PKK bayrağı renkleri biz Türklerin, yörüklerin nevruzlarda kullandığı renktir. Yani hırsız itler bizden çaldılar... Nevruz Türk Bayramıdır, İslamiyet Öncesinden beri kutlarız, yörüklerde bayramlarda o renkleri kullanır... Hizmet ettiklerine gelince, dikkatini çekerim, hdpkk biri hele ki müslüman değilse şunu söyler -Biz mezapotamyanın halkı, Anadolu'da türklerden önce yaşamış ırkız, bunların dostu sebateyler, ermeniler, yahudilerdir. O coğrafyada onlar vardı, şimdi yalan tarih yazıp kürtler buranın asıl halkı sümerli derler amaç sadece Kürdistandır. Doğrudur pkk ermeni ve siyonistlere hizmet eder., Ermeni örgütü Asalanın uzantısı PKKdır, içindekilerde kürt değil çoğunlukla ermenidir.. Kürdistan kurulsun diyenlerde CFR çalışanı siyonist kölesi masonlardır. Bunlar belgelidir...
Simdi şoyle soyliyim bubkuduz kopekler destekci bulmak için her kiliga giriyor bir gun hiristiyan oluyor bir gün yahudu bir gün ateist vs vs. Anasinin fistaniyla molotof atan uyuyan insani korkakca katleden. Arkadan sinsice yaklaşim sorttan vuran yedigi kaba pisleyen yaratiklardan ne bekliyorsun ki
Daha bilmiyolar hdp yi nereden vuracaklarını aziz nesin demişti abi 'bu ülkenin %60 ı aptaldır' diye harbiden bunlara inanan varsa söylenecek söz yok yohammına ya
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende türküm almanyada yaşıyorum ama haberleri görüyorum %90 aptal ne yazık ki. almanyada bile üniversitede deney oldu ben gercekten cok utanıyorum. sorgulamak yok kaynak aramak yok her seye inaniliyor
Sen inanma kuzu öfkemizi kontrol edemiyoruz milletçe ülkede birbirini tanımadan birbirinden nefret eden 20 bin insan var neredeyse iş mi bu ya neyse sinirlendim bir sigara yakayım 😔
akp nin din sömürüsünden birisi , milletin dini ile okadar oynamayı seviyorki , yeri geliyoe kendi dışında herkese dinsiz diyor , hdpye oy vermedim vermemde , ama bunlarda akp nin uyguladığı saf salakları kandırma projesi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir hdpli olarak inanmıyorum ve bu pkk bayrağıda değildir salamayın
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
insanlar her gördüklerini sorgulamadan kaynak aramadan inanıyorlar buna sinir oluyorum
İsterse aşağıdaki gibi olsun, güneş ve sosyalizm figürlerini başlıktaki resimde. Bundan hac işaretini çıkarmak için biraz şizofren olmak lazım. İki tane çizgi birleşince hac işareti çıkar. Kavşaklara haritadan bakarsan orada da hac işareti görürsün :)
pkk nın dağ kadrosunda ki çoğu kişi ermenidir. ermenilerde hristiyan. ki pkk ermeniler tarafından kurulmuş bir örgüttür zaten. normal de kürtlük adına hiçbir amaçları yoktur. bizim cahil insanlarımızı kandırmaktan başka iş yapmıyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
haçlı neredeeeeeeeeeeee mason neredeeeeeeeeeeeee yav bunlar kafayı yediler iyice he
Mantığın yok işte :) Adapazarında hac işareti bulmak sana mantıklı gelebilir bana gelmez. Ama pkklilar ermeni zaten. Hac onlarda daha mantıklı durur anladın kardeşim?
Ablacığım sorun da buradan kaynaklanıyor, misal, Nakşibendiliğin anavatanı Cizre bugün çatışma içinde, PKK içinde Ermeniler ne kadardır bilinmez, ama örgütün %95'inden fazlası Müslüman hatta Şafi. Yukarıdaki işareti Hac işaretine benzetmiş olabilirsin ama bu sadece algı ile ilgili bir mesele.
Sadece korkak solucanlar başka birşey değil.. Küçük bijiler sizi 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onlara oy. vermemissin belki ama onları hala savunuyorsan onlardansin demek oluyor hiçbir millet kimsenin arkasından sıkmadi bunu yapan kim farkindasin dimi
Bir lafımdan zeki olup olmadığımı anlayabiliyorsan baya zekisin. Feller ailesinin yarış atı simgesi illüminatinin göz simgesi vb bir çok simge burada da geçerli. Filmlerde hatta çizgifilmlerde uygulanan şey buna 25. kare tekniği deniyor. Kendini zeki sanan arkadaş neden gerçek hayatta uygulanmasın?
En İyi Cevaplar