Dün Gece Yarısı Samanyolu Grubuna Bağlı Bir Çok TV Ve Radyo Türksattan Çıkarılmıştı. Çıkarıldığı Anlarda Kemal Gülen Ve Oktay Usta Gözyaşalrına Boğulmuştu şu an Yayınlar Bant Olarak Euteal Üzerinden Ve Net Üzerinden Devam Etmekte.. Kayyum Atanması Korkusu İle Tüm Verici Canlı Yayın Malzemeleri Vs Gizlendiği Tahmin Ediliyor Ayrıca Samanyolu Almanyada Bir Stüdyo Kiralandığı Öğrenildi Yayınlar Büyük İhtimalle Almanyadan Devam Edecek.. Sizce Bundan Sonra Neler Olabilir?
Ağlama durumları inşaallah devam eder. Devlet için de devlet olmak için takla at sonra dershane olayında g. tünün bokuna bakmadan devlete 17-21 aralık komplosunu kur, ergenokon diye paşaları içeri tık. Sonra utanmma özgür medyaya darbe diye başlıklar oluştur. Daha beter olun. Mehmetçiğe kurşun sıkan bir zihniyete bile oy verecek kadar aşağılık bir duruma soktunuz kendinizi. Eden bulur ve cezasını da çeker.
kaçıra bildiklerini açıracaklar elbette ancak devlet foto örgütünü terör listesine almış durumda bunu bir kaç ülkeye de kabül etire bilirse öldürücü bir darbe indire bilir benim tahminim önümüzdeki süreçte ok sayıda iş adamlarında aralarında bulunduğu foto terör örgütüne ait mal varlıklarına el konulacaktır
Sktrsin gitsinler, yıllarca cemaat evlerinde kaldım, yılların gaste abonesiyim. Hizmet ettim kurban verdim. Bunların pkk dan farkı yokmuş, adam da değiller. Hem akp nin bütün imkanlarını kullandılar hem de tayyibin arkasından Gizli gizli iş çevirdiler. O beddua lar onların üzerine olsun
fethullah gülen bu ülkenin kamburuydu çooooook iyi oldu hoca postu giymiş mason ! Atatürk'ün gençliğe hitabesini okursanız bu tür tarikat ve cemaatlerden taaaa o dönemde nasıl bahsettiğini görürsünüz DirenTayyeap !
En İyi Cevaplar