Selam KScanlar, ağrılı saatleri geride bıraktıktan hemen sonra çıtır tavuğa saldırdım. KFC'yi tercih ettim fakat Popeyes kadar lezzetli değil. Belki şubeden şubeye fark ediyordur.
Ne KFC ne Popeyes.. Genelde Tavuk Dünyası'nı tercih ediyorum. KFC'den büyük boy kova menüsü almışlığim vardır.. . o kadar da iyi değildi.. Popeyes hiç denedim.
Kesinlikle KFC daha iyi popeyes genelde çok aşırı yağlı oluyor inanılmaz derecede çekiyor bir de baharat ve çıtırlık konusunda sınıfta kalır kfc kesinlikle popeyes tan daha iyi hem menü konusunda hem hamburgeri hem çıtır tavuk hem patates yani hepsinde daha iyi
Ezana kadar internet bağlantını kesebilirsin. Burada bir saygısızlık yok. Ben oruç tutarken böyle tepki göstermiyorum, çünkü kimin ne yediği ve ne paylaştığı beni gram ilgilendirmiyor. Ee benim orucum da kimseyi ilgilendirmiyor o zaman.
Ezana kadar niye internet bağlantımı keseyim birader işim var gücüm var ben esnafım tlf internet sürekli lazım ben sen oruç değilsin ya da oruçsun gram ilgilenmem oruç tutanlara genel olarak saygısızlık neyse artık.
Onları bilmiyorum da bizim burada yeni bı pizzacı açılmış geçen pizza patates çıtır tavuk söyledim gelen tavuklari gorseldeki gibi beklerken bildiğin tavuk kanadını mangal yapıp paketlemisler şok geçirdim 😂😂😂😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ikiside güzeldir bence hayatımda hiç fast food tüketmedim