AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
Valla 1 Şener Şen 2 Kemal sunal diyorum öncelikle eşşoğul eşek demek küfürse küfürbazım ben birde anlatılan oynanan filmler halkın içinde bizi bizleri anlatıyor ve oldukca güzel ve dogal biçimde o tarz kelimeler hayatımızın bir parçası durumunda küfür o yüzden küfür ederek komiklik yapmıyor.
o profesoru tanıyorum. ateist biri. tabi olabilir herkes istedigini düşünür. ama ben baska bir insanın dıskısını yiyebilirim diye bir açıklaması var. dikkat çekmeye calısan bir adam. boyle aykırı açıklamalar yapıyor çocuk gibi dikkat çekmeye calısıyor.
Kemal Sunal hangi filmde küfür etmiş sorması ayıp. Benim hatırladığım "Bunun gibileri de b*k yerler" diye bir sözü vardı hababam sınıfında. Bence çok da komikti. Eğer bu küfürse bugün kendini sanatçı zanneden oyuncuların ettiği küfrün alası...
Şimdi oyuncuyum ve komedyenim diye geçinenler çokmu üsluplu acaba? kendine özgü söylemleri vardı ve çok seviliyordu ki halada öyle. zavallı kelimesini yakıştıranlarla asla hemfikir olmam bu da benim şahsi düşüncem
Sempatik bir yüzü vardı rahmetli Kemal Sunal'ın ama bende sevmem filmlerini. Bazı repliklerini itici bulduğumda olmuştur.
- Şaban seni bize Allah gönderdi?
-Yoo dolmuşa bindim , geldim.
Link atamadım idare edin.
Hocanın uzmanlik alani neymis merak ettim hayir gosteri sanatlari degilse niye boyle bir açıklama yapmis eger gosteri sanatlari ise o zaman bilmelidir ki kemal sunal bir hiciv sanatcisidir. prof bu sekilde topluma da gerizekali muamelesi yapmış kendisini ozguveninden ötürü tebrik ediyorum.
ben kemal sunalın küfür yaparak komiklik yapmaya çalıştığını düşünmüyorum bence yerinde olan şeyler.
ayrıca senaryoya göre oynuyor şimdiki komedyenler gibi bel altı senaryo yazıp kendisini başrolde oynatmıyor
Komedide kufurun saglam yeri var. kelimeler kufur olabilir ama zekice kullanildiklari icin guluyrz bunj tum usta komedyenlerde kullaniyr. Ayrica kemal sunal bir ikondur sinema tarihinin km taslarindandir elestirilemez emege saygi duyulmalidir!!!
Dediğinde az çok haklı olabilirsin ama eleştirilmesi gereken Kemal sanal değil Recep ivedik tir recep ivediğin yaptığı küfürleri o sapık ça konuşmaları hareketleri hangi filmde gördün bence Kemal sunal dan önce recep ivediğin eleştirilmesi lazım
2 sozum var sadece 1. Si. Kemal sunalin gulusu yeter gulmemiz icin yeter. 2. Si tum evrenin canlilarin ve onlardaki mekanizmanin tesadufen olustuguna inanan bir adamin soylediklerini pek te ciddiye almam.
Aksine küfür etmeden güldürmeyi başarabilen ; ender ve güzel insan , rahat uyu üstad
Küfür ettiğini hiç duymadım filmlerinde şimdiki ahlak dışı dizilerden iyidir Kemal Sunal bence küfürsüz güldüren tek oyuncu her izlediğimde de gülerim şimdiki film ve Diziler 2 kere bile izlenmiyo bırak gülmeyi
Karı eşek oğlu eşek o* gibi laflar kibar Feyzo ve hababamda defalarca geçer
Eşek oğlu eşek küfür den sayiliyoda benimmi haberim yok ayrıca orospuyu oynamaktansa lafı söylemek o kadar da kötü değil
Resmen saçmalamış Kemal Sunal küfür eden sürekli biri değildi filmlerde en ağır l*n eşekoğlu eşek * l*n derdi o kadar ana bacı sövmezdi insanlara küfür etmezdi
İyi de ne alaka sürekli küfür etmiyorki zaten. Arada argo kullandığı oluyor o da mizahın olmazsa olmazıdır. Profesör olmasına rağmen daha Kemal Sunal'ı çözememiş. Mimikleri bile gülmemize yetiyor aslında konuşmasa bile severdik.
Halt yemiş o. Kemal Sunal Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularındandır.
Celal hocayı severim ve Kemal Sunalı daha bir çok severim.
Celal şengörün kendi düşüncesidir ve düşünme hakkı vardır.
Kemal Sunal büyük adamdır tıpkı Celal hocanın büyük bir bilim adamı olduğu gibi.
O yüzdenmi her kanalda Kemal Sunalın filmleri tekrarlanıyor. bunu söyleyen insan kendisi zavallıdır. Kemal Sunal sadece oyunculukta değil her anlamda çok büyük bir insandır.
Cem yılmaz diyecekti zaar dili süçtü herhalde :D Celal Şengörün böyle bir şey söylemesinede şaşırdım demekki akıl bazen dumura uğrayabiliyor yalnış cümleler kurabiliyor yanılgıya düşebiliyor...
@Sky-Han
Celal şengör bunu kasten yapıyor baktı çaptan düşüyor dikkat çekmek ve gündeme gelmek için yapıyor o kadar :) samimi değil :)
deniz gezmişci değilim sadece bir konuya açıklık getirmek için söylüyorum bir de deniz gezmişe de allahın eşkiyası kahraman oldu demiş...
Katılıyorum abi cem yılmaz izleyici kitlesinin anasını küfür etse ahahah ne kadar komik diyen sığ insanlara sahibiz.
👍👍👍
o zaman şimdiki komedyenlerden hiç birisini izlemiyor..
cünkü hepsi küfür ediyor
Eşşek oğlu eşşegi sansürleyen insanlar var, ne zaman küfür oldu bu? Kemal Sunal ustadır, efsanedir; onun gibisi de yoktur gözümde.
Nasıl Dikkat çekerim diye oturdun düşündün bunu mu buldun?
Hayir gazeteleri okurken roportaji karsima cikti. Dusuncesi ilginc geldi ve sizin fikirlerinizi merak ettim. Herkes karsisindakini kendi gibi bilirmis derler.
Ölen biri hakkında hala yorum yapan hala yazı yazan daha çok zavallidir benim gözümde. Ben şahsi fikrimi beyan ettim zaten. Seni kendim gibi bilmem imkansız 😉
O zaman tanimadigin insanlar hakkinda ahkam kesme lutfen.
İfade özgürlüğümü sen mi kisitliyorsun şu an 😀
Soru soruyorsan her türlü cevaba da açık olman gerek.
Ben kendimle ilgili bir soru sordugumu hatirlamiyorum.
Adamin alani zaten jeoloji oldugu icin bazen boyle uzman olmadigi konular hakkinda da konusabiliyo kendi fikridir bu saygi duyarim ama kendisi sever her konuda konusmayi😂
ya dert ettiğin şeye bak arkadaşım. aynı adam dışkı yedirmek işkence sayılmaz bende yerim tarzı şeylerde söylüyo. boşver takılma dengesizlerin laflarına :)
Bu adamın algılama kapasitesini , yorumlama kapasitesini birkaç dakikanızı harcayarak izlemlerseniz zaten Celal Şengör'ün bu yorumu yapabilmesine şaşırmazsınız. Her lafı ayrı saçma.
Hiçbir filminde küfür ettiğini görmedim 30 sene önceki filmleri hâlâ televizyonda oynuyor o kıskanç zavallı gitsin bir film çeksin bakalım nasıl oluyor
Bu sözü...
Ciddilik ile kafayı bozan...
Espiriden ve gülmekten anlayan bir insandan başkası söyleyemez.
Hâlâ ona gülerken. Mezarında rahat bıraksın bare!
Adamın hem vücudu güzel hem sorduğu sorular güzel. İskoç ben o doktora katılmıyorum. Sana katılıyorum
Come on join us ✌🍷
Nerden katılıyoz
Sen kimsin bro
Ben benim ama o profil fotosu sana aitse çok yakışıklısın broo
Bana ait tesekkur ederim, idare ediyoz iste 😃
Mütevazi değiliz. Genelde 30 üzeri kişiler bu kadar güzel görülmez ama takdire layıksın.
Beslenme, spor, hayati takmadan yasama ve genler ✌
Ego tavan yaptı. Seni başka zaman yine yakalarım.
Ama sanada bir yaranamadik bro 😃
Ben seni yerim diyorum sen bro diyosun. Dur bakalım ilerleyen sorularında görüşeceğiz.
Neredeyse tüm filmlerini izledim bir kere bile küfür ettiğini duymadım neresiyle izlemiş o profesör olmuş ama adam olamamış şahıs.
Recep ivedik e ne demeli o zaman kemal sunal'in tüm filmlerinde ders vermektedir ufaktan olsa bazı filmlerinde devleti elestirmekte bence iyi bir insandı Allâh rahmet eylesin.
Dikkat ve ilgi cekme cabalari olabilir mi bu adamin aciklamasi? Hic tanimam duymadim aciklamayi en buyuk kufur sarfettigi bu sozler bence.
Ne zaman küfür etmiş ki? Benim en çok güldüğüm Kemal Sunal repliği "Hıhıhıh, evet" dir, hani böyle gülüp gülüp ağzını iyice açarak evet der ya. Neresinde küfür bunun? Adamın mimikleri, hal ve hareketleri inanılmaz iyi. Celal Şengör e katılmıyorum.
işte bir konuşayım trollüyeyim ortalığı hesabı. ölenin arkasından konuşmak kolaydır.
şimdikilerin hakkında niye konuşmuyor hepsinin ağzından bel altı espiriler var. karşı cevap gecikmez diye işine gelmiyor belliki :D
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
Kemal Sunal'ı eleştirmek kim sen kim?
Andropoza girmiş bu Celal Şengör. İlgi bağımlısı hale gelmiş.
Boylelerinin çamur atmasıyla insanların Kemal Sunal a olan sevgisi azalmıyor gereksiz bir eleştiri.
Aynen katılıyorum tavşanım 👏😍
Hapishanelerde b*k yemek/yedirmek işkence değildir diyen adamın ağzı ve beyni leş gibi kokmuş sadece bu kadar.
Onu söyleyen tam bir aptal ya nasıl kemal sunal gibi büyük bir insana bunu der 😡
He yani küfür etmiyor mu? Bak o Profu tanımam ama adam haklı Zaman'ın iyi küfürbazlarından
@Fathercat benim anlamadım 2-3 küfür ediliyor diye adama neden saygısızlık yapıyorlar? Dünyada daha önemli şeyler var rahmetli bir insanı eleştirmekten başka, bırakın bu işleri ALLAH aşkına
Ben Adama Saygısızlık yapmadım sadece düşüncem bu ve rahmetli Dediğin insanın hangi ibadetini gördün? Rahmetle anıldığını nereden biliyorsunuz?
Küfürden çok argo kullanırdı. Eşoğlu.. şek gibi mesela. Küfür bambaşka bir boyut. Sayın profesör küfür duymamış sanırım :)
O yüzden mi üstünden yıllar geçti, filmleri sıkılmadan, baştan baştan tekrar izliyoruz? Ve gelecek nesilde izleyecek.. Kemal Sunal unutulmayacak.. Şimdiki çakma komedyenlerin yanında kemal sunalin ismi, bile kıyaslanamaz Git o Celal şengöre bunu söyle.
Kemal Sunal Sunal Türkiye'nin en büyük en usta komedi aktörü 'dür nitekim dram da oyanasa bile harikalar yaratırdı !
Kemal Sunal'i sevmem ama sevenleri de vardir elbet. Bu bir gercek ki, bizim halkimiz kufuru samimi bulur...
Kemal Sunal küfür mü ediyormuş? Direk kendisine etmişse rahmetli, o bizim sorunumuz değil kusura bakmasın. Yoksa biz Kemal Sunal izleyerek büyüdük bu şartlarda hepimizin küfürbaz olmasi gerekiyordu.
Beyin meselesi. Her dizide tecavüz sahnesi karıya kıza sarkma geçer izleriz. Ama mesele eşşoğlueşşeğe geldi mi biiiiiiiiip. Çünkü çok ayıp bu zihniyetten bu proflar doğaldır...
Topluma Mâl olmuş bir sanatçıya zavallı diyerek popüler olmayan çalışan bir zavallı olduğunu düşünüyorum. Gİtsin bir Cem yılmazın Fundamentals'i izlesin sonra ahkam kessin dingil.
Adamin gulusune bile guluyorum daha ne olsun. Metin Akpinar da buyuk usta ama Kemal Sunal in yeri apayri
Ata demirer, Cem yılmaz küfürlü espiri yapınca baştacı oluyor onlar insansa Kemal Sunal insan değil mi? Saçmalamış
Celal Şengör Türk Bilim Tarihi'ne ne kazandırmıştır. Bir kere bunu bir gözden geçirmemiz laızm. Şengör gibi akademisyenler, bize, darbe döneminin hediyesidir.
Hayır öyle düşünmüyorum. Filmleri defalarca izlediğimiz halde hâlâ güldürmeyi başarıyor ilk kez izliyormuşuz gibi.
"recep ivedik" denen zavallı karaktere ve buna izleyenelere hiç girmiyorum o zaman
Kendisi zavallidir bence soleyen kisinin. senelerdir çoğu kesim bıkmadan sklmadan defalarca izleyebliyorsa çokta söze yok.
Yavsak herif kendini gündem ederek kemal sunalın tırnağı kadar ismini duyurmuş olmuş onun ünlü olan profluğunu yerim
Küçük çocuklar gibi ilgi çekmeye çalışan bir adamın çırpınışları...
Katılmıyorum. Şimdiki komedi filmlerinde ana avrat sövüyorlar adamın dediği eşekoğlu eşek kelimesi bile sansürleniyor.
Küfür? Günümüz komedyenleri ana avrat girip kahkaha alırken, Kemal Sunal'ın serefsiz, gerizekalı vs laflarına küfür denmesi doğru mudur?
Doğru söylemiş, ben şahsen küfür edilmesinede küfür dinlemesinide sevmiyorum ve karşıyım , eğer küfür seven birsi iseniz, sizden şüphe duyarım...
Kemal Sunal'ın hic kufrettigini duymadım.. duydugum en buyuk kufuru essoglesek oldu.. bence o profesor Cem Yılmaz için oyle konusmalı.
Alakası yok saçma sapan bir yorum da bulunmuş herif.
Celal şengör zaten kendini zeki sana aptalın biri kemal sunalı çok iyi bulmam ama birşeyleri kabul etmek gerek adam yetenekliydi ve küfürsüz güldürebiliyordu
Celal denen zubbe... Anasini... Se... Kemal amcama laf mi ediyor o anca gitsin safak sezerin kutsal damacanasini izlrsin zira prof olmusda adam olamamis kisiligi 5 para etmez namussuz haysiyetsiz
kemal sunal doğum günü 10 kasım a denk gelip ben bugün dogum gunu kutlayamam deyip 11 kasımı dogum gunu yapan bır ınsandır degerlı bı sahsıyettir bence