Arkadaşlar bildiginiz gibi Özgecan Aslan davası bugun sonuclandı, Özgecan Aslan cinayetinde, 3 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi ve cezada indirime gidilmedi.
Yalnız bu katillerin avukatının mahkemede sordugu bir soru gundeme düştü;
"özgecan boş dolmuşa niye bindi"
Bir insan mesleği, gereği bile olsa boyle birsoru sorabilir mi ya? Özgecan kardeşimizi bir kez daha rahmetle anıyorum, mekanı cennet olsun ve kadına her türlü şiddet son bulsun.
1- Özgecan Aslan sağ kurtulsa umrunuzda olur muydu? 2- Özgecan Aslan güzel bir kız olmasaydı fotoğraflarını herkes böyle yayınlama meraklısı olur muydu? 3- Bu adamcağızları öbür boyu hapsedince veya idam edince, yarın öbür gün başka bir yerde tecavüz ve şiddet vakasının olmayacağını garanti eder misiniz? Kadın-erkek iletişimsizliğini doğuran nedenler kaçınızın umrunda? Kadın cinayetlerinin zengin-fakir arasındaki uçuruma paralel arttığını kimse niye hesaba katmaz? 3-5 feminist çığırtkanın peşine takılınca mı modern oluyoruz?
Bunu sorucak kapasiteye ve zihniyete sahip olmak ilginç bir duygudur umarım. Allah akıl fikir vermeli onlara. Cidden dolmuşa neden bindiğini sorgulayacak kadar düz bakmayın. Bu olay olmadan önce ben de biniyodum onca KADINDA biniyodu. O erkeğin zihniyeti ve zevkine kişiliğine kalmış bir durum. O iki kişi böyle bir çirkinliği yapacak kapasitede ve iğrençlikteyse bu kızın suçu değil onların suçu yapmayın gözünüzü seveyim ya ufacıcık kızın kemikleri sızlayacak yapmayın ya!
Boş dolmuşa bindiği ne malum? Belkide bindiğinde doluydu ama gideceğe yere varmadan dolmuştakiler sonradan indi hani boş dolmuşa binse bile kimse bunu o gencecik kıza yapmamaz kimse şimdi niye boş dolmuşa bindi falan diye sorular sorup da kıza muamele yapmasın kimse böyle bişeyi haketmez.
boş dolmuşa niye bindi? Diye sonran cahil insanın beyni boşmuş demek ki, bende şöyle düzeltiyim, O dolmuş ya özgecan'a geldiğinde boş sa? Ya herkesin ineceği yer, özgecanın ineceği yerden daha önceyse?
Yani sanık suçcuz, öyle birşey yok diyecek kadar, haysiyeti poşete koyup çöpe atmış insanların, hala nefes aldığını görmek beni yeterinde kızdırıyor.
hoşt denir öylesine. ulan kız evine gidecek, kış günüydü ben hatırlıyorum o görüntüleri, neyle gidecekti pardon ışınlanarak mı? hırbonun tekini tahrik etmemek için buz gibi havada yürüsün çünkü o bir kız ve bu onun suçu. zihniyetine sokayım
Bak bu soruyu iyi niyetle bile sorsan farklı anlaşılır.. Bence sen en iyisi vazgeç bu şekilde sormaktan.. Katile hafifletici destek verir durumdasın şu an.
Valla kusura bakmada benim bu yazdiklarimdan oyle bir sonuc cikaracak adamin zekasindan suphe ederim, o yuzden de umrumda olmaz. Ben burada katillerin avukatlarinin savunmasini elestirirken kinarken bunu bile yanlis anlayabilecek beyin varsa buyursun anlasin. Laf soyleyende cevabini alir elbet.
Ne guzel unutmustum bu olay cok psikolojimi bozmustu.. yine hatırladım ya Allah ailesine sabır versin insanlık dısı olaylar oluyor turkiyede. Teksasda yasıyoruz.
Maalesef 29 yıl sonra o katiller aramızda olacaklar. Tabi daha önce af çıkmazsa...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gül yuzlu hemserim benim sana kiyanlarin Allah belasını versin her gördüğümde seni vicdan azabini ben cekiyorum.. Gözlerim doluyor.. Umarim cennettesindir..
En İyi Cevaplar