Türk kadınları en çok Mehmet Günsur'u istermiş. neden, nedir bu adamın çekiciliği? kumral teni mi neyi kardeşim?... evet bayanlar hadi yorumları patlatalım saplar siz cevaplamayınız...
Cevabın nedir?
Zamanında twilight'taki edward için de çıldırmıştı bir çoğu(abartlcak bi tipi yoktu), maksat tipte değildi onlara çekici gelen aldıkları roller bence, romantik film romantik rol vsvs. Ve Mehmet günsur'da aşk tesadüfleri sever de oynadıgından ileri geliyor bu cekiciligi kannımca.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tanrılaştırılmış yine medyanın yarattığı putlar... Kıvanç, Kenan, Mehmet, Ahmet, Selami, Şükrü, Şinasi, Satılmış... Bu kadar saplantı yapmayın televizyon kişilerini. Kalitesiz ve samimiyetsiz insanlar topluluğu bunlar.
Beğenmek bir tarafa, cevap verdiğime yanıyorum şuan.31 Yorumla
Az önce ki bir soruda erkeklerin rus kızlarını güzel buluyormuş bu da onun gibi bir şey kadınlar yakışıklı buluyor basit.Adamın tipi fiziği gülüşü güzel.
119 Yorumla
link
doğuştan tatlı çocuk:)00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin hoşlandığın ya da çıktığın kız bu adamı ağzının suyu aka aka izliyor anlaşılan ondan hırs yapmışsın, bırak isteyen istediğini sevsin. erkekler adriana lima'ya bayılıyor diye onu kıskanıp, niye onun kadar güzel değilim diye ağlayıp, oflanacak değiliz.
11 YorumlaSaplar siz cevaplamayın :D
Yakışıklı.
Gülüşü zaten çok cezbedici
Düzenli mütevazi yaşam tarzı
Başarılı kariyeri
Ailesine düşkünlüğü
Karısına olan sonsuz aşkı
...vs.. vs...03 YorumlaO kim lan? Hiç duymadım adınıda ha :D
Kim çıkardı bayanlara çekici geldiğini?
Akşam rüyasını gören sabah gelip buraya yazıyor kardeşim olmasın böyle şeyler... :-D10 Yorumladogal bir insan senin gibi bizim gibi
unlu olusu bir de varlikli olusu
tipide fena degil yalan soylemek olmaz simdi :(((00 YorumlaBen beğeniyorum ama tipim değil,tamam hoş adam ama bana fazla tatlı geliyor erkeksi değil yani.Ama bu çok sevimli bir gülüşü olduğunu değiştirmez :)
02 Yorumla
+1 yılvalla çok çekici bu güne kadar gördüğüm gelmiş geçmiş en cazibeli erkek..
07 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler..valla tam bana göre biri yani hem gülüşü güzel hem maço tarzlı değil.o tarzlar hoşuma gider..
- +1 yıl
kadına söz geçirmeye çalışan kaba erkekleri sevmem.romantik tipli kibar beyefendi olmalı..mehmet günsurda öyle işte
- +1 yıl
kenanı beğenmiyorum,tabiki mehmet günsur..
+1 yılYakışıklı ve eğlenceli olduğu için
Sorunun üstünden bir yıl geçmiş hala burdayım00 Yorumlatatlı biride o kadar abartılcak bi şeyi yok. en son oynadıgı filmden dolayı çekti kızları.
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyüzündeki mükemmel uyum çekicilik masumluk seksilik ateşli olması karizmatik aşkla bakıyo ne biliyım hepsi bir arada fiziğide mukemmel yani ideal .ondan benim 1 numaram.unutamadığım aşkım ona cok aşırı benziyo bide tam benim tarzım beybi face:))
10 Yorumla
+1 yıladam çok şirin gülümsüyo yavvv, floraldan öğrendim evliymiş soğudum şimdi :D
00 Yorumlabence kesinlikle gülüş ve bakış...bir insana bu kadar mı yakışır gülmek :)
00 Yorumlasadece bakıldığı zamn hoş adam denicek bi tip yoksa istemk feln yok bana göre :D
04 Yorumlaşu filmden sonra reytingi coştu adamın. neden? çünkü tipi yok. filmdeki karakterle etkiledi. bence...
019 Yorumla
+1 yılbi dizide oynuyodu önceden o zamanlar bayılırdım çocukluktan herhalde.şu ismini anmak istemediğim filmde izledim yıllar sonra hiç beğenmedim.erkek çocuğu gibi.
02 Yorumla- +1 yıl
yazın sokakta deli gibi koşmuş leş gibi terlemiş erkek çocuğu.evet evet kesinlikle tanım bu.yakası genişlemiş tişörtler terden kafasına yapışmış saçlar,parlak parlak cılız kollar..eyh.
- +1 yıl
mehmetin hanımı eksiledi beni galba
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink işte bu.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnedenmiş o:) ben o var diye izliyorum zaten :D
Hayallerimin kahramani.
Bir erkek her haliylemi ceker kadini ya
Hicbir sanatciya,unluye hayranligim yoktur.
Lakin bu adama Asigim!22 Yorumla
+1 yılMehmet günsur bana göre hiç çekici değil. seksiliğin vücut bulmuş hali Johnny Depp tir.
00 Yorumlatarzım değil..tipim değil..bilemicem niye istiyorlar..
03 Yorumlaya bilmiyorum normalde ben esmer erkeklerden hoşlanmam .. ama bu adamda bişi var yahu!
00 Yorumlaonun gülüşüü... bakışı...dudakları... çene tipi... saçları... ah ahhh :))
00 Yorumla
+1 yılbana sorarsan gülümseyişi,dudakları ve dişlerinden kaynaklı .
00 Yorumla
+1 yılnormal bildiğin türk erkeği daha iyileri de var...tip var ama abartılacak kadar değil...
00 Yorumlamehmet günsüre şimdi baktım netten,tipsiz biri...ben daha yakışıklıyım :)
00 YorumlaGülüşü bence ve özellikle bakışları çok anlamlı hatta onu johnny deep'e çok benzetiyorum :)
00 Yorumlabnce cok crkn erkek cırkını olsa gerek adam bır fılmde oynadı kızlr asık oldu pehh:))
10 Yorumlamehmet günsür esmer tatlısı ben bile hayranıyım esmer erkekler daha çok çekici olur
00 YorumlaGülüşü etkileyici ve konuşma tarzı..
00 Yorumlafazlasıyla sempatik..
00 Yorumla
+1 yılsapmı.merhaba benim adımda elanocetin.memnun oldum
10 Yorumlagülüşü hoş...ve doğal
00 Yorumlahicte yakisikli degil
05 YorumlaEğitimsiz gelsin cevaplasın :)
03 Yorumla
+1 yılAdam yakisikli ve karizmatk :D
00 Yorumla
+1 yılYarı İtalyan oluşu.
Ve oldukça bakımlı.13 Yorumla- +1 yıl
Gel bakayım sen şöyle...
+1 yılhe is an angel =)
02 Yorumla- +1 yıl
yeah yeahh..
Adam çekici ya var mı ötesi?
00 YorumlaTatlı ama evli.
03 Yorumla- +1 yıl