Anne ve babamın sag olması için herşeyimi feda ederdim canımı bile..
Eger hayatta iseler Kıymetini bilin.
😑😑🥲

Selamlar,
Eskiden sermaye sahipliğiydi şimdilerde ise bilgi sahipliği olarak değiştir. Artık ne kadar çok bilgiye sahipseniz o kadar zengin olursunuz. Çünkü bilgi sahipliği maddi ve manevi anlamda size tüm kapıları açabilir. Özellikle maddi anlamda sizi her zaman için seçecek alanlar bulabiliyorsunuz. Manevi anlamda ise bilinçli ve kültürlü bir şekilde hayatı yaşamak sanırım en büyük zenginlik olabilir bana göre. Bunun dışında tabi ki sağlık var. Onun yeri çok başka. Dünyanın en büyük zenginliği sağlıklı olabilmek.
Babam yok maalesef takdir ilahi böyleymiş annemde başımın tacı her zaman.
Allah bütün ölmuslerimize rahmet eylesin
Eig için teşekkürler
Hayatının hiçbir döneminde bu yazıları göremeyen ve göremeyecek olan ben. i bu soruyu görünce biraz duygulandım.
Düşünsene hiç aile tarafından sevilmemiş bir çocuksun. Diyorlar ya "Dünyayı sevilmemiş insanların savaşları mahvetti" diye. Gerçekten de öyle gözün dönünce gözü görmüyor insanın 😔
Geceleri bir hüzün çökmese sıkıntı yok aslında 🥺
Hayat diyelim. Neyse, hepimiz için inşallah iyi olur. Dikkat et kendine
Teşekkür ederim. Güzel bir günün olsun
Rica ederim
Güçtür. Maddi, manevi yönden güçlü olmak en büyük zenginliktir. Kendine yetebilmek kolay iş değil. Birilerine ihtiyaç duymadan bir şeyleri başarabiliyorsan, her şeye rağmen dimdik ayakta durabiliyorsan bundan daha büyük bir zenginlik olamaz benim için.
Cevap
45Cevap
Allah rahmet eylesin. Babam hayatta değil, annem var.
Sevdiğinin yanında olması ve o da senin sevdiğin kadar sevip değer vermesi
Babama uzulmem rahmet olsun derim ama annesini kaybeden 30 yasindaki bir erkek olarak soyleyebilirim ki cigeriniz parcalaniyor.
Kimse agladigimi gormesin diye hizli sekilde odaya, banyoya siginmalar. Gerekli sevgiyi, ilgiyi, tebessumu eksik ettiginiz icin pismanliklar.
Şu an topragin altinda usuyor mu acaba anacım diye gelen dusunceler.
Çok zor ya 😔
Bize verilen en büyük nimet aile ve sağlıktır. Çok şükür hayattalar elimden gelse benim ömrümden alıp onlara verirdim tombiş annem ve şişko babam abim ve kızkardeşim. Tüm ölmüşlere Allah rahmet eylesin
Anna ve baba olmadan hayat çok zor olur diye düşünüyorum. Hayatının büyük bir bölümünü onlarla geçiriyorsun çünkü. Benim her ikiside sağ, Allah uzun ömürler versin. Kaybedilenlere de rahmet etsin.
maalesef bende kaybedeli çok oldu. anne baba ve eşim hepsi göçdüler :(
Her zaman kıymetini biliyorum tabi. Özellikle annem her şeyim benim. Bunu biliyor kendisi de. Hayattaki en zenginlik insanın içindeki duygulardır. Bu duyguların iyi yönde kullanılması yönünde değerini bilmek lazım. Bunun değerini hep bildim.
Ailedir. Çünkü ne olursa olsun ne yanlış yapılırsa yapılsın ailen her zaman arkandadır şu soruyu sorduğunda aklıma tek gelen şey eski sevgilinin seni üzmesi değer görmemen yarı yolda bırakıldığın için üzülmen anlıyorum ki onlar ciddiye alınacak şeyler değiller
Babam öldüğünde telefonu anneme verdik. Ne zaman anam arasa, ekranda babam yazıyordu. Herkesin başına gelecek meseleler. Taksiratı affolsun.
zenginliklerimin farkındayım hergün şükür ederim birincisi sağlığım için ikincisi ele muhtaç olmadığım için üçüncüsü ise ailem için..
Sen yaşamayacaksan zenginlik olmaz onun için en büyük zenginlik sağlık ve diğerleri zenginliğin boyutunu belirler çünkü sen 1 diğerleri 0 ları teşkil eder ve ben bunun için sağlık derim.
Dünya'da en büyük zenginlik benim icin, aldigim nefestir..
Dediğin gibi, iyi bir aileye sahip olmak bu zenginliğin başında gelir bence.
Huzurdur. Sağlık bile bunun altıdır. Tam tamamlanmışlık Huzuru getirir.
Sonuna kadar katılıyorum anne ve baba sağ olsun. O acıyı çeken bilir
Anne Baba Eş ve çocuklarla huzur ve sağlık içinde bir arada olmak
Sana katılıyorum.
En büyük zenginlik budur. Cınım annem.
Kesinlikle şu dunya uzerindeki en buyuk servet basta aile sonra sağlık
Aile kutsal değildir bu yüzden zenginlik olarak görülmemeli. Bana göre en büyük zenginlik sağlıktır.
Her insan için aynı durum geçerli değildir
Aile de dahil olmak üzere ALLAH herşeyin hayırlısını versin
Dünyadaki en büyük zenginlik; İman, sağlık ve bağımsızlıktır
En büyük zenginlik sağlıktır
Baba yazısını 10 senedir görmedim
Ben ikisini de kaybettim sıkıntı yok artik. ama sağlık derim
Keşke ölmüş olsalardı.. Bu benim için daha büyük zenginlik olurdu... Göreceli bunlar yani
babammis keske hala nefes alsaydi
Sağlık ve sevgi bence en büyük zenginlik
İnsanların sevgi ve saygısını kazanmak.
Sağlık
Aile
Merhamet duygusu
Sağlık
Evet ben de o zenginlerdenim
Franklin abi
hayatımın merkezine kendini koyman
Sağlıklı ve mutlu olmak.
Aile ve sevgi. Bu ikisi kesinlikle ☾
görsel kesinlikle doğru ve birde doğruluk tabiki
Evet kuzenlerim de hep bunu söylüyor bana
Aile. Ama bazan da insanı mahveden oluyor.
Bir de zaman
Kesinlikle aile ve sağlık
5 milyon dolar olsa fena olmaz.
Dunyadaki en buyuk zenginlik paylasmak bana gore
😏rabbim rahmet eylesin.
bir de sağlıklı olmak
Sağlık
Sağlık
Anne baba olması
bilmektir tabi ki
Sağlığımız.
İyi bir anneye babaya aileye sahip olmak
Biliyorum zaten
Sağlık bence de
imann
Göçüp gittiler 😳
Bence evlat
Ailen ve sağlığın :)
Kedim
Sağlık
Huzur bence
Güç, para.
👏👏
İnsanın sevdikleri ile beraber yan yana olmasıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?