Yani böyle bişeye inanası gelmiyor insanın. Nereye gidiyor bu insanlık abi ya bu sarılıp agladığımız insan..
Allah rahmet eylesn..

Şerefsiz ve Allahsız bir toplumda normal karşılanıcak bunlar. İslamdan uzaklaştıkça daha neler olacak neler
Yeniden canlanmak için Avrupa Medeniyetini taklit değil, gücümüzün, özümüzün esası olan İslamiyet' e dönmemiz gerekir.
II. Abdülhamit Han.
Bu canlanma olmadıkça avrupanın ahlakı toplumumuza sirayet etmektedir.
Farkedersin ki aldatma oranı son 50 yıla göre çok büyük bir artış var. Boşanma oranlarında artış var. Bakir ve bakire kız bulmak imkansız gibi birşey. Bu toplumu anca özü olan İSLAM düzeltir...
On milyonda bir bile olsa çıkar öyle kansız sanıklar.. Ama su var.. herşeye rağmen, hayattan vazgeçmemek lazım. İntihar eden kızi kimse ciceklerle karşılamayacak.. Zavalli iste bu yüzden.. Muhtrmelen bir daha cehennem atesinden cikamayacak... Neyse. Allah affetsin.
Yani kime güveneceğimizi şaşırdık. Bu nasıl bir zihniyettir ya insan nefsine hakim olamıyormu ya? Erkeklerden soğutuyor insanları bu zihniyetler. CAHİL AKILSIZ KİSİLER yapıyor hep bunları hey insanlık gel bir ya? :@
Alakasız olacak ama... Vermiş olduğun mesajla profil foton çok doğru orantılı.
Yok ya, artık şaşırmıyorum ben. Öyle iğrenç bir yere geldik ki.
Cevap
30Cevap
baba kızına yapabiliyorsa artık gerisini sen düşün
Bende okudum haberi ne yazıkki çok var babanın kızına oğlun anneye ablaya tecavuz olayları bunların ruh halini anlamak çok zor gerçi anlama gibi bir niyetimde yok sasirmisliktan baka birşey değil nasıl bir sapıklık veya sapkınlıksa anlamadım Çözemedim allah hepsinin belasını versin
İnsan kendi ailesine güvenemedikten sonra neden insan olmuş ki hayvandan bir farkımız kalmıyor yavaş yavaş. O abiyi Allah kahretsin ve kadını da Allah affetsin intihar etmek de ne kadar doğru tartışılır
bunun gibi olaylarda aklıma hemen farklı şeyler geliyor benim çünkü eğer annesi babası aynı olan kardeşlerin birbirine nefsinin uyanması mümkün değil.. bence bunların kesin annesi babası aynı değil...
günah almak istemiyorum ama bunun gibi durumların başka tarifi yok kitabımızda bile var kardeşe nefis uyanmaz diye..
Eder her şey olur.
İnsanlar oloslu evladı olarak doğarsa her şeyi yapar.
kanindan canindan birine nasil yan gozle bakabildi yaa!
Valla ediyor ya oz baba kizina yapiyor daha nolsun, tabi biraz dinimiz ne diyor bu konularda insanlar iyi bilip uygulasa varya
ohaaa yaa ohaaa bu kadarda olmaz ki insan kardeşine nasıl böyle bişey yapar allah kahretsin böyle insanları.. mekanın cennet olsun kardeşim..
az önce my nette okumuştum iğrenç bir durum, öz abi kardeşine bunu nasıl yapar nasıl bir sapkınlık bu.
Öz babasıyla, kendi rızasıyla ilişki yaşayanları da duymuştu bu kulaklar..
Ya bir şey söyleyesim gelmiyor. "İnsan" olan bunu yapamaz, yapmaz.
Neler olmuyorki... ülkemde yeni bir hayal kırıklığı. Allah rahmet eylesin
En son yorum yaptigim soruya bak erkekler 14 yasindakiyle yatabilirim diyolarsa bunuda yapar ven utandim
Babalar bile var. Allah ıslah etsin bu picleri. Yazık olmuş.
Cok yazik gercekten insanlar nasil bu kadar kotu olabiliyorlar anlayamiyorum
Erkek olduğuma bir kez daha utandim. Mekanin cennet olsun guzelim..
Kizi keske biri cekip kurtarabilseymis. Boyle adaleti * . Yaziktir be kardesim
böylelerini asacaksın ibreti alem için
yazıklar olsun
ERKEKliğimden şüphelendim bir an.
Amin bu yuzden bu dunyayi sevmiyorum
Ahir zamanda yaşıyoruz, sapıklık çoğaldı.
Bir kez daha nefret ettim
sikini kesicen bunların sonra öldürücen mk
İğrençlik diz boyu. Allah rahmet eylesin^^
Türkiyede eşşege bile tecavüz eden var ne yazıkki
Allah korusun böyle bişey olurmu ya
Allah islah etsinn hepimizi kimseye gostermesinn
etmemesı lazım, böyle insanları idam etmek gerek.
insanlığın sonu kötü.
kanı bozuk heryerde var
Kişilik haklari ihlali bu kaldirilmasi lazim
sbh gördüm bu haberi çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin yazikLar olsun abisinide
O şerefsizi bulup sikni ağzına vermeli
Bu gercekmi ya?
dünyanın sonu oha
şerefsiz insan çok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar