- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle soruna bayıldım...
Sırrı Süreyya terörist midir mesela?
Hadi farz edelim ki zamanında terör olaylarına katılmış bazı insanlar da HDPde... Yani? Olaylar belli değil midir? İki taraf da büyük zararlar görmemiş midir? Hal böyle iken orta yolu bulmak gerekmez mi? Uzlaşmak, iki taraf için de can ve mal kaybının önlenmesi demek değil midir?
Kürtler hakkını mecliste arayamadıkları için, bunca yıl dışlandıkları için dağa çıkmamış mıdır? Herhalde canları sıkıldığından değil ha? E peki şimdi mecliste olmak, Türk halkı tarafından kabul görmek daha umut verici olmaz mıydı?
Bu kan davası söylemleri ne ayaktır? Birilerinin kanı yerde kalmasın ne demektir? Kan yerde kalmaması adına uzlaşma olmamalı da kan akıtmaya devam mı edilmelidir?
İnsanlar acaba ne söylediklerinin farkındalar mıdır?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
git biraz kökünü araştır güzelim öyle gel burada atıp tut her kürt pkk lı elbette değil bunca zaman dağda askere kurşun sıkan ben miyim acaba kandil de ki zat ile neden görüşmeler yapılıyor sen şimdi apo nun orada ne işi olduğunu da bilmiyorsun biraz araştırma yap verimli olur senin için
63 Yorumla- +1 yıl
www.youtube.com/watch al bak bakalım pkk yandaşı olmayan bir parti liderinin apo ile ne işi var
- +1 yıl
hiç birşeyi atıp tuttuğum yok objektif bir şekilde sordum.
HDP ye PKK diyenler, Bu ülkenin gerçeklerini karşı Algılarını kapatmış kişilerdir.
Şehit Kanıyla Oy Toplamaya Çalışanlar, Asıl Vatan Hainleridir. Ama bunu nedense kimse görmüyor.05 Yorumla- +1 yıl
daha fazla açabilirmisin ne demek istediğini anlamadım?
- +1 yıl
beni bile vatan haini yaptılar soru sordum diye :D bir militan olmadığım kaldı :D
- +1 yıl
evet biyandan haklısın aslında. herkez hdp ye yükleniyo tamam hdp apoyu falan savunuyo ama diğerleride pek sağlam ayak değil yani.
Al bakalım.
https://www.youtube.com/watch?v=nKinDoB8afc37 Yorumla- +1 yıl
Bak yalana ! CHP oyu aynı Akp'nin oyu düştü !
- +1 yıl
Of of of işine geleni anla işini geleni anlama
- +1 yıl
@morusevenkız
İşime gelenle alakası yok hanımefendi.
Diyarbakır'ın hepsi kürt değilmi? Bundan önce %50 Akp dedi. bu seçimde &20 akp dedi.
Kürt tarafından bir azalma var akp için. Fakat Hdp'nin Chp türkleri için paylaşımına bak birde:
cdn.yeniakit.com.tr/images/detail/1433874129.jpg - +1 yıl
sen seçim haritasini il il degerlendir direk türkiye seçim haritasina bakarak kimin oyu kime geçmiş anlayamazsin. türkiye haritasina bakarak konuşursan akpnin tek başına iktidar olması gerekir. ama chpnin seçimleri normalde kazandığı yerde kaybedip oylarinin chp ye kaydğını görürsün. ayrıca seçim sürecinde hiçbir parti hdp ye karşı cephe almadı hepsi akp ye yöneldi. hatta en hdpye politikasi geregi cephe almasi gereken mhp bile hiçbir şekilde eleştirmedi. seçim öncesi anketlerle oylari öyle bir ayarladilarki apnin oyu tamamen hdp ye geçmiş gibi göründü. kısmen bir oy geçişi olmuştur doğru ama hepsi hdp ye geçmedi. chpnin ve cemaatin destegiyle de oldu. akpnin oylari her partiye gitti hatta bagimsizlara bile gitti. şimdi bunun araştırmasını bir önceki yıllara göre yaparsan ve il il bakarsan bunu görürsün. doğuda hdpye atilan tüm oylar tehtitle oldu bununla ilgilide paralel yapinin güvenlik güçleri hiç müdehale etmediler. hatta seçim sonrasi bunlarin 118 tanesi emekli edildi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılAdam akıllı araştır. Ben araştırdım ve pkk olduğu çok açık. Çok merak ediyorsan adamakıllı araştır! demirtaş Bundan 10 yıl önce pkk ya çalışan bir pkklıydı. Ben hiçbirzaman bu vatanı savunan ve bu vatana bayrağa ve islama sahip çıkan birini dışlamadım. Ama hdp liler hem benim ülkemde barınıp hemde benim bayrağımı indirmeye çalışıyor askerlerimi öldürüyor vatandaşlarımı öldürüyor ülkeye zarar veriyor yani açıkça yediği kaba sıçıyor. Şimdi gelip bana neden hdp yi sevmiyorsun deme çünkü pkk yı sevmiyorum ve hdp de pkk nın partisi bunu bütün TÜRKİYE biliyor!
22 Yorumla- +1 yıl
nasıl araştıracağımı senden öğrenmem tabikide. ben hdp pkk değil diye bir şey demedim bilgim olmadığını belirttim araştırmadığımıda. şimdi yapılan görüşler bana hdpnin pkk olduğunu açıkladı. teşekkürler görüşün için.
- +1 yıl
Önemli değil sen gerçeği gördün ya gerisi yeter.
+1 yıll*n * ya Türk Kürt kardeştir pkk kalleştir hdp pkk nın siyasal kanadıdır tek amacı ülkede kendilerine meşru bir harita oluşturmak ama tc nin parasıyla geçinmektir bizim kürt kardeşlerimiz vardır ama artık onlarda farklı bir ülkede yaşamak gibi bir saçmalığa kapıldılar ve buna inanıyorlar fark etmez saflarını belli etsinler ve artık göte saklanmasınlar savaşacaklarsa o* karılık yapmadan delikanlı gibi savaşsınlar bunu yapmadıkları için zaten biz bunlara o* çocuğu diyoruz tekrar diyorum bizim kürt kardeşlerimizi pkk ile eşit tutanı * .
40 Yorumla
+1 yılBiz her kürt pkklı mı dedik¿
Hedepeli vatan hainlerine diyoruz. Araştırmamışsın mal mal triplere gidiyorsun. Dagdan inen iti başkan yaptılar. O şerefsiz demedi mi apo başkanın heykelini asıcaz diye. O kadar barış vaadinde bulunuyor ama 2-3 ay önce kobani olaylarında sokağa çıkın demedi mi? O gün hedepeliler içlerinde kürtlerinde bulunduğu gençleri öldürmedi mi? Bunları göremeyecek kadar kör müsünüz? Kürtlere en çok zararı olan , zamanında sırf dağa çıkmıyorlar , yardım etmiyorlar diye onlarca kürdü öldüren , köyleri yakan pkk terör örgütünden başkası değil. Ama hâlâ bunlara inanıyorsunuz , oy atıyorsunuz.
Bu kadar cahil olamazsınız , az tarihinizi araştırın.60 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/VVRy8Z.jpg
https://i.hizliresim.com/OqOdN4.jpg
https://i.hizliresim.com/zAqEL7.jpg
https://i.hizliresim.com/b5R4RZ.jpg
Yha uff ne pkksı onlar melek <3 <3 Tebrik ederiz şehidimizi katledenlere helaaaal artık meclisteler spr <310 Yorumlakürtlük ayrı hdp ve pkk ayrı;hdp neden mi terörist eş başkanı dağdan inen terörist, meclise girmezsek şehit haberleri gelecek diye tehdit eden insanlar;kürtleri kimsenin dışladığı yok asıl siz kendinizi ayrıştırıp farklı boyutlara taşıyorsunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen selahattin demirtaş ve figen yüksekdağa neden eş başkan deniliyor sanıyorsun? Asıl başkanları öcalan ve o da içerde. Mitinglerde açılan bayraklar da pkknın bayrağı da aynı. Açılan apo posterleri de cabası. Bir de heykeli dikilecekmis bak onu unutmusum...
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederiim
- https://www.youtube.com/watch?v=4k-x-TpOSR0
burada belli gayet te.30 Yorumla Her kürt pkklı değildir. Her bdpyi savunan da pkklı değildir. Ama bdpnin yönetiminde dağdan inmiş hayvan altı varlıklar olduğu için genellikle bdplilerin çoğu pkklı, pkklı olmayan kürlerde bdpye değil akpye oy veriyor
00 Yorumla
+1 yılbir kimse her kürte terörsit diyemez diyen maldır ve ırkçı 2 hdp neden kapatılmıyor çünkü kapatılırsa hdp lilerin oyu chpye gidecek ve chp hükümet kuracak bundan dolayı kapatılmıyor. 3 akp ilk dönemlerinde kürtlerden oy alabilmek için bir çok yasağı kaldırdı mesela eskiden kürdistan pankardı açarsın tutuklanırdın ve apo yandaşlığı yaparsan tutuklanırdın ama şimdi olmaz araştır bdp ile akp nin çok yakın ilişkileri vardı diyarbakırdada kürdistan demişti binali yıldırım hatırlarsan.
00 Yorumla
+1 yıl1. talimatları pkk lideri apodan
2. hiçbir mitinginde türk bayrağı yok hep apo posterleri
3. halkların kardeşliği diyor sadece kürtleri tutuyor
4. parti başkanın dağdan çnme terörist
daha sayıalım mı?30 Yorumla
+1 yılNereden belli acaba bende merak ettim tabi.
https://i.hizliresim.com/PqzEVd.jpg31 Yorumla- +1 yıl
oha ya
Hdpnin başkanı kimdir? Selahattin Demirtaş. Pkk terör örgütünün başkanı kimdir? Abdullah öcalan.
Demirtaş diyorki, "aponun heykelini dikicez heykelini." Daha açık ne olabilir sence? Bu arada hdp kürt partisi değildir terörist partisidir12 Yorumla- +1 yıl
evet o videoyu gördüm. teşekkürler görüşün için
hdp nin vatan haini terörist oldukları burdan belli
https://www.youtube.com/watch?v=ah7DCJe_EgI21 Yorumla- +1 yıl
yuh
- 04 Yorumla
- +1 yıl
@DurgunZaman https://www.youtube.com/watch?v=HdlwjuW-A-w her boka inan
- +1 yıl
bu attığın resim montaj değilmi @durgunzaman
- +1 yıl
Onların montaj olmadıgı ne malum?
- https://m.youtube.com/watch?v=Agqrs954Dmo
Nerden çıkarıyoruz acaba21 Yorumla- +1 yıl
bukadarda olmaz oha yaa oha.
+1 yılkaç defa dedi duymadınmı annen ve baban bu ülkenin dağılmasını toprağının dağılmasını apo denen çocuk katilini seviyorsa evet sende ailende pkk lıdır benim için
22 Yorumla- +1 yıl
hayır ben annem babam öyle demedim hdp hakkında bilgim yoktu şimdi oldu kahrolsun hdp diyorum
- +1 yıl
o zaman sende bu vatanın evladısın allah sabır versin kürt olduğun için her zaman açıklama yapman gerekecek
+1 yılSen annenle gidip pkk kamplarında teröristlerde, imralıda terörist başıyla fotoğraf çektiriyo musun?
11 Yorumla- +1 yıl
hayır onların böyle bir şey yaptığınıda şimdi öğrendim kahrolsun hdp
+1 yılpkklısın sen benim gözümde ağzından kuş tutsan yaranamazsın
02 Yorumla- +1 yıl
wjlhjklhjkljkhşlhkık way anasını hgdfhödgfjkhg he militanım apoyu savunuyorum bir git ya hgfdkjh :D :D :D :D :D :D :D
- +1 yıl
senin gözünde öyle olsam nolur olmasam nolur be fghsfhsd :D :D :d :D :D
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=ANNbBoVClhc
Izleyebilir misin21 Yorumla- +1 yıl
izledim kahrolsun hdp
+1 yılhdp bunlar yuzunden meclısde
adamlar haklı gerizakalı turkler sag olun dıye paylasım yapmaları gayet normal11 Yorumla- +1 yıl
hdp oy verdiğimimi iddia ediyorsun :D vay be ne parlak bir bakış açısı kutluyorum :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen bu partı nerden geldi nasıl oluştu kımler kurdu kımlerle temas halınde hiçmi bılgın yok
bu tayfanın yarısı dağda yarısı aponun hücresınde vakıt geçırıyor.
kürt başka şey kürdün pkk ile alakasını kımse kurmuyor11 Yorumla- +1 yıl
bilgim olmadığı için soruyorum.
anladım teşekkürler
sen ne çektin kardeş. hiçmi tv izlemiyosun. kürtlerin hepsi pkk diyen yok ama adamların dağda kapmta silahla çekilmiş boy boy resimleri yazıları tonla belgeleri var. sen neyin kafasındasın.
23 Yorumla- +1 yıl
evet izlemiyorum ve öğrenmek için buraya konu açtım! ne oluyor size burada adam akıllı bir soru sorduk hdpyi savunmadım farkındaysan!
- +1 yıl
bana baksana sen beni yargılayamazsın haddini bil bence. ne yaptığım ne ettiğim ne görüş söylediyim seni katiyyen ilgilendirmez benim görüşüme karışamazsın sen kimsin allah aşkına? ne boksunda bana gelmiş hesap soruyorsun? elin adamına bak hele yürü git işine yazma daha.
+1 yılArastirsan zaten gorursun burada sormassin! google denen icat var kullan ona sor ve cevaplar
13 Yorumla- +1 yıl
bilgim olmadığını araştırmadığımı belirttim zaten. ben buradaki insanlardan öğrenmeyi istedim sana ne oluyor ister Google dan örenirim ister buradan?
- +1 yıl
bir sey olmuyor burada isteyen istedigini soyler, milletin yalanlarini ogrenmek istersen buyur. Ben sadece gercekleri kendin arastirirsan daha mantikli bilgilere ulasir ve kafan karismaz
- +1 yıl
kim neden yalan söylesin herşey ortaya çıktı işte neyin ne olduğunu anladım neyse teşekkürler
+1 yılşu an senin hdp yöneticilerin dağda eğtim almış kişiler. kanıt uzakta değil bir zahmet nete yaz görürsün
11 Yorumla- +1 yıl
yazdım buraya işte. ve anladım neyin ne olduğunu.
+1 yılpkk'yı savunuyorlar. bayraklarını sallıyorlar. daha ne olsun. hdp'nin silahlı gücü pkk'dır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonları Ermeni'ler gibi olacak , yok olup gidecekler Anadolu topraklarından Allah'ın izniyle..
22 Yorumla- +1 yıl
inşallah öyle olacak.
Cevap sahibi+1 yıl
Gündem konusunda 515 cevap paylaştı. çocuk katilinin ve pkk nın başının heykelini dikeceğiz diyen bir partiden ne anlıyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
anladım teşekkürler
git azicik gazete oku heriflerin milyon tane resmi varda dagda ayrica devamli apoyla konusuyolar bu yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabdullah öcalanın yiğenini meclise sokandan ne beklersin?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHdp Pkk'nin siyasal uzantısıdır. Hdp = Pkk = Kck = Dtk.
10 Yorumla
+1 yılPkk'nın çemberinden çıkmaya çalışıyormuş gibi bir izlenimi var.
22 Yorumla
+1 yılHdp in karar alma merkezi imralıdır, oradaki malum şahıs aynı zamanda pkk nın kurucusu ve lideridir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir degilsiniz ama adam cikar ocalanin heykeli derse ki bunu soyleyen gene baskan hdp=pkk derim
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılpkk (dağ versiyonu)
hdp (meclis versiyonu)
akp (vatansever görünümlü destekçi versiyonu)33 Yorumla- +1 yıl
hdpyi anladımda akp neden biraz genişletebilirmisin konuyu?
Cevap sahibi+1 yılçözüm süreci le açılım yapan akp, dedem mi yaptı.
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer kürt pkk oluyor tabi, selahettin demirtasin bir suru fotosu var arastir, oda pkkli.
01 Yorumla- +1 yıl
ha öylemi silahla dağa çıktığımı insanları öldürdüğümü hiç hatırlamıyorum
Sen evcilik oyna bence.
Her kürt pkklı değil ama her HDPli pkkya destek verendir.21 Yorumla- +1 yıl
bilmediğim için küçük görmene gerek yok kendini küçük düşürüyorsun
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılne diyo bu alın bunu burdan yaa
22 Yorumla- +1 yıl
sen ne diyosun?
- +1 yıl
kardeş hdp pkk nın takım elbise giyinmiş halidir. aldanma, kanma
Apo posterlerini bbam mı acıyo hic. mi tv izlemezsin mk bir bktan habrrin yok
31 Yorumla- +1 yıl
terbiyene takın.
+1 yılDağa çıkmayıp kendini mecliste ifade ediyor sorun?
01 Yorumla- +1 yıl
its oke
+1 yılaçıklamaları yaklaşımı
00 Yorumla
+1 yılİşte insanların önyargısı ve ayrımcılığı
00 Yorumla
+1 yılBir insan kendini nerede görüyorsa oralıdır.
00 YorumlaHdpkk
23 Yorumla- +1 yıl
ne alaka şimdi ozaman akpkk chpkk mhpkk oldumu?
- +1 yıl
@DurgunZaman herkes burada kendi görüşünü ifade edebilir senin kimseye hakaret etmeye hakkın yok hemde burada gelmişsin pkklıları savunuyosun.
+1 yılHer kürt pkk lı değildir tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKahrolsun pkk yasasin komunizm
10 YorumlaKafan guzelmis 😂
00 Yorumla
+1 yılakpkk
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılImm şöyle bir sn
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılPkk degil ya
00 YorumlaGündem konusunda 351 cevap paylaştı. desteklerinden bellı