Evet reis hakkında ne düşünüyoırsunuz? detaylar bir bitmedi

Cok bos bir adam. Kadinin teki doktor olenlerle ilgili tonlarca sey soyledi. Bu herifte karsisinda siritinca kadinin sinirler bozuldu cekti gitti.
O kadar konustugu zaten hataydi bence. Bunun gibi heriflere olumden, vicdandan bahsetmeyeceksin.
Karsina gecip kardeşim kardeşim siritirlar cunku.
Yani iste bunlarla ciddi bir mevzuya gitmeyeceksin. Soytarilarla olum gibi ciddi muhabbetlere girilmez.
Kim oldugu fark ediyor mu?
Seninle ideolojik farkliliga sahip olmasi olmesini gerektiriyor mu?
Ankara patlamasi uzerineydi.
Devlet katil dedigini biliyorsun yani?
Diyelim ki o kadin oyle soyledi. Olume gulen yav. sak p. clerden sakinacaksin. Cahiller cunku. Fransa bunlar ateist demedi kendi vatandasina tum dunyayi ayagina getirdi. Tayyip de dahil.
Adam olume guluyor. Kimse kivirmasin. Doneklik fitrat olmasin.
Kadin buna sinirlenip cekip gidiyor. Kadinda da guluncek bir sey yok zaten mevzu olum.
Pek izlemem. İmajını hiç sevmiyorum bu adamın.
Neyi savunduğunu neyapmaya çalıştığını anlıyamadığım tipi bir o kadar tanıdık gelen hacı sakallı abinin sunduğu program
Akp li milliyetcilerin sayisi mhp li milliyetcilerin sayisindan katlarca fazla. Mhp nin sadece isminde milliyetcilik var Şu an . Koltuk sevdalisi bir adama milliyetci demek zaten ironi dolu bir durum. Bu yuzden akp li milliyetcilerin sayisi baya yuksek. Bende milliyetci biriyim ve ak partiyi destekliyorum.
@Advertiser Milliyetçi biri nasıl Akp'yi destekleyebilir sizlere inanamıyorum. Hangi Milliyetçiliği savunuyorsunuz
@alala1905 Bahçeli kadar mhp ye ve Milliyetci anlayisa zarar veren baska biri olmadi. Alparslan Türkeş başkanlik sistemini savunan biri iken devlet bahceli sirf akp ye karsi cikmak icin baskanlik sistemine karsi gelen birisi. Ak partiye milliyetci Türkler ve milliyetçi Kürtlerle birlikte dini acidan yogun kisiler oy veriyor. Ak partinin secmen skalasi genis oldugu icin bu kadar secimdir kaybetmiyor. Sadece pkk sempatizanlari hdp yi destekliyor. Diyarbakirda Turk bayragi indirildiginde Sur meydaninda Turk bayragi ile defalarca turlamis ve fotograf cekinmis biriyim. Ve bircok mhp liden katlarca fazla milliyetciyim. O kadar ki son 100 yilda tureyenler gibi Atam kelimesini degil Atalarimiz kelimesini kullanmaya ozen gosteririm. Sen genelleyerek tum ak partiye oy verenleri nasil goruyorsun bilmiyorum ancak milliyetcilik konusunda ak parti secmeni emin ol en fazla olanı. Erdoganin milliyetcilik anlaminda yorumlarina katilmiyorum ancak mevcut partiler icerisinde en iyisi ak parti bana gore.
@Advertiser Alparslan Türkeş hiç bir zaman başkanlık sistemini savunmadı erdoğan ecevit içinde aynı şeyi şöyledicrehşan ecevit hemen belgeyi çıkartıp yalanladı lütfen asılsız haberler paylaşmayın bu ülkede herkes akp li gibi yalancı değil
Ayriyetten geçin bu milliyetçilik ayaklarını o bayrağın indirilmesindeki en büyük sebeb akp dit çözüm süreci yüzünden bende akp yüzünden okullarda pkk lıların saldırısına maruz kaldım ben cemaatin yurdundada Türk bayrağı açan biriydim pkk lıların yanındada ben milliyetçiyim bahçeliyi sevmem ama @Alala1905 haklı akp ye verceğime bahçeliye veririm öbür seçim bahçeli inmesse boş oy atcam bende dağdan inene aştın bilezik yollıycak adamlara oy yok @Advertiser
@erdemklc Merhum Alparslan Türkeşin Temel Görüşler adlı kitabında baskanlik sistemi ile ilgili bilgiler ile baskanlik sisteminin Türk milletine olan uyumu genis olarak anlatilmistir. Bizzat kendisinin yazdigi kitabi al oku istiyormuymus istemiyormuymuş ogren. Türkeş ve Bahçeli mhp leri iki ayri parti modelidir. Zamaninda rahmetli Turkeş sol karsisinda güçlü durabilmek icin tum Ülkücülere oylarinizi refah partisine verin diyerek talimat vermistir. Ancak bu gun bahceli illede ben baskasini bosverin demekten baska bir sey yapmiyor. Mhp nin kemik oylarinin azalması 15-20 yilda tamamen degisen mhp bin yonetim yapisi yuzundendir. Sen istedigini destekle istedigini destekleme. Ancak akp deki milliyetci sayisinin hic bir partide olmadigida gerçek. Sahsen ben akp yi destekleyen biri olarak gelirde benim milliyetciligime bir laf edersen fena halde pisman ederim seni. Zira ODTÜ ornegi buna en guzel ornek.
ODTÜ yu solcular ve chp liler bizim diyerek savunmuslardi ancak mevcut partiler icerisinde en cok ODTÜ mezunu ak partide. Akp de 17 mezun varken chp de 2 mhp ve hdp de ise hic ODTÜ mezunu yok. Hatta ODTÜ tarihinin gelmis gecmis en yuksek puanla mezun olan ogrencisi ise Şu an akp de gorev yapan Ali Babacandir. Sizler böyle gercekleri hazmedemez kabul edemezsiniz. En cok milliyetçi ak partide bunu gerektiginde secimlerde israrla ispatliyor yine gormuyorsunuz. Gerektiginde at gözlüğünü oyle guzel takiyorsunuz ki bunu bize moda diye yutturmaya calisiyorsunuz. Demokratik kisilerseniz eger halkin kararina saygi duyarak sonuca saygi duymaya calisin. Sonucu elestirmek halki elestirmektir, halka karsi durmaktir. Ben halkin kararini ayakta alkisliyorum ya siz?
@Advertiser ben dan Alparslan Türkeşin DAVA kitabını okudum sen diyince bidaha inceledim hiç öyle bir laf geçmiyor o zaman Türkeşin refah partiyisiyle seçime girmesi çok farklı sebeblerdi rehaf partisi ona bakarsan Laikliği savunmuyor MHP savunuyor Türkeş aynen şöyle demiştir biz laikliği savunuyoruz Devletin dini yoktur İnsanın dini vardır araştırabilirsin bana söylermisin apoya sayın diyen Türk kelimesini kaldırcam diyen serok lakabı takan adam nasıl Milliyetçi oluyor askeri ölüdüren pkk nın liderlerinden biri barzaniyle nasıl megri megri oynuyor nasıl derslere Kürtçe ders koydurcam diyor bumu Milliyetçilik terör örgütüne kobani için yardım etmek bumu milliyetçilik oy kaybedice çözüm süreci bitti diyip u dönüşü yapmakla milliyetçilik olmaz akp şimdi mhp neler dediyse onu yapıyor sırf mhp nin oyunu çalmak için akp mhp ile uğraşıyor çünkü hdp veya mhp nin meclis dışı kalması başkanlığı kolaylaştırır görürsüniz 2 seneye kalmaz erken seçim bizi bekler bana Türkeşi anlatmayın Türkeşi +
Tamamen haklısın ayrıca Alparslan Türkeş başkanlık sistemini savunmadı savunmuş olsa dahi o şartlar için gerekli olduğu için savunmuştur. Günümüzde akp ye güvenmiyoruz başkanlık sistemi gelirse doğu'yu Kürtlere vermeyeceklerini nereden bileceğiz. Daha düne kadar Osmanlı'da Kürdistan vardı diyen RTE değil mi? Anayasa'dan Türklüğü çıkararak ortak Herkesi içine alacak vatandaşlık tanımı getirmeye çalışan ak değil mi? Daha sayayım Mı? Türk Milliyetçileri böyle şeyleri kabullenemez. Bizler Alparslan Türkeş ve diğer Milliyetçi liderlerin görüşlerini Türk kimliğini gelecek nesillere taşıyacak şekilde günümüze uyarlamakla mükellefiz.
@erdemklc olayı saptirmana luzum yok. Konu siyasilerin uzerinden gidiyor ve beb hicbirisi mukemmel insanlar demiyorum. Sonuc itibari ile Türkeş amacimiz İslam degil Türklük gibi bir aciklamada yapmistir. Rahmetli M. Yazıcıoğlu ilede ayrismaya bu dönemde baslamislardir. Zira Yazıcıoğlu önce İslam diyordu. Kisaca Türkeş'in bir cumlesini benimserim diger cumlesini karsi durabilirim. Erdoganin bir cumlesini benimserim diger cumlesine karsi durabilirim. Ancak secimlerde gidip ne Bahceliyi ne de Kılıçdaroğlunu desteklerim. Ikiside Erdoğan ya da Davutoğlu'ndan donanimli degiller. Aralarında en iyisinin akp olmasi sevebiyle yillardir Ak Parti iktidar. Hatayı kazananda degil kaybedende aramalisiniz. Kaybedeni elestirmediginiz surece kazanan kazanmaya devam eder. Bak ben kaybedenleri elestiriyorum çünkü kaybettiler!
@Advertiser biz napıyoruz anasını satıyım bahçelinin totosunun kılıyız diyemi bağrıyoruz istifasını istiyoruz ayrıca Ahmet Davutoğlunun KK den farkı yok erdoğan getiridiği için seçiliyor evet RTE başarılı siyasetçi ama Ahmet için aynı şeyi diyemiycem şahsen muhalefrt 7 haziranı iyi değerlendirse ahmet diye bişey yoktu ama bize gelip Türkeş bunu savunuyordu açıklamalar yapma AKP de Şu an en milliyetçi adam Tuğrul Türkeşdir HDP liler hükümetde olmasın diye akp nin teklifi kabul ett ama 1 kasımda aday olmasın beklemezdim @Alala1905
@alala1905 kusurabakmayın ama bu yaptiginiza ikiyuzluluk denir. Neden biliyormusun? Daha Türkeş'in başkanlık sistemini istedigini bilmiyorsun. Turkesin kendi yazdigi kitap olan Temel görüşler de bunu derin derin anlatarak turk milletine tek baslilik yakisir baskanlik uygundur gibi soylemleri mevcut. Diyorsun ki demişse bile donem geregi oyle gerekmistir soylemistir istemistir diyorsun bu nasil bir bakis açısı anlatirmisin bana? O zaman Erdoğan da dönem geregi cozum surecini baslatti, dönem geregi Türklük konusunu irdeledi. Adamina gore keskin kararlar aliyorsunuz adamina gore imtiyazli kararlar aliyorsunuz. Erdogan ciksa Allah 1 dese tövbe haşa çıkıp 2 tane diyeceksiniz. Bu düşmanlık sizi dogruya goturmuyor. Ak partinin cogunluk oylari Mhp den geldi bunu herkes biliyor. Hatta akp nin temel oylari ilk etapta mhplilerden gelmistir. Diger arkadasada soyledim siz kaybedeni degil kazanani elestiriyorsunuz. Devam edin boyle boş zerzenişlere!..
@erdemklc madem oyle soylermisin bana sen secimlerde ne yapiyorsun. Istifasini istedigin adama mi oy veriyorsun yoksa saklaban kemale mi oy veriyorsun? En azindan ben direk kimi destekliyorum soyluyorum. Sizin kimi destekledibiginizi bilmeden tartisiyoruz burada bu adil mi? Istifasini istedigin kisiye oy vererek onu orada tutmuyorsundur umarim
@Advertiser lan dingil yalancı Alparslan Türkeşin yazdığı DAVA 9 ışık kitabını okudum aen diyince bidaha göz gezdirdim öyle bir söz G-E-Ç-M-İ-Y-O-R anladınmı beni Türkeşi okuduk biz geçmiyor anladın ulan Erdoğan Allah 1 dese inanrım zaten yoksa Erdoğan peygamberdir diyen tövbe haşa salakkların yanındamı durcam cahil cshil konuşna böyle konuşcaksan mesajda atma sinirimi bozma
Uslubunu duzel o laflarini gomerim agzina bordo klavyeli @erdemklc birinizinde Lügatı genis olsun birinizinde uslubu gedikli olsun bu ne? Seviyi ayakta tutmaya calisayim diyim zorluyorsun oturdugun yere gomerim seni it. Haddini bil önce. Su laflari karsimda soyleyecektin bana o zaman yedirirdim sana dingilleri it
@Advertiser ben o kitabı okudum canım eminim Alparslan Türkeş'in diğer kitaplarını okumadan önünüze başkanlık sistemini koydu diye tek kitaba yönelmişsinizdir. Benim başbuğum Alparslan Türkeş değil Atatürkdür. Ben Ülkücü değil bir Türk Miliyetçisiyim. Başkanlık sisteminin ne getireceğini de iyi biliyorum. Alparslan Türkeş şuanda batarya olsa sizin gibilere gereken cevabı verirdi. Dün Kürt sorunu adı altında dolmabahçede hdp ile ek sıkılanlar bugün kalıp da tek devlet tek millet masallarına beni inanılmaz. Burası Türkiye Cumhuriyeti ve yapılan Siyaset de kesin ünite yapısına ve cumhuriyet rejimine zarar verecek şekilde yapılamaz AlparslanTürkeş hayatta olsa böyle bir siyaseti onaykamazdı çünkü o gerçek bir Türk Milliyetçisi idi.
50 kere yazdim kitabin adi Temel gorusler! Turkesin yazdigi kitap!
Sen gelip gelip dava yi okudum bu soz gecmiyor diyorsun. Ben dava kitabındami yaziyor dedim. 50 kere Temel görüşler kitabinda yaziyor dedim. Git biraz arastit temel gorusler kitabini kim yazmis icinde ne var ondan sonra öt burada. Dava yi okuduysan okudun her kitapta ayni seylermi yazacak? Tekrar diyorum Temel Gorusler kitabında yazmis bunlari. Gelip bana dava kitabindan bahsetme mal mal sinirlerimi bozma
@alala1905 ben turkesi savunan biri degilim. Sadece kullandigi bir sozu vurguladim burada. Zira Türkeş zamaninda biz İslamın degil Türklugun pesindeyiz demisti. Rahmetli yazicioglu ile o donemden sonra ayrismaya basladilar. Yazicioglu once İslâm diyordu. Bu sebeple 2 lider arasinda ben Yazıcıoğluna yakinim. Sen istedigini destekle istedigini destekleme ama halkin kararina saygi duymayi ogren once. Halkin kararlarini tartisiyorsunuz sabahtan beri biraz saygili olun.
@Advertiser Davayı okudum dediğimi hatırlamıyorum. Temel görüşler kitabını okudum tek tek yazayım istersen. Kardeşim siz insanların ne demek istediğini anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Halkın kime oy vereceği umrumda değil. ayrıca biz burada kimseye saygısızlık falan yapmıyoruz eleştiriyoruz eleştiriye tahammülünüz yoksa MHP'ye yönelik de eleştiri yapmayacaksınız o zaman. Daha fazla polemiğe girmeyelim çünkü yazdıklarımı anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
@alala1905 once sen yazdiklarimi irdele sonra bana cevap yaz istersen. Dava kitabı diger arkadasla olan tartismamizin devamiydi. Usengeclik yapip oncesini okusan sana yazmadigimi farkederdin. Sonrada gelip bizleri anlamamakta israrci zannediyorsunuz. Ben sadece senin ismini etiketledigim yorumlarda sana cevap verdim. Digerleri sana cevaben degildi. Her neyse yanlış anlayip beni anlamamis zannetmene huzunle güldüm. Eskiden ak partimi vardi. Ak parti oylarini ilk etapta ve suanda da oldugu gibi milliyetcilerden ve dinen yogun kisilerden aldi. Devlet Bahçeli yi Şu an ki ulkuculerin hicbiri istemiyor eminim. Hepsi farkli bir baskanin gelmesinin mhp yi canlandiracagini biliyor. Bunu bizde soyluyoruz diye suclu mu oluyoruz? Her neyse umarim yanlis okumayip sana yazdiklarima cevap verirsin.
@Advertiser Benim yazdığım cevaplara yaptığınız yorumları da gördüm. Alparsaln Türkeş'in görüşleri bellidir o başkanlık sistemini Milli görüşü hakim kılmak için istedi. Akp hükümetine bu konuda güvenmiyoruz. eğer ülkenin başında milliyetçi olduğuna inandığım bir parti ya da kişi olsa idi belki desteklerdim. Akp taraftarı pek çok kişi Osmanlı'nın geri gelmesini istediğini belirtiyor. Türk Milliyetçileri Cumhuriyet ve Laikliği savunmak zorundadır. Hepimiz Müslümanız hepimiz kardeşiz demek Milliyetçilik değil Ümmetçiliktir.
@alala1905 görüşlerimiz farkli olabilir. Ben kendi görüşümü bu yasima kadar hic kimseye dayatmadim bundan suphen olmasin. Ben Türk bayragini benimsemis ve saygi duyan herkese saygi duyarim. Zira amacimiz ve hedefimiz bir yollarimiz farkli diye dusunuyorum. Onemli olan bölücü zihniyetlere karsi bir olmamiz. Bu birlik hem İslamı hemde Türklüğü her zaman ileriye taşıyacaktir. Bizler tarihte her zaman birleserek büyüdük ayrıştıkça geriledik. Bu yüzden amacının bayrak ve ulke oldugunu bildigimden sana kesinlikle uslubumu bozmadim. Ancak görüş sahibi arkadaş uslubunu bozdugu icin bende biraz ters cevap verdim. Her neyse gorusune saygım var ama biraz farkli dusunuyorum sadece iyi aksamar.
Allah öteki tarafta sormucakmı reis?
Bu video yayınlanıcak izin veriyormusun reis?
Cevap
12Cevap
Sahte kamera şakaları gerçek gibi yazılmış abartı başlıklarla videolarını insanlara merak ettirip izlenmesini saglayan yorum kabul etmeyen video kanalı
Aynen
Bu sakalli karsıt görüslü insanlara denk geldiginde sinir stres yapip ortami geren Akp yanlisi cakalin biri..
Sinir bozucu bir tip..
Bölücülukte bir numara insanlari ve farkli goruste olanlari birbirine dusurmeye merakli Allah islah etsin
Samimi röportaj yapiyor. Genel olarak işini iyi yapıyor
İyiler hoşlarda bazen çok gaza geliyo yanlış şeyler söylüyor.
Çok severim ahsen tv yi :)) Kürtlerle milliyetçilerin atısması çok guzel
o adam tarafsız olursa iyi..
ama ne hoş ki taraflı.
Guzel röportaj yapiyor çok nadir yanlis konuştuğunu gördüm onuda üzerine çok gittikleri zaman
Ortalığı karıştıran bir çeşit insan topluluğu benim gözümde
Bos insanlar boluculuk yapya calisiyorlar
bitiyorum booolum şu adama :D
Saçma
iyi biliriz hakkimizi helal ederiz
Tam bir g*t kılı.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar