+1 yıl-vatan hainidir.
-aşırı dincidir.
-işi vardır onu yaptırtmak için.
-akpyi seviyordur kendi fikrine yakın görüyordur.
.
.
.
sayarım daha ama neden vermeyeceğini söylemek daha kolay: ülkenin 20 yıl önceki hali ile şimdikine bir bakın. insanlar önceden fakir ama nispeten onurlu bir yaşama sahiplerdi. ürettiğimiz tükettiğimizi karşılıyordu. şimdi üretmek için kullandığımız fabrikalar, bankalar işletmeler elimizde değil. onları satarak sahte zenginlik oluşturdular. tıpkı osmanlının son günlerindeki gibi zenginlik mastürbasyonu yapıyoruz. osmanlı son dönemlerinde saray inşa etmek için (saray zenginlik göstergesi ya) yurtdışından kredi çekmişti yıllarca bu halk aç kalıp o çok sevdiği osmanlı hanedanının kredisini ve faizini ödedi. şimdilerde ise zenginliğni göstergesi avm :) kredi çekip avm yapıp yabancının mallarını satıyoruz... şimdilerde para var ama huzur yok o parada yakında gidecek... hesapsızlığın bedeli ağır ödenecek.
burası birazdan aktrollerle dolup taşar. benide dinsiz ilan ederler... onlar beni dinsiz ilan etmeden birşey daha söyleyeyim. hani çok müslümansınız ve ortaçağda kilisenin kafasına göre dinden çıkartma olayını anlatıp müzlümanlığı övüyorsunuz ya heh işte o. sizde beni dinden çıkarttığınızı sanıyorsunuz. sanki dinin yeryüzündeki kaynağı sizmişsiniz gibi aptal aptal konuşuyorsunuz.26 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi ifade ettin
- +1 yıl
*müzlümanlık yazmışım müslümanlık olacaktı
- +1 yıl
herkes başını kapttı sözde herkes müslüman herkes çok ahlaklı... gördük ahlakı. başları kapandı ama yemedikleri b*k kalmadı...
- +1 yıl
bir dakika şimdi başörtülü olupta hertürlü b*ku yiyenleri ayıpladım ya şimdi onları da savunur bu aktroller başörtüsüne karşıı, dinsiiz cehapeliii diye anırır bunlar şimdi... peşin cevabı veriyorum: dinimi sorgulayacak en son kişilersiniz. zaten kafanız dinden başka birşeye basmıyor. din olayına ise çok az basıyor kafanız çünkü eğer dini anlasaydınız ülkeyi satmaz, bilimsel düşünür, arap müslümanlığı yapıp kadercilik oynamaz ve osmanlı cengaverliği yapıp milliyetçi islamcı yakalrına girmezdiniz... din bize bunları öğütlemez çünkü.. oysa kime diyorum onların zaten din deyince akıllarına ilk bu geliyor... :D
Soran+1 yılUmarım diğer insanlarda beyinlerinin yüzde nolursa olsun calistirirlar
- +1 yıl
çok mu sert konuştum ne? başka zaman olsa dinsiiiz, cehapeliii diye anırırlardı. şimdi sesleri çıkmıyor... herhalde küfür etsen böyle etki etmez baksana... bunlara böyle davranacaksın kardeş... küfür etmeden tam yerinden terbiyeni ve seviyeni koruyarak laf sokacaksın...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl80 yıllık ülkeyi dünya tınlamazkez adam 13 yılda ülkeyi adam ettiyse ona oy vereceksin..
Gidip de din düşmanı chp ye ve apoyu asmayan mhp ye oy vermeyeceksin.. Hdp denen sözde partiye oy atan zaten adamdan saymıyorum.2111 Yorumla
Soran+1 yılBizde seni adamdan saymıyoruz ülke okadar gelistiki yabancılar sizle dalga geçiyor kadınları zorla kapatan üç bebeği zorunlu tutan ot kadar beyni olmayanlar yuzunden hemde. eğer ülkeyi seven o yurtdışında un kazanmış insanlar neden türkiyede mesleğini yapmıyorlar çünkü bu beyinle işleyen ülkede kalmak istemiyorlar
- +1 yıl
Kapatmayalimda ciplak gezin o zaman l*n gitde okulunu oku iste veled akln ermiyo
- +1 yıl
Adam etmek nedir ya. Yapmayalım. Birinci şey turkiye de yapilan herşey kemal derviş tarafindan hazirlanan ekonomik prigramin uygulanmasidir. Acın tarihi okuyun. 2. Ak parti cok sey yapmıştır ancak halki ayırımcılığa suruklemistir. Bu paralel bu balyoz ki patlamistir. Bu pkk li. Yani kendi halkini akpliolanlar ve olmayanlar olarak fislemistir.
- +1 yıl
- +1 yıl
sizin dindarlık anlayışınızı ve dinden beklentinizi de gördük...
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBak bak.. Su zihniyete bak. En büyük sebebi de işte bu sizin kibirli, sanki beyninizi kullandığınız noter tarafından tasdik edilmiş tavırlarınız, bu ülke babanızın çiftliği misali at koşturmanız, diktatör yapınız, demokrasi, hak, özgürlük demlerinizden sonra Tayyip, AKP kavramlarına karşı o bastırdığınız tüm pislikleri ortaya dökmeniz, had bilmez halleriniz... Daha saymak lazım gelir mi?
Siz haddinizi bileceksiniz. Öğreneceksiniz. "Öküz anadolulu" zihniyetinizi ya bırakacaksınız ya da kudurmaktan ileri gidemeyeceksiniz.
Çünkü zulm arttıkça adaletin tecellisi hızlanacak. Siz anca ağzı açık öyle bakacaksınız.
Yenilgi yenilgi büyüyen zaferleri anlamaya perdeli beyinleriniz el vermez. Boşver ya da sen.06 Yorumla
Soran+1 yılBir yazdıklarını önce oku :D
- +1 yıl
Tahmin ettiğim gibi
Soran+1 yılDini kullanan insanlara biz bencil kibirli yaboz diyoruz
- +1 yıl
Evet. Biz de.
Zira Erdoganin dediği gibi "Biz dini yaşarız, siz ise tuccarligini yaparsınız."
Oy için çarşaf açılımı yapan seçimi kaybettikten sonra da çarşaf yırtma eylemleri yapanları iyi tanıyoruz. Tasalanma.
Soran+1 yılUlan okadar yikanmissinki o beynin gülüyorum birşey demicem ahaha
- +1 yıl
Deme sen ulan.
Deme Allah aşkına zati :)
+1 yılDüşünme organı olarak beynini kullanan insan vermez oy falan. Dindarlıktan bahsederken rakı masası fotoğrafları ortalıkta dolanan, seks kasedi yayınlanacak diye interneti erişime kapatmış, çıkarlarının ters düştüğü herkesi içeri tıktırırken ayakkabı kutularında para kaçıran oğlu dışarda fink atan, Müslümanlıkla hunharca kul hakkına girdiği icin uzaktan yakından alakası olduğuna zerre inanmadığım, gösteriş müslümanı bir budalanın oyunlarına gelen ve ona inananlar sadece götleriyle düşünüyorlardır. Başka açıklaması yok. Belkide onlarda çalıyorlardır ve bunun meşru olmasını istiyorlardır kim bilir 😊 Sevgiler ✌🏼️
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılNedne bir insan chp ye oy verir, mhp ye oy verir, hdp ye oy verir sorunsalı ile aynı. Baktığın zaman akp'sinden diğer partilerine hepsi boktan partiler. chplimisin ben sana binlerce hırsız sayarım. mhplimisin hırsız sayamam ama binlerce çakal binlerce sapıklık sayarım, hdplimisin birşey saymama gerek yok tv izle anlamıyorsan zorlama akplimisin binlerce soysuz sayarım binlerce ermeni tohumu sayarım.
Şimdi bir insan beyinsiz değildir akpye oy verdiği için. Onun menfaatleri o doğrultudadır. Yani sen chpye oy verdiğin için daha zeki değilsin ya da başka partiye. Sadece senin düşüncelerin de saçma olduğu için daha az kişi var partiniz de o kadar. Kaldı ki bugün 13 senedir ülke de %40 ile gelen bir partiden bahsederken halka hala beyinsiz demek onları anlamamak ve ötekileştirmektir. Nedendir bilmem ama Türk Kürt ayrımı ile senin şu yaptığın arasında faşistlik zaten paha biçilemez. Bence bu anlayıştan kurtul. Madem ki beğenmiyorsun akpyi okulunu bitir siyasete gir elinden geleni ardına koyma. ikinci insanları bekleyerek kurtulmayı beklemek de beyinsizliktir çünkü.14 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaptığım fasistlik değil bunu siyasi görüşü akp olanlar yapıyor. kendin diyorsun menfaatci çıkarcı oldukları için devletin makamını bu sayede aldıkları için. Ama siyasi görüşü chp olsun hdp olsun o partiye oy verip karşılığını aldığını gordun mu bu karşılıksız sevgidir karsliksiz bir şey yapiyor san gerçekten istediğin içindir saygı duyduğun içindir yok eğer sadece menfaatin içinse kullanmak istediğin ve vicdaninla hareket etmedigin içindir net.
- +1 yıl
alakası yok aynı şekilde başa chp geçsin oda aynısını yapacak. Her seçimde trilyonlar harcıyorlar bunların çoğu iş adamı. Ne yani aylık 12 bin TL maaş için mi? Bırakın bu işleri Allah aşkına. Kimse iki kaşıma iki gözüme vatan millet sakarya değip trilyonlar harcamaz. Hepsi başa geçince olan bize olacak bence siz biraz gözlerinizi açın. Bugüne kadar da tüm başbakanlar da böyle oldu. Taki Mustafa Kemal Atatürk rahmetli olana kadar herşey iyiydi. Sonra mı ülke gün yüzü görmedi. Oturup bana burada chp yi savunma hdpnin adını ağzına alma. Kemal kılıçdaroğlunun da ne yaptığını partililerin ne yaptığını iyi biliyoruz. Çankaya belediyesinde geçen sene yolsuzluktan hapise atılan chp üyelerinide biliyoruz. O yüzden oy verirken şunu düşün. Hainlik, hırsızlık, yolsuzluk, şerefsizlik yapmadan ülkesini düşenecek kim var? ben düşündüm cevap bulamadım!
Soran+1 yılHırsızlığı iyi düşün
- +1 yıl
Evet düşündüm erdoğan, davutoğlu, kılıçdaroğlu. Haini düşündüm selo, makam sevdasını düşündüm bahçeli. Şimdi sen diyorsun iyisi kılıçdaroğlu. Bende diyorum ki esas beyinsiz sizsiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar artık şizofreni olmuştur. Doğru ya da yanlış duyguları yoktur.
Ben Müslümanım fakat bunun gibilerini gördükçe tiksiniyorum. Allah'ın adını kullanıyorlar özel işlerini ve paçalarını kullanmak için. Bunu yapanlar ve Müslümanım diyenler benim gözümde bir şey değildir. Aynı şekilde onların yaptığı pisliği hala savunmaya devam edenlerde , burada yorumlarından anlaşılıyor.
Bunların ki bir çeşit ağır sendromlu hastalıktır.
Bunlar dalga geçiyor dinle zaten bakara ya makara diyorlar. Bunların insanlığından da şüphe edilir arkadaş flan hiç olunmaz. Böyle zora gelince hemen küfür ediyorlar , hareket ıyyyyyyyy. .. Ama Müslümanlık kısımına gelince hemen sütten çıkmış ak kaşık olurlar , '' Sevgi dini '' derler.. Evet öyle amaaa bunların demesiyle olmuyor. Bu gibi şıllıklar kirletiyor. HZ diyenler var.. yorum yok ya.
Dünyada işid teroristleri var Müslümanlığı yanlış tanıtan bir de bu gibi saçma sapan yorum yazan AKP sempatizyanları var.. Allah sizi affetmeyecektir amin.20 Yorumlayav üüüü abuk subuk konuşma işte.. Saygısız! Dinle şimdi Lütfen ! Ülkenin 12 yılda nereden nereye geldiğini kendimce tartıyorum ve içimden AKP geliyor. Sen tartıyorsun diyorsun ki CHP, başkası tartıyor diyor ki MHP gelirse bu sorunlar çözülür.. Ona göre de oy veriyor yaklaşık 60 milyon insan.. yaklaşık değerlerle bunların 24 milyonu Akp yi seçiyor, 18 milyonu Chp yi, 12 si MHP seçiyor. Herkesin kendi tartısı var orda değerlendirme yapıyor. Seni sorman gereken soru şu hdp ye oy veren hangi kafayla veriyor, yahu bunların terörist olduğu terörü desteklediği gayet açık bilinmiyor mu? peki neden hdp diye sor sen napacaksın Akp'yi
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşta kim olursa olsun bunu yapması gerekiyordu ulkeyi ilerletmesi gerekiyordu. Bu benim senin cebinden çıkan parayla oluyor. nereye geldik biliyor musun savaşa geldik on üç yıl sonra gerçekten savaşa. çünkü sen su zihniyetinle savasiyorsun. yazık
- +1 yıl
sence ülkenin en büyük sorunu ne bence Terör ve Terörü çözecek 2 parti biliyorum ben. Birincisi Kürt ırkına biyere kadar istedikleri hak ve imtiyazları onlara tanıyarak, onlara hizmet ederek dağa çıkmalarını engellemek isteyen AKP.. İkincisi ise bunların alayını savaşarak kökünden kazıyacak, bunlara kürdüm bile dedirttirmeyecek olan MHP. Aslında benim içimden Mhp ye oy vermek geliyor, diyorum ki vereceksin Mhp'ye keyfine bakacaksın, ama dinimizde ırkçılığa yer yok, Kürtlerde insan onlarda da müslüman var
- +1 yıl
bu arada yapması gerekiyordu ama nerdeydi bunlar 2002'ye kadar nerdeydi.. Yoksa sana katılıyorum "zaten olması gerekeni" yaptığı için alkışlanıyor Akp halbuki zaten öyle olmalıydı, ekstra bişey yapmadılar, ama Cumhuriyet tarihi boyunca bunu en iyi yapan Akp olmuş, yapacak bişey yok.
Keşke 1940 lı yıllardaki hükümetler sanayiyi alanında büyük adımlar atsaydı, üretseydik de buralara gelmeseydi iş
Soran+1 yılSen de fikir var ama beyin yok. yahu dağa insanlar bu parti yuzunden kalkıyor zulm ediliyor diye
- +1 yıl
hay saygını skm senin ben ya, mınakodum dicem olmayacak yukarda da yazmışsın Akp liler küfür ediyor diye, beni bile bu noktaya getirdin. ben seni dağa çıkmaya zorluyorsam sktr çık o dağa, öldür Vatanını sizin gibi oclardan koruyan askerlerimi , ama meclise girmek istiyorum, bana da hak verin diye ağlama, hakkını siktirtme
Soran+1 yılAhahaha
+1 yılÇünkü Türk askerini öldürenin kafasını kopartmak istiyoruz. Çünkü Akp nin yaptığı her harekete batı karsı çıkıyorsa Ak Parti doğru yolda demektir. Pkk nin uzantisi, katil, yalanci, iki yuzlu hain Hdp her seye karsi çıkıyorsa ak partinin yaptığı ak parti doğru yoldadir. Hdp ile ayni seylere hayir deyip bir de milliyetciyiz diye gecinen kendilerimi milliyetci sanan bir mhp varken, Ulu önder Atatürk'ün partisini rezil eden, ülkenin yararı her gelişmeye karşı çıkan vasıfsız misyonsuz parti Chp varken. Ak partiden başka partiye oy vermemiz beklenemezdi herhalde.
32 Yorumla
Soran+1 yılSen yıkanmış bir beyinsin. tarafsiz dusunemeyen. su durumdan kurtulmanı temenni ediyoruz.
- +1 yıl
Bana kalırsa sen misyoner tarzı bir seysin maksatli yollanmışsın. Su partiye oy vereni duydum da, falanca partiye vermeyin diye soru mu açılır ya tuhaf insanlar. Neyse daha cevap yazmam ben sana efor sarfetmek gereksiz.
+1 yılAkp ye oy veren çoğu insan cahil ve eğitimsiz bu sebepten dolayı olabilir mi?
126 Yorumla- +1 yıl
Yas 21 tamam gidiyoruz kalkn
- +1 yıl
- +1 yıl
@magic_man o yarragı azına almada sonra dikkat et. Adam akıllı konus önce * . Ben mhp liyim ve mhp yle ilgili gercekten dogru olan şeyleri kabul ediyorum onlarda kabul etsin * . Akp cokmu masumda millet namusuna laf ettiriyo ama akp ye ettirmiyo? Sen bir * ol git işine bak
- +1 yıl
@Ays29 ben Akp Mhp masum lafına girmedim hiç, bu arada farklı yerlerde farklı yorumlarıma rastladınsa benimde Özümde Mhp li olduğumu görmüşsündür belki. Ama ben senin gibi değilim seninle aynı düşünmeyen herkes, hemen niye gerikafalı oluyor, yani Mhp ye oy vren herkes süper AKp ye oy veren niye gerizekalı yobaz.. Benim isyanım buna sabahtan beri ne yorumlar okudum kimsenin kimseye saygısı yok, hemen hakaret, bende o hakaret edenleri gördükçe doldum doldum ve patladım işte. Tamam bir mallık edip o küfrü ettim onun için özrümü dileyeyim senden. Ama Lütfen diyorum, seninle aynı fikirde olmayan insanlar hemen geri, eğitimsiz, anlayışsız olmasın
Soran+1 yıl@Ays29 iste bu kadar dengesizsin ne demek istediğimi yorumları okuyan anlıyor kim * muhabbetine girip kufur ediyor
Ak partiye oy atan adam dusunemiyordur bence. Partinin savunduğu belli bir ideoloji yok ki düşünüp versin. Varsa yoksa çalmak hile yapmak hurda yapmak... Adalet ve Kalkınma Partisiydi güya adamlar adaleti mi savunuyor? Oy atan adam haindir. Düşünemiyordur cahildir. Hani bir insanin bir siyasi görüşü varsa ona saygi gösteririm ne haddime yargılamak? Ama adamların görüşü falan yok arkadaşlar. Bol bol kan döküp çalıp çırpmak işleri. Saygilar.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bugün Mhp ye oy verdim önceden Akp ye veriyordum. Zeka seviyesi ile alakalı diyenlere sözüm Akp nin zamanında her yer avm oldu diyen gerzekler. şu an hepiniz o avmler de kısa sortlarla gezip kahve saraylarında fink atıyorsunuz. Ben bir tane ormanlık alanda dolanan chp li görmüyorum hepsi bu istemedikleri mekanlarda b*k gibi para harcıyor.
Taksimdeki barlar chp ve tkp hdp li gençlikle dolu. AVM ler tıka basa karşı çıkanlarla dolu siktirin gidin o zaman yaşa taşa başa oturun. Bu arada akp ye kızma sebebim aklı başına gelsin ilk zamanki çizgisine gelsin. Mhp ye oy vermemdeki sebep bahçeli değildir o tam bir paçoz. Mhp nin oyu artsın11 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar güzel ifade edilebilirdi
+1 yılşu soruyu siyasetle alakası olmayan koyun yığınlarına sorduğunun farkındasındır umarım :)
73 Yorumla
Soran+1 yıl@magic_man ahaha
- +1 yıl
Etrafa koyun diyenlerin düşünmeden köru korune parti düşmanlığı yapmalari ne yaman çelişki böyle.
Gündem konusunda 302 cevap paylaştı. Çok yazık. Siyasi partilerin tamamı bu ülkeye hizmeti amaçlar. Bu yolu herkes farkli partilerde görebilir. Sirf baska partiye oy veriyor diye kendi vatandaşlarını suclamak ancak bir partiyi dışarda bırakıyorum hdp hariç. Bence bu ayrımcılıktır. Yapmayalım. Bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİste bu yuzden oy verir sizin gecilmeyen egolariniZ yüzünden oyle bir ego sahibisinizki kendinizi akıllı başkalarını salak bulan ama aslında aptalin ta kendisi olan siz. Benim oyum chp ama sizin geçilmez egolariniZ asagilamaniz yüzünden oy kaybediyoruz. Karışma arkadasim insan gibi hoşgörülü ol. Chp veya başka partiysen neden verilmeli diye anlat. Sende insansın oda insan belkide sen yaniliyorsun o üstün zekaya sahip biri onun nedenlerini anlayamadığın için zeka yetmediği için boyle? Bazen sizlerin sırf akpye oy verdirtmek için akpye çalışan insanlar olduğunu düşünüyorum. Aslında iyi strateji adamı asagila zekasıyla alay et adamda işi inada bindirip doğru yolda olduğunu sanıp akpye oy versin dini bunu yapmaya calisiyor
00 Yorumla
+1 yılNerde okumamış. bir b*k bilmeyen. Kendi haklarını dahi. Ülkenin geliri gideri zammı umrunda olmayan. Karnım doysın yanımda karı olsun eşek givi çalışayom banane diyen mallar bu katile oy veriyor. Ve sayıları az değil
51 Yorumla
+1 yılEn büyük günahlardan biri akepey oy vermektir nokta.
114 Yorumla- +1 yıl
@magic_man l*n bir uza
- +1 yıl
Ulan hdpye oy verdiniz ülkede kan bomba eksik olmadı ne beyinsizsiniz ya sonra akıl oyunu yapmayın burada ama en sevindiğim ne biliyor musunuz artık elden birşey gelmeyeceği yani ne deseniz boş boş boş boş boş
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın itibari ile anlamaman normaldir
2000 li yıllar öncesi siyasi çizgiyi bilmediğiniz belli94 Yorumla- +1 yıl
2000 li yıllara bakmıyoruz ama. Biz şuandan bahsediyoruz. Gezi parkı olaylarında koluma büyük harflerle trecep tayyp erdogan yazmıstım. O kadar seviyodum. Ama adam son 1 senedir ülkenin içine etti. İç savaş cıkarttı. Ve bilmem farkındamısınız ama akp den olmayan bütün devlet memurları işlerinden oluyo. Benim babamda emniyet müdürüydü ama mhp liydi. Kaç sene ugrastılar babamı istifa etmesi için. Ordan oraya tayinini cıkarttılar adam en sonunda bezdi ve emekli oldu. Hic kimsenin siyasi görüşüne saygısı olmayıp ekmegiyle oynayan bir adama saygımı göstericem? Veya illa bişeyleri bilmemmi gerekiyo? Bence hayır. Ben herkesi siyasi bakış açısına göre yargılayan bir adama sadece acırım. Dökülen kanların hesabını ahirette nasıl vericek gercekten cok merak ediyorum.
Soran+1 yıl@Ays29 haklısın yasamissin
Soran+1 yıl@Ays29 sadece sen nefret etmiosun
+1 yılBen bir parti taraftarı değilim. Ama size şunu söylemeliyim yaptığınız genelleme çok yanlış ve size ; vatandaşlarınızın neredeyse yarısını kapsayacak bir genelleme yaparken daha dikkatli olabilecek olgunluğa erişme tavsiyesinde bulunuyorum. Saygılar.
52 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma arkadaş bilinçli değil babasını çok dinliyor sohbet ederken duyduklarını Kafasında böyle canlandırmış onun yerine ben özür dilerim
- +1 yıl
Tamam.
+1 yılKimseye burada hakaret etmek haddin değil! Siyaset amaçlı sordugun soruda sadece hakaretler yağdırmışsın. Siyasi bilginiz yoksa sorusunu da sormayın bir zahmet. Ben dindar bir insan değilim ak partiye oy vermemin nedeni din değil. Şimdi ön yargılarını al sıktir git asabımı bozma
14 Yorumla
Soran+1 yılHakaret eden sensin burada neden sinirleniyorsun koyuyor herhalde :D
- +1 yıl
Oturmuşsun bana güzelce beyinsiz falan filan yazmışsın. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler tatlım.
Soran+1 yılBak mantıklı düşün azcik eğer sen haklı olsaydın hakaret etmeyr kalkmazdin ben ettiysemde sanane umursamazdin çünkü haksizsin
- +1 yıl
Ya kaç yasındasın allasen? İlkokul cocukları gibi haklı haksız tartışması yapacak değilim seninle. Herkesin siyasi görüşü farklıdır, saygı göstermek zorundasın. Kimseye beyinsiz diyemezsin.
neden çünkü tayyip "siz nasıl bana oy verirsiniz" demiyor "siz salaksınız bana her türlü oy verirsiniz" diyor halk da "oh be sonunda bizi anlayan biri çıktı" diye veriyor oyunu
50 Yorumla
+1 yılBu ülkede terörist partisine %13 lük bir oy çıktı kalkıpta Akp nin oyunu sorgulamak yerine vatan hainlerini bitirmenin yolunu aramak daha mantıklı
66 Yorumla
Soran+1 yılAkp hertürlü suçludur sucu başka partilere atar. Beyin bu
- +1 yıl
şu beyin meselesi sıktı
- +1 yıl
bence vatan hainleri ülkeyi bölerken ak partiye suç atarak hedeflerine yürümeye çalışıyor bu kadar net asıl beyin bu ;)
Millet beyin yok sen tutmus niye dusunmuyonuz diyorsunuz veyin olsa gidip vermezler
50 YorumlaAklınıza dinden başka bir şey gelmiyo mu? geçen seneye kadar tüm AKPlilere şakirt, fetocu diyodunuz. noldu? Gülen cemaati bir b0k değilmiş AKP seçmenleri içinde. biz ne yaptığımızı biliyoruz. durmak yok yola devam.
50 YorumlaAk partiye oy veren vatandaslarimizi boyle nitelendormen çok yanlış herkes iradesi ile oy veriyor demokrasi bu işte kimse kimseye karışamaz herkes hur iradesi ile sandığa gidiyor sana gore hırsız ona gore super partidir diğer partilerde öyle fazla kurcalamamak lazim
00 YorumlaBu ülkeyi batirmak isteyen muhalefet partilerdir. Hükümetin kurulamamasi, chp ve hdp nin terör estirmesi doların yükselmesine sebep oldu. 1 sene öncesine kadar madem hersey iyiydi o zaman ak partiye oy vereceksin tek başına hukumeti kuracak kadar basit.
00 Yorumlachp ye olan kinleri yüzünden, kendileri de farkında,
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sen akıllısın dimi
Ya biraz etrafınıza bakın ya icraatlara bakın at gözlüklerinizi çıkarın acıyorum sizin gibilere yazık61 Yorumla
Soran+1 yılSen akpli olmasaydın gizli kuanicidan çıkardın önce saklanmayi bırakın ülke hesabını soracak size
+1 yılYa şöyle bir gerçek de var ki kime oy veriyoruz? Seçenekler yok ki. Gerçekten Türk halkı sadece eleştiriyor. Gidelim partimizi kuralım o zaman biz bu ülke için bir şeyler yapalım.
10 Yorumla''Arkadaşlar azcik düşünün beyni olan bir insan nasıl akp ye oy verir.'' cevap soruda zaten. hayran kaldım ''süper'' zekana. başka partiye oy verdiğinden dolayımı bu zeka yoksa ''süper'' zekalı olduğun için başka partiye oy veriyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTarafsiz im
Dogru soyleyenleri sevmezler burada, dogru soyluyorsun sonuna kadar haklisin :)
40 YorumlaHayatım boyunca , cevaplamaya bu kadar zorlandığım başka bir konu, bir soru daha olmadı..
👍👍👍40 Yorumlaen basit örneklerle 19 yılda %378 ekonomi büyümesi ile abd den bile iyi iş çıkarıldığı faizleri %7500 seviyelerinden indirdiği enflasyonu %60 seviyelerinden indirdiği icraat yaptığı ve diğer devletlere karşı hakkımızı sonuna kadar savunduğu için akp ye oy veririm bunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim
00 Yorumla2000 oncesini bilmeyen gormeyen birisindende ancak bu tur bir yorum beklenirdi zaten..
12 Yorumla
Soran+1 yılBeyin yoksunlarida bunu bahane edenler di
- +1 yıl
yine mi beyin sohbeti
+1 yılHainlere oy verenlere birşey demezsiniz. Vatan millet için ugraşanlara demediginizi bırakmazsınız. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten her zaman haklı suçlanıyor ülke bu mantıkla kadın öldürüyor
- +1 yıl
Hdp ye oy verenleri eleştirmeyipte neden akp ye oy verenleri eleştiriyorsun. şu an konuyu bambaşka biryere çektin farkındamısın?
Soran+1 yılÇünkü ülkeyi akp yönetiyor anlayabiliyor musun diğer partileri neden elestiriyim birsürü parti var?
- +1 yıl
Hdp normal bir partimi? Eleştirilmesi ve yok sayılması gerekirken normal karşılıyorsun. Vatan sever birisi degilsin ya da şehit haberleri yüregine dokunan insanlardan degilsin sanırım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkp ye oy vermenin dinle bir alakası yok.. hiç mi tv izlemiyorsunuz yaa siz.. hele de hdp ye oy verenler varsa Allah sizi ne etmesinn... hala haberlerde geçiyor l*n ... küçücük çocuk bile anladın bunu...
00 Yorumla- Gündem konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılbende diyorum ki neden bir insan chp veya hdpkk oy verir bunun için mhpyi de katıyorum. chp oy verenler ve hdpkk oy verenler neyin derdindeler?
04 Yorumla
Soran+1 yılÜlkeyi akp yönettiği için
- +1 yıl
o zaman oy verenlerin kafası çalışmıyor, sizin oy verdikleriniz cern deki bilim adamları gibi kara maddeyi bulmaya çalışıyora mı getiriyrsun?
Soran+1 yılÜlke ne halde su an?
- +1 yıl
Ulan neyi varmış savaşta mısın ülke moratoryuma mı girdi? Imf nin kapısında kul köle misin? Galiba sen pkk sorunun çözümü istemiyorsun, askeriyenin bu hükümette önce %70 bağımlı olmasını, kemal derviş gibi bir dünya bankası memurunun ekonominin başına geçip Imf nin köle olmasını hatta bunu geçtim koalisyonlar dönemine girip anasol M hükümetinin yaptığı gibi ülkeyi darboğaza mı sokmak amaçın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkp yi sorgulayacagıma önce beynini sorgula sonra derslerine bak siyaset sana kalmadı. ülkenin yarısı akp yr oy veriyor demekki adam biseyler yapıyor degil mi? 13 yılda ülke mükemmel hale geldi Allah ondan razı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah siz :D
+1 yılbeni alakadar etmez milletin nereye attığı neyin ne olduğunu da biliyorum gayet
10 YorumlaGündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. sence terörist hdpye ya da bunlarla hükümet kuran chpye ya da hayırcı mhpye mi verseydik azcık akıl fikir
00 YorumlaAtatürk düşmanları bu oy vermemem için geçerli bir sebep.
20 YorumlaCumhurbaşkanına ve seçmene hakaret ediyorsunuz. Bu suç.
Kime vercek? Terore destek veren hdpye mi , beraber yürüyen chpye mi , ülkeyi yönetmek istemeyen mhpye mi?00 YorumlaYaşına bakınca açıklama yapma ihtiyacı bile duymadım... Cahilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKendinden küçük birinin cahil olduğunu düşünen zihniyettesin sen cahilligin ta kendi sisin
+1 yıl@BlueberryMuffinLove kardeş sen beni ne ara engelledin mk ben seni ilk defa görüyom, altı üstü dislike yapacaktım la
00 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biz icraata bakarız. Önceden ülke ne kadar kötüydü
83 Yorumla
Soran+1 yılÜlkeye başa gelenler hizmet etmek zorundalar. çünkü vergi ni alıyorlar cebindeki parayla oluyor bu işler. su an ülke okadar berbat ki kürdü türk e düşman eden insanlar belli. daha çok insan ölüyor simdi ülke daha iyi mi gozunu aç ve bak. beynini de açmanı rica ediyorum. sen rahatsin diye herkes iyi rahatdegil.
- +1 yıl
Anlamadıgım sey evet zamanında gercekten iyi işler yaptı, ama gel gelelimki şuana. Bilmem farkındamısınız ama iç savaş cıktı ülkemizde. Sonumuz yaklaşıyo. Bütün devletler götletiriyle gülüyo bize. Tayyip zamanında iyi işler yaptı diye şimdi azımızamı sıcıcak? Atatürkte iyi işler yaptı? Hemde cooook daha iyilerini. Onun yaptıgı hatalar neden bu kadar göz önünde bulundurulurken, tayyibin işledigi cinayetler, yaptıgı hırsızlıklar ve daha birçok şey göz ardı edilmek isteniliyo? Şuanda verdigimiz vergiler tayyibin sarayına gidiyo biliyomusun? Hayatın boyunca göremicegin ve yanından bile geçemicegin sarayın elektrik faturasını sen ödüyosun, ben ödüyorum. Bütün türk vatandaşları beyfendinin evinin masraflarını ödüyo. Amerikada böyle bir sistem yok ama. Kendi yaptıgı masrafları devlete kitlemiyo amerika. Ama sizin gibi insanlarla bu ülkenin gerilemesi cok normal. Bizden bir b*k olucagı yok ( tayyip iktidardan inene kadar )
+1 yılboşuna tartışmayın
akşam görürsünüz sayın Türkiye Cumhuriyeti halkı neyi istemiş...
unutmayın ki, bu ülkede her çeşit insan var
ve kimsenin bunu sorgulamaya, yargılamaya hakkı yok
bu da böyle biline!!!00 Yorumlaakp çaldımı orası bir muamma ama bundan önceki her hükümet çaldı ve ülkeyi batırdı.. eğer akp çaldıysa bile hizmet yaptı.. cevabı bu kadar basit
02 Yorumla
Soran+1 yılHizmeti ni zengin yerlere fakir yerleri kolelestirerek yaptı.
+1 yılAkp'den din istismarını alın geri nesi kalır ki?
71 Yorumla- +1 yıl
ne alaka!
+1 yıldirek sorunun cevabını vereyim akıllı oldugu için zamannda diğer partileride gördük ülkeyi batırdılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenın gıbılerı kullanıp yenı bı lozan ımzalamaya dıdınıyorlar. Acın gozunuzu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHdpkk ya verenleri sorgula sen önce niye ona oy veriyarlarmis
32 Yorumla
Soran+1 yılBu ülkeyi akp yönetiyor yani senin olmayan beynini.
Cevap sahibi+1 yılSendeki ne sen beyin mi diyorsun cicim sendeki olmuş haşlama
insan akapeye oyvermez.
gönüllü gt kılı akapeye oy verir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin isiniz milleti bölmekten baska birsey degil !
00 Yorumlaorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... anladınız
00 YorumlaGündem konusunda 515 cevap paylaştı. koyundur güdülmek ister kazdır tüyünü yoldurmak ister. gereksizdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfakirlik hobisidir.. aç gezmeyi nefesinin b*k kokmasını çok sever..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyni olan chp ye beyni olan hdp ye beyni olan mhp ye oy verebilir ama beyni olan akp ye oy veremez öyle mi? komiksiniz
00 Yorumla
+1 yılbeyin yoksunuysa verir.
51 Yorumla- +1 yıl
Afferim :P
SONUNA KADAR KATILIYORUM.
311 Yorumla- +1 yıl
Vatan millet demesini biliyorsun 1980 de bu ulkeyi ne hale getirdiniz kardeşimiz solcu olsa öldürecek haldeydiniz birde bana siyasi gorus olarak saygıdan bahsediyor yuru git işine sen kendi geçmişine bak
- +1 yıl
@KötülüğüNYükselişi ben kesinlikle solcu degilim sadece örnek vererek yorum yaptım yalansa yalan de kardeşim vatanın ülkenin içine etti. Bunca kan tayyibin şeyinin zevki içi döküldü
- +1 yıl
Sana solcusun diyen kim
Baban polisken anlatmadımi sana görev bilincini askerlik ölme , öldürme sanatıdır
Fikirler için ölmek bu insanlık tarihinde bir ilk değil
Sen birde 2000 li yılların siyasetini , istikrarını araştır öyle gel okeyto - +1 yıl
@KötülüğüNYükselişi kardeş senin için rahat olsun babam bana bir çok şey ögretti sen o konulara fazla girme hassas noktam. benim demeye calıstıgım sey kan dökülmesin degil. Elbette kan dökülücek. Ama dökülen kanlar vatan ugruna dökülsün, tayyip ugruna degil. Ben 2000 li yıllardan bahsetmiyorum. 2000 li yıllar bizim gelecegimizi garanti altına alıcakmı söyle bakalım? Olmuş bitmiş. Ben şuandan bahsediyorum. Ülkenin şuanki durumu. teröristler şehir merkezlerine saldırıcak kadar güçlendi. Bunun tek sorumlusu tayyiptir. Allah için konuş tayyip için degil. Şu adama tapmayı bırakın, sadece Allah için dürst olun. Ve bana artık 1 kişi bile 2000 li yıllardan bahsetmesin * . Biz 2015 teyiz. Ülkenin boka sardıgı yıl ilgilendirir beni. Yani tayyibin iktidara gectigi yıl.
Soran+1 yılHem ne alaka şehitler neden olsun neden kanlarını vatan daha olsa doksunler savasmasinlar
- +1 yıl
İç güvenlik yasasına imza atan mhp özel harekatın silahlarını kısa namlulu silahlara çeviren kim
Apo yu bile asmadiniz birde milliyetçilik, şehit cenazelerinde gidip ahkâm kestiniz
Bugün Akp varsa 2000 li yıllarının siyasetinin urunudur
İşte böyle etkiler 2000 li yılların siyaseti bugünü
Siz urumeye devam edin
Soran+1 yıl@KötülüğüNYükselişi adindan da anlasilacagi uzere bu sekilde isliyor sende
- +1 yıl
Herkes kendi hayatının hukumdari
- +1 yıl
@KötülüğüNYükselişi ulan teröristler sayın cumhurbaşkanımız olucak hırsız sayesinde bu kadar güç aldı. Apo esir hayatı degil kral hayatı yaşıyo. 2000 li yıllar diyip durma bana. 2000 li yıllarda güzel işler yaptı simdide agzımıza sıcıyo. şu an hayat sadece akp lilere güzel. Akpli olmayan herkes sorun yaşıyo bilmem farkındamısınız? Kaç tane suçsuz günahsız aile, sırf akpli olmadıgı için gözaltına alındı? Ama akp li olsaydılar eminim bunların hicbirini yaşamicaklardı. Herkesin görüşüne saygım var. Kimse benimle aynı görüşte olmak zorunda degil ama herkes tuttugu partinin hatalarını kabullenicek arkadaşım. Kimse sütten çıkmış ak kaşık degil. Akp nin dogrularından cok hataları oldu. Oglu israille ticaret yapıyo. Peki israil kim? Tabikide müslüman ülkeler yok etmeye calısan güçlü bir devlet. Ve ne yazikki, müslüman bir ülkenin cumhurbaşkanı, bu ülkeyle ticaret yapıyo. Kimse bana bunu yalanlamasın. dahada bişey yazma beni sıktı bu muhabbet. Hadi eyvallah
- +1 yıl
Hem dil uzat hem tavır koy Akp zamanında kaç banka battı?
Kaç hastanın cenazesi hastanede rehin kaldı
Kaç tank İsrail e peskeh çekildi?https://m.youtube.com/watch?v=dX3E5zxJxgw
Bende anlamıyorum ama Yav boşver takılma bunlara köre renk anlatılmazmış boşa yorma kendini
00 Yorumla
+1 yılsen rahat cukus dıyemı chp ye verecez oyumuzu :D :D
00 Yorumla
+1 yılVicdan yoksunluğundan kaynaklanıyor
20 Yorumla
+1 yılCumhuriyet Halk Partisine Attım yine ben valla...
10 YorumlaG*t kılında beyin ne arar dostum
20 Yorumla
+1 yılsende beyin var da ne oldu? ya git işine faşist
03 Yorumla
Soran+1 yılEn azından var :) aptalliktan daha iyidir
- +1 yıl
Hahaha gördün canım ülkenin ÇOĞU AKP ye verdi ve bu ülkenin %70 i bu kararı alıyorsa senin gibi beyinsiz Faşist aptal ve bilgisiz insanlar oturur Öylece kalır hahayyy otur için içini yesin senin gibilerin Surat Şekli aynı şuanki baktığın gibi olur bebek ve biz akıllılar güleriz çünkü sizler gösterişte akıllısınız ama bizler yerinde sizin o daha Konuşmayı bilemeyen insanlarla iç içe olmayan liderleriniz hazır ki oyundan milletvekilinden oldu çok mutluyum çünkü senin diyecek lafın yok olsa da boş canım şimdi otur Gül gibi ülkenin tadına bak keyfine bak havasını içine Çek artık kan dökülmeyecek sizin bütün haklarınız bizim elimizde bu ülkeyi bitiremezsiniz ❤️
Soran+1 yılAsıl kan simdi dökülmeye baslicak aptal izle ve gör oc
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne