Güncellemeler
+1 yıl
Birde benim elime aylık 2.200 tl para geçiyor. Bu parayla taksitle alacağım. Fiyatları tahmini ne kadardır
22 yaşındayım. Öğrenci bursum ile anneme televizyon alacagım. Elindeki televizyon yalnızca 5 kanal gösteriyor müzik kanalları bile göstermiyor. Bugün bir televizyon bakmaya gideceğiz ama hangi televizyon iyidir kanalları nedir hiçbir fikrim yok. Bana biraz bilgi verir misiniz. Yani televizyon alırken neye dikkat etmeliyim. Uydu alıcılı ya da 109 ekran vs ne demek. Dalga geçmezseniz çok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evde başka televizyonlarım var ama en son ONVO aldım Android alın. Bilgisayar gibi bişey , her işinizi görüyor. Sonra ilerde 1 tane de kablosuz klavye alırsınız ona ucuz bişey. Herşeyinizi oradan halledebilirsiniz, google play store' dan istediğiniz uygulamayı indirerek.
Teşekkürler
Rica ederim, ne demek. 👍 . Ama alırsanız 40 ya da 42 inç ( 109 cm
) olandan alın. Ayda 250 - 300 TL gibi taksitle alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim. 👍
Sivas merkezde ikamet ediyorsan uydu sistemi ve kurulumu konusunda yardımcı olabilirim.
Ankara'da yaşıyorum çok teşekkür ederim teklifiniz için
Rica ederim. Tv konusunda ise Onvo Ov50350 modelini tavsiye ederim fiyatıda 5-7 bin arasında. Bu modeli aldım ben memnunum
Ya bilmediğim için soracağım kusura bakmayın ama mesela bu televizyonu ben telefonuma bağlayıp istediğimde film izleyebilir miyim
Ya da Samsung markalar kötü müdür
Tabiki. Bu önerdiğim model android tv. Samsunglar pahalı bütçene en uygunu bu olur.
Çok teşekkür ederim bilgiler için 🙏
Rica ederim.
Uydu alıcılı olan bütçenizin yettiği herhangi bir televizyon alabilirsiniz. İşinizi görür.
Teşekkür ederim