AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
az önce bir haber gördümmm darbe döneminde bu adam cezaevindekileri pislik yedirmelerine şaşırmamış ben bile olsam bal gibi yerim demiş salla gitsin..
Cem Yilmaz mi iyi guldurucu oyle sanan mi var yoksa? Kemal Sunal adam gibi adamdir. Nokta
o salak ccem yılmazıi izlemiş mi küfürü orda görsün
Prof beyni evde birakip gelmiş ya da Kemal Sunal i hic izlememis
küfür yerinde ve zamanında edildiğinde gayet komiktir
cem yılmaz misal
Sadece şu lafına katılıyorum METİN AKPINAR kemal sunal dan 1000 kat daha iyi oyuncudur
eşşek oğlu eşşek dediği en kötü sözüydü onumu küfürden sayıyormuş
Ölünün arkasından konuşanlarda, ancak seviyesizler olur
Nerde gördün Kemal Sunal'ın küfür ettiğini? Kardeşim adam efsanedir...
Celal Şengör kemal Sunal'ın ziyade kemal Sunal'ın hitap ettiği kitleye karşı bir kötü düşüncesi var 10'dan dolayı öyle söylüyor bence
onun gibi komedyen bir daha asla gelmez allah rahmet eylesin o yüzdenmi hayla tv de filimleri oynuyor zavallı olan kendisi
celal şengör halkın sevdiği isimlerle ilgili ileri geri konuşarak piyasada prim yapmaya çalışan bir zavallıdır;!
Kemal sunal küfür etmeden insanları güldüren halk adamıdır. Ben hiç küfür ettiğini görmedim filmlerde cem yılmazla karıştırmş olmasın
ilk kendine baksın dünyaya bir daha kemal sunal gibi hiç kimse gelmez onu gibide olamaz evt doğru metin akpınarda büyük biri ama kimse kemal sunal olamaz
O zaman cem yılmaz A ne demeli bir de bu profesörleri başka işi yok mu demezler mi adama sanane l*n diye uzmanlık alanı mı budur yoksa biz mi bilmiyoruz dünyanın çivisi hakkaten çıkmış
Türkiye'de bu zamana kadar gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ve komedyendir. Küfür ettiği nadir filmler vardır. Küfretmeden güldüren, hâlen ailecek izlenebilen adam gibi adamdır..
kemal sunalın ben öyle şaşalı bir küfrünü duymadım eşşolueşşek de küfürse o profösörü zikeyim ben
Tüm eski filmler şuanki lerin yanında çok masum kalır
Kemal Sunalı sevmem diyeni niye eskilediniz? Sevmek zorundamıyız?
Kemal Sunal gibi bir adam bu sözleri haketmiyor. Kemal Sunal gibisi gelmez bidaha.
Öyle bir profesör (?) tanımıyorum ünlü olmasına rağmen tanımak istemiyorum.
Kemal Sunal küfür ederek komiklik yapıyormuş demek. Onu profesör yapan zihniyeti..
Küfür etmiyor ki kendisi şimdikiler asıl komedinin küfür etmek olduğunu zannediyorlar
Kemal Sunal' in üstüne tanımam Metin Akpınar , Zeki Alasya falan bana onun ozentileri gibi geliyor
Celal şengör kendisi komik olmak için elalrme iftira atıyor bence
Katilmiyorum. Su adamin su durusuna bile gulebiliyorum. Ne kufuru!
Kemal sunalın tırnağı bile olamayacak kompleksli bir şey işte he deyip geçecen bunlara
Celal Şengör.
Şu mide bulandirici ve kendini kaf dağında sanan bilimadami tipi...
Küfür ettiğini görmedim
etmiştir fakat sansürlü izlendiği için pek bilinmiyor https://www.youtube.com/watch?v=-rNDs8RzVAc https://www.youtube.com/watch?v=CkgIjCCidVo https://www.youtube.com/watch?v=hem9LEG8Lrc daha çok örnek var
@MARKELOM bu sonuncu filmin adı ne?
@maximause devlet kuşu
@MARKELOM sen bunlara küfür mü diyon ahahaa
hayir katilmiyorum.. Kemal Sunal'i cok severim cokta komik biri...
Sanki adam kendi edio senaryo da ole yazio okumus esek iste
küfürle argoyu ayırt edemeyipte profesör olunuyormuş demek ki !!
kesinlikle katılmıyorum. kemal sunal bir kere küfür etmiyor. adam büyük usta
komiklik yapıcam diye her türlü küfrü cirkin sözleri milletimize çoçuklarımıza empoze etti ve hala ediliyo...
Kemal sunal abimiz buna da güler yine hepimizi güldürürdü en sonunda :) topragi bol mekani cennet olsun
Kemal sunal küfür ederek komiklik yapan zavallıdır diyen profesör profosör artık neyse zavallıdır diyorum...
Ünlü olmak için büyük sanatçı eşsiz oyuncu rahmetli Kemal Sunal'a laf söyleme acizliğinde bulunan bu tip adileri profesör yapan sisteme tüküreyim..
celal şengör aşırı bilgisinden artik cahilleşmiştir ben de sevmem kemal sunali ama güldüğüm sahneleri olur
Saçmalık. Eğer bu adam bu kadar ünlü olduysa şakaları beğenilmiştir. Bir iki küfür duyacaksın elbet. Bundan da rahatsız olduysan git az ötede yaşa.
Amaç ünlü olmak, popüler olmak. Birilerinin üstünden prim kazanmak. Gerek yok uzatmaya. Gereksiz insanların lafı doğru olsaydı...
Küfür bir espriye ekstra komiklik kalmadığı gibi esprinin kalitesini de düşürmez. Herhangi bir kelimeden farkı yok.
TV programlarına küfür etmeden komedyenlik yapan kackisi var
Düşündüklerimi yazarsam bu site kapanır. Biz kemal sunalı seviyoruz...
Bnce asıl zavallı kendisi çünki kemal sunal gibi bir ekol üzerinden prim yapmaya çalışıyor
Celal sengor kim mk ben tanimiyorum ne ara unlu prof olmus o
Kemal sunal adamfir o lafi diyenin ben anneannesini
Kemal sunal oynadigi karaktere anarşist demistir, sadece bilmeniz icin yazdim. O profun da mk
Bu adamı bilimsel yönüyle çok severim ama böyle sosyal yönünü hiç sevmem öyle bir adamdır buda
Bu arada komiklikte üslubun bir önemi yoktur hiç mi edebiyat dersi almamış bu şengör bey
eşolu eşek küfür se bende sana diyorum eşolu eşek anladınsen
Bahsettiğin profesör oldukça zavallı olmalı.
Sacmalik ya. kemal sunal gelmis gecmis en buyuk turk komedyenlerden biridir
Vay be celal şengörden beklemezdim. Çok degisti çok 😒
o kadar abartılacak küfürlü sahnesi yok bide profesör olacak peki şahan gökbakara ne demeli
kendiside onu yorumlayarak para kazanan bir beyin fukarası
Katılmıyorum, Kemal Sunal a karşı büyük bir haksızlık yapmış.
Kemal Sunal'ın filmlerinde pek küfür ettiğini hatırlamıyorum.
Celal hocayı cok severim ama bugünkü konuşması yakışmadı
Celal Şengör bugün kafayı yediğini kanıtlamış biridir. Ne kadar inanılır tartışılır...
s. kimin profuna bak hele usta Kemal Sunal a neler demiş..
Eşoğlu eşek ten başka küfürünü duymadım duyduysam da hatırlamıyorum