KizlarSoruyor, donanım haber, frmtr? aklıma en iyi olarak bunlar geldi başka varsa belirtin..Türkiye'nin en iyi forum sitesi hangisi?
Frmtr
Donanımhaber
Diğer(Belirtin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
KizlarSoruyor, donanım haber, frmtr? aklıma en iyi olarak bunlar geldi başka varsa belirtin..Türkiye'nin en iyi forum sitesi hangisi?
Bence yeni Açılan forum forumturkce. net İlerisi Olan samimi Ailece Forum sisteminde gezilecek +18 gibi şeyler paylaşmayan öğrenci ve bilgisayar meraklılalrına hitap eden bir forum forumturkce. net tavsiye ederim bakmanızı ücretsiz reklamsız bir sistem kurmuşlar
donanımhaber çok faydalı
donanimhaber yıllarım gitti benim için en iyisi o frmtr daha sonra çıktı ilk basta cinsel içerikliydi sanırım oda aldı başını gitti
link burdan hangi site kaç para eder onada bakabilirsin
nereden bakıyoruz :D
Cevap
15Cevap
Hiçbiri frmtr yaş olarak çok geride dh ise kedim öldü başlığı altında geçilen dalgayla gözümden düştü kedim ölmüştü geçen hafta içim sızlarken güldürüyordu lanet üyeler.
ne üzerine forum sitesi?hepsini barındırsada donanımhaber pc ve sorunlarıyla alakalı vizyon sahibi olan bir site katagorize etmyeceksek bence çözumpark
Çok nadiren girsem de hocam daha iyi geliyor. En azından liseliler giremiyor.
:D demi
Gscimbom. com forum sitesi hepsinden ayrilir.
Galatasaray fanlarına özel olmakla beraber muthis ozgun ve mizahi sohbetlerin dondugu forum sitesidir.
Belki Hayri ile sohbet etme fırsatı yakalarsiniz ya da admin keramettinin agm sorusuna maruz kalirsiniz
"Doruk"
kızlar soruyor valla kızlara sora sora cok sey ögrendık burdan tüm kızlarımızı kutluyorum ..
Arkadaşlar yeni kurdum ve üyeye ihtiyacım var. Sizler ilgi gösterirseniz neden en iyisi olmasın! Tekelcilikten kurtulmak için başkalarına da fırsat vermesi gerekir toplumun.
bilgipiramidi. com/forum
yaz eğlenceleri ve etkileyici bir tatil sizi bekliyor.. siz bu yaza hazır mısınız? (kendinizi baştan yaratın)
bence en iyisi www memurlarforum com sadece memurlara hitap ediyor aynı zamanda haberler ve sınav kpss vs. bilgiler veriyorlar
hemenpaylas. com. tr sitesi açıldı irc forumlarında gördüm daha üye olmadım
Rpa hakkında yayınlanan ilk ve tek Türkçe forum sitesi
rpadunyasi. com
Kesinlikle R10. NET Türkiye'nin En İyi Forum Sitesi
en büyük 15 forum sitesini sıralamışlar
donanımhaber. com
forumtr. com
iyinet. com
bencede en iyisi memurlarforum. com yeni olmasına ragmen hemen hemen tüm memur bilgilerine yer veriyorlar memular forum tek geçerim
ben genelde mynet'e bakarım
senin oldugun her yer o yeah
ateistforum.org
Donanımhaber
donanımhaber dedim.
benim tek geçtigim forum
Forumaski.Com tabiki.
en iyisi burası :D
Donanım Haber Kadar Olmasada Gayet İyi
Frmtr
Forum
Donanımhaber