+1 yıl
Soran+1 yılkusursuz değiller güzeller
En İyi Cevaplar
- 07 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik ayrı bir şey ama ben kusursuz derken bunu kastetmemiştim.
Soran+1 yılburnu çok geniş ama kusursuz olmak için dudak şeklide güzel değil kıvrımları yok belirgin.
+1 yılbess :D cook guzel
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yıllink budur.
03 Yorumla- +1 yıl
dudaklari ince
- +1 yıl
ince seviyorum ben :)
Soran+1 yılgüzel evet ama kusursuz olmak başka.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yıllink
hyuna gagnam styledaki kız yüzü kusursuz.03 Yorumla
Soran+1 yılburun şeklinde kusur var ama ayrıca dudak kıvrımındada küçük bir problem var gözleride yüzü için biraz küçük.
- +1 yıl
o senin dediklerin armudun sapı üzümün çöpü koyduklarındada hep photoshop var.
Soran+1 yılphotoshopla ve makyajla sadece renkleri farklılaşıyor cilt tonu sivilce vs. ama yüz tiplerinde hiçbir değişim yok yani kusursuzlar armudun sapı üzümün çöpü yok.
+1 yılkız çok güzel maşaallah ama benim için kusur bir yerinin eksik olmasıdır. dudaklarınınince veya kalın olası değil benim için kusur bir insanın yüzünün sivilceli olması değil meselaa burnunun küçük veya büyük olması da...kusur? başka bişey o.ya birşeylerinin eksik olmasıdır ya da insanların yüzünde değil davranışlarındadır...
00 Yorumla
+1 yılbu değil bu değil olan linkin altındakiler de değil hepsi sıradan bunları herkes yapıyo hepsi boyalı farklı bişe olmalı altın elmas oran falan hava cıva...insanın güler yüzlü sevimli güzel duygularının mimiklerine yansıması asıl güzellik ve bunların birbirine yakışması..
02 Yorumla
Soran+1 yılbunlar insanın kendini kandırmak için kullandığı şeyler.
- +1 yıl
ben kendini kandırabilen biri değilim ve ikinci kısımda bulunan özellikler olduktan sonrası fazla önemli değil Allah yarattı sonuçta.
+1 yılTipsizlikten müebbet yiyip yine tipsizlikten dışarı atılacakları koymuşsun buraya bunlar mı kusursuz . Ancak yoklukta giderler :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbu ağız bu burun bu göz şekli ve bu yüz ovali sende varsa git dünyaca ünlü ol.
- +1 yıl
he canım he anlıyorum seni . Sen bunları photoshop + makyaj olmadan gördüğünde yanıma uğra da temiz iç çamaşırı vereyim ben sana lazım olur çünkü .
Evet, kusursuzluk ciddi ciddi çok sıkıcı-itici bir şeymiş.
Kof geliyormuş..11 Yorumla
Soran+1 yılben kusura çok takıldığım için erkektede kadındada arıyorum :/
- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılyinee senmisin arkadaşım
şu 2.linkteki bayanı övüp duruyordun hani...04 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce konu açmadım bunla ilgili bilseydim yorum atardım :)
- +1 yıl
hımm 2. linkteki o bayan varya onun yüzü çok orantılı imiş
hiç estetik yok çocukluk resminide göstermişti o arkadaş
Soran+1 yılhımm evet yok iki kızdada
- +1 yıl
3.süde aynı bayan şimdi fark ettim...
Kusursuzluk hoş değil bence...
Ben kusurları seven bir insanım...01 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar seviyor genelde zaten fazla kusursuzlar beğenilmiyor bu yüzden
Yüzlerinde altın oran var çünkü belki duymuşsundur yüzlerinde Da Vinci'nin altın oranı olan insanlar veya altın orana yakın olan insanların yüzleri güzel oluyor.
012 Yorumla
Soran+1 yılbunlarda yok o oran ama jessica albada var.
Soran+1 yılonda kusur çok.
Soran+1 yılama allah yapımı :)
Soran+1 yılbiliyorum ama ben erkekleri değil kendimi düşünüyorum keşke bende böyle olsaydım.
Soran+1 yılben tam bir kusursuzluk delisiyim fizik olarak çok memnunum kendimden yüzüm malesef senin deyiminle barbie değil o da üzüyor beni açıkçası bu.
Soran+1 yılhep kendimim zaten ama önemli dış görünüş
- 01 Yorumla
Soran+1 yılburun kısmı sivri candice nin ve ağız genişliği burnuyla birleşince estetik bir görünüm sağlamıyor ayrıca kaş yapısı fazla kalkık bence.
+1 yılbunlar Allah' in boş zamanina gelmiş :)
kusursuz da olan var çoğu bayanin kusursuzdur ama bakmayi bilene tabi ki :)01 Yorumla
Soran+1 yılbunlar klişe ama :)
link cok guzel bence...
00 Yorumlamakyaj ve photoshop varken ünlülerden göstermek zor
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır makyajsız photoshopsuz gösteririm yine yüzleri mükemmel
Soran+1 yılkendimde mi
- 05 Yorumla
Soran+1 yılbu güzel ama kusursuz değil
Soran+1 yılbir benim paylaştıklarıma bak biblo gibiler birde taylora
Soran+1 yılben malesef bunlar kadar kusursuz değilim normal insan güzelliğim var.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 YorumlaKendi fotoğrafımı buraya atmak istemiyorum ama :( :D
00 Yorumlalink
Kusurlu olmali.00 Yorumla
+1 yılkusurlu bir yüz gösterir misin ? bence tüm yüzlerin ayrı bir güzelliği sanatsallığı var.
04 Yorumla
Soran+1 yılkusurlu yüzbu standarta uymayan yüz.
- +1 yıl
gösterdiklerin yapmacık yüz ;)
Soran+1 yılestetiksiz oldukları halde niye yapmacıklar insan olmak için fazla kusursuz olduklarından insanın doğası gereği kendini bu şekilde savunduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
evrim mükemmeldir. mükemmel olmayanı affetmez atar. bilki kusursuzsun o yüzden yaşıyorsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu gösterdiklerin kusursuz yüz değiller photoshoplu ve makyajlı yüz
026 Yorumla
Soran+1 yılmakyajsızlarını ve photshopsuzlarınıda defalarca paylaştım ayrıca makyajla yeni bir burun yeni bir yüz ovali,dudak ve göz yapamazsın.
Cevap sahibi+1 yılcümledeki photoshop sözcüğünü nasıl göremezsin =/
Soran+1 yılphotoshop diye tutturmuşsun yok öyle bir şey adriana lima niye çok kusurlu o zaman?
Cevap sahibi+1 yılsenin savunduğun nedir kusurlu bir yüz olduğu mu olmadığı mı :)) ilkinde diyorsunki makyajla yeni bir burun yeni bir yüz ovali, dudak ve göz yapamazsın bu paylaştığın fotoların kusursuz olduğunu savunuyorsun fakat photoshop ile yapılan rütuş onlar şimdide diorsun adriana lima niye çok kusurlu :)) bende zaten bunu diyorum kusursuz bir yüz yokkkkkkkkk
Soran+1 yılbu kızların photoshopsuz rastgele yakalanmış fotoğraflarıda böyle yüz hatları güzel.
Cevap sahibi+1 yılphosotop ile sana hokka burun dolgun dudaklar iri ve diri göğüsler pürüzsüz bir cilt yaparım sen bile kendin olduğuna inanamazsın :))
Cevap sahibi+1 yılsizin yan komşunuz dimi o kızlar makyajsız gördün onları sen o yüzden böyle kesin konuşabilion :)
Soran+1 yılallaha şükür vücudum çok güzel photoshopa ihtiyacım yok yüzümde güzeldir ama bunlar kadar kusursuz değilim hem photoshop niye sadece bu kızlara işliyor onu düşünmüyor musun?
Soran+1 yılevet bak benim burnumda benim bu photoshoplu burnu gibi iste bu kusurlu angelinanı dudakları ise rezalet.
Cevap sahibi+1 yılangelinanın dudakları rezalet mi inan sen sorunlusun :) yada kıskandığından böyle söyliyorsun bilemeyeceğim bugün dünya genelindeki bayanların %75i onun gibi dudaklara sahip olmak isterken erkekler onun dudaklarına tavken senin böyle birşey söylemen benim senin hakkında çok farklı şeyler düşünmeme sebep oldu :/
Cevap sahibi+1 yılo nasıl resim be :D walking death misali..
Soran+1 yıldünyadaki bayanların çoğunluğu aptal o halde benim gösterdiğim kızların dudakları çok daha güzel benimde angelinadan çok daha iyi dudaklarım var o kadının sadece koca bir et parçası ve kesik kesik dudakları erkeklerse zaten güzelden anlamıyor onlara kadın olsunda nolursa olsun.
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam ben seni çözdüm daha fazla birşey yazmaya gerek yok rengini belli ettin
Soran+1 yılsen belli ettin asıl böyle çirkin kadınlara güzel diyen biriyle zaten tartışmam :D
Soran+1 yılaynı şekilde angelinanın dudaklarını çirkin bulan niceleride var fakat benim gösterdiğim kızı beğenmeyenler dahil herkes kusursuz olduğunu kabul ediyor.
Cevap sahibi+1 yılkusursuz dediğin doğallık gerektirir maalesef bir makyajsız gelsinler görelim :)
Cevap sahibi+1 yılo mu kusursuz =/ kusura bakma ben bu kıza kusursuz diyen kişinin görünümünü çok merak ederm :)) benim kapı komşumun bile doğal hali bundan kat be kat daha güzel ayrıca kusursuz birine örnek pelin karahanlı
Soran+1 yılpelin karahan iğrennçççç :/ yüzü küçücük ama içindeki her şey büyük burun ve ağız kocaman gözler kısık dudaklar incecik ve şekisiz çenesi sipsivri dahada yazma midem bulandı.
Cevap sahibi+1 yılaz önce kusursuz dediğin kişiden miğden bulanmıyor pelinden mi bulanıyor link şuna bakarmısın yaa bu nedir arkadaş ninemin köydeki sarı kızına benziyor :D cidden aklıma ilk o inek geldi yaa bu durum göreceli birşey ve kusursuzuda bulmak zor diye düşünüyorum az öncede söylediğim gibi doğallık gerektirir yok değil ama doğal haliyle çok güzel hatunlar var daha bugün denk geldim birine ama senin bu gösterdiklerin %75 kusurlu bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle güzel bir yüz var ki, resmini göstermeye bile kıskanıyorum.
(Siz şimdilik bildiklerinizle yetinin...)00 Yorumlasana kusursuz bir "100" gönderiyorum. iyi bak ona..
00 YorumlaPhotoshop programı ile seni bile kusursuz yüze sahip edebilirim.
019 Yorumla
Soran+1 yılbeni tanıyor musun ki yüzümün hangi derecede kusursuz olduğunu biliyorsun boş boş konuşmayın ve gerçekleri kabul edin.
Soran+1 yılasıl ben kusurlu bir insan olsaydım bu soruyu soracak kadar cesur olmazdım sizin gibi mükemmel olanı inkar ederdim kendimi savunmak için ;)
Soran+1 yılmakyajsız ve photoshopsuz hallerini bildiğim için söylüyorum ki o şekildede güzeller bana mükemmel diye gelip adriana limayı gösteriyorsanız hadi ordan derim.
Soran+1 yılçocukluk resimleri diye bir gerçek var :)
Soran+1 yılayrıca burunları dudakları göz şekilleri ve yüz yapıları gerçek bunu inkar edemezsin geriside beni ilgilendirmiyor yok göz altı çökmüş yok kırışığı varmış yok cildini beğenmedim umrumda değil mükemmel budur.
Soran+1 yılhıh kesin öyle anca rüyanda görürsün zaten.
Soran+1 yılzüğrüt tesellisi
Soran+1 yılsende kuyruk acını yende gel o zaman öğrenirim.
Soran+1 yılsen ilk önce içinde bulunduğun durumu öğrende.
bu kadar küçücük ufacık burun sevmiyorumm..:S
02 Yorumla
Soran+1 yılburnu küçük evet ama yüzüde küçük o yüzden uygun
+1 yılkusursuz yüz kusurun yakıştıgı yüzdür bence :)
10 YorumlaKusursuz yüz yüz değildir ..
03 Yorumla
Soran+1 yılkusursuz severim.
Soran+1 yılhepimiz yaşlanıcaz zamana karşı koyamayız
monako prensesi charlotte casiraghi
00 YorumlaKosursuz yuz benim yuzum, dogalim
01 Yorumla
Soran+1 yılbuda doğal
Kendimi sansli hissediyorum
00 Yorumla1 ıslak mendile bakar herşey.
36 Yorumla
Soran+1 yıliyide o çökmeyle alakalı yaratılışında bir sorun yok :)
Soran+1 yılhepimiz yaşlanıcaz daha gençlik hallerinde öyle değil tabi.
MaşaALLAH.
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
bakamadım üşendim valla linklere
02 Yorumla
Soran+1 yılyazmaya neden üşenmedin
+1 yıl<<<<<< Benim resmime bakabilirsin canım :P
12 Yorumla- +1 yıl
Kurtlar vadisindeydim bende aslında memati bendim ama vurdular beni sonra ks geldim yüz nakli oldum :D
bunlar shoplanmanın alası :D
018 Yorumla
Soran+1 yılshopsuzunuda göstereyim adriana o kadar shopa niye böyle kusursuz olmuyor o zaman?
Soran+1 yılobjektif bakarsan anlarsın
Soran+1 yılbunların kusuru ne
Soran+1 yılshopsız resimlerini incelidim kusurlarının olması işime gelirdi ama üzgünüm yok
Soran+1 yıliğrenç ama :D
Soran+1 yıliçin rahat ettim mi
Kusursuz yüzleri sevmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılçoğunluktasın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsankim üsten 2.ci fotoda burun bariz estetikli
01 Yorumla
Soran+1 yılçocukluğundan beri hiç değişmemiş ama eğer 5-6 yaşlarında yaptırdıysa bilemiyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusursuz yüz arayan, yüzsüz kalır.
12 Yorumla
Soran+1 yılbunlar mükemmel ama yüzsüzde kalmadım
Cevap sahibi+1 yılBilmem, bakmadım link'lere.
Gizli Üye(36-45)+1 yılher güzelin bşr kusuru vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılbunların ne
Cevap sahibi+1 yılbakımlı herbayan kusursuz ve güzeldir
Soran+1 yılhiçte bile.
Cevap sahibi+1 yılbakımlı her bayan güzeldir güzellik onların yaradılışında var zaten
Soran+1 yılyıldız tilbe neden çirkin?herkesin zekasının eşit olmadığı gibi güzelliğide eşit değil.
Cevap sahibi+1 yılnallaha ben kadınların genelde fiziğine baktığım için fiziki güzellikleri yüzlerinin çirkinliğini kapatıyor
Soran+1 yılben şahsen böyle bir yüze sahip olmayı tercih ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok güzel ya
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen.
Cevap sahibi+1 yıletkilendim
Kusurdan kastın ne ?
00 Yorumlakusursuz bi kese kağıdıda iş görür
00 Yorumla600 göstermişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı kızdan farklı kareler.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?