ayrıca burger king eti banvit ve pınardan almakta imiş.
Starbucks dışkılı kahve, KFC tavuk zulmü, Şimdide at etli burger king' iddaları ne dşünüyorsunuz?
ayrıca burger king eti banvit ve pınardan almakta imiş.
Burger king türkiye tab gıda sanayi tarafından bayilikle işletiliyor söz konusu olan at eti olayı amerikadaki ana mağazalar için sipariş edilen etin polonyadan almaları sonucu gelişmiş bir şey 2 sene öncenin olayı şimdi açıklığa kavuştu. Takip ediyorsunuz bari doğru takip edin.
Doğru takib ediyorum o yüzden idda olduğunu söyledim zaten yoksa
https://www.tarimsal.net/?p=10435
bu haberi kesip biçip kullanabilirdim (ki bence burada Burgerking haklı) sende bir zahmet doğru oku.
Lakin yerini bildirmen gerekirdi. Burada yaşıyoruz okuyanlar burada olduğunu sanabilir ki bu firmanın bayilik alan şirketi karalama olayına girer bu da hukuki olarak dava açabilme hakkı doğurur firmaya. Net olunmalı bir iddiadan bahsederken zaten habercilikte 5N1K kuralı vardır bu yüzden.
Hayır adını kullanman açısından değil bayilik alıp işlettiği için burada belirtmeden açık uçlu olarak insanların türkiyede zannettiğini doğrulayacak direk bir kaç kanıt yani mesaj bulduğunda dava dosyasına ekleyip zarar uğradığını belirterek tazminat davası açabiliyor. Buraya bakacağını sanmıyorum da hak sahibi oldukları için isimden burger king ismi için türkiyede o yüzden sadece bilgi olsun diye belirtiyorum.
bunların hepsı gercegı yansıtmayan seyler arkadaslar ınanmayın marka degerını kotulemek ıcın yapılıyor 3 sırketede bakanlık ıznıyle denetıme gıttık gercegı yansıtmıyor gıda muhendısıyım bu arada belırtmek ıstedım
vıdeo goruntulerı yalan bır zamanlar mc donalds ıcın yapıldı aynısı makınaya at domuz ınek atıp neyse hamburger yapıyorlarmıs ama ısın aslında bakarsan hamburger koftelerı pınardan gıdıyor ve denetlenen bır fırma sımdı tavukları sıteden cozum ortaklarına bak banvıtten gıdıyor bıraz arastıralım ısterım her bılgıye ınanmayalım olurmu
Teşekkürler. Gıda mühendisi olduğun için bilirsin, ülkemde satılan kozmetikte kurşun, hemen bütün market ürünlerinde glukoz, laktoz,
ekmekte, L-cystein, kullanılmakta, bazı kırmızı ürünlerdeCochineal böceği kanından üretilen boya kullanılmakta ve daha sayamadıklarım var. Şüphe etmekte haksızmıyım?
KFC tüketmeyi zaten bırakmıştım. Şimdi burger king de benim için bitmiştir.
İnsanlara ne sattıklarını söylemek zorundalar. Böyle adilik olamaz.
Ben zaten bunları yemiyorum. Mis gibi kebap varken napıyım Kfc'yi. Starbucks'dan da gına geldi herkes oraya gidiyor.
Cevap
7Cevap
Burger king türkiye şubelerinde at eti olmadığı milliyet gazetesi tarafından doğrulanmıştır. Ona bakarsanız mcdonalds hamburgeri içinden de böcek çıkmıştı. Türkiyede bu tür şeyler yok. Starbucksın türkiyede fil dışkısıyla ne işi var türkiyeye çoğu ithal mal zaten denetlenerek girer. Burger king o kadar etim dana diye reklam yaptı türkiyede, aksi halde herkesin bu durumda dava açma hakkı var...
Aynen
İnanmıyorum özellikle kahve beni benden aldı 😩O ne öyle yaa
Starbucks ve Kfcye hic gitmedim bunları bildigimden.. bir mcdanolds ve burgerde aldığım tek sey milkshake :)
O fil dışkısını annelerinin ağızlarına vereyimde kahrolsunlar
Starbucks fil diskisi falan degil nerenden uyduruyosun videoyuda mi izlemedin
m.gidagundemi.com/.../...-mi-kullaniyor-h5534.html
www.akgazete.com.tr/.../
derinstrateji.wordpress.com/tag/is-dunyasi/
Bu linklerden çıkardım sizde araştırın ama ben idda olduğunu bu haberlere ve da fazla hebere dayanarak belirtiyorum. Kfc ile ilgiliwww.kfcturkiye.com/.../381 bu belgeden sonra o iddanın boş olduğunu belirtmeye gerek yok.
İnsanlar kadar vahşi yaratık var mı?
kabul ettı burger kıng
Denetimden nasıl geçiyor peki
hayatta herşey mümkün fakat manipülasyon olabilir
Olmayacak bisey degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar