AKP lilere neden aydın sınıf veya beyaz Türkler oy vermez? Genelde okumamış ve yaşlı kesim veriyor mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılişine gelmeyince görüşleri kaldırıyorsun burada herkes düşünecesini paylaşıyor
hem beyaz türk diye bir ırk yok ki rum tohumlarını türk yapma bizim soyumuzda ırkımızda beyaz yok ne güldüm yaaaa :D :D :D :D
bu rum tohumları türkiye düşmanı olduğundan akp bırak kendi partilerinden başka partiye bile vermez bu soysuzlar
kürt değilim ama kürtler bile bunlardan mert ve onurlu insanlardır. bunların pkkdan farkı yok benim gözümde
bülent ecevit kendi partisini kurduysa bilki chp zihniyetlilerde asıl türk vatandaşı görmüyorum. bu vatana katkısı olan bir insandır. ama şuanda bu partideki insanlar köpek gibi anca havluyor. bir şu türkiye cumhuriyetine zararlarından başka işe yaramıyor
şu at gözlüklerinizi çıkarında bir etrafa iyice bakın neler olup bittiğini yüzeysel görmeyin
yaşlı halkımızada okumamış deme hakkına sahip değilsin senin imkanın olmuş okumuşsun.
okumuşsunda ne olmuş eşeğe altın semer vurmuşlar yine eşek yine eşek :)
aydın olduğunuzdan böle bir zihniyete sahipseniz
okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır :)30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılCHP'de tam tersi bir eğilim söz konusu. CHP en yüksek oyu üniversite mezunlarından, en düşük oyu ilkokul ve daha az eğitimli kitlelerden alıyor. Buna göre, üniversite mezunları arasında CHP'nin oyu yüzde 33.66 olurken, bu oran ilkokul ve daha az eğitimlilerde yüzde 19.66'ya düşüyor.
AKP'ye en az oy veren kesim ise üniversite mezunları. AKP, üniversite mezunlarının yüzde 32.20'sinin oyunu alıyor. (Not:2011 seçim verileri)51 Yorumla- +1 yıl
akli basinda insan akp ye vermez. dinle baska kimi kandirabilirlerki. inanin bana akp ye oy atan. afrika kabikelerinden bile daha cahil insandir. birde yandaslar var. hadi yandaslari anladik. cikarlari var veriyorlar ama. digerlerinin giyecek donu yok. akp ye atarlar. zaten bunlar turkiye sevdalilari degil. bunlar ataturkten nefret eden kisiler. benim gozumde pkk lilardan beterdir. sinsi insanlari sevmem. hdp acik acik kurdustan istiyor. hic degilse belli. ama bunlar turkiye bayragini turkiyeyi yeni turkiye diye degistirmek istiyorlr. yani hdp nin turkiye bayragini kabul edip. diger goruslerini oldugu gibi savunan kisiledir. arap sempatizanligi vardir.
bence siyaset tartışılamaz önü çok açık, yorumları okuyorum da kimi yaşlı insanlar cahildir o yüzden akp ye veriyor diyor kimi de tecrübelidir herşeyden geçmiştir zekidir o yüzden veriyordur diyor. Herkesin düşünceleri farklı, zaten çıkan türlü türlü olaylar düşünce farklılığından, bu farklılığı başkalarına hazmettirmeye çalışmaktan çıkmıyor mu? Evet şu devirde siyaseti de doğru düzgün yapan yok kimse hatasız değil, ancak akp düşsün diye chp lilerin hdp ye oy vermesi sonucu geldiğimiz nokta gözler önünde. İnsanların içini kin ve nefret kaplamış. Aman akp liderlikten düşsünde ne olursa olsun kafasındalar.
30 Yorumla
bu ülkede Allah kelimesini ve Kuran-ı Kerim' i ağızından düşürme bu halka her dediğini yaptırırsın
82 Yorumla- +1 yıl
bu kadar saf olamayız ya! para ve çıkar ilişkisi
din hikaye
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
47Cevap
Moruk mevzu okumak değil eskilerin hicbiri okumamistir eskilerden geneldenoy veriyorlae cunku o adamlar bundsn onceki hukumeti cok iyi gordu bircok hukumet gordu akp gibi hicbirinin olmadigini cok iyi biliyor mevzu bu olay yaşanmışlıkla alakali tecrubeyle alakali hersey okuldsn gecmiyor birakin bu s*ktimin zihkiuetini a q
BAŞARIYI ÖLÇEN BİR SİSTEM DEĞİLDİR OKUL BENİDE EDEBİYATTAN BIRAKMIŞLARDI AMA BAK ŞAİR OLDUM!!!
-NORM ENDER (ENDER EROĞLU)
anliyonnu? Mevzu bu g*t kadar beyninizle siyaset yapmayin!00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence şu an sen ne kadar cahil ve okumamış olduğunu gösterdin. İki üniversite mezunuyum hatta bölümüm uluslararası ilişkiler şu an oy verilebilecek tek partinin ak parti olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu kadar dar kafalı olmayın. Partici olmayın olayları okumaya bakın. Fanatizm sporda olur siyasette değil.
82 Yorumla
SoranUluslararası ilişkileri bitirince aydın mı olunuyor? Görende siyasi bilimlerde master yapıp üstüne mühendislik okumuş sanacak...
Cevap sahibi+1 yılDaha 19 yaşındasın hayatın çok çok başındasın bu ülkenin geçmişi ile ilgili hiçbir fikrin yok ezbere konuşuyorsun. Uluslararası ilişkiler ve İşletme olmak üzere iki üniversite mezunuyum. Senin yaşın kadar ben okul okuyup bir ton sertifikalı programa katıldım. Aydın olduğum yönünde bir iddiam olmadı ama senin o küçük dünyanda Chp'ye oy vermeyen insanlar okumamış, cahil insanlar olarak tanımlandığı için. Okumamış ya da cahil olmadığımızı görebileceğini umarak durumu anlattım.
O küçümsediğin Uluslararası İlişkiler bölümü önce oku, okulunu uzatmadan oku gel sonra seni muhattap alayım. ;-) Daha sen üniversite bile okumamışsın belki de yeni başladın ama kendini aydın olarak niteleyip başkalarını cahil olarak nitelendiriyorsun. Asıl cahillik insanları hor görmektedir. İnsanlar okumamış olabilirler ama emin ol senden daha açık fikirli ve daha aydınlar.
O, okumamış cahil olarak gördüğün insanlar senin görmediğin yılları ve sıkıntıları gördüler. Emin ol onlar senden kat be kat aydın.
- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü lafta aydınlar ve ülkeye hizmet eden birileri olunca önünü kesmeye eylem yapmaya, direnmeye ve asmaya bakıyorlar...
okumamış ve yaşlı değil bence çok donanımlı insanlarda var
hee dediğin gibi kişlerde vardır oy kullanırken 3 veya 4 partiye bakılır
bu hepimiz için geçerli en iyi hangisi ise ona oy verilir..
sonradan da senin için söylemiyorum ama bazıları cahil okumamş falan derler45 Yorumla- +1 yıl
@joeblack18 eylem yapan , direnen kişiler topluluklar zaten ülkeyi çok yararlı olan kişilere karşı yapıyorlar değil mi? çünkü eylem yapanlar vatan haini
- +1 yıl
evet aynen öyle arkadaşımmm bu millet huzursuzluk ve eylem istemiyor karşılığınıda zaten veriyor
gezicilerin isteklerinide gördük bir hatırlayalım:
-3. köprü dursun
-3. havalimanı durdurlsun
-Kanal İstanbul
-Aoç.
-Hesler
Ülkeyi kalkındıracak muhasır medeniyetler seviyesine yükseltecek bu projeleri karşı çıkanlar sence bu ülkenin iyiliğinimi istiyorar yoksa kötülüğünümü?
Soran+1 yılBeton dikmek ne zamandan beri medeniyet oldu?
- +1 yıl
nerede beton dikilidi
-3. köprü
-3. havalimanı
-Kanal İstanbul
-Aoç.
-Hesler
Bunlara beton olarak bakıyorsan bence sen BETON KAFALININ tekisin
daha anlamayacak yaştasın birilerinin etkisine girmiş ve niye karşı çıktığını ve direndiğini bile bilmiyorsunnn - +1 yıl
gerizekalı söyleyecek birşey bulamayınca anca bütün insanları yobaz olarak görüyorsun
cevap bile veremiyorsunnn çünkü beynini kiraya vermişssin dediğim gibi neye ve niye karşı çıktığını bile bilmiyorsun
bence cahil olan sizsiniz. zamanında din ile siyaseti çok karıştıran parti vardı. yaşınız daha genç olduğundan geçmişi bilmiyor ve bilmediğiniz şeyler hakkında atıp tutuyor kafanıza göre yorumlar yapıyorsunuz. geçmişte nasıldı bu halk neydi nasıl görüşleri vardı gidin okuyun öğreninde ondan sonra bir parti neden hep bu kişilerden oy topluyor düşünün. ha ben akp yandaşı değilim. ama geçmiştede bir çok parti vardı din ve siyaseti karıştıran örnek Erbakan'nın partisi. refah olsun saadet olsun.. bir çok parti vardı peki onlar neden gelemedi iktidar olamadı. ? bu kadar soyut düşünmemek lazım geçmişi araştırın sonra yorum ve sorun ayıktınız?
32 Yorumla- +1 yıl
Kuran'la kim miting yaptı peki?
Okumamış olmaları ülkede yapılanları ve yapılmamış olanları görmemeleri anlamına gelmiyor değil mi?
Ayrıca yaşlı kesim, bu hükümet öncesindeki hükümetleri görüp, yaşayıp hangi partinin ülkeye hizmet ettiğini önceden görmüş ve geçirdiği için belki akp oy veriyordur.
Senin partin az oy aldı diye geri de kalanları hor görme, tepeden bakmaktan, ben üstünüm ben halkım demekten vazgeçip biz halkız demeye çalışmak en doğru yaklaşım olacaktır.50 Yorumla- Gündem konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılKTÜ mezunu inşaat mühendisiyim ve benim gibi Ak Partiye oy veren çok arkadaşım var.
Yaşlı kesim çok oy veriyor çünkü onar CHP li MHP li dönemleride yaşadılar. Sen tüp, yağ, ekmek sırası beklemedin tabi. Hastanede rehin kalmadın. Muayene olmak için sabahın 4 ünde sıraya girmedin. O yaşlılar bilmeyecekte sen mi bileceksin?51 Yorumla O senin saydığın aydınlar ve beyaz Türkler PKK'ya saldırmayın diye bildirim yayınlayan kişiler. Bu kişiler zaten AKP'ye oy vermesini bekleyemeyiz. Bu arada Beyaz Türkler nedir biliyor musun?
CHP'nin tavrı elit , Beyaz Türkler den yana. Bu kişiler alt kısımları istemezler. Ama AK parti her kesimi bünyesine aldığı için daha çok oy potansiyeline sahip.
Şimdi bana şunu inandıramazsın. Erdoğan %52 oy ile Cumhurbaşkanı seçiliyor. Demek ki Ülkenin yarısından fazlası Erdoğan'a oy verdi. Demek oluyor ki O insanlar da veriyor oy.00 Yorumla
+1 yılTespit doğrudur!
Din ile kandırma ve menfaat birleşince tablo bu olur haliyle.
İnsanlara 3 somun ekmek ver de istersen arkada milyarları çal götür umurlarında olmaz. Buna bir de din üzerinden hamaseti eklersen tamamdır işte.
Bilmem neresinin kılıyım, o bizim için adeta ikinci peygamber gibi lafları nasıl bir zihniyet söyleyebilir ki!10 Yorumla
+1 yılİnsanları ötekileştirmek yerine birlik olma anlayışı içinde olsanız olmaz mı!
Bu ülkenin çoğunluğu nu dışlamak cahilliktir.
Partiyi sevmiyor olabilirsiniz ama bu ülkenin vatandaşlarına hakaret edemezsiniz.
Siz kendinizi aydın kesim olarak mı tanımlıyorsunuz.
Siz aslında müslümanları sevmiyorsunuz.
Siz müslümanlara yobaz diyorsunuz.
Bu aydınlık değil cahilliktir.
Yazık dün çarık giyen ecdadımızı nede çabuk unutuverdiniz.
İki tane kitap okuyan ya dağa çıkıyor ya da sokakları karıştırıyor.
ya da burada marjinal kimliğine bürünüyor.
Özünüze dönün artık..😊00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü hayat tecrübesi almiş kişiler hepsi. Sen çok mu aydın ve bilgilisin küçük hanım? Eğer okumuşsan şunu idrak edememişsin OKUMAKLA ADAM OLUNMUYOR. Ama illa da diyorsan okumak önemli zoruna gitmesin ama babam doç. dr. annemde üniversitede öğretim üyesi ailemde ve akrabalarimda herkes kültürlü, bilgili herkes tarafindan saygi gören insanlar. Ve koyu AKPliyiz. Insanlari lutfen cahil diyerek genelleme. En cahil bakiverirsin ki sen olmuşsun.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku yasli dedigin insanlar Ak Partiden onceki zamanimizi da biliyordi. Ne zorluklar yasandigini da biliyordu. Bazilari demiski din uzerinden kazaniyor. O kadar da degil. Babam dine bagli degildir yine akp'ye oy veriyor. Ben bos attigim icin bana fark etmez ama objektif bakarak soyluyorum bunlaei ki Akpden onceki donemi de hatirliyorum en azindan 1 2 yil oncesini.
50 Yorumla
+1 yılcahil kesim sence düşünerek oy verir mi vermez eee akp de cahil kesime hitap ediyor
74 Yorumla
SoranSana katılıyorum +!
Soran+1 yılGenelleme yapmak istemiyorum ama hepsi böle galiba :)
- +1 yıl
%99 böyle zaten tayyip ilk okullarda 5 5 5 sistemi getirerek anaokula gitmesi kreşe gitmesi gereken çocuğu ilk okula alarak amacını belli etti yani amaç çocuk erken yaşta ders ders sıkılsın sonra okumasın ve bize oy versin oldu
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılonlara oy veren, vermeyi düşünen herkesi dışlayıp onların yanında yer almasını sağladığımız için olabilir.
okumamış ananem ki 80 küsüründe oy vermezken, gencecik üniversite mezunu kuzenim oy verebiliyor.
insanlar bizimle aynı şeyi düşünmediğinde onların düşüncelerini hatalı diye etiketlemek yerine, kendi düşüncemizi ve tezlerimizi daha iyi ifade edersek daha olumlu sonuçlara ulaşacağımıza inanıyorum.30 Yorumla Çünkü onlar yaşlandıkça dine dönüyorlar her Allah diyenin din diyenin peşinden sorgusuz sualsiz gidiyorlar, malum müslümanlıkta gençken yaşayıp yaşlanınca namaz hac filan kurtarırım ahireti düşüncesi hakim.
33 Yorumla- +1 yıl
gençlikte herboku yemiş tipler
dinci kesiliyor birde! - +1 yıl
@capkin_kuru_fasulye ne kadar da marcinal birisi bu aaa ne kadar da aydınnn 😄😄😄
+1 yılGecmis zamanlarda okuma yazma orani dusuktu ve chp yuksek oy orani alirdi.
Simdi okuma yazma orani gecmis zamana gore daha yuksek ve chp nin oylari daha dusuk.
Arti beyaz turk ve aydin kesimi dedigin cogu kisi papazin altindan gecmistir. Bknz rahmi koc papazin elini yalarken...30 YorumlaYaşlı kesim? Canim sen akp genclik kollari diye dev bir kitle oldugundan habersizsin heralde. Hangi partinin o kadar genc bir kitlesi var acaba? Nerden saldiracaginizi sasirmissiniz.
60 YorumlaÇünkü onlar için öncelik hizmet. İnsanlara çıkıp sorun, "Neden bu hükümete oy veriyorsunuz?" diye %80'inden alacağınız cevap "Adamlar çalışıyor." olacaktır.
60 Yorumla
+1 yılYoo ben 18 yaşındayım. Seneye Üniversitesiye başlicam inşallah. Dil bölümündeyim. İng öğretmenlik okuyucam. Ve koyu AKP'liyim. Ve benim gibi çok arkadaşım var.
82 Yorumla
SoranDin yüzünden verenlerde var tabi...
- +1 yıl
Hehe öyle 😒
+1 yılçünkü memlekette cahil insan bilinçli insandan daha fazla ve adamlarda cahillere yürüyo ve insanların cahil kalabilmesi için de çabalıyo..
30 YorumlaAKPKK ve HDPKK'ya oy veripte Türk'üm Osmanlı Torunuyum demesin. Türkçü müslüman olmaz olursa ülkücü olur. biraz beyiinleri olsa bunu araştırırlar ama yok
30 Yorumla
+1 yılAdam Allah diyince onlar aaaa Allah dedi diyip kanıyorda ondan
31 Yorumla- +1 yıl
hahhahahaaaaaaa
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abla nedeni. Eskiden devletin nasıl ve nerelere geldiğini gördüler. Sizin gibi akp ile büyüyüp sonra akp bişi yapmadı demiyolar. Onların akp nin nasıl yükselttiğini biliyolar !!!
22 Yorumla
Soran+1 yılSiz derken? Ben herhangi bir siyasi görüşümü ortaya çıkarmadım? Şuanki durumda tutulacak herhangi bir siyasi parti görüş veya cemaat oluşumu yok...
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların amacı 2 sene sonra Ölüp ölmeden biz bu genç neslin hayatını nadıl mafederiz bu onların amacını hiç düşünmüyolar gençleri laikligi anayasayı çigim çigim çignediler o koyunlar yüzünden allan konyalısı marmaray açıldı diye oynuyor babam sen Ölmeden binecenmi o marmaraya bunlarda tamam atatürke alerjisi olan haydonun önde gidenini kaöak sarayında yemege davet etmek nedir ya Atamın kemikleri sizladı inşallah ölüncede onlarınki sızım sızım sızlar
20 YorumlaLa ne mal bı muhabbet sen bu soruyu sorarken bıle ıkılemcılık yapıyorsun. kadıkoy barısmanco kultur merkezı chp genclık teskılatının yapılandıgı yerdır gıdın bır bakın egıtım sevıyesıne sonra konusalım. sen kendı gorusunu zekı ılerıcı ve egıtımlı gorup karsı tarafı tersı gormen işte sorun burada...
00 Yorumlaakp sözde dinci parti ondan
bknz : www.facebook.com/.../?type=120 Yorumla
+1 yıl60 Yorumla
+1 yılGençler Türkiyenin geçmişte ne zorluklar çektiğini nasıl sömürüldüğünü görmedimo günleri bilmiyor ondan gençler ak partiyinim ülkeye kattıklarını bilmiyor
Asıl cahil onlar50 Yorumla
+1 yılBu sitede çoğunluk CHP'li bunu anladım fakat şunu size izah ediyim. Yaşlı bunak dediğiniz insanlar her partinin yönetim biçimini gördüler ona göre oy kullanıyorlar.
O yüzden yaşlılara kötü muamele göstermeyin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCahil egitimsiz yobaz olduklari icin onlar olmasa o parti oy alabilir mi?
32 Yorumla
SoranÇok haklısın +1
Cevap sahibi+1 yılEig alayim bari 😂😂😂😂😂 şaka falaanda teşekkür ederim
çünkü hep okumuş kesimlere saldırıyolar. veya hayatın tadını çıkaran mutlu olan insanlara bunlarda genelde aydın sınıf ve beyaz türklerden oluşuyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden CHP ye hep dini zayıf içkici kesimler oy veriyor? 1 tane dini bütün insan oy vermiyor?
Efendim?
İşte ondan... Herkesin görüşüne #SAYGI lütfen...53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3. kişi ben dinsiz demedim dini zayıf dedim...
- +1 yıl
alakası yok hem laikliğin tanımı ne onu bir söyle
evet efenim 1940 ta chp nin oy oranı %80'dir.
ama ülkedeki okuma yazma oranı %20'dir.
yıl 2015 okuma yazma oranı % 80
chp oy oranı % 2041 YorumlaÇünkü onları kandırmak ve akıllarını çelmekcok kolay oluyor. Artı onların en zayıf noktası olan dini kullanıyorlar ee tabii onlarda hemen kanıyor.
23 Yorumla- +1 yıl
@epica46 sende mi 😄😂
+1 yılAkpyi sevmem ama genelde okumuş kişilerde oy verir hatta ak partili okumuşlara görünce neyin kafası diye düşünürürüm hep yani veren var
00 Yorumla
+1 yılNe alaka yazılım müh. + şu an 4 senelikte özel okuyorum ama en mantıklısı bana Mhp akp geliyor chp ye oy vermem ATAMIZI seviyoz diyolar hiçbiri sevmiyor Tek Sevda M. Kemal Atatürk <3
30 Yorumla
+1 yılÇünkü onları makarna şeker ve kömürle kandırması kolay oluyor.
21 Yorumla
Soran++++++++111111111 benim gibi düşünenlerin olduğunu görmek çok sevindirici :)
Ülkenin büyük kısmına cahil demiş oluyorsunuz. Her partiye oy veren insanlar arasında cahil ve okumuş olabilir. Böyle siniflandırma çok yanlış.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk dedim
+1 yılSorunu düzelt,
Okumuş ve cahil olanlar neden ak partiye oy vermez olarak cevap ara. Daha faydalı cevaplar alabilirsin30 Yorumla
+1 yılakp dinden imandan damarlarına girdi ama akp nin kendi damarlarında su an haram dolasıyor en büyük hırsızlık onlarda...
00 Yorumla
+1 yılÇünkü CHPlilerin, MHPlilerin ve HDPlilerin taktığı beygir gözlüğünü onlarda takıyor ondan. Bu gözlüğü takan insan taraftarlığını yaptığı partinin doğrusunu da yanlışını da savunur
10 Yorumla- Gündem konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılSebep çok açık damardan din enjekte edilen kesim bu aynı zamanda, eh kafası da iyi demek..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah korkusu olanların çoğu akpye oy verir seks düşkünü gençler chpye verir teröristler hdpye verir. Cahil kesime gelince her partide cahil var. Cahil olduklarını nereden biliyorsun işine gelmediği için cahil oluyorlar dimi?
00 YorumlaBunuda gizli kullanıcı soruyor... cesaretin nerede kaldı...
03 Yorumla
Soran+1 yılGizli kullanıcı? :)))))
alakası yok canım istersen bu konuyu özelden konuşabiliriz :D
00 Yorumla
+1 yılAdamlar yol yapiyo ufak tefek hizmet yardim felan. Direk cahil yeri kaniyo iste
00 Yorumla
+1 yılhayat tecrübesi olan insanlar oldukları için.
40 Yorumla
+1 yılOnlardan oy alabiliyor anca genelde.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapma istersen canım
40 YorumlaNe kadar cahilce bir düşünce
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcahilleri kandırırlar anca!
52 Yorumla
+1 yılCünkü AKP ye oy vermek cahillik ister ;)...
30 Yorumla
+1 yılGelde Bu Soruya Cevap Ver.. :D
10 Yorumla
+1 yılBeyaz Türk ne oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılSol kesim :)
- +1 yıl
Onların...😊
çoban cahil olunca koyunları sürüye uyarmış :))
12 Yorumla
+1 yılDindar dar görüşlü ve eski kafalılar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakarna kömür sever onlar
10 YorumlaBu kadar oyu nereden alirlarki
10 Yorumla
+1 yılİmanlari oldukları için
00 YorumlaEvet çoğunluk öyle.
20 YorumlaYanlış bir soru
20 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında