CHP'den nefret edenler, antifanatiğe bağlayanlar sebebini açıklayabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılSevmek için bir neden yok. Ben kişisel fikrimdir gerici bir parti olarak görürüm o yüzden sevmem. Türkiyeyi 1920-30 lı yıllara o eski dönemlere götürmek istiyorlar. Yenilikçi görmüyorum yani bir çeşit irtica partisi gibi ( irtica eski düzeni geri getirmek demek yeniliklere karşı olmak demektir)
Benim sevmeme nedenim bu yüzden 😊 Bir de demokratik değerleri tekelinde görüyorlar ya o çok saçma sanki cumhuriyet laiklik bunların tapulu malı. .
O değerler bir defa CHP nin değil Avrupada ortaya çıkan fikirler bence Chp hiç de çağdaş bir parti değil. .
Akp muhafazakar
Mhp milliyetçi
Hdp sosyalist
Ama CHP idrolojisi bile olmayan sosyal demokrat olamamış saplantıları olan bir parti..
Hdp ye oy verebilecek biriyim ya da en sol en sağ başka partilere ama Chp ye vermem. Gidip en sol partiye bile oy verebilirim ya da en sağ ama vereceğim partinin bir fikri olması gerekir. şu an yaşamayan insanlar üzerinden değilde reel gereçkler üzerinden siyaset yapması gerekir. Bu yüzden Chp başarısız. Partizan biri de değilim zaten ama o kesimin öyle kendini çağdaş sanıp başkaaltını aşağılamaya kalkmasından hoşlanmıyorum. Gerçekten demokrat olan bir parti yıllarca halkın kıyafetiyle dili ile uğraşır mı?
Gerçi nefrette etmem. Zaten uzun bir süre daha iktidar olamayacaklar gibi görünüyor. Türkiye de sağ güçlü zayıflasa bile solda Hdp var. Oylar ona kayar. Chp gibi ne sağda ne solda hiçbir yeri olmayan değişik zihniyetlere sahip bir partiye oy kayacağını sanmıyorum. 20-30 arasında kalırlar gibi geliyor.
Zaten 1950 de diktatörlükten, demokrasiye geçiş ve çok partili seçimlere başlanması ile birlikte toplam 6 yıl iktidarda olmuş bununda sadece 1.5 yılında tek gelmiş bir parti. .
Keşke değişip halka yakınlaşsa o zaman oyumu bile veririm. Ancak Chp de çok cılız bir değişim var beni yakalamıyor. Bana hitap etmiyor. .
Umarım zamanla değişip sosyal demokrat olurlar.95 Yorumla- +1 yıl
Buna rağmen Chp ye oy veren herkese de saygım sonsuzdur bunlar benim oy vermeme kişisel nedenlerim 😊 Ben onlar gibi halkı aşağılamam seçmene saygı duyarım 😊 Doğrusu da budur 😊
Soran+1 yılÇok yanlış yaklaşıyorsun siyasete. Chp konusunda söylediğin çoğu şeye katılıyorum ama en sol veya en sağ olan bir parti türkiye gibi kutuplaşmış bir ülkeye uygun değil. Bir ülkenin refaha ulaşması için gereken ilk şey hükümetin her vatandaşa eşit mesafede olmasıdır. Türkiye'nin daha uyumlu bir partiye ihtiyacı var.
- +1 yıl
Ben zaten öyleyim çoğulcuyum en sol ya da en sağ karşı olduğum bir şeydir. Ama hiç değilse bir fikirdir. Şu hikayeyi biliyor musun sen Nazım Hikmet ile Necip Fazılın
"Necip Fazıl, Nazım Hikmet'i hapishanede ziyarete geldiğinde şöyle bir konuşma geçer aralarında:
Necip Fazıl: "Nazım, benim rejimim olsa seni asardım. Fakat bu hiçlik rejiminde fikirsiz ve imansız insanların seni sürdürmesinden müteessirim. Onun için seni ziyarete geldim."
Nazım Hikmet: "Benim rejimim olsa ben de seni asardım. Sonra da darağacının başında ağlardım. Bil ki bu soylu tarafının daima takdircisi kalacağım."
İşte bu yüzden isterse bana kapkarşı olsun fikri olan insanı severim. Komünist olsun öuhafazakar emperyalist fark etmez. Yeter ki kendi olsun başka insancı olmasın. Reel gerçeklerden hareket etsin halktan kopuk olmasın.
Demek istediğim iyi kötü bir şey olsun ama bir hiç olmasın. Bir fikri olsun. Hayata bir bakış açısı olsun. - +1 yıl
Sosyal demokrat olursa Chp varım ve oy veririm ama diğer türlü yokum. Tüzükten ve parti yönetiminden çıkarılmadığı sürece de o zihniyet oy vermeyeceğim.
Kılıçdaroğlu güzel bir değişim başlattı beğeniyorum ama çok cılız bir ışık gibi halen büyük kosom aynı halen değişim yok gibi. . .
İnan ki Chp nin iyiliğini tüm kalbimle isterim ama tabii görmek istediğim Chp nin 😉😉
Sosyal demokrat partilere karşı sempatim var zaten. .
Bu ülkenin ihtiyaç duyduğu şey sosyal demokrasi ama sorun burada işte Chp her ne kadar sosyal demokratım dese de sosyal demokrat değil. .
Üstelik değiştiğini göstermek istiyorsa bu sadece lafla kalmamalı yazılı bir beyan ile dr geçmişte yapılan hatalarda öz eleştiri yapmalı hatta o tarihi birikimi de yazılı olarak ret etmelidir. Söz uçar yazı kalır demişler sonuçta. . Hatta inandırıcı olsun diye amblem ve isimde değişebilir. Mesela Cumhuriyetçiler olabilir. ya da sosyal demokrat parti ismi benimsenebilir.
Kısaca bir değişim istiyorum ben 😊 O zaman oy veririm
En İyi Cevaplar
Atatürkçü olduklarını iddia ettikleri halde halka Atatürk'ü bile yanlış tanıtmış, Atatürk'ün ilkeleriyle uzaktan yakından alakası olmadığını düşündüğüm bir partiyi neden seveceğim. Ben partizan değilim Atatürk'ü seviyorum ama Chp'yi sevmiyorum. Şuanda ülkede Atatürk'ü yanlış tanıyan insanlar varsa da bunun en büyük sorumlusu Chp'dir bana göre.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda ben de sana katılıyorum ama kötünün iyisi bana göre. CHP'nin başına Muharrem İnce veya Emine Ülker Taran geçse çok daha iyi olacağını ve eski hataları telafi edeceğin düşünüyorum.
+1 yılCHP diye bir parti mi kaldi? Parti genel baskani bile Y-CHP diyor..
https://youtu.be/lpP69zXwpfU
Sezgin Tanrıkulu - Mehmet Bekaroğlu - Selina Doğan - Kemal Kılıçdaroğlu - KK'nın eşi - Gürsel Tekin - Murat Özçelik - Haluk Koç - Faik Tunay - Kemal Derviş...
Kurdistan - Amerika Isbirligi - Seyh Sait - Seyit Riza - TC yi Anayasadan silme - Carsaf acilimi - HDPKK...
Af buyur da Y-CHP 'nin neyini seviyim?
`` CHP’nin iktidar olma niyeti yok! `` Rahmi Turan
“Emine hanım haklı. Partinin iktidar olma derdi yok” Yüksel Büyükakten
“CHP yönetiminin olası vahim tercihlerini değiştiremeyeceğimi anladığımdan, iktidar umudu da hedefi de bulunmayan yanlış ve zayıf politikaların parçası olmamak için büyük umutlarla geldiğim CHP’ den istifa ediyorum” Emine Ülker Tarhan
`` CHP’yi hep uyarıyorum. Oysa… Sakalım da var dinletemiyorum.`` Soner Yalcin
`` Yeni CHP AKP'nin iktidarda kalma projesidir. `` Yilmaz Özdil
`` “Talebimiz üzerine Sayın Kılıçdaroğlu ile 3 Eylül Perşembe akşamı İstanbul’da buluştuk ve onlara CHP’nin 132 olan milletvekili sayısını 200’ün üzerine çıkaracak bir iktidar projesi sunduk. Bunun adı ittifak olmayabilir, sözcükler üzerinde durmuyoruz, adını siz koyun dedik. Onlar da ‘destek’ olsun dediler. Vatan Partisi’nin toplumdaki vatanperverlik konusundaki saygınlığını, Ermeni soykırımı konusunda dünya ölçeğinde kazandığı başarı nedeniyle elde ettiği saygınlığı, emekçi hareketindeki yeri, Silivri duvarlarını yıkma başarısını vs. bunları yanına aldığı zaman CHP 200 milletvekilinin üzerine çıkar.” Dogu Perincek
`` CHP iktidar formüllerini reddediyor. `` Amiral Polat
Atamdan ozur dilemiyorum.. Gozu arkada kalmasin ! Gencligi is basinda...10 Yorumla
+1 yılChp partisine karşı bir onyargım yok Ataturkun kurudug bir parti fakat bu partının suanda basında oldugu adama haz edemıyorum bu adam sgk da baskanlık yaptıgı halde sgk yı eleştiren bir adam 2 kelımeyı bır araya getıremeyen bır adam sadece kuru sıkı olan bir adam hiç bir icraati olmayan sureklı gaf yapan bir adam şimdi ben bu adama oy atıpda ıktıdara gelmesını saglayıp ulkeyı dum dunyaya rezılmı edeyım
BİZ RECEP TAYYİP ERDOGAN GİBİ VEDİĞİ SÖZÜN ARKASINDA DURUN BİR PARTİ DEĞİLİZ DİYE GAF YAPTI Siyaset yapamayan biri becerıksız bırı O partının basında adam akıllı biri olsaydı Chp suana kadar çoktan ıktıdar olmuştu19 Yorumla
Soran+1 yılOy verilecek daha iyi parti mi var?
- +1 yıl
Bana göre bir parti var benım doğrularım senın yanlışların oalbılır saygı duyarım
Soran+1 yılÜzgünüm ama bu saydıklarını baz aldığımızda sana göre olması da mümkün değil. Hiçbir parti türkiye için bir şey yapmıyor şu an .
- +1 yıl
Hicbir parti turkiye icin birsey yapmiyor diyorsunda hatirlarsan 202 ye kadar hastane kuyruklarinda ilac kuyruklarinda randevu kuyruklarinda canimiz cikardi okulda bedavaya aldigimiz kitaplara para verirdik hadi onlarida gectim turkiyenin kendine ait milli hicbir seyi uretemiyordu
- +1 yıl
Simdi turkiyede hersey degisti randevu aliyorsun istedigin saate gittigin an doktor deli divane oluyor koalisyon zamaninda benim kardesim kucagimda öldü doktorun cay keyfi yuzunden simdi doktor pesinde kopek oluyor senin kardesin kucaginda olmedigi icin şu an ki partinin kiymetini bilmezsin 1.5 yasinda kardesin kucaginda can cekise cekise olurse anlarsin
- +1 yıl
@katilimcigenc Kardeşim ben bu laf dalaşını çok yaptım işe yaramıyor o yuzden sustum boş ver sandıkta görüşürüz demek en iyisi :D
- +1 yıl
Haklisin valla zaten sandikta halk cevabini veriyor cok sukur
- +1 yıl
@katilimcigenc Gerçekten yoruyor o kadar emınlerkı bazı şeylerden ama eger yanlıyorlar ıse bunun cezası cok buyuk olucak bunu bılmıyorlar
- +1 yıl
Gun gelecek onuda anlayacaklar chp nin ve mhp nin adini kirletenleri onlarda taniycak
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
37Cevap
1. si tarih i karıştırıyorlar. Türbanı kaldıran süleyman demirel 2002den önce tüp kıuyruğu olmuyordu. 1980 li yıllarda oluyordu tüp kuyruğu yani 2. si ise solun ne olduğunu bilmiyorlar. 3. sü bu halkı dinle kandırması çok kolay. 4. sü ise İsmet inönüden dolayıda sevmiyorlar. Ben koyu Atatürkçüyüm fakat ismet inönüyü sevmem. Atam öldü paralardan onun resmini kaldırıp kendisinin kini koydu bu sebeptendir. Eski chp olmadığından mhp ye veriyorum. Fakat oda yavas yavas çöktü.
20 YorumlaBen Türkçüyüm ve THPliyim. Chpliler hümanist oluyorlar ve hümanistlik iğrenç birşeydir. Tüm ırkları kardeş olarak görüyorlar. Bizim tek dostumuz Türklerdir.
67 Yorumla
Soran+1 yılIrkçıyım de ama hümanistlik iğrenç bir şey deme. Bu ırki egoyu ve hastalıklı zihniyet tek doğru olarak kabul edemezsin.
- +1 yıl
Tek doğru yol budur. Hastalıklı zihniyet diyorsan buna sen yozlaşmış bir Türk evladısın. Atatürk'e karşı gelen k*rtleri, çerkezleri, lazları, süryani isyanlarını nasıl görmezden gelipte savunursun burda? Ankara patlamasınada üzülmüşsündür şimdi sen klasik chpli değilmisin. Biz mutlu olmuştuk uçan hewalleri görünce
Soran+1 yılAtatürk ileriye bakan biriydi. Sizin gibi tarihin bir noktasında takılı kalıp mantığından ödün vermiyordu. Atalarının yaptıkları yüzünden koskoca ırkları yargılayacak kadar sığ biri de değildi.
- +1 yıl
ben tüm tarihini harfi harfine ezbere bilen ve Türkçü makaleler yazan bir yazarım. Atatürk hümanist bir insan değildi. Şimdi birde dersin sen k*rtlerde bizle kurtuluş savaşında savaştı diye birde onu anlattırıcan bana. Ama sana bu dersi vermekle uğraşamayacağım. Türk'e baş kaldıran herkesin boynu vurulmalıdır. Bu Hülagü Han atamızın buyruğudur.
Soran+1 yılTürk olmayan herkes türke baş kaldırmıyor anlamadığın nokta bu.
Atatürk'ün cizgisinden cok ayrildilar. Nerede hdp orda chp var artik iktidari yikacagiz diye ne yapacakalarini sasirdilar cikar icin cizgilerinden sastilar. Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in bir sozu var; '' Chp Atatürk'ün cizgisinden ayrilmasaydi ben Mhp'yi kurmazdim ''
10 YorumlaAtatürkün bıraktığı gibi kalsaydi, gerekirse baş verirdik o parti için.
110 Yorumla
+1 yılçok basit al buradan hesapla %28 kaç oara yapıyor babaların parasıydıya
Miletin parasını ceplerine indirdiler😤😤😤😤
www.isbank.com.tr/.../ortaklik-yapisi.aspx211 Yorumla
Soran+1 yılParti'nin parası o. Birileri milyonları TEK BAŞINA kaçırırken bu karşılığı vermeniz komik.
- +1 yıl
Benmi komiğim😏 Komik olan sizsiniz dünyada hangi ülkenin parası partiye devredilmiş?
Yaptığınız düpe düz hırsızlık millet ayağına çarık bulamazken götürdünüz paraları
Soran+1 yılHangi ülkenin cumhurbaşkanı ayakkabı kutularıyla para kaçırmış? Han halk bunun kanıtlanmasına rağmen koyun gibi hırsızlara oy vermiş?
- +1 yıl
Veririm siz kendinizi düzeltmedikçe ben gider onlara veririm dur başka örneklerde vereyim
Ya bunlar
https://youtu.be/DoufiAXU4iY
https://youtu.be/COXmLwmXCqc
https://youtu.be/LCdKTPC4-8E
Daha çok varda kafanız almaz koymaya gerek yok😤 - +1 yıl
@Alexey tabi kesin öyedir😂😂 muhasebesini senmi tutuyon
Uyuyun siz uyuyun çocuk kandırıyorlar sanki😂
Soran+1 yılülkeyi dolandıranları savunuyor ve hala kandırmaktan bahsediyor ya ironi
- +1 yıl
Ben yemiyorlar demedim iyi oku! Sizin kadar yemedikleri gerçek😏
Soran+1 yılYapı bölümünde gerekli bilgiyi bulabilirsin. Ya da görmezden gelip melemeye devam edersin. tr.m.wikipedia.org/.../T%C3%BCrkiye_%C4%B0%C5%9F_Bankas%C4%B1
- +1 yıl
Sizde gözmezden gelip köpek gibi hırlamaya devam edin😏
- +1 yıl
@Alexey buda alexe cevap
Kaliteli olduğumu nereden çıkarttın ben defoluyum
Sen kimsin bana mesaj atıyorsun * git gözümün önümden her bokada salça olma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılChp 'yi sevmiyorum çünkü İngilizlerle anlaşarak, osmanlıyı yıkıp laik cumhuriyeti kurdu. Camileri ahır yapıp hayvan bağladı. Kuran okumayı, namaz kılmayı, ezanı yasakladı. Karne ile ekmek dağıtıp milleti aç bıraktı. Benzin, tüpgaz, yağ kuyruklarının oluşmasına, ülkemizin fakirleşmesine neden oldu. Daha da önemlisi yürüyen merdivene tersden binmeye çalıştı. Üstelik atdan da düştü... pardon pardon o başkaydı...
30 YorumlaGündem konusunda 534 cevap paylaştı. Eski CHP olsa şu an chp den nefret ederdim.
Ama şimdi chp de iyi insanlar var. Özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu çok iyi bir adam. O yüzden benim chp ile bir sorunum yok.50 Yorumla
+1 yılBaşbuğun bıraktığı gibi değil. Şimdiki başkanları gerçekten vasıfsız insanlar. Düşünceleri genelde barışçıl, insancıl. Hümanist takılıyorlar. Ortaya iyi şeyler çıkarmadıkları sürece iktidar olmaları zor. Umarım özüne döner ve bu ülke için gerçekten iyi şeyler yaparlar.
013 Yorumla
Soran+1 yılHümanist olmaları mı problem yani?
- +1 yıl
Problem olduğunu söylemedim. Bana uymuyor bu tarz düşünceler. Hainin cirit attığı bir ülkede hümanistlik kadar aşağı bir şey yok bana göre.
Soran+1 yılAsıl böyle bir ülkede uzlaşmacı olmak gerekiyor yoksa ülke iç savaştan, isyandan geçilmez.
- +1 yıl
Senin düşüncen. Ben aynı düşünmüyorum. Her fırsatta sırtımızdan vuran itlerle uzlaşmak Türklüğe ihanettir.
Soran+1 yılUzlaşmadığımız için sırtımızdan vuruyorlar.
- +1 yıl
Oldu. Uzlaşalım, istedikleri bölgeyi verelim onlara. Her etniğe toprak verelim. Bize de bu yakışır zaten. Ya bir git işine.
Soran+1 yılRusya özerk türk devletlerine bu tutumu gösterse demediğiniz kalmaz...
- +1 yıl
Ne alakası var Rusya ile. Lütfen tutarlı cevaplar ver, konuyu saptırmadan.
Soran+1 yılRusya'nın özerk Türk devletlerinden bahsediyorum. Sen tek bir azınlığa toprak vermeyi çok görürken onlar kaç tanesine veriyor. Senin bu tutumun oradaki Türk devletlerine gösterilse bütün ülkücülerin saçmalamaya başlayacağını biliyoruz.
- +1 yıl
Ee? Bu onların alagavatlığıysa benim düşünceme etki etmez. Ülkücü konusuna nereden geldin anlamadım. Ülkücü olan kim? Saçmalama lütfen.
Soran+1 yılAlagavatlık demen bile yeterince açıklayıcıydı :)
- +1 yıl
Hangi noktadan anlamak istersen isteyebilirsin. Sana kalmış. Ben uzlaşmadan değil taarruzdan yanayım. Atalarımın yaptığı gibi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk'e saygım var ama parti artık onun partisi değil. Başında o yok.
Chp insanların sorunlarını dinlemeyen, Dinliyormuş gibi yapıp kafasındakini uygulayan, tepkilere göre yön değiştiren, insanları değiştirmeye çalışan, işlerini düzgünce yapmayan bir parti.
Neden seveyim böyle bir partiyi?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü, Domuzlar gibi açılmayı teknolojik olarak ilerlemek sanan odunlardan ibaret.
Bugüne kadar heykel dikmekten ve içmekten başka bir şeye yaramayan b*k çuvalı hepsi..!
Bir Müslüman yeni bir şey icad etse sırf o Müslüman diye onu kötüleyecek milyonlarca Chp'li var..!30 Yorumla
+1 yılChp den nefret etmiyoruz basina adam gelmiyor basindakilerden nefret ediyoruz biz ataturkten sonra chp nin basina adam gelmedi
22 Yorumla
Soran+1 yılEmine Ülker Tarhan gelse her şey düzeltir bence.
- +1 yıl
Evet mesela o ve ya mhp nin basina meral sener veya sinan ogan gelsede iyi olur
+1 yılben sevmiyorum sebebi ise hazmedemiyorlar akp başarısını çamur atarak hileyle yalan dolanla inancımla oynadılar bu vatana ziyandan başka bişey vermediler
47 Yorumla
Soran+1 yılAkp'nin başarısını hazmetmeleri için yolsuzluklarını desteklemleri mi gerekiyordu?
- +1 yıl
allah böyle yolsuzluk yapanları başımızdan elsik etmesin put yapmasınlarda
Soran+1 yılEvet, israf ve gösteriş dolu saray yapsınlar. İslam böyle bir şey çünkü. Kuran oku önce be.
- +1 yıl
sana sadece gülüyorum verebileceğim onlarca cevap var ama anlamıcan için susuyorum kelime (israfı) olmasın :)
Soran+1 yılCevap veremezsin. Ayakkabı kutuları le milyonlar götüren, arap kralları gibi sonradan görme saray yaptıran, ışide destek olan birin insanlığını bir kenara koymadan savunman mümkün değil.
- +1 yıl
senin deyişine göre chp mhp ve hdp ye oy verenler normal biz vatan hainiyiz öylemi bak evladım çocuğum sen daha babanın verdiği iki kutuş harçlığın muhasebesini tutamazken siyaset işine girmesen diyorum hadi amcam kuru toprak bul kumda oyna çocukların bu yaşta kumda oynaması çok sıhhatli
- +1 yıl
AKP basarisi mi?
Ulan siyonist oyunla is basi yapacaginiz 96 yilinda yazildi.
Erdogan geldi itiraf etti siyonizmle isbirligini :D
Ne basarisi?
+1 yılkürtçülük yaptığı ve cemaate yakın durduğu için. ne atatürkle ne de türklükle bağı kalmadığı için. bu arada son seçim hariç chp ye bastım. nefret falan etmiyorum, yolundan şaştı yönetimdekiler yüzünden.
00 Yorumla
+1 yılDin düşmanı, vatan haini alçaklarla dolu gezi zekalı oldukları ve rus uşakları oldukları için
34 Yorumla
Soran+1 yılMitingde kuran sallamakla mı dindar olunuyor?
- +1 yıl
Sen chp li misin
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Ben sana filan partiliyim ya da filam miting böyle dedim mi. Sen sordun ben de söyledim. Adamlar düşman.
+1 yılSağ görüşteyim ve solun hiçbir fikrine katılmiyorum bu yüzden
28 Yorumla
Soran+1 yılAntifanatik olmak için geçerli bir sebep mi bu?
- +1 yıl
Sadece bu degil chp benim düsünceme gore ve dinime gore yaptigim seylere saygi duymayan bir parti ve onun taraftarlari da genelde oyle ben hicbir kiza mini etekli diye laf atmadim atmamda beni de ilgilendirmez ama hocalarim da dahil olmak uzere chpli olan bazi kimseler küstahça tesettürlü olmama laf ettiler belki de bu yuzden sevmiyorum sevemem ne chpyi ne de taraftarlarini
Soran+1 yılSen yapmıyorsun ama seninle aynı görüşte olanlar laf atıyor. Sen nasıl sana laf atanları sol görüş ile bağdaştırıyorsan onlar da kendilerine laf atanları sağ görüş ile bağdaştırabilir, bu yüzden suçlayabilir misin?
- +1 yıl
İslamda hoşgörü vardır ve bizim dinimizde zorlama yok biz anlatiriz benimseyen benimser benimsemeyene de Allah hidayet versin deriz ve sag goruse mensup insanlar boyle dusunmeli hicbir sag parti mini etegi yasaklamadi ya da acik giyinmeyi ama chp tesetturun bir parcasi olan türbani yasakladi özgürlugumuzu kisitladi
Soran+1 yılYa bak hala biz diyorsun. SEN ÖYLESİN. Diğer sağ görüşlülerin neler yaptığından haberin var mı ya? Her şeyi geçtim senin cumhurbaşkanın açık kadınlar için perdesiz ev ya satılıktır ya kiralıktır dedi. Empati kurman bu kadar mı zor? Sırf işine gelmiyor diye yobaz olan sağcıları görmezden geliyorsun, üzgünüm ama buna ikiyüzlülük deniyor.
- +1 yıl
O perdesiz ev sözü Necip Fazila ait
- +1 yıl
Bak benim babaannem cok acik giyinen birini gorunce kiziyo kendi kendine bu nasil giyinme diye cunku o öyle yetistirilmis hayat gorusu bu garip geliyo ama o kizdiginda onun kendinde uzaklasacagini anlayamiyo aslinda niyeti kötü degil kendi gorusunce bunun öyle olmamasi gerektigini dusunuyo ifade etme sekli belki biraz kirici oluyo sonra biri kalkip ona yobaz diyo olay iyice sert bir cizgiyle ikisini ayiriyo bu da ayrismaya neden oluyo asil mesele saygi gosterme
Soran+1 yılYa işte babaannen gibiler saygı duymazken neden saygı beklesinler bunu açıkla bana? Öyle yetişmiş diye bir şey yok düşünemiyor mu bu kadın? EMPATİ KUR
Silkilen pehlivan güreşe doymamış..
13 yıldır itina ile silkiyoruz ama hala adamlar hayal kuruyor yok kazanacaz falan 😀 bu partiyi sevebilir misin?41 Yorumla
Soran+1 yılBuna muhalefet deniyor. Demokrasi falan hani.
+1 yılFethullah cemaatine sahip çıkması, hele mahmut tanal yok mu cemaatin her şeyinden o çıkıyor. Halbuki cemaat zerre kadar sevmezdi CHP yi sırf akp düşmanlığı için CHP ye yaslanıyor mal CHP de buna izin veriyor
00 Yorumla
+1 yılGeçmişten günümüze gelen din düşmanlığı en basiti 😉
10 YorumlaHiç bir partiyi sevmiyorum ve ön yargılı konuşan herkese de kıl oluyorum
20 Yorumlahala araştırmadan ezbere. kulaktan duyfuklari bahaneler siginanlar onlar
11 Yorumla- +1 yıl
tr.m.wikipedia.org/.../T%C3%BCrkiye_%C4%B0%C5%9F_Bankas%C4%B1
bunu os bankasına chp ye para gidiyor diyen arkadaşa goster bakalım TDK ya TTK ya mi gidoyormus
+1 yılçok rahat takılmak istiyolar ve mantıksızca savunmalar yani bu bana göresi tabi
00 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. ya yobazdır ya terörist
1610 Yorumla- +1 yıl
sen de çok elit müstesna bir kişiliksin
- +1 yıl
Ya da kemalisttir !
Sizin gibi baskalarini koyunluk ile suclarken " tipis tipis " Ata`sina ihanet etmeye gitmez - +1 yıl
ilk yazdığın şaka o zaman
- +1 yıl
O vatan partisi sizin gibi lafla gaz almaz !
Yatar kalkar AKP Kapatma Davasini anarsiniz, Vatan Partisi ise o davayi acandir !
Polis memurundan savcisina itiraf edilir daha ergenekon davasi bitmeden neden ip nin icerde oldugu !
Bedel öder bu ugurda vatan partisi !
Siz Ergenekon dan oy devsirirsiniz biz ise Ergenekon`un kendisiyiz !
Sizin gibi HDP`yi Ergenekondan icerde yatmislarla degil bizzat PKK`ya sehit verenlerle Apoyu idama gönderenler ile yürürüz !
Siz akp varken chp dersiniz.. Biz o chp `ye pkk`yi fetö`yü birak gel birlik olalim. Sartimiz yok deriz !
Ancak siz biat etmeye tipis tipis ihanet oylarina alisiksiniz!
Siz AKP varken chp dersiniz ! Biz farkiniz ne deriz !
Kefere Kemal?
Ermeni Soykirimi?
Özerklik !
Anayasa?
Türk Tanimi? - +1 yıl
Benim fikirlerim mi? :D
Zekeriya Öz 2009 yilinda ATV `de söyledi IP`nin neden icerde oldugunu !
Ali Fuat Yilmazer gecen yil itiraf etti Aydinlik ve IP tutuklamalarinin nedenini !
AKP Kapatma Davasi o tutuklamalar olmasaydi agir bir sonucla tamamlanacakti, Erdogan beni konusturtmasin diye tehdit de bulundu !
Perincek canli yayinda CHP damgali cevabi gösterdi Kilicdaroglu`ndan !
" Biz CHP`yi cekip kurtarmak istedik ama öyle kaptirmisiz ki, geri alamadik " aciklamasini yapti !
Dursun Cicek bu yil " HDP PKK yani degildir " aciklamasini yapti !
Ergenekon`da tutuklu isimler ile Vatan Partisini karsilastir !
Bakalim fikir mi?
Biz de Atatürk`e hakaret yok !
sizde?
Kefere Kemal - Mehmet Bekaroglu
Soykirimin 100. Yili - Selina Dogan
Özerklik Sözü - Kilicdaroglu
Anayasa- Kilicdaroglu
Dersim`de insanlar yakildi gaz bombalari atildi yalani - Kilicdaroglu Esi
Türk Tanimi - Kilicdaroglu
HDP - Gürsel Tekin
Kürdistan - Sezgin Tanrikulu
FETÖ - Faik Tunay
kim rezil ortada !
Fikirmis---
+1 yılHangi CHP? Atamızın zamanındaki mi yoksa şimdi sadece sembolüyle biz chp'yiz diyen chp mi?
10 YorumlaBen hiç bir partiyi sevmiyorum lakin illaki 4 partiden tekine vermek zorundayız..
20 YorumlaBenim hiçbir şekil siyasi görüşüm yok TÜRKÇÜYÜM ATATÜRKÇÜYÜM burdaki herkesede saygım var ama bu saaten sonra ülkenin ekonomisinde veya refah içinde olmasını sağlayan bir parti aranıyorsa oda CUMHURİYET HALK PARTİSİ DİR
10 Yorumla
+1 yılKeMal dan dolayı önce yönetmeyi öğrensin madam Atatürkçüsün ona göre yönet şu partiyi * cık
00 YorumlaYahudi zihniyeti olan kisiler chp zihniyeti pkk ile ayni kefedeler
211 Yorumla
Soran+1 yılpkk ile masaya oturan chp miydi?
Soran+1 yılpkk ile yakınlık kuran İLK parti hangisiydi diyorum?
Soran+1 yılSoruma cevap ver?
Soran+1 yılAkp oturdu! O katile sayın öcalan diyen chp değil ak partiydi!!!
Soran+1 yılUIan nesi boş? Öyle bir şey olmadı mı diyeceksin utanmadan?
Soran+1 yılKronoloji kavramın mı yok lan? Onlar meclise girmeden önce öcalanla akp masaya oturdu diyoruz!!
Üniveristelerde solculuk oynarlar, üniversite bitince de amerikan şirketlerine yavşarlar iş bulmak için Sol faşizm kötü bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaş örtüsüyle uğraştığı için zamnında ve destekleyen kişileride pek sevmiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılChp en son ne zaman iktidara geldi biliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılgeçmişi berbat biriyle gerçekten konuşurmusun :D merak ettim ya da knk olurmusun :D
Soran+1 yılSoruma cevap vermedin
- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAtaturk adini kullanip inanclara karsi cikan hdpyi destekleyen bir parti
Not akpli degilim10 Yorumla
+1 yılCHP kadar iğrenç bı parti yok bunu soran kişi hem soruyon hem takir takir sevmiyorum diyenlere cevap veriyon o zaman sorma sevmek zorunda değil kimse
10 YorumlaCHP nin yerli parti olduğunu düşünmüyorum başkaları yönetiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşkalarının yönettiği bir parti var ama bu chp değil
gecen secıme kadr oy verıyordum ama terör yandısı olduklarından dolayı vermıorum nefret duyuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAkp ışide tırlarla yardım gönderiyor, onları tercih etmemişsindir umarım.
+1 yılkimse bişeyleri sevmek zorunda değilki, görüş meselesi :) bu ara sevmeyen biri değilim :)
00 Yorumla
+1 yılZorunda mıyım ayten? Hı? Sevmek zorunda mıyım?
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmesinler onlar. hdpliler hele hiç sevmesin pisler.
00 Yorumla- Gündem konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılAnarşist oldukları için, faşist oldukları için.
31 Yorumla- +1 yıl
anarşizm ve faşizm birbirine çok zıt kavramlar
+1 yılSevmem için sebep söylesen keşke
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSola eğilimli kalitesiz bir parti
34 Yorumla
Soran+1 yılSola eğilimli olması kötü mü?
Cevap sahibi+1 yılEvet çünkü sadece belli insanlara hitap ediyor
Soran+1 yılSağa eğilimli olan partiler herkese mi hitap ediyor?
+1 yılHalki (beni) asagalayan partiyi niye seveyim?
016 Yorumla
Soran+1 yılHalkı aşağılamayan parti mi var şu an mhp dışında?
- +1 yıl
Chpye destekleyen biri nasil mhp diyebilir yoksa... neyse
Soran+1 yılHerkes sizin gibi partisine cahilce bağlı olmuyor. Cümlem oku ve ne dediğimi anla. Mhp'yi desteklemedim zaten.
- +1 yıl
Bak canim tartismak isterdim ama sizin gibiler engelledigi icin artik bunu yapmiyorum. Bye bye.
Soran+1 yılSoruma cevap bile veremiyorsun. Tartışmaktan bahseden oldu mu? Chp halkı aşağılıyor diyorsunuz da akp'nin yaptığı ne?
- +1 yıl
Sizin gibilerle konusulmuyor artik engelle benide sende rahat et bende!
Soran+1 yılKonuşmak? Hiçbir şey söyleyemiyorsunuz bile :D
- +1 yıl
Ne zaman konussam engelleniyorum dedim ya artik konusmadan engellenmek istiyorum oldu mu hadi canim engelle
Soran+1 yılHerkesi kendiniz gibi sanmayın. Çok basit ve tarafsız bir soru sordum ve konuyu nereye getirdin.
- +1 yıl
Sizin gibiler beni hep engelledi edim niye okumuyorsun Hadi kardesim yorma beni sende digerleri gibi yapmak istiyorsun iste kendini kandirma engelle hadi.
Soran+1 yılhastasın tedavi ol
- +1 yıl
Hasta ettiniz beni. Bir kerede engellemeyin ezik olmayin.
Soran+1 yılEngellemiyorum zaten moron musun
- +1 yıl
Cunku daha bir sey demedim de ondan. Bir sey soylicegim hosuna gitmeyecek kufur edip engelliyeceksin sanki bilmiyorum. Artik yeteeeeeeeer
Soran+1 yılAptalca bir şey söyleyeceğini iddia ediyorsun yani
- +1 yıl
Aptalcayse dalga gecersin kufur edip engellemezsin
her şeye muhalefet olduğu için sevmiyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılKomik
+1 yılKurani belli amaci belli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki neden sadece sevmeyenlere bu soru
22 Yorumla
Soran+1 yılOnların düşüncesini merak ettiğim için.
Cevap sahibi+1 yılpeki :)
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılChp yi seviyorum. Fakat atatürk dönemi chp sini.
00 Yorumla
+1 yılhadepeden beter kürtçülük yapıyorlar
00 Yorumlakicidaroglu
00 Yorumlabecause akp!
00 Yorumlabn sevıyorum
10 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi