HDP Kürt özgürlük hareketiyle Türkiye demokrasi hareketlerinin ittifakından doğmuş bir partidir. BDP SDP ESP EMEP gibi bileşenleri vardır parti içinde Apocu da var Atatürkçü de İslamcı da ortak hedef kimsenin birbirine düşman olmadığı birlikte sorunsuz yaşadığı bir Türkiyeyi kurmak bunun için de en öncelikli sorun Türk ve Kürt gençlerinin birbirini öldürmesine sebep olan Kürt sorunudur herkes kabul eder heralde. HDP heyetlerinin bu ziyaretleri sayesinde ülkeye barış geldi ülkesini seven ve gençlerini seven herkesin bundan memnuniyet duyması lazımken hala nankörlük yapıp bu fotoğraflarla HDP'yi güya yıpratacağınızı zannediyorsunuz.
5 adet fotoğraf koydum. Tamam diyelim ki dördüncü fotoğraf doğru değildir. O fotodaki Demirtaş değildir. Peki diğer 4'ü yalan mı? Apo ile görüşenler, Kandil'e gidenler kendileri değil midir? Demirtaş'ın eline silah almış olması ile elinde silah olanlara sarılması arasında fark yoktur. Mesele o değildir.
Kaldı ki İslam'dan dem vuracak son kişilerden biri de sizlersiniz. İslam'dan örnekler vereceksek, devlete isyanın, masumları öldürmenin İslam'daki yerine bakmamız gerekecek.
HDP, senin Kürt özgürlük hareketi dediğin bizim ise terör örgütü dediğimiz isyancılardan doğmuş, kendisini solcu olarak tanımlayan ve dünyada bir diğer örneğine neredeyse rastlayamayacağımız bir sol güruhun desteğiyle bugünkü duruma gelmiştir.
Zaten radikal sol ile bölücü Kürtçü örgütler her zaman içiçe olmuş, birbirlerini desteklemişlerdir. Bugün kendi çaplarında mücadelelrini siyasi alanda birleşerek sürdürüyorlar.
Parti içinde şunu bucu var diye saymışsın. Apocu teröristlerin olduğunu zaten biliyoruz.
> İslamcı dediğin tipler (tam ismiyle Siyasal İslamcılar) zaten seccademi serdiğim yer vatanımdır anlayışında ve ezelden Türk düşmanı oldukları için sizinle işbirliği yapmaları son derece normaldir.
Atatürkçü dediğin kesime gelecek olursak, Atatürkçülük denen şey bu ülkede herkesin olduğu ama kimsenin ne olduğunu bilmediği bir şeydir. Adam Atatürk ilkelerine, fikirlerine tam aykırı davranır ama Atatürkçüdür. Teröristleri destekler ama Atatürkçüdür. Bu tip çakma Atatürkçülerden bahsediyorsan onların da ne mal olduğunu biliyoruz.
Barış Güvercini Demirtaş'ın ve HDP'lilerin teröristlerle çekilmiş fotoları yukarıdadır. Herkes bakarak HDP ve Demirtaş hakkındaki kararını verebilir.
Madem öyle partinin tamaminin pkk üzerine kurulmuş olduğunu niye ediyorsun? partide kimlerin olup olmadığı değil amaçlarının ne olduğu önemlidir hdp yöneticileri öcalan ile görüşmelerini gizlemiyorki paylaşma gereği duyasin ve ayrıca barış süreci olduysa pkk silah bıraktiysa bu görüşmeler neticesindedir. Pkk a senin partin silah biraktirmadi yani
PKK silah bırakmadı. Sadece eylem yapmayı bıraktı. Ancak doğuda sivil askerleri sokak ortasında katletmeye, korucuları işkencelerle katletmeye devam ediyor.
Bir terör örgütünü savunan insanların insanlıktan barıştan bahsetmeleri abesle iştigaldir.
kardeşim pkk ile görüşecek tabi ki savaşı bitirmek için chp ile mi görüşecek? diğer fotoğraflar doğru zaten sadece demirtaşın gerilla olmadığını söyledim. görüşmeler doğrudur. olmalıdır da. bugün asker gerilla ölmüyorsa o görüşmelere borçluyuz.
hdpye oy veren türkler bu fotoğrafları gayet iyi biliyor merak etme icat yapmadın tam da hdpnin barış için bu çabalarından dolayı oy veriyorlar zaten.
pkk neden kuruldu onu sorgula sen zilan katliamından dersimden başla araştırmaya sonra amed zindanını araştır en son da medine sözleşmesine bir göz at sonra gel tartışalım islami yönünü ok?
Yemin ederim anlamiyorum anlam veremiyorum Turkiye nasil oluyoda bunlara Parti kurma hakki veriyor? Ulan bunlar Adam degil! Mehmet aslanin cok guzel bir lafi vardi: https://hizliresim.com/2gjJAA
Devletin en büyük teröristler olduğu bilindiği dünyamızda, şiddeti meşrulaştırmak için terör örgütlerine ihtiyaç duyduklarını biliniz. Şimdi bundan rahatsız oldunuz mu? Hiç sanmıyorum.
hdp yi sevmem ama insanlar meclise girmesini istiyorsa saygı duymak zorundasınız. ayrıca sırf ak partiye inat hdp ye oy veren chp lileri eleştirmemiz gerek.
Yaw arkadaş ne cahilsiniz sanki selahaddin Demirtaş pkk li olduğunu saklıyor da sen gelmiş bu fotoğrafları gösteriyorsun bugün türkiyede birileri ölüyorsun bu hdp sayesindedir sen ve senin gibiler insanlar ölmesin diye ne yaptınız kurban olun selahattin demirtaşa. Ben pkk liyim oyumda hdp ye bugün her kesimden hdp ye oy veren insanlar var sence niçin veriyorlar oylarını bir düşün eyyy cahil çakma türk😉😉
pkk lıyım diyorsun bu yüzden soruyorum ve tepki amaçlı olduğunu düşünme fakat pkk’nın tam amacı ne? yani ben türkiye topraklarında kürdistan devleti kurmaya çalıştıklarını zamnediyorum ama doğrusu ne? bunlar tepki soruları değil sadece cevap arıyorum
Hep aynı kafalar aynı şeyleri söylemeye devam ediyor. Siz orada yaşayan insanların, dilini konuşmasına izin vermezseniz, kendi kültürünü silmesini ve ben Türk'üm demesini isterseniz, tabi ki ayaklanırlar. Oradaki insanların haklı taleplerini devlet şiddet kullanarak bastırdı ve şimdi ektiğini biçiyor. Kürt milliyetçisi falan değilim, her zaman haklı tarafın yanında olurum. Çoğunluğun azınlığı ezmesini köşeye çekilip izlemem. Ordu hiç bir zaman PKK'yı bitiremedi, Zap kampının ötesine geçemedi. Bitiremediği için şu an çözüm süreci diye bir şey var. PKK homojen bir örgüt değil, kürtlerin haklı taleplerinin mücadelesini veren gruplar olduğu gibi terör odakları da var. Senin aklında kürt tiplemesi, cahil fakir halk olarak var. Türkiye'nin en iyi üniversitelerine git bakalım, kaç tane kürt göreceksin. Benim için din, dil ve ırkın bir önemi yok. İyi ve kötü insan var. Ben her zaman iyi insanların tarafında olacağım.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > PKK Terör Örgütünün Siyasi Organizasyonu olan HDP ve Başındaki Selahattin Demirtaş'ın "Barış Güvercini" Gibi Gösterilmesinden Rahatsız Değil Misiniz?
En İyi Cevaplar