Scorp denilen bu uygulamanın ülkenin daha doğrusu üniversite & lise gençliğinin bir çoğunu sekse yönlendiren erkeklerin tamamen kız düşürmek için kullandığı kızların da kendini bir sık sandığı bu uygulamanın çok rahatça ' önden mi arkadan mı? ' sorusuna videolar çekildiği fotoda arkadaşın yazdığı gibi cinsel hayatlarının videoya döküldüğü bu uygulamanın sanki siyasetle çok içli dışlı ülke sorunlarıyla yakından ilgileniyormuş gibi gözükmesi açıkçası benim de tuhafıma gidiyor. birde fok balıgı gibi konusmuyorlarmı ne olucak bu türk genclerinin hali zeka desen 5 yasındakı cocuktan daha az bunlarda? gelmis birde siyaset yapıyorlar.
Scorp'u ben de yakın zamanda keşfettim. Çok komikler. Komik olan kendileri. Bazen çok aklı başında cevap veren üyeler de çıkıyor ama genellikle kızlar pazarlama tekniği, erkekler ise kız düşürme derdindeler. Bu sadece Türkiye'ye özgü bir sorun değil. Bilgi çağındayız. Gençler artık çok daha rahat ve özgürler ama bu özgürlüğü iyi ve güzellikler için kullanmıyorlar ne yazık ki. Bundan çok daha iyisini yapabilirler ama ağırlıklı olarak çok bilmişlik, ego tatmini ve cinsel arayışlarla karşılaşıyorum. Çok yazık. Keşke olimpiyatlara hazırlananları, bilim yolunda ilerleyenleri, başarılı gençleri görebilseydik.
Bu tip insanlar, apolitik oluyorlar genelde. Cinsellik de tabu olunca, yıllardır bastırdıkları cinselliklerini, dejenere bir şekilde yaşadıklarını düşünüyorum. Kültür seviyesi yerlerde olunca, ister istemez, konuşmalarına da yansıyor tabii...
Embesil bir nesil yetişiyor diyorum, kimse bana inanmıyor... Bu arkadaşların; anne baba, aile olduklarını, yetiştirecekleri çocukları düşünemiyorum.
benim scorpta düşüncelerini beğenerek yararlı gördüğüm eğlenceli gördüğüm içkerinden seçerek takip ettiğim kişiler var . Genel anlamda bakarsak anlattıklarına katılıyorum :)
Scorp beğendigim bir site bir sey degil. Adını da yeni duydum ama bir ülkenin vatandaşı seks işcisi bile siyasette konuşmaya hakkı vardır. Bu onu siyasetçi yapmaz. İyi günler.
Bence de Scorp'ta bulunan insanların çoğu cinsellik konularında çok rahat davranıyorlar. Hatta "Meme elleyerek büyür mü?" diye bir soru görmüştüm, videoda erkek kızın göğsünü rahatça elleyebiliyordu. Biz ne zaman bu kadar geniş olduk, ben onu anlamıyorum. Batılılaşmayı çok yanlış anlıyoruz.
Aziz nesin ne demiş Türkiyenin %60 gerizekalı'dır diye. bunlar kendi ırkına bakmadan başka ırkları aşağılayacak insanlar. bişey bilmeyip birde siyasete burnunu sokuyorlar.
Bence kimse siyaset yapmasın. Siyaset konuları konuşulunca herkes kendini uzman gibi hissediyor. Lisede siyaset konuştuğum bir arkadaşım vardı, sanırsın ondan başka iyi komünist yoktu. Kimseye de laf söylettirmezdi, bu da ne kadar cahil olduğumuzun kanıtıdır işte.
Geçenlerde youtube da bununla ilgili birkaç video seyrettim, hayret içinde kaldım. Küfürler boyları aşış, ahlaksızlık diz boyundan yukarıda. Hele ki o konuşma tarzları (dediğin gibi) akıl hastası embesil seviyesinde. Valla ağzına sağlık yine üsturuplu yazmışsın tiksindim bunlardan.
scorpu seviyorum güzel bir site en azından fakesi yok herkes istediğini rahatça söyliyebiliyor. Sekse yönlendirmek için demişsin ama bir insanın içinde kaşarlık varsa yapabilecek bişey yok orada gayet düzgün insanlarda var. Sanki bu sitede abazalar yok o zaman bu sitede ergen sitesi
Öncelikle uygulamanın kullanıcısı değilim ama şunları söylemek istiyorum: -Böyle konuşarak uygulamaya suç atman tamamen yersiz. Uygulama Sex'i mi öneriyormuş hayır bunu yapan uygulama değil. -Orda konu başlıklarını açmak yine bizim insanlarımıza kalmış. Yani Bizim insanlarımızın beyni bu yöne çalıştıkça uygulamanın ismi scorp olsun başka birşey olsun farketmez.
Kullanım şekline bağlı. Gençlere özgüven aşılaması yönünden yararlı bence, sayısını bilmediğin bir kitleye hitap etmek kolay değildir.. Benim telefonumda yüklü arada izleyip eğleniyorum😊
gecen bir soruda birisi ordan biriyle tanısmıs tanınmıs biriyimşi orda biraz ben uyardım bunları ne alaka orası seks yeri değil dedi hiç kullanmadım sacmalık zaten
En İyi Cevaplar