Escinsellik dogustan gelir ve hastalik degildir escinsellik hayvanlarda bile var ve normal biseydir. sonradan olunan bir sapkinlik degildir. escinsel degilim ama lgbt yi destekliyorum. ayrica lut kavmi diyecekler icin lut kavmi escinsellik icin yok edilmedi onlarda her turlu sapkinlik vardi hayvanla iliski oluyle iliski gibi o yuzden yok edildi. cubbeli ahmet hoca bile escinselligin dogustansa gunah degildir diyor. zaten escinsellim dogustan oldugu icin acikca sogleyebilirimki escinsellik haram degildir. dinde yeri vardir. ve normal biseydir
03 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏kesinlikle milletin kullaktan dolma seyleri seviyor bir yerde gecen bir cumleyi cimbizla cekip aliyorlar o kavimdeki escinseller zorla sekse zorlaniyorlardi onun disinda birsuru sey vardi calanlar yalancilar vss tabi onlarin isine gelirmi gelmez bir lafi akillarinda tutarlar anca 👏👏bravo kardesim en azindan biseye bagli kalmamissin
- 1 yıl
Ahahha madem öyle neden korkuyorsun? Madem onlar heterojen olmak sitiyor. Ayrıca doğru değil. Ben heteroyum keşke escinsel olsaydım. Aptal e. rkeklerle isim olmazdı.
- 1 yıl
Qptal hetero erkekler**
En İyi Cevaplar
eşcinsel olabilirsin buna saygı duyarım kimsenin seni ve senin gibileri yargılamaya hakkı yok ama bu tarz paylaşımlarla insanları eşcinselliğe özendirmemelisin, tercih hakkı verilse emin ol çoğu eşcinsel hetero olmak ister.
03 Yorumla- +1 yıl
olmak ister ama nie olmak ister dusundunmuz bizlere oyle seyler yapiliyorki escinsellerin %80 i mutlaka kendini oldurmeye calisiyor. ozendirmek diyosun ya escinsel magralarda yasamiyorlar bizimde duygularimiz var asik oluyoruz agliyoruz guluyoruz ve dier cifler gibi sevgili oluyoruz oyle kimse girupte ozenmez ben 7 yasina escinsel oldugumu farkettim tv ya da hic bir yerde escinsel yokti bulent ersoya bakip transeksuel ya da gey olacak halim yok eyer oyle bisey olsaydi tvde gastelerde okadar opusen kadin ve erkek vardi onlara ozenirdim ailevi biseyimde yok tazede ugramadim bir insanin icinde geylik yoksa istedigini yap bisey olmaz. yazinin basini sevdim kimse kimseyi sevmez ama saygi duymali
- +1 yıl
benim sana lafım yok eşcinsellik hastalık değil biliyorum doğuştan ya da 3-4 yaşlarına kadar beliren bir şey benim söylemek istediğim insanların popüler olana yönelmesi yani bunu zevk amaçlı yapması örneğin ateizm günümüzde moda darwin kim diye sorsan bilmez ama ben atayistim abi diye dolaşan tipler var. Sen istediğin hayatı yaşa benim umrumda olmaz aslında ben de senin gibi kızıyorum bazı şeylere yoldan geçen kadına kıza bakıp laf atıp konu eşcinselliğe geldiğinde top, i*ne gibi söylemlerde bulunun cahillere.
- +1 yıl
aynen kardesim otur insanlara sirf eglence olsun die yapanlar var ya da para kazanmak icin erkeklerle birlikte olan hetero erkekler
. abazalara da. ben herzaman soylerim zevk icin yapanlara karsiyim ki onlari sevmiyorumda insanlari kullaniyorlar. samimi soyluyorum bilipte konusman cok iyi bilmeyipte biliyormus gibi cahil cahil atanlar deilsin 👏👏
Bunları instagramdan takip ediyorumda ya birşey eksik ya da birşey fazla anlam veremiyorum
213 Yorumla
+1 yılBence de aşkın cinsiyeti yok onları kötü eleştirmek saçma olur
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Toplumun baskısına rağmen aşklarını yaşıyorlar helal
06 Yorumla
+1 yılTamam olabilir herkesin kendi hayatı niye sürekli lezbiyen ve gay aşıklar gözümüze sokulup duruyo anlamış değilim
016 Yorumla- +1 yıl
Hem toplumdan dışlanmamayı istiyorsunuz size de değer verilmesi gerektiğini söylüyorsunuz hemde kendinizi herkesten ayrı tutmaya çalışıyorsunuz farklı olduğunuzu söyleyip duruyosunuz hepimizin aynı değerde olduğunu düşünüyorsanız orda burada ben eşcinselim ben farklıyım diye gezmeyin
- +1 yıl
Ne dediğim gayet açık bizi dışlamayın diyip diyip farklıyız diye kendinizi ayırıyosunuz
- +1 yıl
Alakası yok onlarla bir gay olarak kabul görülmeyi istemiyo musun
- +1 yıl
gorsunler ya da gormesunler umrumda değil acikcasi ben sevdigim insanla beraberim 4 yildir biri onaylasa ne onaylamasa ne umrumda değil onlar olamazsin dediler die ailen olan kisiyi birakmam ki onu kaybetmeme degecek deiller ki her escinsel bir değil tipki bir kadin o**rzbu die dierlerininde olmafigi gibi hepimiz bir deiliz
- +1 yıl
Tamam anladım hepiniz aynı değil orayı geçtim madem millet umrunda değil niye burada kanıtlamaya çalışıyosun ki bir şeyleri yani demek istediğim kim ne düşünürse düşünsün demi?
- +1 yıl
Ay ya nerelere geldi😂😂 yavrum diyosun ki farklı olmadığımızı göstermek için diyosun bu bir kanıtlama isteği eğer kimse umrunda olmasaydı bunu yapmaya gerek duymaman gerekmez miydi
- +1 yıl
zayten fak yokki sadece cinsel acidan farkliyiz onun disinda hersey ayni bumu farklilik bak ben ne diyorum ben profilimde istedigim yayinlari yapiyorum kisilere ya da bana yonelik bir soru geldiginde cevpliyorum escinseller hakkinda merak eden kisilere istesem yapmam tekrar soyluyorum kimsenin onaylamasini ihtiyacim yok ve paylasimlarimi kisisel zevklerime ya da guzel olan seyleri paylaşıyorum
- +1 yıl
😂😂😂😂 ya canımcım tamam anladım orasını. en başta lgbt bireylerine yonelik paylasim yapiyorum ve dierlerinden farkli olmdigimizi gostermek için dedin ya niye buna ihtiyaç duyasın diyorum millet umrunda değilse tamam bende biliyorum farklı olmadığımızı aynı olduğumuzu söylediğim şey o değil
- +1 yıl
şu an işin içine sıştık hala anlatamadım ya da anlayamadın neyse susuyorum artık devrelerim yandı😂
- +1 yıl
Bencede😂😂😂
Paraları olmasa evde masturbasyon yaparlardı bütün gün
00 Yorumla
+1 yılaşklarının ızdırabına koyam.
pis varlıklar13 Yorumla- +1 yıl
seviyorsan sev banane sormak zorundamısın?
soruyorsan cevabada saygın oalcak.
Bunları tanıtmak için para mı alıyorsun
011 Yorumla- +1 yıl
fenomenin anlamini biliyormusin ya da instagram fenomeni youtube fenomeni gibi youtube fenomenlerini bicok kisi tanimaz ama fenomenlerdir bari bisey soyluyorsunuz arkasinda bir destegi olsun ki zayten bu yazdiklarin kimsenin umrunda değil benimde ben bu siteden ciktiktan sonra erkek arkadasimla hayla sevgili oluvcam umursicam mi asla umursamam ki kimseye gorede yasmam umrumda olmaz bu kisilerinde umurlarinda değil millete gore yasasaydik ooo
- +1 yıl
o senin gorusun bana gorede fenomenleer gereksiz ama eglenceli insanlar o yuzden seviyorum. paylasim yapmak istedim yaptim bukadar basit sen nie sitedeysen bende o yuzden sitedeyim. laf yetistirmek konusunda insanlar farkindaysan saldiriyorlar escinsel olmadiklari halde agizlarina geleni sayiyorlar olmadiklari kisiler hakkinda ben vicdanen rahatsiz oluyorum cevapliyorum istesem hic bise yazmam aciklama kismina cehaletinle bogul yazar gecerim
mavili kız benden yakışıklı a. q
01 Yorumla
+1 yılsayende şu an tanımış olduk
01 YorumlaMagazin konusunda 3,5b cevap paylaştı. ne lezbiyeni biri direk erkek zaten tipe bak
021 Yorumla- +1 yıl
hyr biseks deilim sadece lisedeysen benim gibi azda bir tipin varsa durmadan sorarlar bu cocuk nie kimseyle cikmiyor bise var ki cikmiyor demeye baslarlar ki bunu herkez yapar o yuzdende kadinlar ilgin varmis gibi yaparsin ama bu bir roldur oynarsin sadece amac izleyiciyi inandirmak aslinda o kadin masyla ayni senin icin nasil masya domunuca hissedersin ama duygusal ya da cnsel bise hissetmezsin budur vazo gibi
- +1 yıl
dogru ama yillardir bu ulkede yasiyoruz insanlar sadece s*ks odakli dusundukce zor o bir gercek ama yani uni bittikten sonra kalmicam turkiyede iki kisi arasinda illa bir gren cikan olamsi gerktigine inandikca yasanmazda ama yinede kim ne darse desin bende dahil su lezbiyen ciftye isteyen istedigini den ben bu siteden ciktiktan sonra umrumda olmaz millet onu dedi bunu dedi bunu yapsam nolur die dusunursen yasama daha iyi isteyen istedigini desin ya da yazsin umrumuzda olmaz ben yine 4 yililik sevgilimle yine sevgili olucam onlar dedi die onumla kavga dahi etmem ki onlar onu kaybetmeme degecek kadar degerli deiller sende bunu dusun hayatini buna gore yasa
- +1 yıl
istedigin gibi yasiyamiyorsunki en basitinden elini tur iki dk yuru tas atanimi gorursun bak normal giyin hic abartili hateketinde olmasi yuhalayani sevgilinle bir cafeye otur samimi ol az hemen bakmaya baslarlar arkadas grubun yoksa yaninda laf atarlar bir eve cik aile kurmak iste komsular sıkayet eder nie escinsel napti size olsun yani her halukarda sevdigin insnala hani biseler yasamak istersin elini tutuyum yakinimdakilerle biselerimi paylasim yapamazsin hep sınirlidir yapicaklarin ben lisansli sporcuyum sevgilimde bizim escinsel oldugumuz anlasilsa direk lisanslarim iptal edilir sporla iliskimiz jesilir nie escinselsin bu ozurmu ya da yapmamama bir nedenmi değil ama escinselsin o yuzden kardesim ne olursa olsun yasmak cok zor escinselsen turkiyede
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızkardeşin heralde neden reklam yapıyosun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıllgbt deyince daha mı onurlu oluyo i. nesin işte
+1 yılLut Kavmi
15 Yorumla- +1 yıl
Git araştır cahil.
- +1 yıl
Yahu soru sordun görüş belirttim neden bu kadar zoruna gidiyor? sen pek bilmiyorsun Ordaki biona Tanrı yarattı kulları taşladı yazmışşın. Allah'a inanıyorsan Kuranada inanırsın. Bahsettiğim şey Kuran da geçiyor dikkatini çekerim. Allah sana selamet versin çok pis bişey. Ayrıca tartışılacak kadar kültürlü olduğunu düşünmüyorum. Seni ne zaman görsem uçkurunla ilgili gay gay seyler paylaşıyorsun. Engeli basmak en iyisi.
+1 yılBen varım
00 Yorumla
+1 yılBen bilmiyordum -,-
01 Yorumla
+1 yılNidek
01 YorumlaTanimiyorum. #D
12 YorumlaBence cok sekerler
01 Yorumla
+1 yılilk defa gördüm
01 Yorumla
+1 yılben tanımıyorum
01 Yorumla