Sizce deniz kızı diye bisey varmı? Buna gerçekten kafayı takmış durumdayım .. Çok çirkin oldukları söyleniyo.. Ben var olduklarını düsünüyorum valla :D
Cevabın nedir?
+1 yılKeşke olsaaa yaa cok değişik bişey olurduu bende meraklandım şimdi bir araştırcam neler söylenmiş merak ettim :)) ama Korsan hikayeleri olabilir bunlar çünkü bir defa olsun görülürdü sanki bilemedim şimdi. Okyanusların hiç ulaşılamayan bilinmeyen yerleri var mı bilmiyorum egerki varsa belkide orada yasıyolardır.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
"NOAA ( Amerika Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi ): yeryüzünü kaplayan okyanusların yüzde 95'i henüz bilimsel olarak araştırılmış değil." şayet bu doğruysa daha hiç duymadığımız canlıların bile olması çok muhtemel
01 Yorumla
Mitolojik yaratıklardan birkaçının var olabileceğini düşünüyorum. Okyanusların sadece %5 ni keşfedebildik. Bu yüzden varolduklarına inanıyorum. Nasıl 21 yy'da İnka devrini yaşıyan kabileler kaldı ve biz bunları oldukça geç fark ettik ise edemediklerimiz yani bulamadığımız türler vs mevcuttur...
02 Yorumla
- 33 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
96Cevap
+1 yılOlsaydı çoktan haberlerde deniz kızına tecavüz ettiler diye bir haber cikardi Türkiyede
43 Yorumla- +1 yıl
Gercekler bunlar :D sen kız de yeter :)
Öyle birşey yok. Zamanında denize kıyısı olan bir şehirde (hangi şehir olduğunu hatırlayamadım) denize bakıldığında deniz kızına benzetilen bir deniz canlısı. :) Deniz ineği, deniz inekleri kafalarını su yüzeyine çıkartıyorlar, bu hareketleri uzaktan kıza benzetiliyor :) araştırabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılDeniz kızları ROM içen korsanların güneşlenen fok memelilerini kız görmesiyle ortaya çıkan bir kelimedir ve çirkin değil çok güzel oldukları söylenir. Ayriyetten deniizkızlarına inanıyosan uzaylılara da inanıyosun
14 Yorumla- +1 yıl
b-12 gezegeni ne bir bak derim :D Dünyanın birabiri :D
Şahsen bende inanıyorum ve Denizciyim fakat hala denizkızı görmedim :) - +1 yıl
Benim de ilgimi çekiyo :D
+1 yıl11 Yorumladeniz erkeğide olması lazım eğer deniz kızları olursa. nasıl üreyecekler bunca vakit nesil oluşturmak için 2 farklı cins lazım :D benim kafama şimdi deniz erkeği varmıdır sorusu geldi
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 743 cevap paylaştı. olsaydı kesinlikle bilinirdi, okyanusların bilinmeyen yerleri de var ama oradaki basınç ortamlarında dediğin gibi bir varlık yaşayamaz
02 Yorumla
+1 yılneden var olmasın ki bence vardır diye düşünuyorum da insan gibi değildir biraz daha farklıdır belki görünüşü.
01 Yorumlaolsaydı, emin ol (bizde bu millet varken çoğalırlardı) daha fazla görünürler ve varlıkları kanıtlanırdı.
01 Yorumla
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
Minnöş ya 💙💙💙
+1 yılDeniz kızı efsanesi , eskiden korsanların aşırı rom tüketip sarhoş oldukları sırada güneşlenmeye çıkan deniz aslanlarını uzaktan yarı kadın yarı balık sanması durumudur. Gerçekliği söz konusu değildir :))
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim deniz kızı milli takımda yüzüyo sudan çıkartamıyorum
11 YorumlaBu belgeseli izle
https://www.youtube.com/watch?v=dWE4g33dwdI00 Yorumla
+1 yılVar olması veya yok olması bir şeyi değiştirir mi? Dünya aynı dünya.. Ve denizde çok vakit geçiren bütün kızlar deniz kızıdır bence.. :D
00 Yorumladeniz anası varsa kızıda vardır niye olmasin bu denizanaları direk ana olarakmı doğuyor yok mu bunlarin bir ergenligi genclik yillari falan 😂😂😂
14 YorumlaGerçekte var ama masalarda bildiğimiz gibi değil küçük işte fotosunu bulup sana yoluyayım :)
012 Yorumla
+1 yılvalla ben en son Animal planette belgeselini izledim 2-3 tane görüntü ve bir çok da kanıt var olduklarına dair.
04 Yorumla- +1 yıl
ama adları deniz kızı olsa da hepsi kız değil aynı bizim gibi erkekleri de var kızları da.
- +1 yıl
paylaşırsan seviniriz.
Var ama çok derinlerde görmeniz imkansız zaten ama kıyıya vuran ölü bir denizkızı bulunmuş Yabancı bir ülkede fotoğrafları var ama kaydetmedim. Ben inanıyorum varlarda zaten
03 Yorumla
+1 yıldeniz kızı o. O çirkin o. O yanlış biliyorsun eylül çok güzel oluyor peri kızı gibi masal kahramanı (-:
02 Yorumla- +1 yıl
varsa da güzeldirler normal bir kız gibi değildirler diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızı varsa erkeği de olmalı. Ama ondan hiç söz edilmiyor. Balinalarla sevişicek halleri yok ya bunların. Abazan kayıkçıların ortaya attığı bir dedikodu diye düşünüyorum ;) kadınsızlıktan denizde serap görüyor adamlar:d
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bana güven:d ömrünün yarısını denizde geçiren adam başka ne hayal eder :))
Allahın yaratmış olduğu herşeye inanıyorum :D başkalarına kalsa yok zaten. uzaylılar bile yok. o kadar kanıta belgeye resime olaya rağmen. :D
01 Yorumla- 02 Yorumla
+1 yılVarlar tabi ya. Ama aynen çok aşırı çirkin demiyim de bildiğin korkunçlar onlar :D
00 Yorumla
+1 yılVar, bbc kanalinin yaptigi arastirmalarda kanitlaniyor bu ve vidosuda var youtube'da
00 Yorumlakaradakiler zaten burnumuzdan getiriyor bir denizdekiler eksikti. :/
31 YorumlaVar ama bildigin kız değil yani :) suratı insanı andırdıgı için öyle diyolar çok nadir raslanan bir balık :)
00 Yorumlaeski zamanlarda denizcilerin tayfaları odaklamaları için uydurdukları ve çok iyi fayda kurgular
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeniz anası var da kızı niye olmasın 😁
Herhangi bir ilginç deniz canlısına, biraz insanı andırıyor diye bu ismi verebilirler. Ama varsa bile emin ol filmlerdeki gibi değilldir :)00 YorumlaEvet varlar yazdan yaza koyda görüşüyoruz :) Çirkin mi kim dedi onu :)
01 Yorumla
+1 yılVardir daha bilmedigimiz neler vardir hatta denizde
01 Yorumlakızı bilmem de atı var. üstelik hamile kalıyor falan..
14 Yorumla
+1 yılSöylentiler var sadece inanıyorum varlar da zannettiğimiz gibi güzel tipli değiller
02 Yorumla- +1 yıl
:):)
+1 yılnormalde yok. olsa bıle oyle bır tur henuz kesfedilmedi :) Fil veya nette gorunene butun denız kızları guzel gorunuyor... rakı ılede ıyı gıder hanı :)
00 YorumlaAslında okyanusların tamamı keşfedilmemiş veya deraylı, net bir şekilde bilinmiyor. Bence yoktur ama
01 Yorumlageçen yine rize açıklarındayız bir deniz kızı gördük off aman allahım
02 Yorumla
+1 yılDeniz kizi diye birsey var canli ama insan gibi degil:) :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ben yok demedim sadece insana benzemiyo tvdeki gibi dedim :) :)
- https://www.youtube.com/watch?v=mE0wkKWf29Q
gerçek gibi :(
00 Yorumla
+1 yılBir ara fotoğraflar falan çıkmıştı. Doğru diyorlar ama ben inanmıyorum
00 YorumlaValla hayatımın kadını denizden gelecekse inanmamam için bir sebep de yok diye düşünüyorum :)
00 Yorumla
+1 yıldeniz kızı var annesi deniz olanlar hahahahhah iğrenç ama güldün ve okudun :D
00 YorumlaHe van gölü canavarı ve poseıdonda var atlas okyanusun altında sarayda yaşıyorlar.
00 YorumlaNormal bir kiz buldum sanki de sira denizkizina geldi:)
02 YorumlaOlsa ne olur sanki görebileceksin? Ankara'da deniz yok :)
01 Yorumla
+1 yıldeniz diye bir abi/abla var bunun kız çocuğu oluyor al sana deniz kızı
02 Yorumla- +1 yıl
ama komik :P
+1 yıl12 ile 17 yasina kadar suda yasadim diyebilirim ama ben gormedim :))
02 Yorumla- +1 yıl
:O diye kaldim.
- 02 Yorumla
+1 yılolabilir daha keşfedilmeyen canlılar var.
https://www.youtube.com/watch?v=QB2ed-YSUyo00 Yorumlamantıksız olsa bir tane bile adam gibi resmi ya da bilgisi olur
00 YorumlaDeniz'iz kızı? Deniz ablanın kızı?
Dip not : Lavabo koridorun sonunda solda.00 Yorumlaçıkan haberler çok inandırıcı ama yinede inanasım gelmiyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeniz kızı varsa denizerkeği de olmalı. foklar mı beceriyo bunları :)
21 Yorumlaolur mu oyle şey ya. onemli olan siz kızlar deniz kızı gibi asil olun
10 Yorumlabir boşluk bulsam yatla tura cıkcam çoğu rivayet edilen bölgelere bakmaklazım maksat makara =)
00 YorumlaEski zmnlarda insanlar hep masal anlatırmıs elektrik yokken efsanelerde buradsan türemis bu da bir efsane olduğu için
00 Yorumla
+1 yılolsaydı tecavuz edıldıgı haberlerını duyardık o yuzden yok :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlara genelde ne derler? bildiğiniz gibi At derler, yani deniz atları aslında deniz kızları oluyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçende beraber yüzüyorduk okyanusun derinliklerinde yüzüyorduk.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldenize girmek için yazı iple çeken kız = deniz kızı
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunların birde erkek tavlayıp yazı masrafsız atlatanlar var onlarda = sirenler
Azerbaycanda deniz qizlari yashayir! ve gercekdiler!
00 YorumlaDeniz kizimi var mi sefket hocaya soracaksin bu soruyu agzinin payini verir ))
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem