Yaşlılar inat lafta anlatılmıyo en doģrusunu onlar biliyo sanki. Diyolar ki hastanelerde sabahtan akşama kadar sıra bekliyoduk tayyip bizi dertten kurtardı. Akp hükümetin başına geçtiğınde internetmi vardı bilgisayarmı vardı zamanla yurt dısından bunlar geldi teknoliji hayatımızı kolaylaştırdı hastanelerden internet üzetinden sòra alıyoruz başta akp yerine chp ya da mhp olsaydı ne dicekti teknoloji öğğ kaka kullanmıcaz gebersin halk hastanelerdemi diceklerdi ne bu mantık akp kolaylastırmadı teknoloji kolaylaştırdı işimizi. Okul kitapları ücretsiz oldu aman ne büyük iş yurt dısında zaten öyledi bu akp nin göreviydi bunu yapmak zorundaydı bu nu yaptı diye niye onu alkışlıyoruz? Adamın teki diyo ki ben hastayım aldığı cevap sigortan yok öl geber. adam diyo ki ben açım cevap yol yaptık park yaptık hastane yaptık ama o adam aç erdoğan türkiyenin eğitim sistemini sözde yükseltti peki oģlu neden amerikada okudu? ya da askerliğini niye bedelli yaptı komiksiniz. Artık şu at gözlüklerinizi atın ve araştırın kad kafalı olmayın
Cevabın nedir?
- Gündem konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılUzun uzun döktürmüşsün. Emeğine sağlık. Keşke o emeğini at gözlüklü dediğin yaşlılarının dizinin dibine oturup anlattıklarını dinleseydin. Sen okula nasıl rahatça girebiliyorsan, başörtülü kızlar da Akparti sayesinde girdi. Olur ya sen de okula baş örtülü giden bir kardeşimiz olabilirdin. O hak, bu parti sayesinde oluştu. Cumhuriyet kurulduktan bu zamana, son 13 yıla kadar yol yoktu, iz yoktu. İnsanlar kendi ülkesinde tatile gidemiyordu. Lüks geliyordu tatil yapmak bizlere. Hep yabancı turist ve burjuvalar sahillerde tatil yapıyordu. Tek bildiğimiz yağ, sanayağ idi. Onu da bulabilirsen. Tüp, şeker, benzin, elektrik, su, okul kitapları bulmak almak çok zordu. Cumhuriyetin kuruluşundan beri yapılamayanların kat kat fazlası bu 13 yılda yapıldı. Gece sen hastalandığında anne baban ssk hastanelerinde sıkıntı yaşamamış mıdır? Ben çok şey yazardım da senin gözlükler artık gözünden çıkmaz. öyle bakar kalırsın. Etrafına bak. Irak, suriye, mısır, filistin, yunanistan, libya, tunus, cezayir, bunlar fakir ve darma dağın... Allah kimseyi vatansız bırakmasın. İstikrarlı ve güçlü ülke olmazsa birilerinin kolay lokması olursun. Yaşlılar dediğin senin ataların onların sözünü dinle... Yaşlıların artık beklentisi yok. Tek beklentisi senin gibi çocuklarını, gelecekte rahat ettirebilme gayreti. Selamlar...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKatsayı ile teknolojinin ne alakası vardı? ücretli dağıtılan ilkokul kitapları ve o kitapları alamamamızla teknolojinin ne alakası vardı? tesettürlü kızların üniversiteden içeri alınmamasının teknoloji ile ne alakası vardı? Hepsi iktidarın göreviydi doğru diyorsun , eğer geçmiş iktidarlar bu görevlerini yerine getirseydi şu an onları seçmiş olurduk. Eğer ak parti iktidarından önceki hükümetler kasaları boşaltmayıp biraz hizmet verseydi şu an onları seçmiş olurduk. l*n bir gecede bankaları boşalttılar. Memurun maaşını deprem yardımlarıyla ödediler. Sonra erken seçime gittiler ve ak parti iktidar geldi. Boş kasa şeklinde türkiyeyi devraldı ve 13 sene içinde adam çok çalıştı, geçmiş hiçbir iktidarın çalışmadığı kadar çok çalıştı. verdiği tüm sözleri yerine getirdi. ak parti hiçbir şey yapmadı dersiniz sonra da getirdiği tüm hizmetlerden, kolaylıklardan en başta siz yararlanırsınız. l*n insanda biraz vicdan olur. Türkiyeyi boş kasa şeklinde devraldı ve 13 senede ne kadar çok şey yaptı. Hangi iktidar yaptı bunu? hiçbiri. bunlar ak partinin göreviydi de geçmiş iktidarların görevi değil miydi? onları yesinler , bankaları boşaltsınlar, yaptığımız deprem yardımlarıyla memurun maaşını ödesinler diye mi başa getirmiştik
84 Yorumla- +1 yıl
Harikasın ya😊👏 cevap gelicek mi merak ediyorum 😊
- +1 yıl
yazdıkların ile kimi kandırırsın biliyormusun ancak sen ve senin gibileri kardeşim peki özelleştirme ve vergi gelirleri dışında ne gelirin var sorsana mehmet şimşeğe ğer cevap verirse adiyim çünkü yok başka gelir özelleştirme de bitti satılacak kurum kalmadı büyük kriz yakın bak izle ve gör memur maaşımış ben kamu çalışanıyım 5 yıldır yüzde 3 yüzde dört sadaka hükümeti akp yol yaptı git avrupada bun u söyle sana kıçı ile gülerler neden mi bu devletin sıradan görevi zaten nijerya hükümeti de yapıyor
- +1 yıl
@DEVRİMCİCHEM Aynen bunlar ak partinin görevi. işte biz de görevini yapan partiyi başa getiriyoruz, görevini yapmayanları değil. Zamanında o deprem yardımları olmasaydı devletten beş kuruş alamayacaktınız, kasalar boştu. Eeeee halen gelmiş bana masal anlatıyorsun. 13 yıldır aynı şeyi söylüyorsunuz. Kötü günler gelecekte gelecek. Biz ise büyümeden başka bir şey göremiyoruz 13 yıldır. Kötü günleri sizin iktidar partileriniz zamanında gördük. Şimdi Allah'a şükür çok iyiyiz.
+1 yılEn doğrusunu onlar bilecek tabi, geçmişten bu güne onlar yaşadı bu ülkede, onlar tattı her partinin tadını, onlar bilmeyecek de biz mi bileceğiz?
Yaş 18 gelmiş burada bilgiçlik taslıyor? Senin daha öğrendiğin ne var bu hayattan, biraz tecrübeye hürmetiniz olsun. O senin yaşlı işte diye küçümsediğin insanlar bu dünyanın kaç yüzünü görmüşlerdir senin haberin var mı, iyi ile kötünün samimi ile samimiyetsiz olanın arasındaki farkı sen yıllar sonra öğrenecekken onlar tek bir duruştan tek bir bakıştan anlarlar. Kaçın kurası onlar sen daha burnun havada gez ortalıkta. At gözlüklü olan sensin farkında değilsin, kas kafalı olan da. Sana anca güler geçer o küçümsediğin insanlar, anladın mı, anlamadın tabi, ama anlayacaksın!00 Yorumla
+1 yıldin filan meselesi
05 Yorumla- +1 yıl
siteyi manipule ediyorsunuz ben söyliyimde
- +1 yıl
@geyikolojist neden derdin ne arkadaşım uza
- +1 yıl
@hesapgünügeldi orda yıldız eig 32 hoş gözüküyo dimi
uza muza düzgün konşursan sevinirim - +1 yıl
@geyikolojist tipini sevmedim adam olsan burada polemik oluşturmazsın by by
- +1 yıl
polemikmi oldu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
-R. T. Erdoğan'in oğlu kat sayı nedeniyle amerikan burs kazandı. Imam hatip lisesi mezunlarina 1997 yılında uygulanan kat sayısı vardı.
- Millet MHP 'ye yetki verdi 3 sene sonra erken seçim dediler
-CHP yıllardır olamıyor sebebini cekenlere sor
-Çok şey yaptı. En iyisi yerine gelene kadar şimdilik Ak Parti'ye veriyoruz
Yasin 18 sen 2000 yılındaki krizi bilmezsin. ... aç youtube'yi insanların halini gör
Bakmak ve görmek arasında çok fark var.
Sende gözlük var ama görmuryorsun amcasi81 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındayım ve herşeyi araştırıyorum elimden geldiğince... bu kadar cahilini görmedim yazıklar olsun o insanlar neler çekti be @patiliördek_
Gizli Üye(30-35)+1 yılyol yapmak, köprü yapmak, bedava kitap dağıtmak vs. devletin zaten göreviyse bundan öncekiler neden yapmadı. Bugün imkanların gelişmesinin teknolojinin gelişmesiyle alakası yok. Teknolji 90larda da vardı. Bizim ak parti iktidarından önce çektiğimiz sıkıntılar 70'ler 80'ler 90'lar avrupasında yoktu. Teknoloji de bize geç geldi. Şimdi aynı anda en yeni teknolojik ürünü alabiliyoruz. Bizim kullanmadığımız eski telefonlar da afrikaya falan gidiyor. Ak parti olmasaydı bizim de şu an Afdika'dan farkımız yoktu. bizim daha yeni kullanmaya başladığımız sistemler avrupa'da yıllardır kullanılıyordu. hızlı tren japonyada taa 1960'lı yıllarda kullanılıyordu. Manş tüneli İngiltere ile Fransayı denizin altından adamlar 1994 yılında bağladı. Demekki o zamanda yapışıyormuş bunlar.
20 Yorumla
+1 yılKitapların bedava olması gerekiyordu da tayyip bunu yapmak göreviydi de ondan öncekilern değil miydi. neden tayyip başkan olmadan önce bu saydıkların yapılmıyordu. Sen geçmişte hiç bir zorluk çekmemişsin bilmezsin. Akp geldiğinde refaha huzura erildiğini. Bunlar yurtdışından geldi diyosun kim getirtti. Hazıra konmuş oturduğun yerden konuşuyorsun.
42 Yorumla- +1 yıl
18 miş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi patlıördek teknoloji kolaylaştırdı işimizi diyorsun da bu teknoloji yıllardır vardı. Madem teknoloji vardı daha öncekiler niye yapmadı. Metro yaptı yol yaptı diye dalga geçiliyor metro rusyada 1920 lerde çıktı 1950 de kullanılmaya başladı tam olarak. Niye 1950 den sonraki yönetimler metroyu kuramadı o zaman.1950 de de teknoloji varmış teknoloji olmasa rusya kullanamazdı. Ama 2000 yılından sonra başladı metro. Yurt dışında kitaplar bedavaydı peki 2000 yılından önce niye bedava dağıtmadılar kitapları Önceki hükümetlerin de göreviydi bunlar neden yapmadılar. Senin paran olsaydı cocugunu devlet okuluna mı vericektin sanki. Benim param olsa bende koleje veririm.. internetten okuma bazı şeyleri. Sen dünyada yokken olanları bir araştır bakalım ondan sonra gel burada yorum yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşamadığın için bilmezsin belliki araştırmamışsın da duyduğun şeyleri yarım yamalak yazmışsın... yurt dışından zamanla gelen şeyler zmanında gelmedi bunu da biliyosundur türkiye 30 yıl gerideydi teknolojide tayyip gelene kadar... ülke ekonomik olarak batmıştı devalüasyon üstüne devaülasyon oluyordu. IMF ye borçlar artmıştı ülke batıcaktı. Tayyip başa geçmeseydi ülke normal haline dönemezdi ki şu an aşırı derecede büyüdü ve kalkındı... tabi sizin gibi zihniyetler o at gözlükleri sebebiyle görmüyorsunuz olan biteni duyduklarınızla dolduruyosunuz kıt beyninizi... gerçi size birşey de anlatılmaz büyük ihtimal burnunuzu çevirirsiniz hiç birşeyi haketmiyosunuz da neyse... kudurun başka birşey demiyorum R. TE <3
20 YorumlaAt gözlüklü olan varsa oda sensin cici kız , 2000'leri bilmiyorsun sanırım , teknoloji felan demişsinde 2000 yılında teknoloji yokmuydu vardı , Afrika ülkelerinin bile ekonomisi ve teknolojisi bizden iyiydi , bu ülkeyi bataklıktan Erdoğan çıkardı
60 Yorumlabildiğin gibi mitoz bölünme geçirmeen tek hücrelerimiz beyin hücrelerimiz dolayısıyla yaşlılardada beyin hücresi sürekli azalma eyliminde yani o adaamlara bişey anlatamazsın akplilerede bişey anlatamzsın onlar da mitoz bölünme geçirmiyo çünkü bırak amip gibi yaşasınlar sadece üresinler başka yaptıkları bişey olmasın
00 YorumlaSenin daha dünyaya geleceğinin planları yapılmazken o yaşlı dediğin insanlar
Yağ
Şeker
Ün
Ekmek
İlaç
Kuyruklarında günlerce bekledi. Kafanı çok yorma ergenlik çağına yeni girmiş birisin anlayamazsin91 Yorumla- +1 yıl
kendinden 3 yaş küçük birini ezen AKP'li genç KS'yi coşturuyor
İki türlü bilinçlenebilirsin.. birincisi okuyarak ikincisi yaşayarak... bu ikisi de sende mevcut değil şu an ... sen önce oku siyaset kitapları bitir, aç 2 ekonomi kitabı oku ondan sonra eleştiri yap güzel kardeşim... yaşayarak bilinçli olan kesimi eleştirme haddin yok şu an ...
