10-Amerika
9-İsviçre
8-San Marino
7-Birleşik Arap Emirlikleri
6-Norveç
5-Kuveyt
4-Brunei
3-Singapur
2-Lüksemburg
1-Katar
iddia ediliyor.
en zengin ülke dominic cumhuriyetidir off shore storeler ile mafya parasını aklayıp ingiliz bankalarına aktarırlar sonrasında katar lüksemburg singapur kuveyt brunei BAE isviçre san marino dur
halk olarak en zengin halk arnavutluk rusya ve kosovadadır kara para aklama serbesttir ülkeyi mafya yönetir vergi olayı yoktur inanmayan gidip görebilir ülke fakir gibi görünebilir ama kimde ne paralar var
Şimdi Ülke zenginliği mi yoksa kişi başına düşen gelir mi? Ülkeyse ABD, Çin ve Almanya ekonomisi iyidir. Ama kişi başına düşen gelire bakarsan Lüksemburg falan oralarda çok yüksek. Nüfus az çünkü.
Her ikiside
Ekonomi okuyorum
Nüfusu karıştırırsan işin içinden çıkamazsın Çin'in nüfusu fazla olduğu için milli gelir lüksemburg'tan daha düşük olabilir ama kalkınma ve gelişme Çin'de daha fazladır buda ekonomide ilerleme sağlar zenginlik sağlamaz
Bu arada ekonomi okuyorum derken takip ediyorum anlamında söyledim
Bu açıdan bakarsan en zengini Suudi Arabistan'dır. Petrol satarak gayet zenginler ve hiç bu nun için harcama yapmıyorlar. Ama halkada pek yansıtmıyorlar. Etliye sütlüye karışmadan petrolü satıp hanedan geçiniyor işte. Para birimi değeri olarak falan bakınca da en değerli para Kuveyt Dinarı.
Zengin mi bilmem ama yasam standartlarının en yüksek oldugu ülke isviçre diye biliyorum
Arabistan ve Kuveyt, en yüksek para birimi dinar'la çalışıyor adamlar
Dinar?
Para birimi dinar.. Bir dinar 7 buçuk tl düşün
Cevap
11Cevap
Arabistan amerika arası git gel yapıyorum.
ama arap ülkesi daha ağır basıyor.
Araplar çok zengin
Adamlar aslanı kaplanı evcilleştırmışlr
İsviçre Norveç Dubai Abd birleşse ekonomide tüm dünyayı tekler. Almanyalar fransalar ingiltereler yalan olur
Viyana diye biliyorum..
Yanlış biliyosun
Dubai neden yok şıklarda
Birleşik Arap Emirlikleri
Katar adamlar para s. ciyor
Kasasında en çok para bulunan ülke USA
Norveç diye biliyorum ama
tabikide bizim ülke :)
Hindistan çin Brezilya
Katar
emrika gibi :D
Arabistan