Sanatçı Bozuntusu Beren Saatin Hdp Ye Oy Vermesini Nasıl Karşılıyorsunuz.. Böylelerini Reklam Ve Dizilerde Görmek İstemiyorum. Sizin Düşünceniz Nedir...
Cevabın nedir?
akp iktidar olana kadar hdp diye bir parti yoktu. kürt adayların hepsi bağımsızdı. akp onların da parti kurabilmesinin yolunu açtı. diyelim beren hanım hdp ye oy vermiş, peki ben de o zaman şu aşağıdaki fotorafı paylaşayım. kürtleri tepemize kim çıkardı. düne kadar hevaller helalimizdi bu gün neden aramız bozuldu acaba. aa pardon bunu sormamalıydım. benzer durumlar için bknz; Esad / Esed, Hocaefendimiz / Paralel, örnekler çogaltılabilir. i.radikal.com.tr/.../fft64_mf1786411.Jpeg
galeri8.uludagsozluk.com/.../...B1yafet_529299.jpg
www.halkhaber.org/.../davutoglu_perver.jpg
img6.mynet.com.tr/.../...tlises-perver-640x360.jpg
tabi bu fotorafların hepsi montaj.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHepten söğüdün berenden
33 Yorumla- +1 yıl
Sogudum
- +1 yıl
Tesekkur ederim cok sagooll
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılLa oy verme özgürlüğü de mi yok?
HDP diye bir parti var, hükümet kabul etmiş, YSK oy pusulalarına basmış eh buraya kadar her şey normal ama oy verilince sorun...
Değişik kafalar... ben de akpye oy verenleri pek sevmiyorum da bunu diyecek kadar ileriye gidemedim. Beni şaşırtıyorsunuz canlar...120 Yorumla
+1 yılVatam haini vatan hainine oy verir
251 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
96Cevap
Sonra da aşkı memnu olur. Boşuna mı senaristler karakterini yansıttı bu dizilerde, yalakalıktan başka bir şey değil. Gündemden düşecek diye silahlardan biri bu. Oy uğruna can kayıplarına illa benimde parmağım var diyen boş beyinler.
Dini araç kullanan öteki ezik partililerin satılmışları,
Bikere hakkı savunsalar, adaleti savunsalar, sadece oy için diğerine inar diye dinin temellerini kullanmazlar, biri camileri çoğaltıyor, diğeri lezlere izin diyor, sadece menfaat ve ben o değilim diye imandan oluyor, hadi bacını komşu kızıyla evlendir, erkek kardeşini de oğluyla geri zekalı. Neyi savunursa savunsun, kendi milletini kendi ırkını katlederek menfaat gözeten, yarın benide sırtımdan vurur çünkü menfaat için tıpkı ona oy atanlar gibi, herşeyleri satılık.!!30 Yorumlaagzınıza saglık.. aslında kım kıme oy vermıs bu cok onemlı bırsey degıl.. bunlar marjınal tıpler.. bır cogu madde bagımlısı mesela.. ama sen sanatınla anıl.. neden polıtık dusuncenı alenen belırtısrsınkı.. sanatcı muhalıf olmalı ama aynı zamanda apolıtıze olmuş olmalı.. onca sehıt cenazesı gelırken ben hdpye oy verdım demek resmen yangın cıksın demek!!
71 Yorumla
+1 yılDemokratik bir ülkede isteyen, istediği partiye oyunu verebilir. Yargılamak size düşmez. Beğenir beğenmezsiniz ayrı konudur. Zira bana kalırsa da ülkenin bu konuma gelmesinin bir numaralı sebebi hükümettir. Şimdi kalkıp ülkenin %43 ünü yok mu sayalım? Birileri oy uğruna 6 milyon insanı düşman ve terorist ilan edebiliyor ve sizler de buna çanak tutuyorsunuz. Demokrasinin değerini ne zaman anlayacaksınız çok merak ediyorum.
60 Yorumlabize asıl bu milletin hala akp ye oy vermesi tuhaf geliyor. normal verebilir kanunlar açık
110 Yorumla
+1 yılBazi sanatcilarin kafatasci bir gerizekali olmadigini gormek guzel. Hukumet yalakasi olunca pek ses cikmiyor nedense. Eger tum zorbalara, hirsizlara, gorgusuzlere ragmen gercekten bunu aciklayabilmisse saygi duydum.
70 Yorumla
+1 yılSosyal medya'da paylaştığı yazıda'O çok korktuğunuz öbür dünya..'diye bahsetmiş birde. Anlaşılan onunda diğer HDP'li kafirler gibi ahiret inancı ve Allah korkusu yok. Bu işler kucaktan kucağa gezmeye benzemez.30 yıldır kan akıtan HDP=PKK olduğunu anlamamış olması, yazdıklarının arkasında durmayıp kaldırması ne kadar haysiyetli bir kişiliği olduğunu gösteriyor bizlere..
10 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. mantıklı davranmış tayyipin karşısında durmuş. hdp prinç çuvalının içindeki siyah taşlardır. akp ise princin kendisi
110 Yorumla
+1 yılSeçim denilen şey bunun için değil mi. İnsanların istediği partiye oy verebilmesi için. İnsanları Oy verdikleri parti yüzünden eliştirmeyin lütfen. Bu bakış açısıyla insaların bir kısmı AKP oy verenleri eleştiriyor. bir kısmı CHP oy verenleri eleştiriyor. Bırakın insanlar istediklerini seçsinler.
40 YorumlaHerkes istediğine oy verebilir. Senin oy verdiğin parti Karşıtı seni böyle ağır eleştirse ne düşünürsün? Biraz birbirimize SAYGI duyalım. Sonuçta sandıkta yalnızca senin desteklediğin parti yok güzelim.
50 YorumlaUlan yeni bir dizi var. Başrol Beren Saat ikinci karakter Hülya Avşar.
l*n bu memlekette o kadar şehit ailesi var. O kadar asker var. Terör denilen bir sorun var. Terörü desteklediklerini açıkça belli eden insanları nasıl televizyonda oynatıyorsunuz?
Cüneyt Arkın gibi sanatçılar lazım bize. Bunlar sanatçı değil kukla ancak...00 Yorumlawww.sinefesto.com/.../...tograflari_1367189784.jpg
Böyle karşılıyorum, başka parti kalmadı sanki.. Birazda reklam amaçlı yırtıyor kendini..00 YorumlaSanatçı güruhundan oldum olası haz almam fikirleri ve eylemleri çok farklı türlü türlü taklalar atarlar onlar için en önemli mevzu paradır gerisi pek önem arz etmez , he istisnalar her zaman mevcuttur onların da hakkını yemeyip başarılarının devamını dilemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılVardir bir amaci. Bu aralar kafam karisik. Sanki kim terorist kim degil belli degil gibi. Suanki yonetimi sucluyorum ben. Cok segit verdik son 40 gunde. Koalisyon oncesi erken secim vs sanki baskalarinin parmagi var gibi.
Bu nedenle beren saati yargilamiyorum. Asil terorist şu an baskalari gibi geliyor bana. Henuz cozemedim10 Yorumla
+1 yılHerkesin düşüncesi kendine ama biz senin gibi bir şerefsize saygı gösteriyorsak sen de bize göstermek zorundasın bende uluorta yerde buna oy veren şudur ve tam bir şerefsizdir hiçbirşeyi haketmiyor desem nerde kalır benim, senin, onun düşünce özgürlüğü
30 YorumlaDünya'da kaç ülkede teröristlerin partisi mecliste? Daha da ötesinde Dünya'nın kaç ülkesinde insanlar terörü desteklediğinden dolayı övünebiliyor ve kendini elit sayabiliyor? İşte burası Türkiye bayanlar baylar. Tabi burada sadece HDP seçmenine de b*k atılmaz. Eğerki hükümet zamanında Doğu'ya sahip çıksaydı bunlarda başımıza gelmezdi. Senelerce PKK'ya göz yumdular. Şimdi ise askerlerimiz ölünce ağlıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGidip dağda Karayılanın haremine katılabilir. Ateşkesi Türkiye bozmuş gibi yazı yazanlar var. Be vicdansızlar iki polisi yatağında vuran pkk, bir kaç ay evvel Van'da askerimiz şehit eden pkk, aylardır tehdit eden pkk. Barajı geçince sırtımızı ona buna yaslıyoruz diyen Hdp. Akp'li değilim ancak eleştireceğiz diye Türkiye'ye düşmanlık yapıyorlar inanamıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHdp yi siyasi parti olarak görmediğim için, pkk nın bir ayağı olarak gördüğüm için, onları meclise taşıyarak aslında devlet imkanlarını, maddi manevi imkanları dolaylı olarak pkk ya aktardıkları için bunlara oy verenleri şehitlerin verilmesinde sorumlu tutuyorum, büyük Adalet gününde ve bu dünyada hesapları çok çetin olur inş..
10 Yorumla
+1 yılMüslüman olmadığı için. Türkiye'de erotik ve öpüşmeli filmlerde oynayan ünlülerin %80'i alevi. Karısı film icabı başka adamlarla öpüşürken ''eşim sanatını yapıyor'' diyen bir toplumun hdp ye oy vermesi son derece normal. Bunlar hep aynı ırktan gelen oyuncular onlarda ne ayıp vardır nede ahlak.
10 Yorumla
+1 yılhdp artık kürtlerden oy alamaz olmuşken bizim türk diye geçinen gerici ve hain insanımızdan oy toplar oldu kendi halkı adamı hain olrak tanımlarken bizim halkımız o adamı destekler oldu nereye gidiyor türkiye
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim anlamadığım olay asıl murat boz a yüklenmeleri sahte hesap açıp oy verdiğine dair ordan açıklama yapılıyor o inkar edip hesap benim değil diyor ama muratı topa tutanlar beren e bişey demiyor? levent kırcayı tv den süren hükümet neden bereni bu kadar yanlı davrandığı haldeee davranışlarıyla göze soktuğu halde onu tv den yasaklamıyorrr?
00 YorumlaBunca kan döküldü sırf hdp barajı geçti diye.
Diğer dünya da nasıl hesap verecekler valla çok merak ediyorum120 YorumlaBizlerde Akp karşıtları insanlarız medyanın bu hdp'yi şirin gösterme çabasından etkilenmesinin sonucu diyorum ben ha hdp'ye oy verdim demesine sinir oldum zaten sevmezdim. Ama bu insanlık müsvettelerini bir şehit cenazesinde göremezsiniz. Bunlar sol görünümlü teröristler. Önceden sağ ve sol vardı ama sol terörist değildi şimdi bu mallar yüzünden benimde çok iyi arkadaşım olan solcular terörist damgası yiyorlar. (Fikrim MHP'DİR)
00 YorumlaGörmek istemediğini izlemeyeceksin ablacım:) Sana ne kime oy verdiğinden. Sana ne kiminle seviştiğinden, yediğinden içtiğinden. ;) Sanatçı bozuntusu dediğin kişiyi neden bu kadar yakın markaja aldın, onu da anlamış değilim ;)
30 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. Siyaset acımasızdır mesela bugünkü hükümetin içinde zamanında şuanki hdp millet vekilleride mevcuttu ne enteresan ki kimse buna ses çıkarmadı ama bir seçmenin hdpye atacağı oy ise ayrı bir tepki gördü nedense garip bir milletiz vesselam.
10 Yorumlatakdir ediyorum, akıllı kadınmış. #senibaşkanyaptırmayacağız
60 Yorumla
+1 yılherkesin bir oy hakkı var, beni ırgalamaz. birilerinin aday olması önünde engel yoksa, başkalarının da onlara oy vermesini kınamak kadar saçma şey yoktur.
60 YorumlaArçelik reklamından 10 trilyon alan insanın vatanla milletle ne işi olur. Keyfine bakar o. Zaten ünlü (sözde) sanatçı dediğimiz ekrandaki tiplerin yarıdan fazlası terorist... bunları besleyen de biziz, açlıktan öldürmek lazım bunları...
20 Yorumla
+1 yılinsanları sanatçılığını eleştirebilirsin ... özel hayatı kimseyi iliglendirmez...
80 Yorumla
+1 yılBirileri barajı gecsin diye cabaladılar
Bir cogu şimdi pişmandır..41 YorumlaKendi kafasina sıktı. Cok severdim ama kendi kendini bitirdi. Seni yükselten bu millet alcatmasini bilir. Bundan sonra hic bir diziside tutmaz
31 Yorumla- +1 yıl
:D :D yoo tutar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa Allah aşkina nerden biliyorsunuz hdp te oy verdigin beraber mi pusula bastiniz ayrica bu ülkede düşünce selme ve secilme hakki var herkesin kendi gorusu ben sana neden akp ye ya da chp ye verdin diyor muyum hayir eee o zaman siz neden baskasina diyorsunuz kadinin meslegiyle ne alakasi var kadin meslegini guzel yapiyorsa bunu hic bir seyin engellemeye hakki yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyen istediği partiye verebilir bunu yargılamak bana düşmez.
120 Yorumla
+1 yılDizilerde bile rolleri hep bel altı olan bir fahişeden başkası beklenemezdi
21 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBahcelinin bahsettiği elinde viski bardaklı serefsizi bulduk beyler.
Kazandığı pok gibi parayla halkcidir da bu dallo şimdi.20 Yorumla Beren Saat çok iyi bir oyuncudur. hangi partiye oy verdiği hiç farketmez. zaten farklı insanlara saygısı olmayandan insanlık da beklenemez. Böyle şeylere çok takilmayin saygılı olun yeter.
40 Yorumlakatılıyorum. onların umrundamıki, bir reklama 4milyon alan insanın memleketin durumunu ne kadr önemserki. ancak facebooktan gördükleriyle birşeylere inanır. gider hdpye oyverir gerizekalı
00 Yorumla
+1 yılSanatci bozuntusu mu? Cogu sanatci solcudur zaten. Sanatciligin ruhunda vardir solculuk.
50 Yorumla
+1 yılBeren Saat'ten beklenir birşey değil fakat şöyle bir durum var, acaba diyorum zorladılar mı yoksa para karşılığı falan mı yaptı? Orası da bir bakıma meraklandırıcı.
01 Yorumla- +1 yıl
Para karsiligi mi? İhtiyaci var mi sence :D ayrıca neden zorlansın ya, sırf siz cahilsiniz diye kimse hdpye oy veremeyecek mi?
+1 yılAferin Beren Saat'e. Çok iyi yapmış, sonuna kadar destekliyorum.
50 Yorumla- Gündem konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılherkes istedigi partiye verir geri kafalı olmamak gerek.
81 Yorumla- +1 yıl
Bir bakıma doğru aslında. Fakat onca olaylardan sonra neden böyle birşey nasıl yaptı o çok ilginç bir nokta işte.
+1 yılulkede şu an savas cikaran akp dir. hazimsizlik yuzunden şu an insanlar oluyor. Beren saat e gelince, sevmeye basladim hehe.
20 Yorumla
+1 yılGenelde siyasete kafası basmayanlar hdp ye oy verdiği için şaşırmadım.
30 Yorumla
+1 yılherksein düşüncesi oyu kendinedir diye düşünüyorum. bu nesnle bir görüş değil ki. sana yanlış olan başkasına doğru.
20 Yorumlayaşasın kürdizm. hdp başa gelecek ve türkiye'yi bölecek. türkiye artık kürdistan olacak. istanbul'un yeni adı da biji megri olacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben akp liyim ama beren saatin hdpye oy vermesi gayet normal.. burası demokratik bir ülke herkes istediğine oy verebilir herkes istediğini giyebilir farklılıklar iyidir renk katar herkes ben sen o olamaz
10 YorumlaR. T. E'den dolayı oluşan korkularından sadece hdp ye giderek kaçabiliyorlar.
Halkımızı şehid edene asla sanatçı demem.10 Yorumla
+1 yılKendisini hiç sevmem, o yüzden ne yaptığı pek umrumda değil. Sadece herkezin gözüne soka soka yapmasaymis. Ben sonuna kadar AK partiyi destekliyorum.
10 YorumlaHerkes istediği partiye oy verrbilir kimse siyasi gorusu yuzunden kimseye camur atma hakkina sahip degil. Chp li sanatcilarmzda var akp li de var mhp li side. Bu onlarin görüşü. Kadin kendi işini düzgün yapiyorsa gerisi seni ilgilendirmeZ
20 YorumlaGündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. HDP den başka parti mi var? Hem yüzü hem de aklı güzelmiş kızın. Tebrik ettim.
243 Yorumla- +1 yıl
HDP den başka Terörist mi var olacaktı o
- +1 yıl
@BlondWoman Tebrik ederim. Sistemle harika uyum saglamissiniz.
- Gündem konusunda 753 cevap paylaştı.
u +1 yılSıkıyorsa kenan ıda dağa göndersin bu ilk değil sonda olmayacak
&20 Yorumla milleti verdiği oydan dolayı hainlikle itham edemezsiniz. terörü devletler var eder. nitekim bu günlerde hükümet yanlısı haberlere bakarsanız göreceksiniz zaten. şehitler gelsin ki oylar artsın
20 YorumlaHer duyduğunuz şeye inanmayın size bunu derim sadece
01 YorumlaCanları cehenneme işallah bir gün bu sahte sanatçı bozuntularından kurtuluruz gebersin şerefsizler
20 Yorumla
+1 yılHatunun oyunculuğunu sevsemde özelinde çok gereksiz hareketleri var.
20 YorumlaKınıyorum bu oylarla kendini ve gelecekte olan cocugunu bile tehlikeye atiyor
01 YorumlaGündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. aynen bunlara karşı kampanya başlatılmalı terör destekçisi adilere reklamlarında yer veren şirketler boykot edilmeli
10 Yorumla
+1 yılMantıklı düşünürseniz kimsenin kimseye karışmaya hakkının olmadığını anlarsınız. Benim fikrim bu
10 Yorumla
+1 yıldemokrasıde herkes özgürce oy kullanma hakına sahiptir bu herkes için aynıdır
10 Yorumla
+1 yılNe olacak sol kafası işte. AKP baştan gitsin diye kendini ve ülkeyi bile satacak kadar karaktersiz bunlar
11 Yorumla- Gündem konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yıloy verirken yanında mıydık? kendisi mi söyledi anlamadım
30 Yorumla - Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem