Bugün itibariyle stv uydudan çıkarıldı ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılKanalı istediğimiz kadar sevmeyelim bir hükümet başına bu kadar sansür uygulayamaz. Hakkı yok
Türksattan çıkarmak ne demek ceza verirsin bir konu varsa olur biter. İlla havuz medyasını izlemek zorundayız gibi davranılıyor halk olarak haklarımıza yargısız kast ediliyor. O kanalı izlemek isteyen milyon kişi var bu hükümet gitgide komik olmaya başladı. Eleştiri kaldıramama durumu hep aynı sağ sol ayrımı yok.13 Yorumla- +1 yıl
Ona bile özgür olmalı. İsteyen istediği yayını zaten rtük sayesinde yapıyor. Türksattan atmak saçma bir ceza. Nereye kadar sansür uygulanacak böyle hoş görmeyin lütfen yanlısı olmadığımız şeyin sansür cezasını. Sol kesimin yayın organları karşı bu cezalara.
- +1 yıl
Diğer karşıt olan kanallar kapatılırsa senin gibi düşünebilirim. Fox tv ve halk tv sabah akşam eleştiriyor zaten onlara bir şey olduğu yok.
Rtük'de hükümet karşıtı olduğu halde hiç bir kanalı ayırmadan ceza kesiyor o konuda da iyi buluyorum kendilerini.
Bir kaç ay önce samanyolunun cumhuriyet'e hakaret nedeniyle Rtük'den ceza aldığını unutmayalım.
Böyle kanalların Türksat uydusunda yeri olamaz.
En İyi Cevaplar
Paygamber efendimizi kamyon arkasına bindiren devamlı haberlerde devleti karalayan kanalın bu Zamana kadar yayım yapması saçmalık zaten
121 Yorumla- +1 yıl
en baştan bu yana keşke aynı tepkiyi verse idiniz.
+1 yılTayyip net mesajlar verdi.
Ergenekon nasıl dağıldı ve bittiyse sizde aynı şekilde dağılın. Niyetimiz bütün cemaat mensuplarını ve taraftarlarını hapse atmak ve mallarına el koymak değil. Bu oluşumdan vazgeçin.
Bende sizle uğraşmıyayım..10 Yorumla
- Gündem konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılSalih abi seni unutmuycaz
285 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
64Cevap
+1 yılÇok üzüntülüyüm, çok farklı bir yayın anlayışları vardı. Bkz;
İngilizce: I'm different bitches.
Türkçe: Ben farklıyım sürtükler.
Samanyolu: Allah'ü Teala beni sizden farklı yaratmış kafirler.38 Yorumla- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
Olsun, mühim olan gönüllerde eig olmak :D
- +1 yıl
Ahahahaha :D
- +1 yıl
Efsane :D
+1 yılBız zaten lısteden sılmıştık, ızledığımız bır kanal değıl ama ablamın kızları kel kafalı çocuğu ozlemıyor değıl yumurcak tv kalaydı
23 Yorumla- +1 yıl
Bızım ıçın daha güzel yenı bebeler anlamıyor kı, mesela bızım kız şırınlerden korkuyor tıyatroya gıttık geçen mavı ınsan mı olur teyzee dıyo sdsfcfdv =)
Malesef, beşinci boyuttan geçip, sırlar dünyasında ve büyük buluşmadan sonra kapılar karanlığa çıktı. Artık ders alacağımız insanlar yok, hani eden bulur sıfatını göremiyoruz. Ama bir haftalık izin var dizilerde şimdi canlı yayın da dahi sungurlar oynuyor, belki başka kanala çıkar diziler. Belli olmaz.
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatım boyunca dört gözle beklemistim yemin ediyorum. Dualarım kabul oldu resmen.
50 Yorumla İyi oldu. Dün yedikleri hurmalar bugün yayınlarını tırmalıyor
50 YorumlaAnnesine karşılık veren kızın başına gelen musibetleri de mi izleyemeyeceģiz😕
60 YorumlaBugün Cemaat medyası kapatılıyor, yarın diğer muhalif medyalar susturulacak. Düşünce ve ifade özgürlüğü yok artık bu ülkede. Hükümet yalakası olmayan medya bırakmayacaklar peki sonra ne olacak?
İktidar partisinin yaptığı hukuksuzlukları bize kim anlatacak?
Fermuarınızın açık kaldığını söyleyen birisine teşekkür edersiniz. Ama gel görki ülkemizde bunu söylerseniz ölüme mahkumsunuz.
Unutmayın. En az bir yazarı ceza evinde olmayan hiçbir muhalif gazete yok.54 Yorumla- +1 yıl
Ben yok mu dedim? Cemaat medyası ile başlandı devamı gelecek dedim. Ceza almakla ne alakası var söylediğimin anlamadım. Burada hukuksuz bir şekilde gerekçe vermeden kanalı kapattılar, medyayı susturdular sen burada akİT Tv nin ceza almasından behsediyorsun. Hem yandaş Tvlerin Rtüke bir kuruş ceza ücreti vermediğini bilmiyorsun sanırım.
Stv nin neden kapatıldığınıda çok iyi biliyorum bence sizler bilmiyorsunuz
Gerekçe sözde terör örgütü FETÖ ile alakalı değil muhalif medya susturmak. Her dikta rejimde olduğu gibi.
+1 yılbu abiler de gitti heee... pbs.twimg.com/media/BFH25DtCcAE549f.jpg:large
10 YorumlaBen stv 'nin Ergenekon haberleri Zamanında çok abarttığını düşünürdüm her gün ses kaydı, her gün operasyon çıkarırdı hükümete güvenerek yaptı ama işte sonuç
10 YorumlaNaziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım; çünkü komünist değildim.
Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal demokrat değildim.
Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
Benim için geldiklerinde, sesini çıkaracak kimse kalmamıştı.
-Martin Niemöller-
Statikoya karşı ufak bir alıntı.00 Yorumla
+1 yılSesi çıkanın kellesi vurula anlayışıyla yönetildiğimiz için bu habere şaşırmamak gerekir. Çok sesli değil, tek sesli bir medya ortaya çıkarıldı. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür etmiyorum...
63 Yorumla- +1 yıl
Ataturk zamanında ses çıkaranları ya aşıyor ya da içeri atıyordu buna ne diceksin
- +1 yıl
@matkapogul Bu konuyla Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ne alaksı var? Ben Atatürk'ü kayıtsız şartsız seviyorum ama RTE benim gözümde bir hiçtir. Bu arada çok sevdiğiniz RTE Cumhurbaşkanı ise yatın kalkın Atatürk'e dua edin çünkü onun kurmuş olduğu Cumhuriyet sisteminde Cumhurbaşkanı kendisi
- +1 yıl
Niye ona dua edjcem bu şekilde mi ülkeyi kurdu pey gide
+1 yılPeygamberimizi kamyonete koyan bir kanaldi.. gecmemiş olsun. bir daha görmek istemiyorum mümkünse :/
20 Yorumla
+1 yılTv ile alakam sıfır ama kapatılması için sebep ne bilmesem de, ne gerek var diyorum ben böyle şeylere :/:/
13 Yorumla- +1 yıl
Konuyu bildiğimden emin bile değilim, o yüzden birşey diyemedim kesin bir dille. Haklı sebepler varsa amenna
+1 yılPolitikacılar aralarında atışıyor olan geriye kalan herkese oluyor yani aslında tek kastım televizyon programları değil 😖
01 Yorumlaiyi olmuş zaten bız uydudan sılmıstık yokluğunu farketmedık bıle
10 Yorumladizisi olan internetten izlesin geriside umrumda değil açıkcası
10 Yorumla
+1 yılBeşinci Boyuta hakkatten geçtiler desene :D
51 YorumlaGündem konusunda 331 cevap paylaştı. Devletin icine sizan ajanlarin hepsinin inlerine girilecek. 2023 Turkiye temizlenmis olacak umudumuz
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe cemaat ne erdoğan hiç umrumda değiller.
130 Yorumla Zaman testisi saman yolunda kırıldı. (Bol kinaye içerir)
10 Yorumla
+1 yılÇok üzgünüm artık kaynanasına kötü davranan gelinin hazin sonunu izleyemeyeceğim
10 YorumlaKomple televizyonlar kapanmalı sırf zeka düşürmeye yönelik artık.
20 YorumlaIyi ki kapandi babam sefkat tepeyi izliyor oluyom mk
Ama oktay usta ya yazik oldu30 YorumlaSene kaçtı kapandığında ben çok üzülmüştüm hatırladım da şimdi
00 Yorumladevletın haddını bılmezlıgı türkiyenin en temiz yayın yapan sayılıteleviztonlarından 1 tanesıydı
ama sadece türksat tan kaldırıldı
ınternet uzerınden dıger anlasmalı oldugu uydular dan ızlenebılır
bu gunlerde gecer ınsallah00 Yorumla
+1 yılSirlar dunyasiini izleyemicem :(
81 Yorumla- +1 yıl
özledik ya sırlar dünyası episode serileri :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılya evet 2 gün önce gördüm ben de neden böyle ani bir karar verilmiş ki acaba. takipçisi değildim ama cok merak ettim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyi de şimdi mi akıllarına geldi. fethullah gülen ve tayyip erdoganın kavgalı dönemlerinde yayınladıkları haberler olaylarda akıllarına gelmedi. ilginç yani gerçekten. olayların bomba olduğu zamanlarda kapatsalarmış keşke
Cevap sahibi+1 yılevet öyle
+1 yılKapandigi iyi oldu valla psikolojik yayinlar yapiyorlardi
20 Yorumla
+1 yılNasıl aa ciddi misin 😱
zaten izlemiyordum 😒32 Yorumla- +1 yıl
Neyse en fazla 4 kavanoz baldan mahrum kalırız.
- Gündem konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüğüm birşey yok 13 kanal eksildi listeden o kadar
00 Yorumla
+1 yılSamanyolu TV'de sadece "Farklı Desenler" dizisine bir bakıyordum. O kadar.
00 Yorumla
+1 yılçok mükemmel özgür bir ülkeyiz bunu düşünüyorum
120 YorumlaSiyasi güçler dengesi gücü olan eziyr. suçsuz askerler hapse atıldı. kim yaptırmıştı. suçsuz polisler tutulanıyor kim yapıyor SİYASET
00 Yorumla
+1 yılDoğru buluyorum o örgütü zayıflatmak ve bitirmek için bütün dünya genelinde operasyon var...
10 Yorumla
+1 yılYaşasın özgürlük. Tüm Kanallar kapatılsın sadece havuz medyası kalsın. Padişahım çok yaşa
30 YorumlaMuhalefet diye birsey bırakmadılar maalesef en çok da Oktay ustayı özleyeceğim:(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Küçük gelini izliyordum ya :( Şimdi içimde uhte kaldı. Merak ediyordum yeni bölümü
00 Yorumla
+1 yılBeşer zulmeder, kader adalet.
Kader adelet ediyor merak etmeyin.00 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. su kaynamaya devam ediyor üstelik hava alacak delikleri de kapanıyor
00 Yorumla
+1 yılNe diyim daha düna kadar özel programlarına çıktıkları adamların paraları bölüşemeyip kanlı bıcaklı olup kanallarını kapatıyorlar yaşasın özgür medya
00 Yorumlabu ülkede muhalif olamıyorsunuz. hatta Aydın Doğan'ın dediği gibi. Bu hükümet bizim tarafsız olmamızı dahi istemiyor. İlla yandaş olacaksın yani.
31 Yorumla- +1 yıl
buyrun kapadıkları kanallar https://hizliresim.com/LE5Rp0 https://hizliresim.com/7P31oL
+1 yılTürkiye Cumhuriyeti Demokratiktik bir ülkeydik degil mi? Demokrasi denilen sey kalmadi yazik...
00 YorumlaIste bu yuzden cehennemde yanicaz😂
12 Yorumla
+1 yılBen zaten 1 sene önce sildim kapatmiştim = )
30 Yorumla
+1 yılismini beğenmiyordum zaten saman tv
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi oldu bence, şimdi yuvalarına (Almanya) dönüyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDarisinin kanal 7 atv a haber kanal 24 kanal a ntv show tv8 gibi havuz medyadina olmasi temennisiyle
00 Yorumla
+1 yılSamanyolu zaten uydudan cikarilmisti. 00.00 itibaryle yayini da kesildi. Medyadan bile haberniz yok. tamamen kulaktan dolma sozlerle konusuyosunuz.
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece baslikta soruyorsan detaya bos seyler yazmanin anlami var mi? Bu işin mahkeme-i Kübra kismi da var. Orada referans , unvan , rüşvet işe yaramayacak.
+1 yılDaha yeni haberim oldu en iyisi olmuş D:d
40 Yorumlapensilvanya vefat :d
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi olmuş yıllardır kalp gözü meme burnu diye insanları yediler şimdi güle güle
10 Yorumla🍏Oktay usta🍏 😢😢😢
40 Yorumla
+1 yılÇok şükür 😂
101 Yorumla- +1 yıl
Neyi batti
+1 yılFetonun kanalıydı. Sevindim
30 Yorumla
+1 yılGüzel bir gün olacak :) güzel haber
20 Yorumlaiyi oldu o paralelcilere dur daha tayyip baba neler edecek onlara
00 Yorumla
+1 yılbence tum goruslerı ınsanlar dınlemelı dogru ya da yanlıs toplum olarak bız karar verırız buna bence hos bır davranıs degıl basın ozgurlugu var ulkemızde guya
01 Yorumlaİyi oldu , suyu ısınmıştı (:
40 Yorumla
+1 yıl5. Boyut izleyememek çok acı
10 Yorumla
+1 yılVay be bir devir daha kapandı
30 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi