AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
''amk '' diye adlı gazete var
bu gazete meydanlardaysa Türkiye olarak hepimiz zavallıyız.. gazetenin çıkmasına tepkili olan kadınlardan birisi yayında ne diyeceğini şaşırmıştı.. boş laf bunlar
herkesin komedi anlayışı farklı ama komedi de argo söz konusudur yadsınamaz
Abi fransız amerikan komedisinde görmedim Jim Cary kufretmez
@personanongrata Sadece jim carryi baz alırsan yanılırsın bence sen türkçe dublaj izlediğin için farkında değilsin ingilizce seyret bak küfürler nasıl hava da uçuşuyor ;)
Yurtdışında yaşıyorum subtitle bile kullanmam. Bir Thé sopranos serilerinde küfür gördüm o da başlarken biterken "gerçek mafya anlatıyoruz, mecburuz, apologize (Üzgünüz )"
@personanongrata O zaman biz türkler izliyoruz diye filmleri baştan çekiyorlar küfürlü küfürlü ;) . .. yurt dışında yasamanı belirtmende ayrı bir olay :D heee heee ( çok da...)
Linkini atar mısın Celal Şengör'ün bunu dediğine dair
Google da ara heryerden cikar zaten.
kemal sunalin kufur ettigi bir filmi gormedim. Ama filmlerde halkin genel bazi kisimlarini gerek din olsun gerek basak bisi asagi dusurmus.
Kendisinin zavalli kategorisine bile giremiycek aciz bir insan oldugunu dusunuyorum
celal şengör ciddiye alınacak bir tip değil insanları aşağılayan birisi aydın olamaz
Küfr ederek komiklik yaptığını sanan asıl kişileri hepimiz biliyoruz
Katılıyorum rahmetli komik de değildi zaten. Sadece beyinsiz kesimi eğlendirirdi.
Yapın abi yapın. Bu milletin dinine, ırzına, ırkına, namusuna, şerefine, gururuna, onuruna dil uzattınız. Eski sanatçılar kalmıştı onlarıda götürün arada. Yapın.
Yapın bakalım sonunuz neye dönücek yapın.
Yaw he he diyecen. Adamın alanı ne, nereye bk atıyo. Kum saatiyle oynasın dursun hiç takmaya gerek yok
ozaman şu zamnda hiç bir sanatçı adm değil. Çoğu küfür kullanıyor çünkü.
Her prof adam olamaz prof olmak için gelmiş o bu dünya ya başka da bir b*k olmaz zaten ondan adam gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan ama kalkmış nasıl yorum yapıyor.
Ilginc olacak ama hani derler ya doktor olmus ama adam olmamis bu profesorde aynen oyle
Saçmalik. Kesinlikle katılmıyorum. recep ivedik adlı şahıs için yapılacak benzetmeleri Kemal Sunala söylemiş.
Diploma insanın cehlini alsada;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..
FUZULİ
Kemal sunalin en buyuk kufuru essogluesek baskada yok
O profesöre söyleyecek bir çift lafım var 'eşoğlu eşşek' :) :)
Bu kafayla profesör ünvanını nasıl almış ona kim vermiş birinin yalakalığını yapmış napmış bilemicem ama zeka seviyesinin benim köpeğimden fazla olduğunu düşünmüyoum
Kemal Sunal'ın filmlerinin çoğunda izleyiciye verilmek istenen bir sosyal mesaj vardır. Yani boş filmler değildir.
sadece kemal sunal değil hem o zamanki hem de şimdi komedi filmi yaptığını zannedenlerin ağzı hep küfürlü ve bu sıradan öylesine yapılmış bişey değil bilinçli ahlak bozma operasyonunun bir parçası..
sanırım şimdiki komedyenlerden haberdar değil.. katılmıyorum ama kullanmış olabilir gereğinde halkın beklentisi doğrultusunda şimdikiler ise her cümle de bel altı kullanıyor
Kemal sunal mı? Küfr ile güldürüyor :S Gerçekten bu lafı diyen zavallıdır başka bişi değildir. Günümüz komedyenleri sadece bel altı espiri ile güldürüyor örnek şahan, cem yılmaz, Şafak sezer zavallı birileri varsa bunlardır.
Kemal Haydi Gel Bir Kahve İçelim - Gül Sunal
okunduktan sonra Kemal Sunal'ın kalitesi objektif bakılarak açıkça ortadadır. Ancak her zaman görüş ayrılıkları olur. Katılmıyorum.
o dedigin adamın adını yorum yazasıya unuttum kimse skmde bile değil ben şimdiye kadar kemal sunal ı sevmeyen adama denk gelmedim sen gereksiz soru soruyorsun diye düşünüyorum
bu nasıl bir cüret. kemal sunalın oyunculuğuna samimiyetine ufaktan bir hakaret bile haddine değil bence. türk sinemasının en sevdiğim yüzü Kemal Sunal..
Onla arasında bişey geçmiş bir yarası varmış demek ki derim.
Kağıt üstğnde profesör olmus bir adam daha zavallıdır
Küfür etmeden bizi güldüren tek insan. Argo ise samimiyettir..
Küfür rtük tarafından engellendiği için televizyondaki hangi kemal sunal filmine gülmüyoruz? boş laf
kemal sunal filmlerini komik bulmuyorum asla kemal sunali da komik bulmuyorum ama filmlerinin komik olmamasi insanlara ona zavalli deme hakkini vermiyo tabiki
Kemal Sunal, gunumuz komedyenlerine gore hic kufur etmeden gulduruyordu neredeyse.
Kemal sunal onu bir atar tutanın dıdına koyar ne diyo la o :)
Adamın en büyük küfürü Eşoğlu Eşek... Eğer buysa küfretemek o profosöre bir çift lafım var ;
#EşoğluEşek...
kemal sunal ın eşşoğlueşşek dışında bir küfürünü duymadım şahan gökbakar ya da cem yılmaz gibi dümdüz söven insanlarla karıştırılmış bence.
Annesine mi küfür etti acep? Bir oyuncu olarak Kemal Sunal üstattır derim. Diğerlerine de küfür etmeye devam
kendi fikri tabi herkesin espri anlayışı aynı değil. ben türkan şoray dışında ki türk sinema oyuncularını sevmiyorum pek
@uğurcan_97 Jeffrey Dahmer derki "Türkan Şoray dışındaki Türk sinema oyuncularını pek sevmeyenleri bir gece ziyaret edip öldüreceğim"
#jeffreydahmer
@Bakırköylüm psikopatlarını benden uzak tutarsan sevinirim :)
Komik ya da olmayışı kendisini ilgilendirir tabi.. Ama hakaret etmesi de ancak kendi değerini düşürür.
Cem yılmaz ya da diğer komiklik yapanlar küfür etmiyor dimi?
Bel altı şakalardan başka bişey yaptıkları yok dilleri kemal sunalamı uzanıyor !
Kemal sunala laf atan adama bak ya sen kim ona laf söylemek kim senin anlayışının..
soruda cevap kasmak için sordugu soruya bak burada kalite 0a indi artık
Gorus bana ait degil bro. Ben sadece fikirlerinizi sordum.
Bu şahsiyet rahmetlinin adını kullanıp rant sağlama peşinde olan bir zavallı..
Demek ki neymiş; okumak kafi değilmiş..
yiğidi öldür hakkını yeme onun gibi komedi adamı gelmez ne cem yılmaz ne şahan Gökbakar alakası yok komediyle doğal değiller
Kedi ulaşamadığı eti mundar edermiş bununlada o hesap çekememezlik tüm Türkiye biliyor Kemal Sunalı bir lafla ne biter nede yükselir.
Mekanı cennet olur inşallah
Şener Şen, metin ve zeki bunlar iyi sanatçı,
Kemal Sunal bir karekter üstüne yapışmış (inek Şaban) herşey onun üstüne kurulu, bence iyi bir sanatçı değil
Aslında yalanda değil hani... küfür olmadanda komik olunabiliyor mesela ata demirer bu iste prof.. Onun mizahı da oyleydi küfürlü anlatım ona yakisiyodu.
Herşey olabilirsin ama sanatçı olamazsın kemal sunal milyonların gönlünü almış bir insan--- profosör ise kimsenin tanımadığı ve tanımak istemedigi merak etmediği birisi
Kemal sunal'ın güldüğüm sahneleri küfür icermiyordu. Eminim bir çoğu da böyle düşünür.
konu mizaha gelene kadar adam insanlara zorla dışkı yedirmek işkence değildir diyor ve 12 eylül döneminde yapılan işkenceleri savunuyor.
Hadi o olsun komedyen. Duymadığımız küfürleri ondan duyarız. Gece gece 😐
Bu memlekette ağzı olan konuştuğu için bu tip insanlara sadece gülüp geçiyorum
Asıl recep ivedik'e laf atsın yani şahan gökbakar'a
adamın öyle abartılı küfürleri yoktu. şu an hatırladığım eşşolueşek var düşün yani
Küfür edilicek yerde vardır
Edilmeyecek yerlerde vardır
celal hocayı tanırım eğer bu açıklaması doğruysa şu an benim için hande yener gibi birşey :D
Birkaç filmde etmiştir belki ama ben hiç küfür ettiğini duymadım
Kemal sunali sadece ettiği küfür ile değerlendirmek hiç doğru değil... Prof ne anlar oyuncunun halinden...
Eşek oğlu eşek lafına sansür var da sevişme sahnelerine bir şey yok. Ne kadar güzel bir anlayışa sahibiz..
Bu sözü söyleyen adam tambir mal başkada bişey demiyorum, laf olsun diye konuşmuş keşke her sinemacı onun gibi olsa. Bu ülkeye bidaha böylesi gelmez.
...
O adama burdan söverdim ama şimdi cevabımı falan kaldıracaklar gereği yok hiç :D
en az küfür eden oyuncudur diye düşünüyorum ben...
onu diyen gerçekten TV hiç izlemiyor sanırım...