Evet soru basit. Işid in yani islam devletinin yaptıkları ortada. Kabani (!) de Amerika yardıma gelmese pkk nın hali ortada! Hangisinin Türkiye ye daha çok zarar verdiği ortada ve şu an bilinen bazı gerçekler var..
*ışid dindar yani selefi bir devlet *pkk vurkaç yapan bir * sürüsü *ışid suriye ve ırak ın çoğunu elinde tutan egemen güç *pkk koalisyon yardımıyla anca bir kaç yer alabildi *öyle bir korku var ki pkk da ; sakal bıraksanız sizi tehdit olarak görüyorlar ve pkklı komutanlar ışid sancağını görünce intihar ediyor *ışid Türkiye kafir değildir tağuttur diyor *pkk Türkiye foşiktir (ırkçıdır) diyor *pkk dershaneden çıkan kızları yakıyor *ışid rehinelere battaniye ve yemek veriyor kadınları görünce başını eğiyor *pkk uyuşturucu satıyor *ışid uyuşturucularını yakıyor *pkk kadın ticareti yapıyor *ışid evlenme rızası alıyor *medya pkknın (hdp) yanında *medya ışid i kirletmek için elinden geleni yapıyor *ışid yüreklere korku salıyor *pkk etek giyip Molotof sallıyor, polisimize *ışid genellikle yüzü açık savaşıyor *pkk bu uğurda etek hatta siyah çarşaf bile giyiyor *pkk din ve Türk düşmanı *ışid dinsiz küffar düşmanı evet sonuç ne?
bizim dinimizde silahsızları, kadınları, çocukları vurmayın diyor! ama Işid kafede oturan kadına silah dayıyor, medyayı takip ettiysen bu görüntüyü görmüş olabilirsin belki. İkisi de gözümde teröristtir birisi İslamın adını kullanıyo diye sevgi besleyemem.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Işid şeriatı uyguluyor ve medya yalancı her şeye inanma ya da link ver
https://www.youtube.com/watch?v=qP5qpAJ2JdU dinimizce savunmasızlara silah doğrultmak doğru birşey değildir. burada oturan bayanın ne suçu var? ayrıca benim bir arkadaşım fransada o olaydan sonra yaralandı. müslümanın müslümana kuvvet uygulaması da uygun değil diye biliyorum!
Teroriste terorist diyeceksin. Biri gerilla oburu cihatçı der durur, bu ne be. İsid dediğin ortadoğuda ki ameirika, İsrail vsnin politikalarını kolaylastirmak için taşeron bir teror orgutudur. Akdenize kıyısı olan bir kurdistan kurulmasında rol almaktadır. Belki onlara da bir devlet verir bopcu efendileri ABD , İsrail filan. ha PKK, ha isid. Ha AKP ha kck Ha turgev ha HDP. Sen teröristlere güzelleme yapıp aralarında tercih yapmaya devam et.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cihat peygamber döneminde de vardı size göre batılı olanlar savaşınca cici Müslümanlar savaşınca terör hadi canım
Işid Türkiye iş birligi yapmalarini bekleyenlerdenim ama adamlar dogu anadolu guneydoguanadolu be dogu karadenizi istiyorlar toprak vermek yok kardeeeeş
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Toprak kimseye ait değil allahın ve o istediğine verir
İsidin ezidi kadınlara yaptıklarını gormedinmi kitapta diyorki dinde zorlama yok her kes istediği inancı seçer zorla sectiremezsin 2 cisi İKİ TSK askerini yaktı bu IŞİD ceteleri onları gördünmü 3 seni yakalasam tecavüz edecem sana IŞİD destekçisi
4 helal olsun YPG ye PYD ye isidin kökünü kazdı ✌️
İnsan insanı yaktığı hangi cihada giriyo kısas da bir böyle bişey yok işid tabiri bile yanlıştır ortada ne bir devlet var nede İslam adına cihad işid denilenler teröristir gitsinler israile cihat etsinler ama etmezler çünkü taşeron bir örgüttür kendileri kına gecesinde canlı bomba patlatarak mı cihad oluyo bırakın artık teröriste cihatcı demeyi bizim askerimize de yeri geliyo saldırıyolar sen önce tarafını seç Türk askerinin mehmetçiğimizin safında mısın yoksa ırak şam terör örgütünün safında mısın
deaş (ışid değil deaş) cihat yapmıyor, terör uyguluyor. şimdiki savaşlar silahla yapılmıyor medyayla yapılıyor, sinemayla yapılıyor. ama nerede sizde o anlama yeteneği siz ancak sivil halkın kafasını kesersiniz. müslümanlar adına cihad yaptığınızı söylersiniz müslüman kafası kesersiniz. samimiyseniz ne zaman israilin bir politikasına tepki verebildiniz. tabi israil sizin komutanınız olduğu için böyle bir şey yok. yalanda israil çölllerine füze atıp cihad ediyorum diyemezsiniz. masum öldürüp ben müslümanım asla diyemezsiniz.
ayrıca yüz gizlemiyorsunuz ya hani gizli sormuşsun neden korkuyorsun çıksana
Çocuk öldürülmedi hiç nerden gördün hürriyet mi sözcümü :D:D yalan hep ben araştıran biri olarak onları savunmuyorum ama onlar sadece esed ve pyd askerlerini öldürüyor videolardakiler ırak askeri hep sivil giyinmeleri şaşırtmasın arapça ve ingilizce açıklamalarını okumalısın
Şimdi esedin rusyanın fransanın uçaklarla yakarak öldürdüğü bebek resimleri atarsam görürsün size göre hep islamcılar katliam yapar bir Müslüman ölse sikinizde değil ama bir kaça mösyö fransız geberince hemen profiller Fransa vayrağı olur zaten bir git
Çok uzak sanma ellerine düşersin elbet nereye kadar kaçıcan :D hani çok merhametli ve düşüncelisin ya it hadi git suriye ye yardım et masum halka (!) ama yemez değilmi çünkü o çok değerli boklu kıçını keserler :D orda o silah doğrultulan kadının yanında olsan mal gibi izlersin korkudan onursuzca çünkü kancık ruhlusunuz anca konuşursunuz boş beleş icraat? Yok:D güldürme beni canısı senin o uzaktan bakıp tiksindiğin kafa kesmeler sana çok uzak değil yarın öbür gün çökerler senin o alçak gırtlağına sonra inleme köpek yavruları gibi :D:D