiriyorum çünkü kaybettiler!

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

@Advertiser biz napıyoruz anasını satıyım bahçelinin totosunun kılıyız diyemi bağrıyoruz istifasını istiyoruz ayrıca Ahmet Davutoğlunun KK den farkı yok erdoğan getiridiği için seçiliyor evet RTE başarılı siyasetçi ama Ahmet için aynı şeyi diyemiycem şahsen muhalefrt 7 haziranı iyi değerlendirse ahmet diye bişey yoktu ama bize gelip Türkeş bunu savunuyordu açıklamalar yapma AKP de Şu an en milliyetçi adam Tuğrul Türkeşdir HDP liler hükümetde olmasın diye akp nin teklifi kabul ett ama 1 kasımda aday olmasın beklemezdim @Alala1905

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

@alala1905 kusurabakmayın ama bu yaptiginiza ikiyuzluluk denir. Neden biliyormusun? Daha Türkeş'in başkanlık sistemini istedigini bilmiyorsun. Turkesin kendi yazdigi kitap olan Temel görüşler de bunu derin derin anlatarak turk milletine tek baslilik yakisir baskanlik uygundur gibi soylemleri mevcut. Diyorsun ki demişse bile donem geregi oyle gerekmistir soylemistir istemistir diyorsun bu nasil bir bakis açısı anlatirmisin bana? O zaman Erdoğan da dönem geregi cozum surecini baslatti, dönem geregi Türklük konusunu irdeledi. Adamina gore keskin kararlar aliyorsunuz adamina gore imtiyazli kararlar aliyorsunuz. Erdogan ciksa Allah 1 dese tövbe haşa çıkıp 2 tane diyeceksiniz. Bu düşmanlık sizi dogruya goturmuyor. Ak partinin cogunluk oylari Mhp den geldi bunu herkes biliyor. Hatta akp nin temel oylari ilk etapta mhplilerden gelmistir. Diger arkadasada soyledim siz kaybedeni degil kazanani elestiriyorsunuz. Devam edin boyle boş zerzenişlere!..

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

@erdemklc madem oyle soylermisin bana sen secimlerde ne yapiyorsun. Istifasini istedigin adama mi oy veriyorsun yoksa saklaban kemale mi oy veriyorsun? En azindan ben direk kimi destekliyorum soyluyorum. Sizin kimi destekledibiginizi bilmeden tartisiyoruz burada bu adil mi? Istifasini istedigin kisiye oy vererek onu orada tutmuyorsundur umarim

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

@Advertiser lan dingil yalancı Alparslan Türkeşin yazdığı DAVA 9 ışık kitabını okudum aen diyince bidaha göz gezdirdim öyle bir söz G-E-Ç-M-İ-Y-O-R anladınmı beni Türkeşi okuduk biz geçmiyor anladın ulan Erdoğan Allah 1 dese inanrım zaten yoksa Erdoğan peygamberdir diyen tövbe haşa salakkların yanındamı durcam cahil cshil konuşna böyle konuşcaksan mesajda atma sinirimi bozma

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

Uslubunu duzel o laflarini gomerim agzina bordo klavyeli @erdemklc birinizinde Lügatı genis olsun birinizinde uslubu gedikli olsun bu ne? Seviyi ayakta tutmaya calisayim diyim zorluyorsun oturdugun yere gomerim seni it. Haddini bil önce. Su laflari karsimda soyleyecektin bana o zaman yedirirdim sana dingilleri it

Yorumla
    • alala1905
      alala1905
      +1 yıl

@Advertiser ben o kitabı okudum canım eminim Alparslan Türkeş'in diğer kitaplarını okumadan önünüze başkanlık sistemini koydu diye tek kitaba yönelmişsinizdir. Benim başbuğum Alparslan Türkeş değil Atatürkdür. Ben Ülkücü değil bir Türk Miliyetçisiyim. Başkanlık sisteminin ne getireceğini de iyi biliyorum. Alparslan Türkeş şuanda batarya olsa sizin gibilere gereken cevabı verirdi. Dün Kürt sorunu adı altında dolmabahçede hdp ile ek sıkılanlar bugün kalıp da tek devlet tek millet masallarına beni inanılmaz. Burası Türkiye Cumhuriyeti ve yapılan Siyaset de kesin ünite yapısına ve cumhuriyet rejimine zarar verecek şekilde yapılamaz AlparslanTürkeş hayatta olsa böyle bir siyaseti onaykamazdı çünkü o gerçek bir Türk Milliyetçisi idi.

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

50 kere yazdim kitabin adi Temel gorusler! Turkesin yazdigi kitap!

Sen gelip gelip dava yi okudum bu soz gecmiyor diyorsun. Ben dava kitabındami yaziyor dedim. 50 kere Temel görüşler kitabinda yaziyor dedim. Git biraz arastit temel gorusler kitabini kim yazmis icinde ne var ondan sonra öt burada. Dava yi okuduysan okudun her kitapta ayni seylermi yazacak? Tekrar diyorum Temel Gorusler kitabında yazmis bunlari. Gelip bana dava kitabindan bahsetme mal mal sinirlerimi bozma

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

@alala1905 ben turkesi savunan biri degilim. Sadece kullandigi bir sozu vurguladim burada. Zira Türkeş zamaninda biz İslamın degil Türklugun pesindeyiz demisti. Rahmetli yazicioglu ile o donemden sonra ayrismaya basladilar. Yazicioglu once İslâm diyordu. Bu sebeple 2 lider arasinda ben Yazıcıoğluna yakinim. Sen istedigini destekle istedigini destekleme ama halkin kararina saygi duymayi ogren once. Halkin kararlarini tartisiyorsunuz sabahtan beri biraz saygili olun.

Yorumla
    • alala1905
      alala1905
      +1 yıl

@Advertiser Davayı okudum dediğimi hatırlamıyorum. Temel görüşler kitabını okudum tek tek yazayım istersen. Kardeşim siz insanların ne demek istediğini anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Halkın kime oy vereceği umrumda değil. ayrıca biz burada kimseye saygısızlık falan yapmıyoruz eleştiriyoruz eleştiriye tahammülünüz yoksa MHP'ye yönelik de eleştiri yapmayacaksınız o zaman. Daha fazla polemiğe girmeyelim çünkü yazdıklarımı anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

@alala1905 once sen yazdiklarimi irdele sonra bana cevap yaz istersen. Dava kitabı diger arkadasla olan tartismamizin devamiydi. Usengeclik yapip oncesini okusan sana yazmadigimi farkederdin. Sonrada gelip bizleri anlamamakta israrci zannediyorsunuz. Ben sadece senin ismini etiketledigim yorumlarda sana cevap verdim. Digerleri sana cevaben degildi. Her neyse yanlış anlayip beni anlamamis zannetmene huzunle güldüm. Eskiden ak partimi vardi. Ak parti oylarini ilk etapta ve suanda da oldugu gibi milliyetcilerden ve dinen yogun kisilerden aldi. Devlet Bahçeli yi Şu an ki ulkuculerin hicbiri istemiyor eminim. Hepsi farkli bir baskanin gelmesinin mhp yi canlandiracagini biliyor. Bunu bizde soyluyoruz diye suclu mu oluyoruz? Her neyse umarim yanlis okumayip sana yazdiklarima cevap verirsin.

Yorumla
    • alala1905
      alala1905
      +1 yıl

@Advertiser Benim yazdığım cevaplara yaptığınız yorumları da gördüm. Alparsaln Türkeş'in görüşleri bellidir o başkanlık sistemini Milli görüşü hakim kılmak için istedi. Akp hükümetine bu konuda güvenmiyoruz. eğer ülkenin başında milliyetçi olduğuna inandığım bir parti ya da kişi olsa idi belki desteklerdim. Akp taraftarı pek çok kişi Osmanlı'nın geri gelmesini istediğini belirtiyor. Türk Milliyetçileri Cumhuriyet ve Laikliği savunmak zorundadır. Hepimiz Müslümanız hepimiz kardeşiz demek Milliyetçilik değil Ümmetçiliktir.

Yorumla
    • Advertiser
      Advertiser
      +1 yıl

@alala1905 görüşlerimiz farkli olabilir. Ben kendi görüşümü bu yasima kadar hic kimseye dayatmadim bundan suphen olmasin. Ben Türk bayragini benimsemis ve saygi duyan herkese saygi duyarim. Zira amacimiz ve hedefimiz bir yollarimiz farkli diye dusunuyorum. Onemli olan bölücü zihniyetlere karsi bir olmamiz. Bu birlik hem İslamı hemde Türklüğü her zaman ileriye taşıyacaktir. Bizler tarihte her zaman birleserek büyüdük ayrıştıkça geriledik. Bu yüzden amacının bayrak ve ulke oldugunu bildigimden sana kesinlikle uslubumu bozmadim. Ancak görüş sahibi arkadaş uslubunu bozdugu icin bende biraz ters cevap verdim. Her neyse gorusune saygım var ama biraz farkli dusunuyorum sadece iyi aksamar.

Yorumla
    • erdemklc
      erdemklc
      +1 yıl

Bölücülük istemiyorsan serok ahmete oy atma iyi geceler@Advertiser

Yorumla
  • Meteehan06
    Meteehan06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Allah öteki tarafta sormucakmı reis?
    Bu video yayınlanıcak izin veriyormusun reis?

1
    1 Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

kıble ne tarafta reis?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

12

Cevap

• Shelob
    Shelob Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 498 cevap paylaştı.

Sahte kamera şakaları gerçek gibi yazılmış abartı başlıklarla videolarını insanlara merak ettirip izlenmesini saglayan yorum kabul etmeyen video kanalı

2
    1 Yorumla
    • Şeriiii6565
      Şeriiii6565
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • -UsuLca
    -UsuLca Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

Bu sakalli karsıt görüslü insanlara denk geldiginde sinir stres yapip ortami geren Akp yanlisi cakalin biri..
    Sinir bozucu bir tip..

1
    1 Yorumla
    • Şeriiii6565
      Şeriiii6565
      +1 yıl

Bölücülukte bir numara insanlari ve farkli goruste olanlari birbirine dusurmeye merakli Allah islah etsin

Yorumla
  • Advertiser
    Advertiser Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 64%
    +1 yıl

Samimi röportaj yapiyor. Genel olarak işini iyi yapıyor

1
    0 Yorumla
  • lnsanity
    lnsanity Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

İyiler hoşlarda bazen çok gaza geliyo yanlış şeyler söylüyor.

1
    0 Yorumla
  • 97samet
    97samet Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Çok severim ahsen tv yi :)) Kürtlerle milliyetçilerin atısması çok guzel

1
    0 Yorumla
  • Bojinov_o
    Bojinov_o Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.

o adam tarafsız olursa iyi..

ama ne hoş ki taraflı.

1
    0 Yorumla
  • solomonkAne
    solomonkAne Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Guzel röportaj yapiyor çok nadir yanlis konuştuğunu gördüm onuda üzerine çok gittikleri zaman

1
    0 Yorumla
  • GoldenStateWarriors
    GoldenStateWarriors Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Ortalığı karıştıran bir çeşit insan topluluğu benim gözümde

1
    1 Yorumla
    • Şeriiii6565
      Şeriiii6565
      +1 yıl

Bos insanlar boluculuk yapya calisiyorlar

Yorumla
  • yeterartıknickname
    yeterartıknickname Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

bitiyorum booolum şu adama :D

1
    0 Yorumla
  • Alttanalan
    Alttanalan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Saçma

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

iyi biliriz hakkimizi helal ederiz

1
    0 Yorumla
  • Anıl4
    Anıl4 Takip Et
    Master Yaş: 24
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Tam bir g*t kılı.

2
    0 Yorumla

Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ahsen tv nasıl bilirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Televizyon alacagım ama bilgim yok yardımcı olur musunuz? 3 cevap verildi
Futbol izlemeye yeni başladım, kesin olarak neleri bilmem lazım? 5 cevap verildi
Votkayı nasıl bilirsiniz? 37 cevap verildi
Çepnileri nasıl bilirsiniz? 21 cevap verildi
Oglak burcunu nasil bilirsiniz? 6 cevap verildi
Oryantal bilen var mı nasıl öğrendiniz? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