1 Kötü yönetmekle dolandırmak aynı şey değil 2 neden kötüye gitmiş borç artmış onuda bir araştır öyle meydanda tayyibin lafına gelip araştırmadan konuşmak kolay onu dinleyip ahkam kesiyorsunuz bide karşı tarafın savunmasını dinleyin o dönem çıkarılan yasalar yüzünden ssk battı 40 yaşında millet emekli oldu oy için o da zsmanın hükümetinin yanlışıydı hem ssk nın şimdiki borcuna bak bide hangisi fazla görürsün dediğim gibi meydanlarda bağıranları dinleyip burada yazı yazmayın birazda verilen cevaplara bskın adam çıktığı programlarda bu durumu gayet güzel açıklıyorama yoksize tayyip ne derseo
Bırak Allah aşkına onların işi gücü hırlamak Şuana kadar yaptıkları iyi birşey varmı? Yaptıkları tek şey karşı çıkmak herşeye karşı çıkarlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
SSK yı dolandırmakla Tüm Türkiyeyi gerizekalı yerine koyup her kurumda şike yapmak arasındaki farkı anlayacak kadar yeterli bir yaşa geldiğini düşünüyorum sadece bunu örnek vereblyosnz ben sana 1000 tane örnek veririm cevap verermzsn bidaha kimseye
burada ister kendimi gizlerim ister açarım istediğim hakkımı kullanırım seni değil beni ilgilendirir bu.. FLY adıyla gerçekten bütün kimliğinle ortadasın :)
Hani o sgk yindolandirdi siz akp liler. Turk telekomu sattiniz araplara. Diş borc 3 milyar dolardan 92 milyar dolar oldu, liks yatlara 82 kurustan mazot versiniz cifciye 4 liradan sindi kim dolandirici acaba?
Hacı bir bitmediniz ya:) l*n solcu falanda değilim böyle şeyler yazarak solculara hizmet ediyosunuz bırakın artık. Ulan keşke sosyal devletten yana olsanızda insanlar sadaka almasa işi gücü olsa ekmeği olsa..
En İyi Cevaplar