Nedir şu yaşlıların Akp sevdası?

Yaşlılar inat lafta anlatılmıyo en doģrusunu onlar biliyo sanki. Diyolar ki hastanelerde sabahtan akşama kadar sıra bekliyoduk tayyip bizi dertten kurtardı. Akp hükümetin başına geçtiğınde internetmi vardı bilgisayarmı vardı zamanla yurt dısından bunlar geldi teknoliji hayatımızı kolaylaştırdı hastanelerden internet üzetinden sòra alıyoruz başta akp yerine chp ya da mhp olsaydı ne dicekti teknoloji öğğ kaka kullanmıcaz gebersin halk hastanelerdemi diceklerdi ne bu mantık akp kolaylastırmadı teknoloji kolaylaştırdı işimizi. Okul kitapları ücretsiz oldu aman ne büyük iş yurt dısında zaten öyledi bu akp nin göreviydi bunu yapmak zorundaydı bu nu yaptı diye niye onu alkışlıyoruz? Adamın teki diyo ki ben hastayım aldığı cevap sigortan yok öl geber. adam diyo ki ben açım cevap yol yaptık park yaptık hastane yaptık ama o adam aç erdoğan türkiyenin eğitim sistemini sözde yükseltti peki oģlu neden amerikada okudu? ya da askerliğini niye bedelli yaptı komiksiniz. Artık şu at gözlüklerinizi atın ve araştırın kad kafalı olmayın
Nedir şu yaşlıların Akp sevdası?