30 YorumlaGerizekalı Arkadaşım. Yaşın kaç Bilmiyorum ama Şöyle Düşün Senin Büyüklerin Yokluğu Gerçekten yaşadı. Sen hiç Evde Ekmek olmayınca Ekmek almaya gittiğinde Sıraya girip 2-3 Saat bekleyip Ekmek alamadan eve Döndün mü ? ya da Üstünden Bombalar Yağarken Çocuğuna Sarıldın mı? ya da içecek Su için Kuyruk Bekledin mi? ya da gece Saatlerinde Dışarı çıktığında Tutuklandığını Gördün mü?
Neyse Sen at Gözlüğünü Çıkarmışsın ya Devam et canısı =)47 Yorumla- +1 yıl
@Miray4489 ne diyon evladim
- +1 yıl
@Miray4489 ok by
- +1 yıl
Neyin karasıdır :) @Miray4489
- +1 yıl
Bu en son soylediğin cemaat içinde oldu kaç insan ekmeğinden edildi niye konuşmadınız madem bukadar insandınız ortulu bacılar diye gotunu yırtıyordu kaç tane cematin hocasını gazetecisini yerlerde suruklediler koyun olmayın biraz objektif bakıpta insan olmayı deneyin !
Şu parayı hiç kullanmamış olan ergenler, oy kullanıyor şimdi. Kriz, enflasyon onlar için uzak bir tarih artık.
https://hizliresim.com/48WO4042 Yorumla
+1 yılArkadasim laf anlatamazsim yorma kendini. Yasayip gorecekler. Ama son pismanlik fayda etmeyecek. Umarim o zaman kendimizi kurtarabiliriz yok olmaktan. Yeni nesile guveniyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi cahiller AKP'nin bollugunda Dünyaya geldigi icin yoksullugu rezilligi bilmez.. Ama yasli dedigin insanlar yasadiklari reziliklerden, günümüzdeki rahatligi iyi farkettikleri icin AKP'ye oy verir... Ananda babanda o para olmasinda, sikiyorsa alda fayadalan o teknolojiden... Türkiyedeki saglik hizmetini zamana bagliyorsan, Irak, Iran, Suriye, AMerika uzaydami yasiyor..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO yaslilarin daha taktigi bezle duruyorsun..
Çok dışarıdan bakmamak gerekir olaya, her yaşlının bilge olması beklenemez ama tecrübeli oldukları da su götürmez bir gerçek. Bizim kitaplardan belgesellerden tanıdığımız, öğrendiğimiz şeylere bizzat tanık olmuşlar. Yaşlılar diye gruplama yapıp ergenlerden bahsediyormuş gibi bir yorum yapmak saçma olur... :)
00 Yorumla
+1 yılNe diyeyim ki ben sana...
Sabahtan akşama kadar sırada mı bekliyoduk demek mi:) Baban memursa beklememişlerdir tabi bilmezsin sen. Çok yorma kafana sen. Bir 10 sene daha muhalefetsiniz:)22 Yorumla- +1 yıl
Diyorum ki teknoloji yaptı. Hükümetin başında baska biri olsaydı teknolojiden yararlanmıcakmı
- +1 yıl
Bak sana şöyle diyeyim. Senin desteklediklerin zamanında köylüyü, milleti adam yerine koymazken, milleti hastanelerde perişan edip sonrasında aynı eziyeti eczanelerde süründürürken sizler, memur aileler s*ki tass*gına denk yaşıyordu. Millete tepeden bakarlardı. Hastanelerde doktorları bırak temizlikçiden bile azar işitirdin. Adam yerine koyulmazdı bu millet. Teknoloji gelişti, AKP hükümeti bundan yararlandı. Ancak hastaya haklar verildi. Şuanda ben gidip doktorumu kendim seçiyorsam, adam gibi muamele görüyorsam, eczane ve hastanelerde sürünmüyorsam bunu kime borçluyum?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhastanelerde yine bekleniyor. hatta gece acile gitsinler bekleyenleri görürler. ACİLDE BİLE! Arabası yok duble yol diyor, sgk ödüyor üstüne yine eczanede para ve doktor ücreti ödüyor. ama olsun din elden gitmiyor ya. önemli olan da bu değil mi?
10 YorumlaAkp iktidara geldiginde senin aklin ermiyordu buyuk ihtimal hicbiseye. Akp oncesini gorup yasadiklarindan olmasin? Konusma tarzin cevaba bile degmez ama neyse yazmis bulundum artik... sen cocuklugunu yasa
11 Yorumla- +1 yıl
@Miray4489 kaç kere aynı yatağa girdik de kafam hakkında yorum yapabilme kabiliyeti kazandım? Tanıdıkların hakkında yap bu yorumları ki cahil olduğun belli olmasın
akp nin avantajı dünya son 20 yılda çok gelişti ve değişti. bu gelişimden ülkemizde az da olsa etkilendi. son model arabaları bile akp yapıyor zannedenler var. sadece imf yi dış borç zannedenler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2000 yılı ekonomik krizinde o zamanlar lisedeydim her sabah saat 04:00 - 05:00 civarı ekmek fırınına bir önceki günden kalmış ekmekleri daha ucuza alabilmek için giderdim. Allah o günleri tekrar yaşamayı nasip etmesin...
10 Yorumla18 yaşında açtığı konuya bak.
Daha sıçtığın boka denize ulaşmadı50 Yorumlayaşlılar senden iyi biliyor emin ol sen daha 18 yaşında bir çoçuksun daha
84 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkede 18 yaşındakiler seçme ve seçilme hakkına sahiptir, böyle hakaret etmeniz sizin yaşınızın büyük ama adam olmadığınızı gösterir haberiniz olsun
+1 yılÇünkü senin yaşın kadar yasanmışlıklari gormuşlukleri var çocuğum
30 YorumlaErgen kardesim sen gecmis zamani yasamadin onlar canli canli yasayip gordu tabiki senden iyi bilip gecmisle bugunu karsilastrcaklar sevsende sevmesende bir gercek varki akpnin ulkeye yaptgi yatirimlari hic bir parti yapamadi
10 YorumlaSenin yasin kadar hukumet gormus adamlar sen neden bahsedion
35 Yorumla- +1 yıl
Yaşım kücük diye araştırmak yasakmı ?
- +1 yıl
Yaşın küçük diye araştırmak suç değil. Yaşın küçük hiç bir şey yaşayıp görmemişsin. Ordan burdan gördüğün duyduğun şeylerle konuşuyorsun.
- +1 yıl
Anlamadım ben seni 😊
+1 yılBu şekilde kötüleme yaptığınız sürece Akp hakkı ile daha çok zirveye çıkacak
30 Yorumla
+1 yılÇünkü geçmişte yaşanan sıkıntıları onlar biliyor geçmişten bu güne kıyas yapıyor insanlar
20 Yorumlademekki iyi şeyler yapmışta yüzde 50 yi alıyor... Daha 18 yaşındasın belki daha küçüksün...
00 Yorumlainternet önce avrupaya 15 yıl aradan sonrada türkiyr geldi onuda ak parti dönemşnde getird bunu biliyomuydun?
00 YorumlaErdoğanınn göhünün gılıyıh
50 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kızım sen 1980-2000 leri gördünmü
20 YorumlaBiri yasli der biri genc agzi olan konusur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes kendi istediğini yapar burası demokrat ülke
00 YorumlaGündem konusunda 745 cevap paylaştı. Tayyibin oğlu bizim dönemimizde mi okudu?
00 Yorumlatamam liseli
40 Yorumla
+1 yılAn-la-ta-maz-sın!
20 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?