+1 yılgümrükler uyuşturucudan silaha, et, şekerden, sigaraya, akaryakıta, yol geçen hanı haline geldi. kaçak akaryakıtın 20 milyar doları bulduğu hesaplanıyor. ülkeye yılda 1 milyon ton kaçak şeker giriyor.
- özelleştirme adı altında petkim dahil tüm "stratejik" sektörler yabancılara satıldı.
- akp iktidar olduğunda, giren ve çıkan döviz arasındaki aleyhimize fark, 1.5 milyar dolarken, bugün 31.5 milyar dolar.
- akp iktidar olduğu zaman, ithalat-ihracat açığımız 15 milyar dolarken, bugün 53 milyar dolar.
- akp iktidar olduğunda ülkenin toplam borcu 222 milyar dolarken, bugün 400 milyar dolar.
- akp iktidar olduğunda her çocuk 3187 dolar borçla doğuyordu. bugün 5458 dolar borçluyuz adam başı, doğduğumuz gün.
- akp iktidar olduğunda, ailelerin bankalara borcu 4.3 milyar lirayken, bugün 24.4 milyar.
- kredi kartları borçları, 2002'de 4.3 milyar lirayken, bugün 21.2 milyar.
- akp iktidar olduğunda bankacılık sektörümüzde yabancı eli, yüzde 3. bugün yüzde 42.
- 2002'den bugüne, karşılıksız çekler yüzde 102, protesto edilen çekler, yüzde 204 arttı.
- akp iktidar olduğunda 8 milyon vergi yükümlüsü varken, artan nüfusa rağmen, bu sayı 7.5milyona indi. sebep işsizlikteki artış ve iş yerlerinin kapanması..
bu kadar şeyi yapmış bir partiden başka napılır ki27 Yorumla- +1 yıl
Akpden değilde hacım merak ettim kaynağınız nedir? Bana bunların doğruluğunu ıspatlayabilirmisin?
- +1 yıl
@dumencihaydar facebookta belgeleri var :D
- +1 yıl
Facebookmu :) tamam sağol..
- +1 yıl
@dumencihaydar sanırsın arkadaş imzaladı belgeleri o kadar net yazmış :D
- +1 yıl
Soran arkadaşım. Yeni nesil resmi kurumların bilgilerini bakmaya gerek duymuyor. Facebookta ne konuluyorsa önüne onu yiyorlar.. Bide akplilere koyun diyorlar... Sorsan birtanesini. Gerçekmi değilmi diye sorgulamadığını görürüz.. Niye akp bu yapmıştır.. Sanırsın chp mhp yapmayacaktı :) neyse herkesin görüşü kendine. Özgürlük..
- +1 yıl
@dumencihaydar şimdi mhp bence akp aynı safta hadi hdpyide anladım ne yapmak istedikleri belli ama kalanı sadece atacı :)
- +1 yıl
Partileri eleştirmiyorum ben aslında. Sorgusuz sualsiz her söylenene inanıp saçmalamak doğru değil. Bu her taraf için geçerli..
En İyi Cevaplar
+1 yılKeşke Osmanlı olsa.
00 Yorumla
+1 yılSırf farklı parti görüşü diye nefret edmiyorum. Ayrıca baştan soyliyim chp li değilim. Nefret sebebi şudur savaş meydanlarında savaşmış ülkeyi yoklukta ülke hainlerinin arasında kurtarmış duruşunun her miliminde asalet yatan Ulu Önder Atatürk e laf edip elin ucuz bazı gizli devletlerin kukladı k@peği Erdoğan denen adamı peygamber lider başbuğ ilan ettikleri için ulan Atatürk ün b*kuyla kıyaslayamayacağınız adamı nasıl Atamızdan üstün görürsünüz. Yaltakçılar , akılsızlar.. Bu kadar basit. @myyesildas
1248 Yorumla- +1 yıl
Gizli devletlerin bilmem biseyi erdogaan demissin bunu neye dayanarak dedin?
Ben ataturk ingiliz ajani diyorum ama benim bir sebebim var sen soyle bakalim neye dayandin? - +1 yıl
Peki amenna Ulu derken hata bizde başımın gözümün üstüne. Peki sizin o paçoza mübarek, lider, peygamber, tapıyorum, haremine karımı gönderirim. Adam şehidinize ağlamayın yoksa cennette giremez şehit kabul edilmez diyo l@n bu Allah a şirk koşmak değildir de nedir.
- +1 yıl
Cenneti cehennemi görüp mü gelmiş o y@vşak. Hadi buna cevap verin Atatürk e ulu denmesi zorunuza gidiyo demi kanınız kaldırmıyo dimi gavurların tecavüzüyle doğmamış olmayı
- +1 yıl
Ahahaha özgürlükçü düşünce. Bak bütün medyayı geç ben sana kendi çevremden tek küçük örnek vereyim. 1 kasımdan önceki seçimlerde benim valide bir devlet hastanesinde sağlıkçı valide vardiyadan gelmiş telefonu çaldı konuşmayı bizzat duyuyorum. Hastane yönetimi falan filan hanım bugün tayip Erdoğan geliyo. Annemden yanıt peki bana neden haber veriyosunuz bunu diye cevap veriyo. Yönetimden y@vşak diyoki eğer mitinge gitmezseniz ertesi gün çıkış evraklarınızı imzalamaya gelin. Ve sırf akp li değil diye o hastaneden 1 buçuk yıllık evli yeni çocuğu doğan kadıncağzı işten çıkartıyolar. Siz ne zannediyosunuz bu adamı.
- +1 yıl
Madem herşey medya uydurması buna benim kendi çevremde bizzat şahit olduğum en ufak örnek bu kadar basit hadi şimdi adamın dotünuü yalamaya devam edin.. Keyifli günler size.
- +1 yıl
Binlerce korumanın eteğinde veya sarayında değilde savaş meydanlarında milletinin erleriyle kendisini de görelim onu da tanıyalım bayım sorun değil.
- +1 yıl
@erdemklc bu çok kaçmış 😁
- +1 yıl
@erdemklc bu çok ağır kaçmış 😁
- +1 yıl
islamla hepsi bir arada bir o kadarda hiddetli duruş bu kadar zorunuza gidiyor sadece sanalda var oldugunuzu unutmayın ve ayrıca atatürk ana dili arapçayı yok etmeseydi bugün derme çatma bir dil kullanmıyor olurduk latin alfabesi çok zor olması toplama ingilizden 2 fransadan 3 harf almış gibi mesela ama arapça tek anlam içerir yani anlayamıyacagınız şeyler bence anlasaydınız islamiyete karşı çıkmazdınız ha yok çıkmıyoz ama kalbimiz temizide bırakın Allah aşkına ;)
- +1 yıl
Yıllardır bu zihniyet demişin sizin zihniyet ülkeye ne zararlar getirdi hiç düşündünmü ne kadar Türkeşci olsamda senin partin türbeden kaçarken sövdüğünüz adam ecevit amarikanın tehdidine rağmen kıbrısı feth etti rus uçağınıda amarika destekliyor diye düşürdünüz yoksa o toto sizde yok !
- +1 yıl
@erdemklc @soran osmanlıların anadili neden arapça peki arap mıyız biz kamile bak. Ayrıca duruştan kastımı anlamışsın sanırım. bir daha söylüyorum erdoğanıda görelim saray ve binlerce koruma eteği dışında kendi milletinin askerleriyle savaş meydanlarında bileğinin gücüyle.. Yağlı mağlı konuşmak yerine onuda görelim bu şekilde zaten Türkiye yeni bir lider gördü deriz. Ki bişeyi merak ediyorum. Bu adam çocuk yapmamış özel hayatı yok denilecek kadar az hayatını ülke için savaşlarda geçirmiş nesini yediremiyosunuz nesini kötülüyorsunuz ne gidiyo zorunuza da bu oğluna kızına sizi satarak gemi alan adamı şaha kaldırıyosunuz? Bunu çok merak ediyorum. Hangi akla nazaran
- +1 yıl
Kuranı Kerim neden arapça sen onu biliyon mu?
- +1 yıl
Merak etme dinimide çok iyi biliyorum. Kendi işime geldiği gibi çekmiyorum inancımı
- +1 yıl
Evet cevap bekliyorum soruma biz kimseye çamur atmıyoruz siz Atanıza saygısızlık nankörlük yapıyosunuz.
- +1 yıl
Sen soruma cevap verir misiniz yoksa sorundan mı kaçıyosun?
- +1 yıl
Cevabını bilmediğin için Google a yazdın baktın dimi 😊. Dil nedir insanların anlaşabilmesini sağlayan araçtır. Savaş sonrası yeni bir devlet kurulduğunda o devlete ait yeni bir dil meydana gelmesinde ne sakınca vardır sorarım sana. Bir ikincisi evet o zamanlar Peygamberimiz Hz Muhammet in konuştuğu dil Arapça olduğu için Kuran ı Kerim Arapça indirilmiştirki anlaşılabilsin oyle değil mi Cenabı Hak emir ve buyruklarını başka kutsal bil dille göndermemiş anlaşılabilmesi için o günün koşullarına nazaran Arapça vermiş buyruklarını. burada Arapçayı çok özel önemli mukaddes kılan bir durum yok yani. Kaptın mı meseleyi genç
- +1 yıl
Önemli olan Rabbimin emir ve buyruklarını öğrenmek bilmek ve yerine getirmektir. bir daha söylüyorum öğrenmek bilmek ve yerine getirmek. İndirildiği dili öğrenip öğrenmemek değil burdaki olay. Yani boş boş dilimizi değiştirdi diye konuşmayın.
- +1 yıl
Ayrıca dini işime gelince kendime çekçek olsaydım Müslümanlığa inanmazdım başka bir dine mensup olurdum. Ben burdakiler gibi zoraki aileden seçmedim dinimi. Ki Rabbim bilir herkesin asli dindarlığını biz göstere göstere ibadet edenlerden değiliz aklı fukara kendi çapında boş yorumlar yapma. Akplisin diye tam dindarsında onun bunun dinini bağlılığını istediğin gibi yargılarsın kafanı geç oki?
- +1 yıl
Biz babamızdan kendi bilgimizle savunma yapmayı öğrendik. Öyle kopyalara ihtiyacımız yok takma akıldan akıl olmaz. Ne de çok biliyosun sen. 2 saattir sitelerde araya taraya yanıt veremedin dimi? Neyse saatlerime yazık babamın bir lafı vardır aklı olmayana kovayla döksen almaz heba edersin kendini diye. İşte aynen öyle. İma tatku nema problema lekanoş sigani 😁
- +1 yıl
Yav hehe sen çok araştırmadan önce hatim et ve Kuranı Kerim in tam meailini öğren gerisi gelir. Lekanoş lekanoş
- +1 yıl
Birşey bilmeden boş boş konuşuyor diyen cahil aklım yetmiyo anlamıyorum abla diyemiyoda.
- +1 yıl
Hangi cümlen kayda değer mantıklı bilimsel veya tarihi ondan haber ver sen aslann öyle gel akıl ver bana 😉
- +1 yıl
@erdemklc bu kadar ağır vurma adama ya 😂😂 adam herşeyi net biliyoda gerek duymaz sana açıklamaya şimdi aman aman 😁
- +1 yıl
Ne saçmalıyorsunuz siz ya? Atilla olmasaydı Osmanlı olmazdı, Osmanlı olmasa Atatürk olmazdı.. Bu ne sığ bir kafa böyle. Bunlarla meşgul etmeyin la kafanızı. Aynen onlar olmazdı belki. Ama Türk Milletinin bağrından bir başka Başbuğ çıkardı merak etmeyin. Bunu Mustafa Kemal Atatürk yaptı. Osmanlı ile islam ile kafayı bozup Türk Başbuğu hakkında atıp tutamazsınız. Az dirayetli olun l@n. Daha düne kadar çıkıp ümmet lideri diye badem bıyığı gösteren sizdiniz ne çabuk unuttunuz? Benim bildiğim ümmet lideri peygamber olur. Hiç değilse peygamberinize saygı duyun kırmalar.
- +1 yıl
Eee imam hatip mezunusun diye herşeyi tam biliyosun demek mi bu yüzden mi Atatürk düşmanısın. Boşuna okumuşsun o zaman birazda tarih öğren.
- +1 yıl
@myyesildas ahahahaa alemsin ya kırmalık ana baba kanından olmuyo işte. Kanında göğsünde atmıyosa o duygular tırt sayın başbakanlarının tabiriyle atın kellerini gitsin 😂
- +1 yıl
Ülkenin şehitlerine kelle diyen babammıydı kamile bak. Gerçekte savaş meydanında mı gösterdi kendini cephede mi biz neden bilmiyoruz. Atatürk ün kurduğu düzende başbakan olmuş milleti ülkeden kovuyor baksen şuna
- +1 yıl
Diktatör başbakanımız diyo ya Allah ım sana geliyorum 😂
- +1 yıl
Öncelikle ananıda al git demesi tamamen ego kaynaklı bir durum. Bir gürcü soytarısı kendini Dünya lideri sanmış hepsi bu. Siz önce liderin ne anlama geldiğini öğrenin ondan sonra cümle içinde kullanırsınız.
- +1 yıl
Bende Türkçü ve Turancı biriyim. Osmanlidaki tek Türk padişah fsm gerisi devsirmedir. Osmanli neden peki malgac baskini olsun İzmir isgali olsun kuvayi milliyeye kafa tuttu? Bir soya Türk soyu demen için %100 safkan Türk olmasi lazim o soyun. Göktürkler, Alparslanlar, Toganlar, Orkun, idiller, uygurlar neden bunlarda devsirme yokta osmanli denen arap soyunda var. hayir savunduklari sey cok sacma Turk soyunu savunmak varken arap soyunu savunuyorlar. Mobil olmasam sana surda oyle bir tarih sunarim ki Atatürk'ün anıtına yapisirsin pismanliktan. Kariniza kiziniza ingilizler ermeniler fransizlar atlamiyor diye kaniniz durmuyor. araplarin haline bak birde diger ulkelerinkine bak. ve bu arada chpli degilim THP liyim (Turancı Hareket Platformu)
Keşke böyle bir ayrm olmasa
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cahiliye dönemi. Osmanlı tarihi araştır. Yönetimden başla araştırmaya. Halka bir bak. Birde yönetime farkları neler. Birde AKP tayyip erdoğan zihniyetini bak. Bundan 20 sene sonrasını düşün. Şimdiyi düşün. Olabilecekler neler yargılara var. Bu ırkçılık değil geleceğe sahip çıkma içgüdüsü. Kimbilir belki osmanlıyı sadece isim olarak büyük bir isim olarak taşıyordur. Sistemiyle yaşam tipikliğiyle ilgilenmiyordur. Ama CHP lı insanlar bu olabilir eski zihniyet yapı geri dönerse bir Atatürk çıkarmı bilmiyorlar emanete sahip çıkıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBence chplilerden nefret edilmeli türk ve arap ırkçılığı Kürtlere aşırı ön yargı hele dindar insanlara of of of bir görseniz bir ara takunya ve kemalizm sayfalarını gezerseniz islam nişanlarına sünnetlere nasılda hakaret ettiklerini görüceksiniz işte kedi uzanamadığı ciğere mındar der.
31 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bir kaç şey daha devlet düşmanlığı pkk yandaşlığı bonuslarınıda ihmal etmeyin.
+1 yılsırf erdoğanın hanımı örtülü diye ahlaksızca din üzerinden oy topluyor diyorlar laikliğe aykırı diyorlar laikli demek inanç özgürlüğü demektir oysa kendileri başkalarının inaçlarına saygı göstermiyor sanki hükümet ayetlere hadislere göre yasa çıkartıyor gerçek laikli ak partininkidir
30 Yorumla
+1 yılAtatürkü Sevmeyen Bir Toplum Oldugu İçin Biraaz Ön Yargılı Olabilirlermi Mesela Atatürk Bu Ülkeye Hiç Bir Şey Yapmamış Gibi Ataput Demeleri Olabilirmi Akp Gençlik Kolları Grubuna Eklemişti Arkadaşlardan Biri Atatürk Yardıranlar Dolu Saygılı Olanlarda Var O Yüzden Cumhuriyetci Biri Sevmez. Fenerbahçe Galatasaray Gibi Durum İçinden Çıkamazssın.
30 Yorumlaakp ile chp nin hiçbir farkı yok. hepsi Avrupa taklitçisi zihniyet. chp de gelse böyle yönetir akı da gelse laciverti de gelse böyle yönetir ülkeyi. akp osmanlıyı getirecekmiş bir tarafımla gülerim buna ancak. onlar önce ülkeyi Avrupa kapılarında süründürmekten vazgeçsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIrkcılık gıbı degıl o dedığın , cunku ırkcılığı yapan genelde Akp lıler oluyor bununda örneklerini bu sitede paylasımların çoğunda göruyoruz zaten 10 sorudan 7sı din takıntılı , osmanlıya cevırecekler denıyor cunku bunu ıyı bılmeyen sempatızanlar var korkunc boyutta daha tarıhı bıle bılmıyor doğru duzgun tapıyorlar , cunku kendını padısah gıbı goren bırı var bu çıplak gozle goruluyor. Ama diğerleri hipnotize edılmış gıbı.
20 YorumlaChp li demek doğru tespit olmaz birçok görüş hatta sağcı İslamcı görüş bile akp yi sevmeyebiliyor.. Sevmeme nedenimiz aslında yanlış politikaları ve ucuz siyaset numaraları. Birde çok ciddi sansür ve yavşak medya var, hani bazı durumlarda suçsuzken suç bizim üstümüze kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAKP nin net bir görüşü yok dün Türk düşmanı bugün Milliyetçi sadece tarafları kullanıyor işi bitince hepsine posta koyuyor Osmanlı mosmanlı Din İslam hepsi hikaye o bir amaca hizmet ediyor BOP
95 Yorumla- +1 yıl
Bu eig hakediyo
- +1 yıl
Sitede en iyi görüş olarak geçer bana göre bunun üzerine daha iyi yorum olamaz
+1 yılŞöyle birşey varki herkes kendi partisi dışındaki herkesten nefret eder olmuş
10 YorumlaGündem konusunda 783 cevap paylaştı. o öyle değil her parti diğer partiden nefret eder bu işin kuralı böyle
10 YorumlaÖzeti:
[url=hizliresim.com/.../url]00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece akp değilki kendi görüşlerinden olmayan herkesten nefret ediyorlar. Atatürk'ün partisinin arkasına sığınıyorlar böylece kurtarıyorlar durumu
10 YorumlaSebeb osmanlı değil akp den mhp lilerde nefret ediyor pkk yı büyüttü kendine hep kazanç sağladı zanediyormusunuz erdoğan görevden ayrılınca aksaraydan gitceğine
20 YorumlaBende Akp'den nefret ediyorum ama Chp'den de nefret ediyorum. Birbirinizi yeyin.
112 Yorumla- +1 yıl
@fato92 vay mhp fato naber
- +1 yıl
@fato92 ne olsun mac falan hadi artilayayim seni bari :D
- +1 yıl
@fato92 ula fato fato... merak ediyorum seni be :D nasil biri cikacaksin acaba :d
- +1 yıl
@alala1905 bak mhp fato buydu :D
- +1 yıl
@alala1905 Hayır o olduğunu düşünmüyorum onun bir kaç yorumuna atlıyordum :D. O da atarlı giderliydi biraz sonradan buzlar erimişti. Ama yani gayet de saygılıydı, sen diyorsun ki '' Ben ne düşünüyorsam sen de öyle düşüneceksin yoksa benimle tartışamazsın- konuşamazsın '' . Buna kızıyorum.
- +1 yıl
@alala1905 Ben mhplilere aptal demedim, onu da nerden çıkardın? soruları ve verdiğim cevapları tamamen oku. tartışmadan kaçma
- +1 yıl
@alala1905 Tamam o soruya cevabı veren bendim ama aptal kelimesi tüm mhpliler için değildi onu yanlış okumuşsun
mevcut partiler eleştirilebilecek düzeyde partiler.
ancak akape ve pkk sömürücü hırsız ahlak yoksunu rezil pisliklerden oluşan ahmaklar sürüsü.
parti olmakla alakaları yok30 YorumlaGündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hırsızı, ahlaksızı, katili sevmemek çok insanca bir durum.
00 YorumlaAKPnin kendisi ve secmeni , Vatana kac kere ihanet eden, cahilerden ve ahlaksizlardan olustugu icin.
00 Yorumla- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldevlet düşmanlığından dolayııı öyle görevlendirilmişkler
00 Yorumla Chpli degilim ben de sevmiyorum akpyi. Nefret etmiyorum ama sevmiyorum da
10 YorumlaSadece CHP'mi nefret ediyor , bizim nefretimizin yanında Chp neymiş :)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGorus farkliliklari. Akp lilerde chp lileri sevmiyor yani. Karsilikli.
20 Yorumla- Gündem konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAkp li olan kimi tanidiysam Atatürk karsiti veya devrim karsiti idi. Eh Cumhuriyet ve devrim karsiti insan gözümde haindir.
16 Yorumla- +1 yıl
ben akpliyim atatürküde severim ama sizin gibi bir zihniyet onun adını kullanıp yalan yanlış siyaset vb. şeyler yapıp atanın arkasına sıgındıgınız için insanlar siz ve zihniyetinizden nefret eder oldu
- +1 yıl
@umutsuz4155 niye uzerine alindin ki?
- +1 yıl
devrim karşıtıyım
- +1 yıl
sizlere karşıyım
- +1 yıl
@umutsuz4155 o halde son cumlemde ki tanimlamanin canli ornegisin otlamaya devam edebilirsin gidip
- +1 yıl
bende aynı şeyi sizler için diyorum müslüman bir ülkede sizi tınlayan olmayacak artık şu an oldugu gibi :)
+1 yılchp yi de akp yide sevmiyorum ama ikisinden birisini seçecek olsam akp yi seçerim chp din düşmanı akp de dindar görünümlü ama amerikanın uşaklığını yapıyor
00 YorumlaOsmanlı kötü br dönem değildi kız çocuklarına ve bayanlara önem verilirdi
10 YorumlaYaptıkları çok saçma geliyor çünkü kaşıkla verip kepçe ile geri alıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılzeka kırıntısı yok çünkü
50 YorumlaBilmem siyasi şeylerin sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşıt görüşlü insanlar birbirlerini sevmez bu kadar basit :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl AKkoyunlar varsa CHPLi koyunlarda var AKP Osmanlı yapar doğru servdeki gibi elimizde Karadeniz ve iç anadolu kalana kadar satar memleketi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorudaki derinliğe bak hizaya gel. 28 yaşındaki adamın sorduğu soru bu işte bu memlekette.
00 Yorumla- Gündem konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılLaikliği yanlış yorumluyorlar...
10 Yorumla
+1 yılKendileri dilimizin icine ederken bise yoktu valla
00 Yorumla
+1 yılBunun icin tarihe bakin cok iyi anlarsiniz.
00 Yorumla
+1 yılyaraları var
10 Yorumla
+1 yılHırsızı sevemiyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoyun oldukları için yalakalar ayrıca asdsdasd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılchplilerin *
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?