tabisi taraflı :D tarafsız medya olmaz :D olabildiğince tarafsız olmaya çalışan medya olur :)
foz bbc cnn zaten gavur kanalları işlerine ne geliyosa o taraftalar
habertürk falan mhp idi yanlış bilmiyosam
atv trt sağ hatta akp yanlısı
var oğlu var yani.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
tarafsız. taraf tutmak demek bazı seyleri göstermemek demek yani bütünün parcasını göstermek demek. fox bütünü gösteriyor buda taraf degıl tarafsızlıktır
11 Yorumla
+1 yılOlanlari oldugu gibi söylüyor. Iktidarin isine yaramayan gercekeri ortaya döktügü icin ama AKPli kisim onlara gicik ve taraflilik ile sucluyor.
141 Yorumla
+1 yılKesinlikle tarafsız bir haber sunuyor tuttuğu taraf vardır tabiki ama adaletli haber sunuyor bütün partiler için doğru şeyler söylüyor
517 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İstediği partiyi destekleyebilir. Bun da sorun yok. Ama bu kanalın Ülkemize ait olmadığı, dünya medya patronlarından birine ait olduğu ve bu medya patronu, bütün müslümanlar teröristtir demesine rağmen. Bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip, bu halkın içinden biriymiş gibi görünen portakal gibiler ne dedi? Bir tek kelime ettiler mi? Neden işlerini bırakmadılar? Zaten bizim Milli kanalımız değil, yahudi bir medya patronuna ait diyerek, tepkilerini koyup iş bıraksaydılar, bu ülkede onlara iş vermeyecek olurmuydu. Aksine ayakta alkışlanırlardı. Ama yapmadılar, çünkü kanallarının sahibi gittiği ülkelerin bankalarına faizle para yatırırlar. Faizler yükseldikçe bunlarda paralarına para katarlar. Faizin yükselebilmesi için de, Ülkede gerginlik, kavga dövüş şarttır. İşte bu yerli görünen ama patronun saldır emrine uyanlar. Sadece tarafsız değil, aynı zaman da hain dirler.!
- +1 yıl
@Crilya hain olup olmaması beni ilgilendirmez seçim günü yalnış bilmiyorsam en çok izlenen haber oldu çünkü onun sunduğu haber tarafsızlığıyla milletin hoşuna gidiyor yahudimi budostmi inegemi tapıyor bilmiorm ama ben haber izlerken bir tek fatih potakaldan zevk alıyorum diger kanllar yapmacık geliyor
- +1 yıl
Dostum.. Öncelikle kendine bir ölçü edin. Bu ülke insanlarının karaketeristik özellikleri, aldığı reytinge göre değil, ülke menfeatlerine göredir. Dükkan sahibi bir arkadaşım portakala toz kondurmazdı. Erdoğandan nefret ederdi, aşırı da solcudur. Ama 7 haziran sonrasında, Erdoğanı sevmiyorum ama bu portakal ve diğer kişilerin niyetinin iyi olmadığını çok iyi anladım, sözüne şahidim. İnsanların duygularına göre konuşup, yanlış sorularla yönlendirmek farklı, akıllarına konuşup doğru soru sormak farklıdır. Bu ikisi arasındaki farkı çözdüğünde, aslında memnun kaldığın kişinin ne olduğunu görmekte zorlanmazsın.
- +1 yıl
@Crilya siz galiba farklı şeylerden bahsediyorsunuz burada tarafsızlığını konuşuyoruz çoğu kanal taraf tuttuğunu çok belli ediyor ama ben bunu portakalda görmedim ne istediğini gördüm ama kesinlikle taraflı haber sunmadı bu benm fikrim samimi buluyorum ve izliyorum siz farklı şeylere gücenmişsiniz belli 😊
- +1 yıl
Demek istediğim tarafsızlık noktasındaki tavır, taraf olduğu şeye göre stratejik bir tavırdır. Sana şu kanal şu kişi demiyorum. Hatta bu yaşını bu kişileri dinlemeye ayırma, hiç birini dinleme, hatta mümkünse televizyondan uzak durmalısın. Şundan emin olabilirsin, iktidar yanlısı olduğunu düşündüğün kanallar dahi, kendi menfeatlerine göre iktidar tarafındadır ve en tehlikelisi onlardır. Tek ölçü vardır, o da paradır. Paranın yönü değiştiği an, prensip ve tavizsiz sandığımız bütün karakterlerin değişimini görmek zor olmayacaktır. Hayatını televizyon sunucuları karşısında heba etme, tek bir saniyeni bile.
- +1 yıl
- +1 yıl
Sadece trt ye değil, benzer bütün kanallar da aynıdır. Sen hatırlamazsın, 80-90 lar da M. A. Bramd haber sunardı. şu an falanca sokakta solcular toplanmış durumda, bir süre sonra, falanca sokakta da sağcılar toplanmış durum da.. Muhtemelen büyük kavgalar çıkacak minvalinde haberler yapardı. Halbuki ne toplana sağcı nede toplanan solcu vardı. Meğersem oyun basitmiş..
Solcu dediği yerede, sağcı dediği yerede, o bölgedeki insanlar meraklanıp çıkıp bakarmış, acaba ne oluyor diye. Sonra o meraklı grup orada bir kalabalık oluşturduğu için, diğer meraklı grup bunları sağcı ya da solcu zannedermiş. Sonra bir grup diğerine, gidin burayı karıştırmayın dermiş, onlarda o ikaz edenleri meraklı olduğunu değil solcu ya da sağcı grup zannettiği için, onlarda, asıl bu ülkeyi siz karıştırıyorsunuz diye sataşırmış. Sonra kavga çıkar ortalık karışırmış. Brand tekrar sahne alır. Haberini yaptığımız sağcılar ve solcular bir birine girdi. İşte böylece ülkeyi sağcı solcu kavgası sararmış. Nasıl senaryo :) - +1 yıl
- +1 yıl
@Crilya aynen biz diğer ülkeler gibi olsaydık iç savaş çoktan çıkardı ama diğer ülkelerden çok farklıyız aramızda çürükler çıkıyor illa ama zaten türkler yumruk olmayı bilir istediği zaman görüş ayrılıkları tabiki olacak hainlik diyince aklımıza pkk isid gbi lanet örgütlere katılan insanlar gelmeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılHerkes taraf tutar. Adamlar meslekleri geregi bunu profesyonelce "her goruse esit uzaklikta" sunmaya kalksalar bile kendi goruslerinin zitti bisey ciktiginda o haberi de gule oynaya veremezler, iclerinden gelmez. Ne kadar profesyonel olursan ol o kucuk mimik degisikliklerini, ses degisikliklerini degistiremezsin istemsiz olur cunku. Ben de severek izliyorum, cogu yorumlarinda da hakli olduklarini dusunuyorum. bir beyaz tv degiller ya ona dua et. Bak o tarafli basin oluyor iste.
11 YorumlaHepsi taraflı yapıyor ama sana izlememen gerekenleri söyleyeyim hemen = Kanald atv show bunlar tamamen hdp yanlısı kanallar heleki kanald ntv tam hdp pkklı. o yüzden gene aralarından idare eder olan fox. o haberlerden sonra bir başkadır benim memleketim çalıyor ya sadece onun için bile izlerim.
11 Yorumla
+1 yılEleştiri yapan taraf tutar olmuş. AKP'li zihniyet tapılmasını istiyor kendisine hiç sorgulanmamak istiyor. Aynı şeyi bazı Atatürkçüler için de söylüyorum bakınız Atatürk'e karşı en ufak bir şey söyleyin sizi keserler. Mesela " Atatürk böyle düşünmüş ama keşke böyle yapmasaydı." deyiniz sizi öldürürler. Yerin dibine sokarlar efendim. Eleştiri yaparım herkese karşı tarafsızım ben.
11 Yorumla
+1 yılSunucular kendi görüşlerini üstü kapalı bir şekilde dile getiriyor evet ama bunda bir sakınca yok bence. Adam herşeyi olduğu gibi söylüyor akpli kısım işlerine gelmeyince taraflı yayın diye kötülemeye kalkıyor.
11 Yorumla
+1 yılBütün Kanallar taraflı devletin kanali trt bile akp yancısı ama muhalifi taraf tutanlar göze batıyor.
Hepsi bu.31 Yorumla
+1 yılİktidar şakşakçısı olmadıkları için saldırıya uğruyorlar gavatlar madem beğenmiyorsunuz gidin o trt haberlerini izleyin
51 Yorumla
+1 yılTaraf mi yok canım ne alakası var =D
Fatih portakal iyi adam en azından tarafını iyi tutuyor D=
ama artık mortakal =D32 Yorumla- +1 yıl
1 dk = )
https://prntscr.com/8z01bz
Adamlar sosyal medyada kendileriyle dalga geçilen fotoğrafları canlı yayında paylaşacak kadar cesaretli ve objektif. Tüm partileri eleştiriyor adam, ama nedense herkes denk geldiğini algılıyor.
11 YorumlaTaraflı diyenler bir gün oturup adam akıllı izlememiştir ben portakalın her partiyi de eleştirdiğini gördüm en çok akp eleştirildi için taraflı deniliyor ama neden en çok akp bu düşünülmüyor nedense
11 YorumlaTaraf gazetesinin bir sloganı var çok hoşuma gider, "Düşünmek taraf olmaktır".
70 YorumlaTarafsız ayağına yatan, alttan alttan mesaj veren bir kanal. İşine gelen yorumları okur. Cevap veremediği yorumları okumaz.
211 Yorumla- +1 yıl
Show haber izlerim, A haber izlerim ve fox izlerim. A haber hükümet yanlısı, fox ise tarafsızım ayağına yatan ama neyi desteklediği belli olan bir kanal. (Rengini belli etmekten korkuyor.) Ayrıca kötü yorumları okuduğunu hiç görmedim.
Bazı yorumları okuduğu zaman adamın yüzü düşüyor. Söyleyecek cevabı yok tabi :)
En tarafsızı show haber bence. Siyasete pek girmiyor. Girdiği zamanda eşit şekilde gösteriyor. - +1 yıl
Bunlar gerceklği ortaya koymaz gerceklikle öz eleştriyi bibirine marstryorsun ve hitap şekli oyle olmak zorunda abdullah gul icnde her kanal gül diye hitap ederdi habercilikte telafz sekli budur medya okur yazarlğı dersi alsaydn bhnu bilirdn bak bu yaptğn öz elestride bile cahillk söz konusu, yüz ifadesine gelecek olursak o adam bj birey yani haberci diye kendi inancı tercihleri yok mu sanyrsn bu ülkede düşünce özgürlüğü var düşünce davranış ve jest mimiklerini özgürce kullnp özgürce tepkisini koyabilir bu bireysel hakkdr haber sunucusu diye robot olmasını bekleyemezsin bir kasap olsan musmülüman olsan ama müşteriye domuz eti vermen gerekse nasl davranrsn empati kur bunu anlatacm zekan vardr mutkaka yani mesele ne olduğu değil neden olduğudur ;)
Suratlarınddaki ifadelere bak https://www.timeturk.com/resim/extra/fox_3271.jpg
101 Yorumla- +1 yıl
oradan birisi konuşuyor onu dinliyorlar.
- Gündem konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yıl''özel'' kanal olduğundan ötürü zaten tarafsız olamaz
13 Yorumla- +1 yıl
zaten yok o yüzden hepsi bir taraf oluyor :)
Gündem konusunda 2,4b cevap paylaştı. kesinlikle taraf tutuyor...
51 Yorumla
+1 yılTürkiye cumhuriyeti pkk ya teşekkür etmeli sözünden sonra isterse ak parti yandaşı olsun benim için bitmiştir ki tarafsız diyen maldır
30 Yorumla
+1 yılHükümetin götünü yalamayan her basın yayını taraflı bu ülkede
Bu kadar net
Düşünmek, sorgulamak taraf tutmak olmuş.
Sorulması gereken soruları soruyorlar10 Yorumla
+1 yılTaraflı zaten bu ülkede tarafsız bir kanal yok o yüzden izlemektede bir sorun yok
11 Yorumlanerdeyse bütün kanalların AKP yandaşı olduğunu düşünürsek, en azından yandaş olmadığını söyleyebiiliirm
11 Yorumla
+1 yıll*n adamlar siyasi görüşünü söylememiş bir şey dememiş nasıl bir malsınız
11 Yorumla
+1 yılen az ahaber kadar tarafsız..
haberlerin bile çılkı çıktı..11 YorumlaTaraflı zaten tarafsız kanal bulursan banada haber ver bu arada :D
23 Yorumla
+1 yıltaraf olmak zorunda ne diyordu RTE bitaraf olmayan bertaraf olur gerçi kendi tarafı olmayanlar yne de bertaraf oluyor :D
112 Yorumla- +1 yıl
aman Allah korusu namussuz şerefsiz haysiyetsiz yalancı gibi konuşmak mı !
- +1 yıl
keşke olmasaydım...
- +1 yıl
zamanında derken iddalı konusma daha cok söyleyceksin çünkü
- +1 yıl
oyy Allah sanırsın melayke :D
- +1 yıl
sanki hiç hata yapmamışsın gibi bahsetmişsin de kendinden diyorum ki melek değiliz hatalarımız var
- +1 yıl
peki öyle diyorsanız
u +1 yılŞu andaki ulusal kanalların içinde en tarafsız olanı Fox haber diye düşünüyorum ama favorim Halk tv :)
10 Yorumla
+1 yılValla taraflı mı değil mi bilmiyorum ama severek izlediğim kesin benim de :)
11 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTaraflı, zaman zaman tarafsız imajı çizmeye çalışıyorlar komik oluyorlar.
20 Yorumla tarafsız bir medya olamaz daha dogrusu var olamaz yok olur gider
11 Yorumla
+1 yılsiyasi konuda taraflı olduğu açık ama diğer konularda haberleri güzel
11 YorumlaNe tarafsızı bildiğin taraflar , geçen seçimde hdpkk oldular renkden renge..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltarafsız ama fatih portakalın en sevmediğim tarafı islama cok yorum yapıyor habercilik bu değilki
11 Yorumla
+1 yılbunu anlamak zor değil. hangi kanal yayın yapabiliyorsa taraf olduğundandır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki seçim günü nasılda akp yi koruyo konuklarını konuşturmuyor 😠
10 Yorumla
+1 yılZihniyet bakımından ewet ama program olarak tarafsız olmaya çalışıyorlar
10 Yorumlaeskıden taraflı gıbıydıler ama şimdi kayyum felan g*t sıkıştı tarafsız gıbı gozukme çabasındalar
10 YorumlaTaraf tutmayanı var mı?
16 Yorumlaseçim sonuçları canlı yayını sırasında fatih portalın yüz ifadesi bu soruyu yantlıyor izle
20 Yorumla
+1 yılEvet öyle, Atv gibi taraf tutan kanallardan.
13 Yorumla- +1 yıl
ATV Sağcı Fox Solcu seçimler de bunu daha iyi yaşadık artı gazeteler için de bu durum vardır.. Sabah gazetesi sağcı Sözcü gazetesi Solcudur...
Gündem konusunda 582 cevap paylaştı. Ben fox haber tercih ediyorum daha sicak geliyor
21 Yorumlao fatih portakal varya o... ah fatih ah. sana güzel şeyler demek istiyorumda neyse, hiç sevmiyorum o adamı.
20 Yorumla
+1 yılHerkesin bir tarafı vardır
11 Yorumla
+1 yılTaraflı fatih portakal tayyibi sevmez
33 Yorumla- +1 yıl
Benim bir derdm yok kendisiyle :D
+1 yılHdpkk ve CHP yanlısı
110 YorumlaGerçek haberleri veren bir kanal..
11 Yorumla
+1 yılYa tarafsız kanal mı kaldı :D
26 Yorumla- +1 yıl
Yani kanal sahipleri taraf tutuyor doğal olarak ta yayın taraflı oluyor. :)
- +1 yıl
Aynen :) Artık şaşı mı miyop mu yoksa renk körü mü bilemem :D
- +1 yıl
:))
chpyi tutuyor taraflı bence :D
13 YorumlaTarafsız bir yayın organı yok.
11 YorumlaTarafli haber yapiyorlar hep hukumeti elestiriyorlar sonra tarafsizim. ben diye bas bas bagiriyor
10 YorumlaBunu sorman bile tarafsiz degil :)
114 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTarafsız ama Atv, Kanal 7 Ve trt çok taraflı.
11 Yorumla
+1 yılTaraf tabiki
43 Yorumla- +1 yıl
Medya gurubu hangi gorusteyse o yondeler cunku
- Gündem konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılMurdoch'un sahip olduğu hangi kanal tarafsız ki?
10 Yorumla bence tarafsız
11 Yorumla
+1 yılEvet seçim sonuçlarıyla ilgili caps yapmislardi
10 Yorumla
+1 yılTaraflı.
211 Yorumla- +1 yıl
CHP'nin iktidara gelmesini istiyorlar çünkü.
- +1 yıl
Akp nin okadar iktidarda kalmasını doğru bulmuyor ve kendi fikrini ortaya koyuyor fakat onun isteyip istememesi taraflı haber sunduğu anlamına gelmez
- +1 yıl
Beyefendi kusura bakmayın ama sadece fikirlerini söylemekle kalmıyorlar bizzat haberlerinde de bunu yansıtıyorlar, bu benim fikrim.
- +1 yıl
Mehmet-mum adlı üyeyi kastetmiştim :)
- +1 yıl
Evet ama bir partinin uzerine gitmiyorlar diğerlrininde üzerine gidiyorlar ne varsa döküyorlar taraflı haber istiyorsan halk tv bugün kanaltürk gibi kanallara göz at farkı göreceksin
- +1 yıl
@Mehmet-mum Evet onların taraflı olduğunun farkındayım.
- +1 yıl
Bak bir haber kanalı hata gördüğu zaman direk söylemeli örneğin trt1 çok taraflı biliyosundur ama fox parti başkanlarına tek tek kanala davet ediyor hepsinin hatasını söylüyor akp iktidarda fazla kaldi bu yalnış kilıcdaroğlu bahçeli basarisiz oldu istifa etmesi lazm ne varsa söylüyor zaten seçim günü reyting yaparak farkını koydu
- +1 yıl
Söylemesi de gerekiyor zaten.
+1 yılAkp yi tutuyor karaktersiz
11 YorumlaHaberi tarafsız, sunucusu taraflı diyelim
10 YorumlaTarafsız medya yoktur.
10 YorumlaGündem konusunda 351 cevap paylaştı. Tarafli
43 Yorumla
+1 yılBer taraflı O :D
13 Yorumla- +1 yıl
Yani Tayyip Aganın karşısında ve bertaraf olmaya mahkum :D :D (oluyor canım) :)
Fox habere kafam girsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaraflı bence.
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCuma'ya giden çocukları falan kötülediler videosu var izle bence. Fatih Portakal bu ülkenin başına ne gelirse dinden geliyor falan dedi. Yani izlemiyorum o yüzden. İnanmıyorsun bari insanların inancına saygın olsun.
Cevap sahibi+1 yılO yüzden tercih etmiyorum kötü örnek teşkil ediyor.
Cevap sahibi+1 yılTaraflı bence yazmışım dalgınlıkla kesinlikle taraflı :D
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne