Kardeştir
Hasımdır (PKK kürtler ile aynı kandan)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu görseller yeterli sanırım
İkinci görselin çok saçma yani kelimeler ortak diye ille de kardeş olacak değiliz her Kürt özünde bir PKK kanı barındırabiliyor.
İlk görsele hadi bir şey demiyorum
Cevap
2Cevap
Bir kürt olarak söylüyorum kardeş değiliz türkiye (benim ülkem) kürtleri kürt olarak hiç bir zaman kabul etmedi aslında ve kabul etmiyecek eğer gerçekten kardeş olsaydık biri şehit diğeri terörist olarak anılmazdı ve (kürt kökenli olarak değil) kürt olarak anılırdım eğer gerçekten kardeşsek o zaman kürtten çaldığınızı geri verin dilini tarihini kimliğini kültürünü
Tabiki kardeştir. Değildir diyen insanlar genelde asıl pkklılar ve kürt düşmanı yetişmiş Türklerdir!
Ben bir KÜRT olarak türklerle kardeş falan değilim
Gel bakalım asiretiz biz ✌️
Ülken nerede senin
@engelsizkafaaağ doğu Anadolu bizim ülkemiz ✌️✌️
Heheew
@yeşilerikgjfty6 neden zorunuza gitti doğu Anadolu'ya git bakalım kaç türk yaşıyor kaç KÜRT yaşıyor hep HDP aldı kazandı ohhh.✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️
Yasamakla doğu nasil sizin oluyor, Daha kendi devletiniz dahi yok. japonya da bile japonlari yildirmis bi milletsiniz , Sizi kovmuslar
@Nostaljikize35 onlar kovdu ama siz kovamadınız ✌️✌️
Zoruma gitmedi abi aynı ülkenin vatandaşıyız doğuya ülke demene hehe dedim seningibi olmayanda var orada bari onların hakkına girme
@yeşilerikgjfty6 yok hepimiz böyle düşünüyoruz ✌️✌️
Kes bakalım yiyosa ✌️✌️
Cevap sahibi tamam sizsiniz okey sizsininz siz
Yarın öbür gün mal gibi ortada kalmassanız yeter biz yine vicdan yaparızda neysse
İnsanlarla uğraşmak hoşuna gidiyor o zaman✌🏻✌🏻
Pırt 💨
@yeşilerikgjfty6 biz nedense hep vicdandan kaybediyoruz acıyoruz ama acınacak hale geliyoruz.
Öylemi oldu şimdi
Soran
Yanlıs oldu doğr
@yeşilerikgjfty6 e yalan mı Suriyeli Kürt Afgan vs. ev sahipliği yaptık ta ne b*k oldu. Şimdi kendi memleketindeymiş gibi bize racon kesiyor. Elin adamı benim karımı kızımı rahatsız ediyor ise bu bize kesilen bir racondur.
Yok ben seni cevap sahibi sandım sonradan doğru dedim zaten
Kardeştir ama her iki tarafında kötüsü var yani
Dayı oğludur
kardes diyener kurt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?