AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Degiliz kardes filan gidin irakta yasayin yeriniz orasi
Siz gidin
Köpek gibi debellenen biz degiliz saddam ölmeden soyunuzu kurutamadi
Siz değil de sen öylesin
Defol git 2 gun soka cikamadiniz gercek yuzunuz ortaya cikti cahiller surusu dagda domuz gibi geberdiniz
Turkten kastınin ne olduğuna bagli. Özellikle HDP yanlısı kürtleri çerkez gurcu arnavut ve pomaklarin çoğu hiç sevmez. Hatta araplar zazalar da bile çok sayıda mevcut sevmeyen
bir zamanlar bende Türk - kürt kardeştir derdim ama öyle bişey olmadığını anladım pkk yındesteklediğiniz sürece özerklik istediğiniz sürece bu kardeşlik kurulamaz
Kardeş kardeşe sinsice arkadan vurup sehıt edıyor mu?
Etmiyor peki kardeşin evine bomba atilirken sevinmek olur mu
kurtlerden dost kardes vs olmaz
Allah seni ıslah etsin inşallah sana dua edeceğim
merak etme ben duzgunum allah duzelttı benı yalnız kardes kardes dıyıpde arkadan sınsıce vuranlara ben kardes demem kurtlerden pkk lı olmayanda var o ayrı bır konu fakat %98 pkk lı benım vergı dıye verdıgım paralar ulke ekonomısı yol su vs dıye bunlara da maas olarak da donuyor. yarın bırgun bende askere gıdecem sımdı ben olursem kardes mı oldurmus olacak kalles mı?
türk olmak kürt olmak hırıstıyan dogmak müsluman dogmak kimsenin elinde degil bu işte kader dedigimiz olay ben kürte karsı degilim vatanını sevmeyen bayragını sevmeyene karsıyım bu kim olursa olsun
Bende artık kürtlere güvenmiyorum, ne yalan söyliyim bir kürtle iş yapacağımı Türk'le yapmayı tercih ederim.
Keyfin bilir belki biri senin güvenini sarstı bilemiyorum ama biri için böyle yapma bence
Biri sarsmadı 1 değil 2 değil tanıdığım tüm kürtler şerefsiz çıkıyor, cocukluk arkadaşım adam bugün pkkyı destekliyor. desteklemeyeni var mı var ama ne yapıyor hırsızlık yapıyor.
Lann sen eğer ki şerfsiz olmazsan tüm Kürtler hakkında bu kelimeyi kullanmazdn.
Yav bir s. g
kardeşim kralı
pkk li lara yapılan operasyonlari haksız gisteremezsin
Orada halk katliam mi var
Tahir Elçi videosunu izle
Madem kardessin niye bu ulkeye ihanet edip cana kiyiyorsun neyin eksik geldi de fazlasini istiyorsun
hayir tabikide değil. Türkün Türkten başka dostu yok😎
Ben "şuyum" demeyi bırakmadıkça hiçbirşey olacağı yok bu insanların..
tabi ki kardeşiz!
ırk farklılığı insan olmamızı engellememeli.
Bende kurdum. sunu cok iyi biliyorumki kurtlerin yuzde 99u yamyamdir.
Sen hariç tabi
Elbette seçemiyorsun ne olarak doğacağını kimseyi yargılayamayız fakat vatana ihanet bizim kaldıramadığımız olay.
Bu Vatanın Ekmeğini yeyip ihanet eden Kürt olsun Türk Olsun Fark etmez. HAİNDİR. Bir İnsanın Dini, dili, mezhebi, ırkı ile ayrım yapılmaz. Ben kardeş olduğumuza inanmıyorum.
Kalleşten kardeş olmaz.
Nankörden kardeş olmaz. Kardeş değiliz.
Sen de onlardansın
Evet.
Cebinde taşıdıgı kımlikteki bayrağa ihanet edip özerklik isteyen sınıflar kardeşim degıldır
ben değilim sevmiyorum artık kim ne derse desin gitsinler yurdumdan benim, türkler bize yeter
Sen de git o zaman bu topraklar için bedel ödedim ben Çanakkale bir örnek her savaşta
Türk topraklarında yaşıyorsan elbetde kardeşimiz sin
Hayır değliz.
Ve size zulmu kendi halkınız ırkınız yapıyor biz değil.
yaw kim kimle kardeş kim kimle düşman uımrumda degil ya ben iş arıyorum aga :D
Onu sorun yapma
Birinin acısına diğeri susuyorsa kardeşlik kavramı saçma gelir. Doğuda insanlar ölürken batıda insanlar seyrediyor.
en büyük onurum şerefim kürt olmak anlamak içinde kürt olmak lazım hertürlü zulüme karşı dik durduk çok çektik
ama hepimiz kardeşiz biz herkesi seviyoruz her toplumu yeterki insan olsun
Ayrıstıran sizsiniz..
Ne yaptım ya da ne yaptık
Ben siyasetten falan anlamam.. terorist ve destekcisi disinda da Allah in yarattigi her insana da normal bakarim.. siz biz yapildigindan bahsediyorum..
bence ne sen ne ben bizi ayrıştıran siyasetçiler
terör destekçisi diyorsun.. sen gözünle gördünmü.. doğuya gdip gözlerinle bak gör sonr agel kıçın koltuktan kalakmaz haberlere sizi farklı yönlendiriyor gerçeği söylemiyorlarr
Yanlış dusunuyosun kardeş biz kardeşiz sorun turk kurt din iman değil terör ve arkası İsrail ile ABD
bende senin gibiyim inanmıyorum bu yalana. nerden inceldiyse orda kopsun be
Tersten okunuşu bile bunu söylerken bunca. şey niye?
Türk kürt elbette kardeş PKK en adii oo. cocuğu ama
birbirinin dilini anlamayanlar kardeş olamaz. Türk olma gururu bize yeter...
Kürdün kürtten başka dostu yok..
Kürtler ölüyor türkler neredee s o k a y ı m öyle kardeşliğe.
bu konuda kimse dürüst değil yani hani diyorlarya pkk kalleş kürt kardeş o yalan..
kürtler üveş kardeş durumundadır sevilmeyen kardeştir..
bende kürtüm bu ülkede siyasetciler olmasaydı halklar arasında sorun çıkmazdı
kareşiz ama hepsiyle değil .. sen kardeşiz diyorsunda karşıdaki olmak istemiyor buna ne yapacaz
Türk Kürt Laz Çerkez aramızı bozanlar kalleş...
Kardeşim tayyip şerefsizine elimizden bişey gelmiyo. Bırak gel oraları istanbula izmire batıya
kardeşliğin sebebi islamdır etnik köken degil
ne sıkıntın var bacım bir söyler misin?
Sıkıntım şu bir olsak artık bu kürt demese artık
ne desinler al bu türk deseler sen kabullenecekmisin?
Hayır Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı desin
Kardeşler farklı dil konuşmaz.
Benim dinimde konuşur senin dinine bağlı bu
Benim dinimde her Müslüm kardeştir dili ırkı fark etmeksizin
Değil yani ben değilim
Türk, kürt kardeş değildir bana göre.
bir kürtle kardeş olcama ölürüm
Beğenmeyen s. trip gider
Kimse kimsenin kardeşi değil.
Derdimi sizinle değil ermeni kürtleriyle
Pkk yi destekleyen kurtler haric kardestir
Her kurt terörist deyildir
hep mazlumları oynamakta bıkmadınız
Kardeşlerimmm gelinn sarilalim :D
değiliz
Değil mi?
Ne için suskunuz?
Sokağa çıkma yasağı gibi
afedersin ama bu konuda neden itiraz edelim?
düzgünce düşün...
dışarda çatışma var asker masum halka zarar vermez ama pkk rastgele vurabiliyor. Hamile kadını vurdular, ambulansı taradılar. Bu durumda orda yasak olmasa, insanlar sürekli dışarda olsa daha çok kişi zarar görecek, çok insan ölebilir. Sonra ne olacak? asker suçlanacak, devlet koruyamadı olacak, kurşun askerin üstüne atılacak. Yapılmayan şeyler değil bunlar bu durumda ne bekliyorsun. Çıkın ölün dememizi mi?
dışarda ki başka bir şey olsa hani 3-5 suçlu olsa haklısın derim, ana caddeden gitsinler, toplu gezsinler vs derim ama bu öyle bir şey değil.
Kürtlerden pkk'ya yardım eden var. Yanlış istihbarat veren var. Oranın halkı zaten birbiriyle zıt. Kendi kendilerine zaten zarar veriyorlar. Bu durumda biz niye tepki verelimki bu resmen ölümün önünü açmak olur.
örgüt üyeleri silahları bırakıp halkın arasına karışıp gezebiliyor. Halk dışarda olsa bunu çok daha rahat yaparlar sonra ara dur bu nere gitti.
asker benzetip birini sorguya alsa buseferde -türk askeri masum kürt halkını sorguya çekiyor, işkence mi yapıyorlar diye konuşacaklar.
Adamı yakalasalar içinizden birini rehin alsa asker yine müdahale edemeyecek. Durum zaten zor ne bekliyorsunuz
bize kızacana kendi halkınızdan pkk'ya destek verenlere kız.
Askeri yanıltıp yanlış ihbar vererek yasağın uzamasına sebep olanları kız. Alışmışsınız devleti suçlamaya diğerlerinin hiç mi suçu yok
dışarı çıktığın başına bir şey gelse annen baban pkk yı değil askeri devleti suçlar.
suskunsunuz derken?
nolduki?