Sizce Türkiye'nin en iyi gazetesi hangisi? Neden?
Hürriyet
Habertürk
Milliyet
Sabah
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdiye kadar neredeyse hepsini okumuşumdur. Bildiklerimi kısa bir şekilde anlatayım.
Sabah: Böyle yıkama yağlama görmedim. Tamam, gazeteler görüş benimseyebilir. Ancak bu kıç yalamak.
Cumhuriyet: Ne idüğü belirsiz. Tarihine bakacak olursanız İkinci Dünya Savaşı öncesi ve sonlarına kadar Nazist, Stalingrad yenilgisi sonrası Komünist - ki şu an komünist olmasa bile hala solcudur ve Atatürk'ün solcu olduğunu komik bir şekilde iddia etmeye devam eder.
Posta: Satışının yarısını ortaokul ergenleri oluşturur. %25 bulmaca çözen emekli dayılar, %25 magazin okuyan asalaklar. Zaten gazetede de başka bir şey yok.
Hürriyet-Milliyet: Aralarında pek fark görmüyorum. 96 doğumluyum. Bizim çocukluğumuzda neredeyse her eve giren gazetelermiş. Ancak hala öyle olduğunu sanmıyorum.
HaberTürk: Gereken yorum aşağıda verilmiş. Alo Fatih yeterli. :D
Arkadaşlar size tavsiyem görüş farkı gözetmeden kendi tercihinizi yapmanız. Gazeteyi almanızın sebebi sağ-sol olmasın. Ben iki gün önce Vahdet aldım. Köşelerini beğenmedim, görüşlerime uymuyor. Ancak haberleri iyi ve diğer tüm gazeteler gibi yazım hatası kaynamıyor, kişiler işlerini düzgün yapmışlar. En çok beğendiğim şey ise magazin denen aptallıkla alakaları yok. Gazeteyi -amacı gibi- haber okumak için alıyorsunuz. Diğerleri gibi yarısı tanıtım-reklam değil.
Tarafsız medya kaldı mı? Gazete okumuyorum. Haberleri internetten takip etmeye çalışıyorum. Ama onlarda aynı.
gercekleri carpitmadan ve saklamadan yazmasindan dolayi
Eşit görüşlü diğerlerine oranla daha tarafsız görüyorum
Habertürk 'ü
Diğerlerine göre dedim alo fatih konusunu bilmiyordum yalan değil zaten çok gülücük koyunca anladım konunun büyüklüğünü :))
Yazmadım say :)) görüşsüzüm
Öğrenmiş oldum sağol :))
Haklısın kesinlikle peki sence? Sen herkese soruyorsun sence hangisi :)?
Hmm evet hepsi öyle okumaya devam yinede ;)
Cevap
3Cevap
Sözcü gazetesi en favorim.
Doğru haberler okuyorum en azından. Tabi başkasına görede havuz medyası daha doğru :)
habertürk cünkü en doğru haberi o gazete yazıyor
Hepsi yanlı bence..
zaman...
En İyi Cevaplar