Copluk ev gordunuz mu? ?

Yasadigim ulkede. milyonlarca. Copluk ev var girerseniz. yuruyemezsiniz. Her yer esya ile dolu. Tam verdikleri ad. Tam. oturmus cok Cop ev. Var demistim. O yuzden. Tv programi. var."Cop Ev" diye. ve. Onlar cekim. Yapmak icin. inanilmaz esya dolu ev buluyorlar. Ev sahibinin. aradigi esyayi bulamamasini. segircilere gosteriyorlar. Tam pislik icinde. ev gorenler. cok hoslaniyorlar bu. Programdan o yuzden. Ratingde Cok iyi. Cunku. Evi esyadan yurunmeyecek. insanlari gorup. bunlar. psikopat. diyorlar? hoslarina gidiyor. seyretmek,? Benim gordugum. bunlar neden evlerini cop evi yapiyor? Sucluyu biliyorum Bir. sirket. var. Bu sirket. Her sehre. " Bagis. Ofisleri acmislar Gelen bagislari. Kontrol edip ( iyi temiz mi? Elektronikler calisiyor mu. O bagis dukkanlarinin depolarinda inceleniyor. Hasarli veya calismayan bagis satmiyorlar. O bagis dukkanlarindan Alan bilirki. ". 100/75". ucuza aldigi. Mal kesin calisir ve temizdir. Bunlar bilen fakirler hasta durumu iyi olanlar bu bagis merkezinden alisveris yapip evlerini dolduruyorlar mesela Ben bir benc pres gordum ikinci el ama tertemiz ve calisiyor ( hayda almamam lazim ev dolu zaten? ama tertemiz ve. bedavaya yakindi aldim? Unutmadan. Bu bagislari ikinci el olarak Satan magazanin. On binlerce subesi var. icine girdiniz tertemiz. Ferah. Tum kullanilmis urunler. Reyonlar halinde siralanmis. Bayan giyim Cocuk giyim erkek giyim. Mutfak. Elektronik. Spor aletleri. V. S. Reyonlara. Ayrilmis ihtiyacinizi reyonlara bakip buluyorsunuz Top sahasi buyuklugunde magaza tertemiz isiklar altinda ikinci el urunleri. Ucuz diye. aliyorsunuz oda ne. Ev dolmus? iste size. Cop ev.

Copluk ev gordunuz mu? ?