Bir kürt olarak söylüyorum bunu elimden gelse hepsini bir alana toplar aralarına kimyasal bomba atarım o derece nefret ediyorum bende. onlar benim savunucum olacak nitelikte değil ve olamazda. faşist bir türkün yanında Kürdüm ve Faşist bir kürdün yanında en ağır milliyetçi olabilirim ki oluyorumda bu yüzünden çevremce ve yaşadığım yer (doğuda) sevilmiyorum. hiç sevilmekte istemiyorum insana insan olduğu için değer verenlerdenim ve bundan GURUR DUYUYORUM.
210 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yorum teşekkürler. Ama amaç Yeni Dünya Düzeni, Kürdistan bitse başka devlet kurmak isteyenler çıkacak. Bunu uluslararası şahıslar söylüyor... O yüzden benceme beklerim.
- +1 yıl
@anl0037 İllaki pkk bitse başkaları gelir bu toprakların değerinin paha biçilemezliğini amerika dahil tüm devletler biliyor o yüzden hiç bir zaman rahat durmadılar. ki şu pkknın yeni sürümlerini anlamış değilim YDGH YPJ KCK DHKP-C vesaire vesaire ebelerinin şeyi artık diyesim var. oldu olacak aralarına LPG de koysunlar patlatalım topluca :)
- +1 yıl
Evet espiri oldukça yerinde, alfabede harf kalmadı nerdeyse alıp terör örgütü ismi yapıyorlar.
- +1 yıl
Öyle diyen şuursuzdur çünkü ben senin gibi düşünen alevi, kürt laz çok kişi tanıdım, aynı zamanda pkk sempatizyanı çerkes, zaza, laz, kürt de tanıdım...
- +1 yıl
Türklerden de saf çok arkadaşım... Maalesef öyle, insanız hepimiz aynı değiliz, karekter farklı olsa yine iyi insan düşünmekten yoksun olmasın gerisi gelir.
- +1 yıl
Sağol.
En İyi Cevaplar
1-Bunların başı olan öcalanı sallandırıcaksın.
2-Polise askere vur emri vericeksin, molotof atan gösteri yapan pkk yandaşlarını it gibi öldüreceksin.
3-bunun siyasi kolu olan partiyi kapatıp, dokunulmazlıklarını kaldırıcaksın, şerefsizleri içeri tıkıcaksın.
4-Arkasındaki devletleri, karşına alabileceksin.
5-Terör bitene kadar mücadeleye devam edeceksin.87 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. burada ben de böyle düşünüyorum.
- +1 yıl
1 hariç hepsini yapmadılarmı? Yaptılar gene aynı
Yapacağın basit
İrağı suriyeyi düzelticeksin ve üzerinde etkili olacaksın
Sınırlarını çok iyi kontrol edeceksin çünkü silah ve mühimmat geçişi olur kaçakcılığa izin bermiyeceksin - +1 yıl
@İ-Sure-Know güzel daha geniş bakış açısı. Ki doğru söylüyorsunuz, sınırımızda ypg ve pyd ile komşuyuz ne cici, pkk'nın kolları, aşağıda Amerika, batıda haçlı ordusu...
- +1 yıl
Ypg ğyd senelerdir var, bak şimdi esadın yanında olanlar ben hep şunu söylüyorum apo on yıllarca sıriyede kaldı oradada kampları vardı militan yetiştiriyordu, şimdi bazı insanlar onu savunuyor anlayamıyorum, dostum sınırında senelerdir istemediğin bir grup var sen onları etkisiz kılmak istiyorsan o ülkelerdeki sözün ve baskın büyük olmalı olmazsa bu olur.
- +1 yıl
Katılıyorum zaten senelerdir varlar ve çözüm süreci onları daha çok güçlendirdi, Aponun zaten videoları, röportajları sınırda çekilmiş... Ama-esed, esed diye bağırmak ile ne yazık ki güçlü olunmuyor, çözüm için iyi bir siyasi lider, doğru stratejiler, sert duruş ve halka gerçekten kendini sevdirmek gerekir...
+1 yılBitmeyecek. Bitmez. Her gün bir şehit daha veririz. Ve her gün bir evde daha insanlar kan ağlar. En önemliside kimse buna dur demez. Neden biliyor musunuz? Çünkü insanlar zaaflarına karşı gelemiyor. Çünkü kimsenin sözlüğünde empati kelimesi yok. Çünkü hep olan savaşan insanlara olur. Tek taraflı söylemiyorum. Biri tarafından kimse öldürülmeyi haketmez. Bir kaç insanın çıkardığı sorunları bir çok insan çekmemeli.
20 Yorumla
+1 yılTerorun bitmesini istiyorsak eger once gozumuzdeki perdeleri kaldirip akpyi ikditardan dusurmeniz yeterli bu ulkede akp gibi bir parti iktidarda oldugi surece memelekette sorun bitmez teror olaylari bitmez ! Pkklilarin bu kadar yuz bulmasinin altindada erdogan vardir
14 Yorumla- +1 yıl
Akp yerine kimi getireceğiz hanımefendi? Hayır hepsi CFR, Nato, BM ile ilşkili ve dayatılan anlaşma ile eli kolu bağlanmış durumda da..
- +1 yıl
Hirsizlarin yonetimde olmasina goz yumuyorsun ulkede teror olmasindan memnunsun yani oylemi? Gercek bir vatan sever bu cumleleri kurmaz kimi getirecekmisiz ne demek ya sen bu terorun kimden yuz buldugunu saniyorsun? Ulkede ciddi anlamda cahillik var ve gozlerine perde inmis insanlardan arinmasi gerekiyor akp olmadan yurumez bu ulke zihniyetinden kurtulun akp oldugu surece bu ulke belini dogrultamaz
- +1 yıl
Ben akpli değilim arkadaşım oyumu hepara veriyorum, siz büyük resmi göremiyorsunuz, siz NATO, Dış İlşkiler Konseyi, BM, Dünya Bankası burada görevli isimleri çalışmalarını bilmiyorsunuz. Siz tarihden yoksunsunuz çünkü :) Yugoslavya parçalandı, Sovyetler çöktü, Osmanlıdan 25 ülke çıktı, şimdi yeni dünya düzeninde yine aynısı olacak bunun için partisel ayrışma durmalı, çünkü hızlı sızıntılar yazdığınızda tüm partilerin içinde CIA'ye bilgi verenler milletvekillerimiz var. Bunları Amerika elçiliği sızdırdı işine geleni yayınladı. Yani demem o ki akp gitmeli zaten ençok suç onda akpkk, hdpkk ama chpde hdp'ye yandaş bunlarda belgelidir. Zaten az haber izleyen bilir Kılıçdaroğlunun sözlerinden bile. Mhp üzerine yeni oyun oynanıyor. Erdoğan'ı getiren siyonist Abramowitz bugün onu karalıyor neden Erdoğan'ın ömrü doldu. Şimdi ya mhp üzerine oynanacak ya da zaman kaybetmeden akp iktidar olacak başkanlık sistemi ile İkiz yasalar uluslararası garantileşme ile toprak bütünlüğümüz tehlikeye girecek siz halen parti
- +1 yıl
derdindesiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiticek tabi biraz aklınızı çalıştırın ya. Teknoloji kardeşim gelişiyor 1995 senesinde değiliz Dağda savaşmak için tasarlanan yerli helikopterlerimiz var törende cumhuriyet bayramı törenini izleyen arkadaşlar varsa anlatıldı tanıtıldı bunlar çok iyi sonuç veriyor bizzat tepelerinde görev yapıp etkisiz hale getirdi bir çoğunu yani gerek uçaklarımız gerek gelişen teknoloji ve uzun vadede eksikliklerde helikopter olsun daha çok yapılıp sayısı teknik ekipmanların arttıkça tamamlanınca kafayı bile uzatma şansı kalmıycak nereye bitmiycekmiş şimdi bile ağır kayıplar verdiler.
00 YorumlaBir zamanlar asala avrdı yerini pkk aldı
el kaide vardı yerini işid aldı
bu boyle devam eder
terör'ün bitmesi silah tüccarlarına bağlı
ne zaman insanlar paranın yenmicek bişi oldugunu anlar o zaman silahlar susar ve terör biter buda imkansız gorunuyor01 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum teşekkürler ama silah tüccarlarının sahipleri ve dünyadaki kravatlı uluslararası kişileri tanıyalım. Benceyi o yüzden yaptım.
Hepimiz kardeşçe yaşamayı öğrendiğimiz de, kimse kimsenin ırkına diline hakaret etmediği zaman, kimsenin kimseden gerçekten de üstün olmadığını anladığımızda, kimsenin kimseye haksız yapmadığı zaman geldiğinde artıl o oluşum otomatik olarak kendiliğinden biter.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak nasıl biter biliyor musun?
Polise molotof atanı tutup beslemiceksin asacaksın 13 yaşında olsa bile. Yakaladığın teroristi bakmayacaksın cezaevinde sıkıp öldüreceksin.
Kim yardım yataklık ediyorsa asacaksın meydanda. Ve Çözüm bitti.30 Yorumla
+1 yılTerör nasıl biter
Kürt türk kardeşiz diyoruz ya ışte bunu lafta birakmicaklar neden bu terörist ler karadenzde ege barinamiyor da doğuda barınıyor önce bunu düşünmek lazım kardeş sen arana mesafe koyacaksın yeri geldiği zman yumruğunu masaya vuracaksin gördüğün yerde ihbar edeceksin sözde kardeş iz demiceksin bunlar olursa bu terör falan kalmaz09 Yorumla- +1 yıl
Siz para tufanına mı kapıldınız yoksa canı gönülden bir ihbar mı bu?2. olma taraftarıyım da...
- +1 yıl
Para tufanı falan demedim ben madem kardeş iz her şekilde masaya yumruğunu vuracak bak o zman orda terörist barinabiliyir mu
- +1 yıl
Haklsın millet beraberliği ve dayanışması gerekli.
- +1 yıl
Balık baştan kokarmış şimdi bakıyorsun belediye arabaları ile hendek kaziyorlar belediye arabalarından silahlar çıkıyor halkın bunlara dur demesi gerek
- +1 yıl
burada behsettiğim bu işte halkın buna dur demesi.
- +1 yıl
sözde kardeşiz bence sadece bugün bakıyorsun küçücük çocuk polise taş atıyor yok mu bunun annesi babası niye dur demiyor ben kardeşi mi arkadaşımı tsk ya değil sadece ordaki sözde kardeslerimede emanet ediyorum
- +1 yıl
Haklısın, sonuna kadar ama sözde kardeş falan değiliz
- +1 yıl
Ümit ediyorum gerçekten oyleyizdir huzur bozmaya çalışanlara hep beraber dur deriz
- +1 yıl
Aynen duamız kabul olur inşallah.
+1 yılİnsanlar.. cucu... cıcı gibi kendinden olmayanı düşman gören anlayışlardan kurtulmadan düzelmez. İnsanımız orta yol bilmiyor malesef. Devlet barış yapacağım der heryeri laçka bırakır, Operasyon yapacağım der çocukları vurur. İnsanlar solcu olsa devlete düşman olur, sağcı olsa müslüman olmayana, milliyetçi olsa türk olmayana. Sokakta bile insanlar birbirinin yüzüne nefretle bakıyor. Dürüstlüğün adın enayilik, saygının adı eziklik olmuş. Bunlar bitmezse pkk adı değişir sadece terör bitmez
00 Yorumlabir felsefeye dayanan terörü ancak başka bir felsefe ile savaş açarak yok edebilirsiniz diyor hitler. bu konularda tecrübeli olduğuna göre denemeye değer diyorum ben. ama bizde bunu yapabilecek adam yok
01 Yorumla- +1 yıl
Ha ha hitler kim ki? Hitlere destek olanlar asıl sorun... O yüzden de bitmesi için CFR'nin yok edilmesi lazım.
nasıl biterrrrrrr, terör denice benım aklıma batı tarafı gelıyor, batı biterse terörde biter gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyiydi.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 yıllık birikim 3 günde bitmez ama bitecek önce kandırılan kürt vatandaşlar gerçekleri görmeli zaten pkk nın partisine oy verenler %8 gerisi silah zoru tehditle vermek zorunda kaldı o dağdaki eşkiya başları rahat küçük kızlarla haremlerini kurmuşlar paralarda akıyor kürtleride toprak sahibi olucaz diye kandırıp hayatlarını yaşıyorlar p**evenkler toprakmı alırlar yerin altından ölünce şu teröristi ihbar edene 200 bin işi şahane oldu para her şeyi yapıcak görürsün.
00 Yorumla
+1 yılUğraş görmüyoruz ki tahminde bulunalım. Hükümetin tatlı dille masaya oturup konuşmasıyla çözülür dicem de hadi ya diceksin kesin :) Denesinlerde bir görelim hadi ya değil mi diye
00 Yorumla
+1 yılKürtlerin yıkanan beyinlerini onarıp cehaletlerini gideremezseniz her gün milyonlarca terörist öldürsenizde arkası dolacaktır...
Hiçbir terörist örgüt sivil destekcisi olmadan varlığını sürdüremez...00 YorumlaGündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. terör nasıl biter çok sert olarak devlet bunlara hayatı dar edecek sonra kendileri barış diyecek seviyeye getirilmeli başkası olmaz
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTerorun bitmesi icin cok derin bir sosyolojik problemi cozmek gerek.
25 Yorumla- +1 yıl
Insanlar gercekten cok cok basit dusunuyor. Yorumlari okuyunca sok oluyorum. Bu terror orgutunu belkide milyonlarca kisi destekliyor dolayli bir sekilde. Istedigin kadar operasyon yap istedigin kadar terroristi öldur. PKK halk destegi olan bir teror orgutudur. Bu insanlarin hepsini katletmeyi mi dusunuyorsunuz?
- +1 yıl
Hangi halk?
- +1 yıl
Bolgede ezilmis olan ve etnik olarak cogunlugu Kürt olan halk. Bu insanlar terror orgutunu kurtulus olarak goruyorlar. Bu kadar terrorist nereden geliyor saniyorsun?
- +1 yıl
Hatta asagidaki Kürt arkadasta belirtmis anti-PKK tavirlari yuzunden cevresi tarafindan sevilmedigini. PKK yi destekleyen bir halk kitlesi oldugunu inkar edemeyiz.
- +1 yıl
Bu sitede mantık yürütebilen kişi sayısı gerçekten az. Çok doğru bir tespit.
Dünyanın sonu gelene kadar böyle şeyler zaman zaman olacak çünkü insanoğlu asla haline şükretmeyi bilmeyip daha fazlasını isteyecek, bu yüzden ne terör ne savaş bitmeyecek. Hayali bile zor malesef.
00 YorumlaPKK 2000 senesi en düşük seviyede iken 2015 te en yüksek seviyeye ulaşmıştır. Dusunmek gerek.
01 YorumlaTerorun bitmesi icin rte gorevden cekilecek ulkeyi chp yonetecek ekonomi abd ye teslim edilecek 2001 turkiyesi ne donulecek. O zaman biter. Ama turkiye de biter
00 Yorumla
+1 yılSelahattin'e kalsak dun silah bırakıyorlardı sonra turk askerinden biri höwallerden birine tas atmış geri silahlanmislar
00 Yorumla
+1 yıliktidara gelen bitirecegiz diyordu hatta Öcalan bile ellerindeyken bile bir gram bitiremediler, zaten bitmez de... PKK sonu gelmeyen bir romandir demis Öcalan...
00 Yorumla
+1 yılparadan sıfır atılmasına karşı çıkan muhalefet varken kürt türk çatışması tekrardan boy göstermişken cık sanmam ama Allahtan niyaz ediyoruz işte
00 Yorumla
+1 yılpkk nın bitmesi içnonlara destek cıkan ülkelern bitmesi lazm onlrn bitmsi anca çok büyük savaşla hatta 3. dünya savaşyla biter Tabi yenilirlerse
00 Yorumla- Gündem konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılİstiklal mahkemelerini gönder bakayım bitiyor mu bitmiyor mu..
00 Yorumla Silah ve uyuşturucu temini yapanlarını yakalayım yeter
00 YorumlaTerör yandaşları vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilmeli.
00 YorumlaBir kere amerikada cumhurbaskani yok delii kiz iyi bak :))
03 Yorumla- +1 yıl
Ha ha tek bir kelime hatası, olamaz mı yani.. Amerika'nın başkanı,
- +1 yıl
Peki, zaten uyarmanız güzel.
Pkk nasıl mı biter. Chp iktidara geldiği anda biter. Pkk gibi oluşumlar Atatürk ilkelerine aykırıdır. Bitmez ise darbe yakındır.
08 Yorumla- +1 yıl
Başındaki şahıs ilkelere aykırı davranıyor... Bu çok açık.
- +1 yıl
Nasıl bir belge istiyorsun ki? Resmi evraktan kastın nedir? Bugün nasıl Erdoğan'ın ağzından çıkan söz onu TCtoprak bütünlüğüne ters görüyorsak ki bazı hususlarda öyle ve hdp ile olan çözüm sürecindeki samimiyetini bugünde Y-CHP kendini şaşırtmış durumda... Kılıçdaroğlu'nun başkanlığı diğer vekillerin APO sempatizanlığı yapmasını engellemiyor ve chp genel başkan olarak vekillerinin kulağını çekmiyorsa zaten teröristler ve yandaşları ile yaptıkları yürüyüşler, söz birliği vatana ihanet hükmü taşır...
www.hurriyet.com.tr/gundem/17408515.asp?gid=381
Mustafa Kemâl ATATÜRK: "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir!
www.radikal.com.tr/.../anayasada_ortak_payda_ne_mutlu_esitim_diyene-1125181 - +1 yıl
AB, NATO ile birlikte Avro Atlantik camianın temel direğidir. Türkiye bu topluluğun vefalı bir üyesidir. Ve öyle kalacaktır!’ (Kılıçdaroğlu)
Küresel çete memuru Kemal Derviş ‘birleşik, güçlü, yeni ‘sol’ istemektedir!
Kılıçdaroğlu, efendisine güzellemeler düzmektedir:
‘Kemal Derviş, çok iyi yetişmiş, özellikle ekonomi konusunda ulusal ve uluslararası uzmanlığına herkesin şapka çıkardığı, her alanda rüşdünü ispat etmiş partimizin bir üyesi”!
CIA ajanı Graham Fuller demişti: ‘Ben Türkiye’nin geleceği için çok iyimserim. Gülen hareketi, Kürt hareketi… Türkiye’deki TÜM HAREKETLERİN SİSTEMLE ENTEGRASYONU, Türkiye’nin gelecekteki İSTİKRARI (!) için esastır. İyimserim çünkü, bu entegrasyonun her geçen gün daha fazla gerçekleştiğini görüyorum!’
eski bir olay
Kurultay öncesi Fuller, Şerif Mardin, Vamık Volkan ve CHP’nin Kemal Derviş müridleri AKP daha rahat ayakta dursun diye, bir ‘dayanak parti’ oluşturmak için çabalıyorlar..
Yeni ‘sol’, işçi düşmanı, ‘ılımlı islam’a ılımlı, liberalizme bağlı.. - +1 yıl
, kökü dışarda bir Atatürkçülük söylemi ile kaplı olacak! Bu millet de, Batıyı Kâbe, CIA’yi mürşid bilen ‘yeni sol’u yutacak! Sevsinler chpyi.
- +1 yıl
www.bursahakimiyet.com.tr/.../...arti-2-91229.html
hdp neden umrunda acaba chp'nin o olmazsa seçim hükümetinde olmam dedi, ha ha Demirtaş'ta kimse bizi ilgilendirmiyor biz olacağız dedi, CHP ne kadar çirkin bir duruma düştü, bu videolu izle yani buna da milliyetçilik ilkesine ters demiyorsan yok artık bunlar dönüyorken kalkıp chp mi?
www.benguturk.com/...-mhp-yi-elestirdi_d13348.html - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=-_fhT3zYk84
isimlere dikkat çekerim, chpli vekillerin isimlerine... Gerçekten çok Atatürkçü.. - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=kTg9PNol0nE
Kılıçdaroğlu hdp'nin barajı aşmasını istiyor, ne demokratik gözlerim yaşardı...
sırtını ypg ve pydye dayayan hdpye bu nasıl güzelleme
teroru btırecek bır ınsan varsa oda osmanpamukogludur.
00 Yorumla
+1 yılhani şu köpek ırkçı mhp yok mu onlar biterse şu * pkk da biter
10 Yorumla- Gündem konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılbitmez, biterse de pkk ile görüşülerek bitirilebilir
00 Yorumla
+1 yılTSK'nın 1 saatini alır isterse
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 sene sonra pkk kalmıcak hadi görüşürüz :)
15 Yorumla- +1 yıl
Ha ha, Türkiye Işid için Amerika ile ortaklaşa faaliyette foğru söylüyorsun yerine Işid gelir, sonucunda iki birbirine düşman pkk böcek örgüt ve Türk Milleti beraber mi hareket edecek? Malum Işidden mesajları alıyorız, Diyarbakır yıldız olmalı Amerika'nın projesi diyen Erdoğan planlarını yoksa bu seçimde başkanlık sistemini getirerek vakit kaybetmeden uygular mı? :)
Cevap sahibi+1 yılbaşkanlık sistemi şu an çok sıkıntı gibi gözüküyo. olacağını sanmıyorum :)
- +1 yıl
Seçim öncesi iktidara gelmeden 7 haziranda avaz avaz bağıran Erdoağn'dı. Ben onun lafını söylüyorum,2-3 ayda nasıl değişir rejim gibi büyük devrim kararları...
Cevap sahibi+1 yılistediği oyu alamayınca tam dönüş yaptı yine koalisyon olcak bana göre ülkeyi batırır o zaman bu :D
- +1 yıl
Göreceğiz olayları.
+1 yıleşeklere virüs bulaştırırsak biter sanırım
20 Yorumla
+1 yılKötü Bence
04 Yorumla- +1 yıl
Neye göre?
- +1 yıl
Beğenmedim. Beğenmek Zorundamıyım :)
- +1 yıl
Hayır o kadar yazıyı bir anda okuman imkansız da yeni yayınladım 5 dk önce
- +1 yıl
Okudum Beğenmedim :) :) :) 10 Kerede Okusam Beğenmicem :)
Osman Pamukoğlu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiter umarım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım