Sevgilimde ayrildik napicagimi bilmiyorum?

Dun gece sevgilim bi yanda eski flortlerim hakkında konusmaya basladi isimlerini vesaire saymaya basladi herseyini biliyorum kiminle naptini biliyorum dedi 7 aylik bir iliskim var ve insanlardan uzak olmak icin ikimizde hesaplarimizi kappattik marttan beri kapali hesaplarimiz nisanda hesabımi actim yaklaşık 1 hafta kadar acik kaldiktan sonra kapandi dun gece yine hesabim nisanda acikken flortlerimin oldugunu söyledi konustugumu soylemi ama ben hesaba günde 1 kere gidiyordum ve flort anlaminda vesaire konustugum kimse yoktu çünkü deli gibi seviyordum sevgilim hayatimdayken baska erkeklerle flort anlaminda konusmaya devam etmisim ama oyle birsey yok ve dun gece guvenimi ciddi anlamda yok ettin dedi ve 5 aydir aldattigimi soyledi halbuki oyle birsey yok kendimi ona karsi savunmaktan yoruldum yapmadim etmedim desemde anlamiyor aglamaktan gozlerim sisti artik sanirim ayrildik napicagimi bilmiyorum aklimdan 1 dakika bile cikmiyor yemeden icmeden kesildim kalbime ağrilar giriyor napicam ne diyecem ona lutfen yardim edin..
Sevgilimde ayrildik napicagimi bilmiyorum?