Cizre ile Silopi'de görevli öğretmenler 'hizmet içi eğitim' için ilçeyi terk etti. Ama "Şehmus" öğretmen hariç Şehmus öğretmen, sosyal medyadan öğrencileri ile fotoğrafını paylaşarak "Bu bebeler bu şehirdeyken ben bu şehri bırakıp kaçar mıyım... Kaçarsam nasıl geri dönüp bakarım yüzlerine.." diye yazdı.
Şehmus hocaya alkışlar. Ancak bir iki kelime daha etmek zorundayız. Kimse oradan kaçıyor değil. Okulları bomba ile işlevsiz hale getiren terör örgütüne Şehmus hoca bir şeyler söyleme cesaretini ortaya koymalı. Bedavadan artistlik yapmak kolay, güçlü görünene " suçlusun " demek yürekli adamların işidir. Güney doğuda ölümü göze alabilirsen " kendin " olursun. Aksi halde her şey sahte kalıyor. Aynen PKK nın kürt halkının hakkını savunuyorum diye Kürtlerden Ermenilerin intikamını aldığı gibi...
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın pekala ama evini terk edersen hırsızın girmemesi için hiçbir neden kalmaz bunu benimsemek lazım ilk baş insan evini işini sahiplenmeli
Katılıyorum sözlerinize. Ancak Evini terk eden kişi sayısı güney doğuda 200 bini geçti. PKK büyük hırsız. Halk ona dur diyecek umuyorum. Zaten terörü güvenlik politikaları bitirmez " halkın iradesi " bitirir..
evet göçten haberim var ama göçü ordaki güvenlik güçleride istiyordu 16 saatlik yasağın kalkmasıda kalan halkın gitmesi içindi şimdi sivil yok polis ve şerefsizler baş başa kaldı dün musula Jandarma Özel Harekatlarda Gitti Neden artık sivil yok
Giden öğretmenler oradan kaçtı mı :S Bence bu öğretmen zihniyetini değiştirmeli. ( Bir kaç ay geriye gidip öğretmenin neler söylediklerine bakmakta yeterli )
Devlet temizlik yapacağı için öğretmenlere bir kaç gün izin vermiş. Gidin evinizde bekleyin üzeriniz kirlenmesin diye.
En İyi Cevaplar