Türkiye’de özellikle 90’lı yıllardaki kontrgerilla örgütlenmelerinin başında geldiği iddia edilen Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele’nin (JİTEM) adını kullanan bir Twitter hesabı, Akrep adı verilen zırhlı aracın arkasında cansız bir bedenin sürüklendiği bir fotoğraf paylaştı. Birazdan bu leşin videodunuda paylasicsgiz denildi. Buda videolu görüntüsü: Cansiz bedeni panzerin ardinda sürüklenen haci lokman birlik
Cirilciplak soyulan kadin bedeni, yerde sürüklenen ölü beden, kursunun hedefi olan cocuklar... Ne hukkukda nede allah katinda bu hak görülemez...
Sirnakda yerde sürüklenen ölü bedenin videosu ciki.. Buda mi yalan?
Böyle bir paylaşıp yapıp bir de adını saklıyorsun. Nasıl bir savunmadır bu saklanarak? O askerimize kurşun sıkan şerefizler, ve bizim askerimiz onların yaralanmış ama ölmemişlerini bulduklarında onlara su yemek veriyorlar yaralarını iyileştiriyorlar ki kaç pkklı bu itiraflarda bulundu. Boş haberlere bakıp ya da başka haberlerden kareler bulup onları böyle halka yayımda asker yapmış bakın ne yapmış diye boş yaygaradan başka birşey değilsiniz. Türk askeri helal süt emmiş iyi insanlar topluluğu, onlar böyle kötü şeyler peşinde değiller. PKK gibi haince yılanca şeyler planlayıp, yapmıyorlar.
+ Evde uyurken kalleşce onları şehit edenlere laf yok , + Çarşı izninde silahsız olan 20 yaşındaki iki askerimizi arkadan şehit edenlere laf yok , + Karısının ve çocuğunun yanında şehit edilen Binbabaşımıza bunu yapana laf yok , + Hamile eşinin yanında şehit edilen subayımıza bunu yapana laf yok ve nicelerine laf yok orada bir olay oluyor hemen laf. Boş boş konuşmayın hainsiniz !
Klavye başından konuşmak kolay. Adamlar orada canını ortaya koyuyorlar. Ne malum o ceset bombalar la tuzaklanmadığı? Belkide böylece güvenli yere çekiyorlardır.
Eşinin gözü önünde öldürülen komutan , kızının gözü önünde öldürülen polis, bayram alışverişine giderken hamile eşinin yanında öldürülen yine başka bir polisimiz ve bir çok olay hangi hukukta hangi inançta yeri var.. gelmiş buraya ermeniyi savunma.. siyasette istedigine laf et hatta beraber söylenelim ama (hdp+pkk+asala =ermeni ) bu denklemi çöz öncelikle..
Ben burada haber kanallarında , sosyal paylaşım yerlerinde okuduğum rivayetlerden bilgi edinmiyorum. Türkiye bulunan ermenileri, eli kanlı pkk yi , jıtemi, kürtleri kardeşleri iyi tanıdığım için yazıyorum. Körfez savaşında türkiyeye gelen 500.000 iraklıyi iyi tanıyorum.. halk kahramanlığı yapmaya gerek yok. Varsa bir sözün , bana (-) eksi veren arkadaş yorum yap o halde.
çok iyi çok güzel bunu gündeme getiriyosun eywallah tasvip etmiyoruz bu tip şeyleri de peki sana şunu soruyorum birinci ağızdandır bu bilgi dağlıca daki saldırıda şehit düşen askerlerimizin naaşlarının teslim edildiğinde hepsinin yakılmış vaziyette olduğunu? ayrıca ilk patlama anında hepsinin ölmediği çoğunun yaralı olduğunu biliyormuydun? ayrıca o naaşları 1 gün boyunca vermediler önce muhtarlar gönderildi onlarada vermediler daha sonra ordaki sivil halkı araya koyup onlar aracılığıyla aldırdılar
Demirtaş bunu unutmayacağız demiş. Hani şehit haberleri sorulunca, herkesi sağ duyuya çağırıp duruyor ya, şimdi ben demirtaş ı sağduyuya çağırıyorum. Karısı hamile aşerdi diye erik aramaya çıkan polisi arkasından vurduklarında da sağ duyulu olalım diyolardı hani... Şimdi de sağ duyulu olalım. Neleri unutmadık, bunu da görmezden gelelim.
O caddeden çok geçtim orda iş bankası karşıdında emniyet var o polislere neler yapıldığını bizler çok iyi biliriz elleri kolları bağlı arkadaşlarının ölmesini izlediler sıra simdi bizde ibreti alem olarak çokta iyi yapmıslar görüntü belki biraz ders verir bu kokuşmuşlara
Halkın nasıl provoke edilip, ülkeyi iç savaşa sürükleme arzusunun örneği. Ne olursa olsun insanlık adına utanç verici bir görüntü. Bizim bir farkımız olmalı, biz bu olmamalıyız diyeceğim ama sanırım çok polyanna tarzı bir düşünce olacak. Biz zaten buyuz galiba..
Hos bir goruntumu degil tabiki ama yapilan kisi hain sonucta cokta elestirmemek lazim devlet yavas yavas akillaniyor cok taviz verdi bunlara ama milliyetci yola giriyor dun Davutoglu bu ülkenin ülkücüsude biz olacagiz diyordu bu arada Kur'anda yazan ayet ölüm fitnelikten daha hayırlıdır.
pkk yaparken vur gerilla biji biji devlet yapınca hak hukuk. o toprakları hak hukuk terk edeli 30 yıldan fazla oldu. tayyip baba bana biat etmezsenin görürsünüz diyor kısacası.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ins senin cocugun kardesinde doguda sehit duserse ozaman görürüm seni hanim efendi.. Bu resme o kadar sevindimki ellerine saglik yapanlarin bu arada ben Kürdüm. Bu arada su fotoyu unuttunuz sanirim gencecik 2 vatan evladi silahsiz sokak ortasinda katledildi unuttuysaniz buyrun
Savasi tercih etmenin sonuclari bunlar. Pkk tarafindan Vurulan cocuklar icin ses cikarmazken evine roket atip bir aileyi yok ederken pkkya ses cikarmayan adamlar simdi de cenesini kapali tutsun. insan haklari bir tek teroristler olduruldugunde aklınıza geliyor.
Terörle mücadele şart!! Ama bunu yaparak terörle mücadele falan edilmez. Bunu gören halk seni sahiplenmez. Devletine sahip çıkmaz. Bu aksine onu örgütün eline iter. Bu görüntülerle iyi olmuş demek akıl izan alır şeyler değil. Bu tür hareketler daha çok örgüt sempatizanı kazandırır. Devletin yaptığı bir operasyonda yapılan katliam var algısı yaratmak istenirse halk bundan yola çıkarak acaba öyle mi? diye sorar Allah ülkemizi korusun
Cok guzel. Bunu begendim ve takdir ettim. Ne tepki verirseniz verin ihanet edenin sonu bu iste. Bunlar gibi bir cogunuda bekliyorum vatanimin askerlerinden.
Gebersinler be yetti artık bıktık , ülkeme saldır ölünce biz suçlu olalım demi , sizin çocuk dediklerinizin elinde keleş var keleş , çocuğun elinde araba olur gidin başka kapıda zirlayip durun Dağlıca da o kadar askeri bombayla patlat sonra saldırınca barış de , yok öyle dünya, ibret alında akıllı olun , Ne Mutlu Türküm Diyene !
Şimdi bu olayı şöyle değerlendirmek lazım. Bu hareketle doğu da en çok yarayı kim alır AKP-CHP-MHP üçlüsü, peki en çok yararı kim görür HDP.
Daha önce oy almak için 90'larda köyleri ateşe verip, TC askeri yaptı diyen bir zihniyetin uzantısından gelen bir parti böyle bir şeyi de yapıp devlete yıkabilir.
Nasıl olsa Cihangir solcuları da arkalarında her daim.
öldürdüğü askeri polisi, patlattığı akrebi, saldırdığı karakolu face den paylaşan "barış güvercini" PKK lılara eleştiri yok, çünkü onlar eleştirilemez. Bir an kızgınlıkla hata yapan polisi askeri yerden yere vur. Bunun adı demokrasi özgürlük barışı istiyorum... etc.
Ya bu eksi verenler bunu yanlis bulanlar gercekten insanligami uzuluyor yoksa vatan hayini olduklari icinmi eksi veriyorlar iyi yapmislar ulan yavsaklar askerin tabuta koyulacak el ayak parcalarini zor buldular bunumu insanlik disi buluyorsun analar evlatlarinin cansiz bedenini bile goremiyor bu ulkede bu vatanda hain varsa hepsinin sonu bundan daha beter olsun insallah !!
tek istediğim insanı insan olduğu için seven, barış içinde yaşayan toplumlar. Rüya sanırım bu sadece..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu vicdansızlıktır bu adiliktir... hiç bir şehit askerimizi görmedim böyle sürüklenip işkence edildiğini savasında bir onuru haysiyeti var ... insanlıktan çıkılmış bir orada bizim şehidimiz olduğunu düşünün ve o şekilde dünya ayağa kalkardı böle videolar bizi kötüler sadece bunun sonu nereye varacak hiç bilmiyorum akp hükümeti bir an önce devrilmeli iktidarlık savası bu sadece
Kallesce saldirilar yapan pusu gibi kahpece savaşan pkk nin lesinin öyle gezdirilmesi az bile düşünüyorum ibreti alem olmasi icin daha fazlasi yapilmalidir
Senin burdaki insanları inandırman çok zor millet kör olmuş yaptıgın paylaşım amavın çok güzel niye paylaştıgını tahmin edebiliyorum ama en az bikaç kişi yanlış anlayıp ters konuşcak çünkü böyle zihni yıkanmış toplumla içiçeyiz
ah kaldırılmış, izlerken keyif kahvemi de yudumlayacaktım ne güzel.. bunu en başta apoya yapacaktık il il belde belde gezdirecektik.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
savunduğunuz kişilere dikkat edin. birde çıkıpta burada Allah ın adını ağzınıza almayın. ailesinin yanında savunmasızken kafalarına sıkılan polislerimiz oldu o zorunuza gitmedi de bu pisliğin görüntüsü mü sizi rahatsız etti.
Kahpece yola mayın döşeyip Asker Polis geçerken patlatmak mı insanlık. Herkese hakettiği gibi davranılır. Görüntü ne kadar hoş bir görüntü olmasada ite it gibi muamele yapacaksın.
@Leon26 hangi insanlık devletin polisine askerine haince pusu kuran bomba kuran insanlık mı. Birde insanlık diyor ulan o şerefsiz polise roketatar atacakken gebertildi. O it gebermeseydi şimdi bir ocağa ateş düşecekti bir anne baba evlatsiz bir kaç çocuk yetim kalacaktı bu mu insanlık peki. Konuşturmayin beni...
@Leon26 tarihte düşman mertti anasının fistanini giyip molotof atmıyor kancık gibi bomba gömüp kahpece patlatmıyordu. Dediğin gibi düşman mert olsa can feda ama düşman g... sıkışınca sivil sonra gerilla oluyor.
arada çocuk denk gelir, kadın ihtiyar denk gelir, hamile kadın denk gelir ölürler, leşleri köpekler yer, yeri gelir sürüklenir her neyse savaş bu.. savaşı bizmi istedik mk birde en vicdanlı, en duygusal askerlerle savaşıyorsunuz
En İyi Cevaplar