Cidden nereden çıktı bu deniz kızı hikayesi gerçekten var mı videolar var mesela yalan mı onlar geçen bir resim gördüm çok gerçekçiydiler
Keşke olsalar :D
Keşke olsalar :D
Deniz kızı eskiden vardı tıpkı dinazorlar ve ufoların olduğu gibi ancak sonu tükendi.. Dünya' yı en çok kaplayan denizdir. Her ne kadar inanmasakta var olduğu söyleniyor ancak çok az sayıda vardır derin suların altında yaşarlar ve belden aşağısı kapalıdır.. Deniz kızları yaratık olarak biliniyor bu yaratık türünü göstermez ayrı zamanda balık türü olarakta adlandırılıyor.. Deniz kızları çok tehlikeli değil, ama insanların korktuklarını anlarsa daha saldırganlaşır.. Ödükleri zaman çok pis kokar ve öldüğünü anladıklarında kimsenin olmadığı yere yığılır kalırlar.. Bu resim yabancı ülkeden örnek;
https://i.hizliresim.com/q9n0QW.jpg
Buna benzer bir çok şey okudum aklım karıştı
İnsanlar inanmazlar doğrudur. İnsan görmediği şeylere inanamazlar sahte olduğunu düşünürler labatuvar veya deneyler pek yapılmadığı için kimse inanmadı öyle eser kaldı ancak kesin aklım karıştı diyorsan eski tarih ansiklopedileri vardır.. Onlarda bunlar var bizde var oradan bir ara okumuştum aynı bunun gibi resimler vardı o yüzden bu resimi koydum.
sanırım yok biz saf insanlara hayal kurdurmak için uydurulmuş masalsı karakterlerden sadece biri hayal kurmayı sevdiğimizden sanırım. ancak olsaydı ençok bizler severdik herhalde bizim oltamıza takılsada akvaryuma koyup beslemek isterdik, gerçi masalsı da olsa biz bunu zaten yapıyoruz olmasına gerekyok aslında hayalimizde sevdiğimiz şeyler her türlü kılığa büründürebiliyoruz.
daha önce bazı resimler görmüştüm ama bu birz farklı. yoksa bile buna bezner bir yaratık vardır bence yoksa insanlar nereden üretecekler bu deniz kızı fikrini
Bencede
Mesele maymun insana benziyo insana benzeyen bir balk varsa eğer ordan türetmişde olabilirler
Bnde gördüm hatta çok duşunuyordum o gün şimdi tekrar aklıma soktun :D Ama cidden gerçekçiler
Bende çok düşündüm ciddi cidddi araştrma yapcam :D
Nası gördduuuun nerde gordun
İnternetten canım gerçek hayatta görmeyi çok isterdim babaanneme soruyorum snce var mı diye o olduğunu düşünüyor bir çok foto resmen kanıtlar nitelikte
Cevap
27Cevap
deniz gızı olmaaaaz mı be yaa! gelmişler saros körfezine! tirton diye bir babası var hilmi dayı gibi sakalı va! elinde oku batırıyor şuncacık gıza. ama sebastian va arkadaşı yardım eder gızana. sen bizim saroslu balıkçılar gızı yakala. ağları at. kesmişlee yemişlee. löp löp et çıkmış gızdan. arielmiymiş nemiş adı.
Ariel?
İsrailllllilmiymiş
ben komik olsun diye yazdım. seninki daha da komikmiş.
bu doğru mu tartışılır
www.mynet.com/.../ispanyada-bulunan-deniz-kizi-herkesi-sok-etti-1412879-1
Evet bende bunu gördüm montaj olduguni düşuünüyorum ama
bana da öyle geliyo :)
Bu gün gördüm ben inanmam eğer inaniyorsan fotoya bak www.facebook.com/photo.php
Evet bende bunu gördüm
:-) şahsen ben inanmıyorum
Şöyle bir şey söylemek istiyorum bana göre kendi düşüncem deniz kızı var bunu soyledigum için beni herkes deli zannetcek ama arkadaşlar kaç milyon yıldan beri bu araştırma sürüyor ve bunu müzelerde sergiliyorlar insanlar canım da böyle bir şey olmayıp kendilerini yapicak bununla ilgili müzeye de gittik çok gerçekçi bence deniz kızları var peki nasıl oluştuğunu ise sadece Allah bilir umarım beni anlarsiniz
Bilinmeyen bir hayvan türü olarak var olduğu söylenir. Kanıtlara göre yaptıkları anatomiye göre ise bayağı bir çirkinler.
Evet öyleydi benim gördüğümde
bende gecen gün bir vampir gördüm, kilolu bir kızın kanını içiyordu, benim kanımıda içecekti baktı kansızım bana dokunmadı :D
Var var :) Rakı ile güzel gidiyorlar :D
resimdiyari.com/picture.php?/12471-raki-masasi
nasip olsa seneye akdenizde dugunumuz var herkesi beklerim
He izledim hangisi :D
www.google.com.tr/search en sagdaki zaten kendisi muslumanmis adida ayse
Var tabikide bide denizin anası var babası var kardeşleri kuzenleri hey Allahım :D:D
Bunu boşverinde. Neden deniz erkeği değilde deniz kızı. Ulan birde erkeklere hayvan dersiniz. 😎
tabikide var bizim van gölü canavarının uzaktan akrabası oluyor hatta :))
Benim birebir denizkızıyla sevişmiş arkadaşım var, onuda getircem sana...
Getir üleen
Cin olmadığına eminmiymiş
Bugün yakalamislar ölü bitane çocuğun biri paylaştı burada
Hadinya ciddimi
Link var mı acaba ya da gorebileceğimiz bir site?
Yukarda bir arkadaş linki verdi
https://d.haber3.com/gallery/5706/2.jpg deniz kızı...
hadi diyelimki deniz kızı var, bunların yaratılısından bu güne kadar üreyip cogalması için birde deniz erkegine ihtiyaç olacaktır, sen deniz erkegi diye bir deniz canlısı duydunmu , gördünmü , arastırdınmı?
önce bunu mantıksal olarak sorgula.
ben o kadar denıze açılırım bı tane rastlamadım panpa :D
Ohhoo oyle bende acilirim hamsi bile nadir görürüm :D
Yok onu misal versim İzmirliyim :)
Bazen banlinalarrda oluyo karada :d
dinazorlar zamanında mevcut olup insanlar evrimleşmeden önce nefes alan saçaklı balık kızlar
Bide bunların eekeği yoksa nasıl ürüyolar hep kızlarından bahsediliyo
lezbiyenlerdir belki ya da yumurtayla ürüyorlardır olamazmı :D
Yunan mitolojisinde kalma bir efsane olarak biliyorum
keşke olsa denize gidip şnorkel taktığımda bir nedeni olur hiç olmazsa boş boş balıklarla göz göze gelip romantizim yaşıcama :)
gercekte var ve gorundugu gibi degiller cok tehlikeliler
Nerden biliyosun ve nasıl tehlikeliler
insanların deniz altında nefes alamadıklarını bilmediklerini ve insanları deniz altına çektiklerini biliyorum sadece
tamam işte kızlar denize girince deniz kızı oluyoruz düz mantık.
Denize girince balina olanlarda var onları napcaz
renk katmak lazım araya monoton olmayalım :):D
Çok mantıklı :D
eyw :D
bak o kadar denizlerde gezdim bir kaptan olarak hep hayal ettim görürüm diye ama bir göremedim be deniz kızı limandakiler hariç :)
Birde kaptanların yılllarca denizlerde yalnız kalmalarından dolayı uzaktaki balıkları kadın olarak görüp hayal ettiklerini ve oradan türediği söyleniyor bu efsanenin :D
Mavi balinayi işerken gordukten sonra deniz kızından birdaha haber alinamadi
Zamanında varmış hatta geçenlerde cesedini buldular
eskidenmiştir o. şimdi olsa olsa deniz kadını olabilir belki. tüm denizlerin a.. koduk zira!
Gerçek olsa ne yapcanki? :)
Gerçekse bilmem lazım!
Bende çok araştrmıştm bir aralar ama sanmıyorum olacağını
bence yok inanmıyorum ben
Deniz anası anne olmadan önce deniz kızıydı işte.
var zaten bizim arkadaşla yiyişmişler
Kemal Sunal'ın filminde de Gülyabani vardı :)
dünyada öyle bir hayvan görmedim daha :D
evet mesela benım :P
vardir vardir :D
Olsa da evlensek :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar