Bence dün akşam kadının tezi kanıtlandı. daha da birşey demiyorum. Eğitim şart.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVe bunu diyen bir kişi "Müjde Ar'la sunduğu programda iki kelime konuşamadı diye düz lise okuyan Müjde Ar tarafından ti'ye alınmıştır."
Dağdaki çobanla elbette onun oyu bir olamaz çünkü cehalet okumuş insanlarda daha çok görülen bir vakadır.
Çoban olmak sürüne sahip çıkmak kolay iş değildir.
Peki kimler çobandı?
Peygamberler, alimler, din bilginleri, evliyalar, Allah'ın dostları zamanında çobandı.
Güzel yazar Doğan Cüceloğlu'nun bu konuya dair çok güzel bir sözü var "Ben Türkiye'de okumuş insandan, Avrupa'da okumamış insandan korkarım." der ve noktayı koyar.
Her ne kadar okumuş bir insan olsam da bir insanı küçümsemek, onun varlığını kabul edememek "insanlık dışı" bir olaydır ve "insan" olmayı bilen bir kişi herkesi kendisiyle aynı seviyede görmesi gerektiğini bilir.
Her neyse #GüzelÜlkem herkese gereken cevabı zaten verdi.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIQ seviyesi yetmeyenler oy kullanmamalı bence.
Mesela oy pusulalarının altında 2 soru olmalı; yanlış cevap verenlerin oyları geçersiz sayılmalı.
Yemin ederim akp barajı aşamaz.1517 Yorumla
Soran+1 yılAynen be çok dogrusun 👏
- +1 yıl
bu söylemlerle al işte 2019 da eğer akp hırsızları yüzde 70 almazsa adiyim devam edin böyle
- +1 yıl
Peki bu teziniz ile o cok sevdiginiz atanizin kemiklerini sizlatmiyor musunuz 😉
Koylu milletin efendisidir demis. Harbi hazimsizlik bu sizin yaptiginiz. Zeka sizdeyse irade bizde istediginiz kadar feryat edin. Cokk ekmek yemeniz lazim cook
Soran+1 yıl@rakibalik11 zeka testi falan yapilacak olsa cidden oy hakkınız elinizden alınacak insanlarsiniz hala fink atıyorsunuz böyle sitelerde :D Hadi canım.
- +1 yıl
@rakibalik11 Ataturk kinkendisjne ileri derece saygi ve sevgim vardir herzaman şunu demistir.
Türk milleti caliskandir türk milleti zekidir. Ama bu hanzolar her kaybettikleri secimde cahil halkimiz salak halkimiz diye disladilar insani. Madem onkadar cahil halk 2 dk da aklinj almaniz gerekmezmi o kadar acizlerki yobaz bir sigliga tikilip kalmislar. Mizmiz cocuklar gibiler - +1 yıl
@zigan Sen ve benim zeka seviyem değil mesele abicim. / çok tartıştım, tartışmaya kapalıyım.
@rakibalik11 tezde köylü milletin efendisidir diyor. Köylü; cahildir demiyor, konumuzla bir alakası yok. / Köylüyüm. - +1 yıl
@ferhat76 İsmetin resmini koyan zihniyetten değilim, ismeti de günahım kadar sevmem.
- +1 yıl
@ferhat76 aynen kardeşim sıçtılar sıvıyorlar işte
- +1 yıl
@asdwerw23 Sana da lastik alayım abi de paçalarına bağla, zekan ziyan olmasın.
- +1 yıl
/ şimdi kimse yazmasın tartışmak istemiyorum.
Kaybolun - +1 yıl
@zigan işte bende bunu diyoryum madem cok zekiler neden cahillikle sucladıkları kesimin oyunu alamıyorlar. görende bu eig seçilen harbi dünyaya süper bir buluş bulmuş sanır
Soran+1 yıl@rakibalik11 kiskanma velet göbel senden akilli konusuyor kiz.
Köylü milletin efendisidir sözü bana tanıdık geliyor oysa ki... acaba yalan mıydı... aslında gerçek zihniyet bu muydu...
105 Yorumla
Soran+1 yılYoo bilerek beğendim hayırdır?
- +1 yıl
dostum senin söyleminde dahi bir laf sokma eylemi olduğunu görmeyen İQ dan bahsediyor ondan begenmiştir soran :=)))
- +1 yıl
yaaa laf olsun torba dolsun işte sonra gelmiş bana özelden diyorki her yere saldırıyorsun bişeyi kanıtlama çabasındasın olmayan bişeyimi kanıtlamaya çalışıyorsun falan diyor 18 yaşında bebe kulaktan duyma siyaset yapıyor. İQ Testine benim ufaklığı soksam ondan zeki çıkar
kadın haklı kesinlikle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
37Cevap
+1 yılO zaman oy sistemini Değiştirelim Halk 50 kişi okumuş kendi alanında doktora master vs vs yapmış kendini ispatlamış kişilerden bir topluluk seçsin. Bu topluluk halkı temsilen başbakan ve cumhuriyeti yönetecek cumhuru seçsin. Benim Fikrim.
Çok Sayın Takunyalı Başkanlık sistemini Getirelim diye kendini parçalıyor. Önce Anayasayı Amerika da olduğu gibi yasa olmadan önce üniversitelerde tez çalışması olarak sunup açıklarını kapattıktan sonra Yasalaşmasını sağlasın. Sonra Başkanlık sistemine geçiş kolay iş.10 YorumlaDoğru demiş. Sizin geçmişini bilmeden geleceğini tayin etmeye kalkan koyun, cahil kesimin oy vermesi saçmalıktan öte değil. Neden nefret ettiğini bilmeden hükümetten nefret eden, aciz paçavra bir nesil var. Onların oy kullanması için okullarda ders olarak okutulmalı Ak parti icraatları bence. Yoksa size vatan falan emanet edilmez.
20 Yorumla
+1 yılO... pu ile çobanı karşılaştırırsak çobanın oyu daha değerlidir.
Siz bu zihniyetle daha çok kaybetmeye mahkumsunuz :D
Siz bu yüzden iktidara bir daha asla gelemeyeceksiniz çünkü insanları dışlıyorsunuz sınıf ayrımı yapıyorsunuz.
Aysun kayacı sağa sola ifşa videolarını yaydıracağına soyunup popüler olacağına az kafasını kullansın onun zekası sorgulanır asıl.44 Yorumla
Soran+1 yılDemokrasi bir eğitim işidir.
Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur.
Devam edilirse demagoglar türer.
Demagoglardan da diktatörler çıkar.
Platon.- +1 yıl
Eğitim diyorsan eski yıllara nazaran şu an ülke daha çok üniversite mezunu ve eğitimli insan var.
Demokrasi eğitim işi değildir her eğitimli kişi bir şey bilmiyor anlamına gelmez. Cristiano Ronaldo'da okulu bıraktı ama şuanda dünyanın en iyi futbolcularından biri.
Eğitim görmeyipte zengin olan mantıklı konuşan düşünen dolu insan var.
Aysun sınıfı geçmek için hocaları ile yatıp sağa sola videoları fotoları yayılırken 0 zekasıyla okulu bitirdi. 3-5 erkekle ilişkiye girip popüler olup şöhret oldu.
Soran+1 yılBak ben Aysun Kayaciyi örnek vermeiyorum sadecw söyledigi seyin bir nevi dogru oldugunu ifade ediyorum.
- +1 yıl
Yoo söylediği şeyinde mantıken baktığımızda saçmalık. Bu dünyada her insan eşittir. Sonuçta gün içerisinde bir iş yapılmıyor burada. Askeri rütbe gibi sınıf ayrımı yok insanlar arasında her insan eşit konumdadır sadece yaptığı iş, eğitim durumu vb. farklılıklar vardır. Kenan ışığın sunduğu kim 500 milyar istere zamanında ne üniversite mezunları katıldı da daha ilk sorularda tökezlediler çok basit soruları dahi bilemiyorlar. Hatta kadının biri ev hanımı okumamış çatır çatır bildi vaya da ilerledi. Yani her şey eğitime bakmıyor. A kişisi B kişisinden daha fazla eğitim gördü diye daha fazla şey bildiği anlamına gelmiyor ya da üstün kılmıyor. İş başvurusu filan değil sonuçta bu ülkenin başına kimin geçeceğini seçiyoruz her insanın oyu eşittir.
İşte chp bu tip düşünce zihniyeti yüzünden kaybediyor. 1930 larda bile kürt sorununu başlatıp ilerleyen yıllarda pkk'nın oluşmasına sebep oldular. Kürtler bu ülkeye köle olabilir diye dışladı. Eğitim ve seçim hakları ellerinden alındı.
+1 yılDemokrasi bir eğitim işidir.
Platon.21 Yorumla
Soran+1 yılSen de adamsın. Helal.
+1 yılDağdaki çobanla onun oyu bir değil tabi..
Dağdaki çoban devletin okuluna gitti o özel okula gitti belki ve özel ders aldı. Dağdaki çoban eli ayağı kanaya kanaya odun getirdi dağlardan kış gününe hazırlandı, iki güğüm suyla banyo yaptı. Aysun hanım duşta seks yaptı!
Sen kimsin ki dağdaki çobanı küçümsersin!!
Şehirde götünü başını açan hayvandan farkı olmayan oyuyla benim oyum bir mi diyormuyum ben?32 Yorumla
Soran+1 yılTamam ahsjdjssjfjxkzkakzmsjakxjzsjzjsJ ulan ne adamlarsınız :D
- +1 yıl
Adamımsın! Hiç çalışarak kazananla yatarak kazanan bir olabilir mi?
Biri 40yaşından sonra karısını çalıştırmaya başladı biri para yetişmediği içün hafta sonları garsonluk yapıyor başka biri tütün içiyo sigara alamadığı için ama hepsi taparcasına Tayyip çi. AKP döneminde binlerce insan trilyoner oldu aldıkları ihalelerde. AçlıktaAçlıktan nefesi kokanlar müslüman zengin olsun fena mı diyor iyide ahmak seninde karnın doysun. Çoğu etin fiyatını bilmiyor yeminle et almıyorum diyen onlarca insan biliyorum.. Bende beni sokmayan yılan bin yaşasın diyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılKime sövdün anlamadım :)
Soran+1 yılAynen ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtadan ikiye yarilmis mi bakiim bu kiz?
Hasetinden catlamis mi patlamis mi bakiim bu cici kiz?
Sacini basini mi yolmus kiskancliktan bu cici kiz bakiim?
Eziklikten kendisini Ks lere mi atmis soru mu sormus bakiiiiim hanimis bakiim?
Dagdaki cobani ikinci sinif insan yerine koyan ama gercekten o cobanin köpegi kadar bile olamayacak olan zihniyetin bir sorusudur bu...
Insanlari bu sekilde giyinisiyle sakaliyla meslegiyle inanciyla kücümsediginiz icin daha uzuuuuuuun yillar sandigin dibine gömülüp kininizden cattttlamaya devam edeceksiniz. Daha uzuuuuun yillar ortadan ikiye yarilmaya mahkumsunuz. Emin ol sen yaslanip ihtiyarlayana kadar oy verdigin parti sandigin dibinde mumla oy aramaya devam edecek. Yazik la ölüp gideceksiniz partinizin iktidar oldugunu göremeden =D Allahın ilahi adaleti.69 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma tarzından saptadığımıza göre bilinçsiz bir seçmen daha. IQ seviyesi testi yapilacak olsa ortalamanin altında kalacaksin ve oy hakkın elinden alınacak o günleri bekliyoruz. :)
Cevap sahibi+1 yılO günler geride kaldi daha cok beklersin =) dedim ya ihtiyarlicaksin ama o günleri göremiceksin. Ee baska catlicakmisin =D catla catlaaa iyi oluyo cok zevkli. Yarildin ortadan ikiye =D burnundan duman cikiyo. Ezikler sizi ya =) millet büyümeye ve gelismeye verdi oyunu. Ülkemizde yeteri kadar heykel var zaten artik heykel yapilmasa da olur dedi millet. artik heykel degil milli ucak yapilmasini istiyoruz, artik heykel degil milli tank yapilmasini istiyoruz, artik heykel degil milli savas gemisi yapilmasini istiyoruz, artik heykelden gina geldi milli otomobil yapilmasini istiyoruz. Artik türbanla dinle ugrasilmasini degil bilimde ve teknolojide ilerlenilmesini istiyoruz dedi millet ve oyunu da ona göre verdi. Sana göre onlar bilincsiz ve IQ seviyeleri düsük. Fakat sen ve senin partine oy verenler üstün zekali öyle mi =D Allaha binlerce kere sükrediyorum senin gibileri görünce. Diyorum ki Allahım iyi ki beni de kafasi olup beyni olmayanlardan etmedin =) Cok sükür
Soran+1 yılYazı yazmayı bilmen bile şaşırttı ama okumadım hadi iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yıl@feminum kardes onun sorusu icin mi yoksa benim görüsüm icin mi anlamadim? Soru icin demissin cünkü
Cevap sahibi+1 yıl@Soran yatmadan önce bir bardak limonlu soguk su icmeyi unutma. Hazimsizliga iyi gelir. Iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yıltesekkürler @feminum kardes ;-)
+1 yılEğitimden önce insanlık şart!!!
Ve aysun kayaci haklı. Onun oyu sayilmamali bile!!!60 Yorumla
+1 yılBu kafa kaybettiriyor size :D bence dağdaki çoban bile sizden zeki :D
152 Yorumla- +1 yıl
Helal be guzel kapak olmus ❤️👏👏👏👏
biliyo musun şu an onun videosunu izliyodum bu kadar olur. Değerini bilemedik aysun kayacı bizi affet..
30 YorumlaTabi canım. eskiden köylü halkın efendisiydi. Şimdi köylüye ananıda al git ya da benim oyumla onun oyu bir mi deniyor. Çok değiştik çok geliştik yıllar içerisinde... Yazık oldu
10 Yorumla
+1 yılBirtek zekanin sizde oldugunu dusunuyosunuz yqa bu asil ozurluluk bana kalirsa 😉😂 1 degil 2 degil 3 degil yaa halk 4. Kez secti. Ve bunu sindiremiyosunuz. Bunun adina da demokrasi diyorsunuz. İktidarsizlik basiniza vurmus
313 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle bil hadi.
- +1 yıl
Sizin bildiklerinizi unuttu bu halk ilk defa uyaniyor gaflet uykusundan sizinde tez zamanda uyanmaniz dilegiyle.
Soran+1 yılEigye bak.
- +1 yıl
Eig gordum zihniyet ayni sozde demokrasi asiklarisiniz. Sandiktan size kol saati cikti yediremiyorsunuz.
Peki hadi diyelim siz cok zekisin sizin liderlerinizde cok zeki 😉 peki bu kadar zeki olmayan insandan oy alamayanda beyin varmidir sorgulamak lazim 😂😂
Platon.
Adam Allah dese oy veriyonuz sizin oyunuzu biz napalım senin gibileri bizim oy verdigimiz partiye oy verecekse aman aman gerek yok istemiyoruz :D- +1 yıl
komiksiniz yaa ciddi komiksiniz ataturkun ilke ve inkilaplarıyla bile çelişiyorsunuz işinize kim gelirse onu sözleriyle karşı tarafı yerme derdindesiniz. eziksiniz ve emin ol ömrünüzde iktidar yüzü görmeyeceksiniz
Soran+1 yılKeşke IQ Testi yapılsa da oy hakkını elinden alsalar ezik kimmiş görürdük cümle alem. Hadi kardeş.
- +1 yıl
yaa arkadaşlar bu ülkede söz hakkı sandıkta konustu begenmiyorsanız terk edin gidin zorla değil ya. inan İQ testine de varım nerede istersen. emin ol senden daha fazla cıkar
Soran+1 yılKullanıcı adı rakibalik11 olan birinin iq seviyesi zaten ortada. Akşam akşam yürü ya güldürme :D
- +1 yıl
bak o rakibalık benim işte sen kime yazdığını dahi bilmiyorsun sonra gelmiş İQ dan bahsediyosun :=)))) yazık yazık eziklik bu olsa gerek siz biraz dışarı cıkın beyne oksijen falan gitsin o çorak arazide bişey kalmamış :=))
- +1 yıl
kadının herkes üstüne gitti amakadın çok haklıydı ayrıca o kadar üstüne gidilmeside akpnin bir propagandasıydı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede zeka testine tabii tutulup öyle oy hakkı verilmeli insanlara artık
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
+1 yıl2nizin de esit haklara sahip bir biereysiniz. O kiside bu toplumda yasadigi icin oyunuz birdir , burada kimse kimsede ustun olmuyor. herkes 1 kisi yerine geciyor. Onun oyunu bir seninkini iki almazlar yani
03 Yorumla
Soran+1 yılİki alsinlar demiyoruz zaten eğitim şart diyorumki ülkenin yönetimine yorum yapabilsin akli basinda olanlar oy versin
- +1 yıl
Dogru diyosun. Milletin zeka seviyesini sonjcta. gorduk dun
Soran+1 yılEvet gördük bilim adamları bile bizim koyun secmenleri konusuyor
o çobanın tırnağı olan bu ötekileştirmeyi, ezmeyi kendinde hak görmez net!
30 YorumlaTopraktan gelip toprağa gideceksen elbette o çobanla oyunuz bir !
Kalkıp çobanı aşağılan o kadını haklı bulabiliyorsan seninde o kadından bir farkın yok demektir.22 Yorumla
Soran+1 yılAysun Kayacının söylediğini örnek verdim sadece kadını değil. burada seninle hiçlik yarışına girmem kendimi kanıtlamak için, ne istiyorsan onu düşün. İyi akşamlar.
+1 yılDemokrasi demokrasi cumhuriyet diyenler sonuçlara nedense isyan ediyor. Milli iradeye saygı lütfen gençler:)
20 Yorumlaİste bu dusunce yuzunden asla iktidar olamiyorsunuz
37 Yorumla
Soran+1 yılEigye bak anlarsin.
Platon.
Soran+1 yılBunu sorman bile eğitim seviyeni yerlere serdi zaten profil resminden bile belli ne denli eğitimsiz olup olmadigin. Yürü.
Soran+1 yılYazmayı öğren önce koyun göbel :D
Egitimlede olmuyor akiĺlanmaları için başka bir şey lazım.
20 Yorumla
+1 yılTürkiye söz konusu olunca dağdaki çobandan şehirdeki öğretmene kadar herkes bilinçsiz ve cahil. İstisnalar kaideyi bozmaz.
10 YorumlaBunlarınki sürü psikolojisi eğitim falan etli etmez :D
10 Yorumladağdaki çobanı koyun yerine koydular ama sonra önüne bir sandık koydular koyun sandıkları çobana oy ! dediler o da koydu ;)
19 Yorumla
Soran+1 yılEigye bak anlarsin
Platon.
Defol şimdi. Zeka testi yapilsa ortalamanin altinda kalcan bir de hala oy verdirtiyolar size bir havalara giriyonuz oy verdik diye yazik ulan ülkenin hali içler acısı. Git bulmaca çöz.
Soran+1 yıl"Diycem" ne ulan konuşmayı daha kendin bilmiyorsun Türkçe özürlü keşke tek sorunun iq seviyen olsaymış yazık valla yeminle yazık ülkeye.
- +1 yıl
ulan? kelimesini argo anlamda kullanmadığını yani gerçek anlamı olan (erkek çocuk) anlamında söylediğini var sayıyorum cahil ve tecrübesiz çocuk senin yaşın kadar hükümet gördüm ben ;) sen git şimdi sütünü falan iç yat sindirmeye çalış 23,669,933 kişi de senden kat kat daha fazla zeka var...
Soran+1 yılKonuşman bilr vasat ya yürü git seme göbel kullanici adin bile bir hoş zaten sarhoş mudur nediraq
eğer dağdaki çoban bilgi seviyesi düşükse bilinçli kişiye göre eşit değil tabi ki.
20 YorumlaGündem konusunda 334 cevap paylaştı. Arkadaş terbiyesizleşmeyin. Senin bu söylediğini hangi eğitim destekliyor?
27 Yorumla
Soran+1 yılHangi eğitim destekliyor diye cümle mi olur ya bir kendinize gelin kelime haznenizi geliştirin. Çekil şurdan.
Platon.
Defol şimdi. Giderken de eigye bak.- +1 yıl
Ben seninle tartışmaya gelmedim. Senin ne halt yediğin de umrumda değil. Söylediğin kelimelerin karşısında da ben yokum.
Ben sadece benim ile alakası olmayan bir durumda tarafsız olarak terbiyesizleşilmemesi gerektiğini söylüyorum. Sen burada kendini de yırtsan sonuç değişmeyecek.
Hani hepiniz çok zeki ve eğitimlisiniz ya bu gücünüzü böyle saçma şeyler ile harcamak yerine size göre eğitimsiz insanlar ile oturup konuşup doğruyu aktarabilirsiniz.
Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız uygulamaya geçin boş konuşmayın.
Soran+1 yılOkumadım ama sağol teşekkürler hadi canım.
Soran+1 yılSana daha çok yazık, hadi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılO aysun kayacıyla benim ( doktor ) birinin oyu bir mi? Derim ona ^^
20 Yorumla
+1 yılÇobanlık peygamber mesleğidir orasını burasını açan aysun kayacının bu topluma me faydası var?
315 Yorumla
Soran+1 yılEigye bakarsan daha iyi anlarsin
- +1 yıl
Ben beyinlere bakarım ok !
Platon.
Yürü şimdi.- +1 yıl
Kim milyoner olmak ister yarışmacı rektör 1. Soruda elendi ve herkese rezil oldu ama liseyi bile okumayan bir teyzemiz yarışmayı 125.000 ile tamamladı. Bu ülkede okumayanların değil okuyanların cahilliği problemidir
Platon'a selam olsun
Soran+1 yılAynen doğrudur ama zeka testi yapilacak olsa ulkenin yarisi geçemeyecek oy verdik akp kazandi diye seviniyorlar. Bilinçli seçmen çok az
- +1 yıl
Ne yani chp mhp hdp seçmeni çok mu bilgili? Bunlar ülkeye ne yaptı?
Soran+1 yılSeçilse görcez ne yapacaklar bir mal gibi atlamasanız her Allah diyene.
- +1 yıl
Eee bu cahillerden oy alamayanlar kusura bakmasın net gerizekalıdırlar
Soran+1 yılCahilleri akpye bırakmış demekki. Eğitimli adamları etkilemek tabiki zor oluyor haklısın.
- +1 yıl
Her başarısızlığın bir bahanesi vardır tabi. Bundan ders çıkarmamak en büyük başarısızlıktır. bu düşünce yapınızı değiştirmedikçe millete "koyun" dedikçe millette size koymaya devam edecektir. Sanırım gayet açık
Soran+1 yılSana çok koymuşlar demekki maşallah.
- +1 yıl
Yok ben koyanlar tayfasındayım 13 yıldır 😉
Soran+1 yılKoyunlar olmasın o karıştıriyorsun galiba :)
Soran+1 yılHayir koyan anca tayyip olur sen kimsin dağdaki çobansin ahahshjs
- +1 yıl
Vatan için gerekirse çobanda olurum askerde ama hiç bit zaman sizin gibi kendini beğenmiş ve egoist olmam. Hele milletin iradesine asla karşı çıkmam
Yorum yapan arkadaşlar sizin eğitim seviyeniz ne desem hepiniz lisans dersiniz
20 Yorumla
+1 yılbu kafanız yüzündenkaybediyoruz abdestli kapitalistler kazanıyor böyle devam et
16 Yorumla
Soran+1 yılYa he he koyun velet eigye bak anlarsin.
- +1 yıl
bana bak soran zat ergensin adam gibi konuş ben sana diyorum ki bu konuşmalarla iyice onlara yaklaşıyorlar hırsız yüzde 50 oy alıyor diyorum sana muhalifler olarak özeleştiri yapmamız şart
Platon.- +1 yıl
bana klişe yazma yazdıklarını 18 yaşındayken okumuştum bunlar para etmiyor çözüm üret bak adamlar çalıyor abdestli kapitalistler yüzde 50 alıyor var mı böyle bir düzen yok neden düşün sorun bizde ben bunu anladım
- +1 yıl
nasıl olur bir parti hırsızlık adam kayırma toplumu kutuplaştırma halinde iken hala yüzde 50 akıl işi değil
Soran+1 yılAynen be
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklılık payı var, anadolu çomarlarının elinde kaldık
30 YorumlaDagdaki cobana kurban olsun kisa ve net
38 Yorumla- +1 yıl
eig engelledi beni kardeş. yaa bunlar hem hazımsızlıktan :=)) onlar söyler biz yaparız. tek başına iş basiına :=)
it ürür kervar yürür :=))) herkez işini yapacak kervana it de lazım at da :=)
Soran+1 yıl@rakibalik11 it sen ol at biz oluruz :D
- +1 yıl
kardeş merak etme yarası olan özele koşarak geldi :)) at izi it izi karıştı zaten. itler ürüyor kervan yürüyor.
Soran+1 yılAnlayamaman normal dediğim gibi seviyetesti yapilacak olsa Türkiyenin ortalamasini düşürürsün konuşman beni pek germiyor o yüzden :D Anlasan şaşardık :)
Soran+1 yılAhahahha :)
Aslında mantıken doğru birşey söylemiş.
30 Yorumlakavakda da boy var bir işe yaramıyo :)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo dağdaki çobanınki daha üstündür bence
20 YorumlaEğitimden önce ilk 6 ay anne sütü şart😀
10 YorumlaBnce dudaklari yerine beynine silikon yaptirmis
20 YorumlaOnu bilmem de bir zamanlarin en gözde kadiniydi 😄
20 Yorumla- Gündem konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAristokrasi mi istiyorsun ki? Hepsi boş.
20 Yorumla işte bu yüzden akp alıyor her seçim
29 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir halt saniyorlar sonra kendilerini
Soran+1 yılAynen valla zeka testi yapilacak olsa ulkenin yarisi geçemeyecek oy verdik akp kazandi diye seviniyorlar. Bilinçli seçmen çok az.
Soran+1 yılNerene battım söyle daha da sivrilirim :D
- +1 yıl
aynen kardeşim işte bunlar var ya bize akp den daha tehlike unutma en büyük engelimiz bunlar emin ol
- +1 yıl
aynen kardeşim aynen
kadın haklı
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yıldağdaki çoban bu memlekete daha faydalı..
44 Yorumla
Soran+1 yılDağdaki çobandan ne fayda gordun de konusuyorsun eigye bak
- +1 yıl
senin ne faydanı gördük anlatsana ya da aysun kayacının faydalarını anlatsana bilelim.. dağdaki çoban dediğin soframıza gelen etin sütün peynirin hayvanlarını yetiştiriyor al sana faydası.. sen naptın anlat
Platon.- +1 yıl
ben sana senin faydanı sordum sen ne cevap veriyorsu.. sen çobanın faydalarını sordun anlattım sende vatana memlekete olan faydalarını sırala geç platonu
+1 yılhaklı oldugunu birkez daha gördük kesinlikle..
10 Yorumla
+1 yılGerizekalının teki işte egoist cahil
10 Yorumlaeşitlikten bahsetmek zaten deliliktir.
20 YorumlaNiye o çift kişiliklimiymiş
20 Yorumla
+1 yılMezarının toprağı da farklı olur bunun
10 YorumlaSaygıyla anıyorum...
30 Yorumla- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsalla onu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten diger partilerin mensupları hep universiteli
20 YorumlaHakli cikti
20 Yorumladeğil senın coban cok degerlı bızım ıcın cun ki
13 Yorumla
Soran+1 yılEigye bak anlarsin
Zorunami gitti bitanesi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSorma agliyorum şu an
Soran+1 yılHazımsızlığım yok :) ama sana içiririm zevkle
+1 yıldemekki birmiş.