Benim Gönlüm deki Osman Pamukoğlu dur. Chp nin başına geçmeli. Chp Osman Pamukoğlu ile değişime uğrayacaktır.
Osman pamukoğlu
Muharrem ince
Metin Feyzioğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Osman Pamukoğlu gibi faşist görüşte birinin Yeni CHP de işi olamaz. Yeni CHP sosyal demokrat bir çizgi de ilerlemelidir.
Yaşasın sosyal demokrasi
Yaşasın insanların kardeşliği
Kahrolsun ırkçılık ve bölücülük
Hem Hepar Mhp'den bile daha uç bir parti CHP gibi bir merkez partiyle işi olamaz ki
Bu anketteki 3 isimde birbriinden kötü bence
Kılıçdaroğlu kalmalıdır.
Olmazsa Hüseyin Aygün, Sezgin Tanrıkulu ya da Kemal Derviş getirilmelidir.
Farklı fikirlere de tabii ki de saygı duyuyorum :)
Kılıçdaroğlu düzgün bir karaktere sahip olabilir ama Parti disiplini sağlayamıyor Chp Atatürk yolundan saptı Eğer iktidar yolu açılsın istiyorsa Atatürk yolundan Gidilmesinlazım bu beceri kılıçdaroğlunda yok
Atatürk yolundan gidecez diye faşistleri ve bölücü Cumhuriyetçileri aramıza mı alacağız?
@İsyankarız Hayır elbette sosyal demokrasi yolundan giderek alacaksınız :) O dediğin yoldan gitmemelisiniz.
Bu toplumun sosyal demokrasiye ihtiyacı var.
Bak İsyankarız'a da görüş sormamışsın.. Cevaplara cevap verme yetkimiz var.
İşinize gelmeyen yorumlar görünce direk boş laf etmeseniz ölecek misiniz anlamıyorum..
Seni destekleyecek bir yorum yapsam ne derdin acaba.. Neyse.
Tamam hadi engellersin şimdi.
Cevap vermezsen sevinirim. Gerek yok uzamasına.
Zamaninda su partinin basina muharrem ince gecsin diye kicimi parcaladim ama oylamada bile kemal kilicdaroglu cikti muharrem ince kendini hepten cekti. şu an su partinin basina pamukoglu gecsin isterdim ama heparda oda. Keske ben gecebilsem
Eğer Delegeler değilde Halk oylaması olsaydı Muharrem ince fark atardı
Kesinlikle atardi cunku ben o adamin her idelojisine ve durusuna hayrandim ozellikle mhp ile ortak aday cikarmamizda dedigi sey cok dogruydu isimize gelince saga isimize gelince sola kayiyoruz dedi. Biz ortak aday cikarmasaydik mhp kendi adayini cikarsaydi jlk oturumda Rte basa gelemezdi resmen mhpcilerin hepsi akp ye oy verdi saka gibiydi resmen hersey turkiye de siyaset demek yok demek
CHP nin içinde Sağcı kesimlerin olmasından dolayı utanıyorum ATATÜRK kalksa gelse Chp liler alayı idamlıkdı. Ata'mızın partisini ne hale getirdiler. Ama nede olsa Chp bize ATA dan yadigar Sonuna kadar Chp.
Chpnun basinda atam. olsaydi biz sag kesim olabilirdik. sag sol anlayisi bizim ulkede din ve dinsizlik olarak algilaniyor oysa ekonomidir bu sag sol olayi. Sagcilar ust deuzeye gelip oldugu konumu koruyan is adamlaridir sol ise isci sinifidir kendilerini daha cok yukseltmeye calisan kesimdir. Biz atam sayesinde baya bir ekonomide ilerlemistik bir 30 yil daha yasa sa sag kesim olabilirdik en ust seviyeye gelir onuda korurdukk
Aynen öyle çok haklısın
Pamukoğlu gibi birinin şuanki chpnin başına geçeceğini düşünmüyorum ama eğer olurda geçerse chp hdp kankalığından dönüm tekrar Atatürkçü duruşuna emin adımlarla ilerler tekrar milliyetçi bir parti olur.
Aynen öyle
Kılıçdaroğlunun nesi var? Haa tabii kendisi hem doğu kökenli hem de alevidir. Sanırım gerçek sorun bu..
Bende din ırk ayrımı olmaz. Sadece liderlik vasfı göremiyorum
Sanırım liderlik deyince aklınıza otoriter, astık, kestik adamlar geliyor.. Ama medeni toplumlarda böyle olmaz. Kılıçdaroğlu bu anlamda son derece demokrat ve güvenilir bir karakter bence. Tam batı tipi demokrat bir çizgisi var. Ben şahsen politikaları yüzünden CHP ye oy vermiyorum ama Kılıçdaroğlunun bazı kesimlerden neden tepki aldığını da iyi biliyorum.
Cevap
11Cevap
Kılıçdaroğlu üçünden de iyi. İlle de değişirse Şafak Pavey'i görmek isterim CHP'in başında.
Metin Feyzioğlu kim ya nedir bu çapulcu ilk defa duydum
Araştır öğren bir zahmet
Osman kim ya?
Muhammem mi? Irkçı Ulusalcı be!
Metin yok ismini sevmedim.
Ne güzeli KEMAL KILIÇDAROĞLU
Kılıçdaroğlun da liderlik vasfı yok çok pasif kalıyor
kemal kılıçdaroğlu gayet iyi
aqp arasın onların lider sorunu var.( barzani yakışır )
bir mhp'li olarak muharrem ince gibi bir ismin chp'yi iktıdaara götüreceğine inanıyorum
Kemal iyi :) Muharremde olabilir iyi bir siyasetçi diyebilirim
Yakında demirtaş ya da o partiden biri herkes gidiyor CHP den, zihniyet değişiyor. Yazık yaa
muharrem ince olabilir.
Benim geçmemektedir lazım😀
al birini vur ötekine.
muharebe ince bnce
Muharrem ince
Osman pamukoglu MHP ye yarasir.
Mhp bu dönemden sonra bir zahmet kapısına kilit vursun
Osman Pamukoğlu
Osman Pamukoğlunun işi olmaz komünist piçler ile.
Komünist nedemek önce bir onu araştır sonra gel yorum yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar