HDP'ye oy veren sahillerdeki barışçı insanlara şerefsiz diye hakaret eden Devlet Bahçeli'nin kendisinin de yalıdan farksız bir evde oturduğu ortaya çıktı
Nedense hiç şaşırmadım. Ancak şeref ile yalı da oturmak arasında bir bağlantı yoktur. Sende bu sorunla Bahçeliyi tastik etmiş oldun bir anlamda. Mesele orada yalıda oturmak değil mesele bir adam nasıl oy verdi diye insanları yargılar?
Bahçelinin kendisi serefsizin önde gideni asıl. barış yerine kürtlere savaş cümlesine odaklanmış bir canavar bir robot insan kimliği altına saklanmış bur canavar. hem de puskevit canavari
Sen onun yerinde olsan öyle bir evde oturmaz miydin aldıkları maaş belli yaşadıkları şartlarda buna bağlı ne olacaktı o maaşla bir apartman dairesinde km oturacaktır ayrıca HDP illeri niye koruyosun !!!
halka birşey anlatmasınlar o zaman çıkıyor kürtlere diyor ki neyiniz eksik ulan sen şatoda oturuyorsun senin birşeyin eksik olmayabilir kürdün çok şeyi eksik mücadele ediyor işte bunu anlamayan beyinsizdir çok net şekilde
O para sende olsun gidip oturmayacan mı? ^^ Bir insan daha iyisini alabilecek, sahip olabilecekse hiçbir şey ona yetmez bunu çözemiyorsan sıkıntı büyük ^^
Olsa oturacağını çok iyi biliyorum herkes oturur ^^ Evli olup olmaması önemli değil kendi için yaşıyor sonuçta ben param varsa otururum bu bir şerefsizlik ya da gösteriş değildir adam çıkıp haykıra haykıra bunu mu söylüyor? yok ^^ o zaman sıkıntıda yok ^^
En İyi Cevaplar