Özgül Canişci Cast Ajansı hakkında bilginiz var mı?

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde family ajans aracıyla bir diziye katıldım, paranız martın 15 den sonra ödenecek denildi, halen ödeme yapılmadı

Bu gün beni özgül Canişci ajanstan davet ettiler, uzun konuşmaların ardından sonra özgeçmişimde daha önce oynadığım projelerden bahsettim, bu doğrultu da genel koordinatör joker oyuncu statüsü verildi, fakat sözleşme içinde 500 tl para teklif edildi, ajans 3 aylık periyodda sizi gönderemeyebilirim deyince sadece foto çekim ve kayıt yaptırdık önerileriniz nedir.
Güncellemeler
+1 yıl
Oyunculuk kariyerine atılmak için ne yapmalıyız dersiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sizlerinde yardımına ihtiyacım bilgileiriniz mutalaka paylaşın, famaliy ajans ne yazık kı parayı ödemedi, söylenenlere göre ödemeyecek,
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınız eksik etmeyin, sözleme yaparken, devamlı haberleşecegiz demişlerdi, gectigimiz gunlerde mail attık cevap gelmedi
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli arkadaşlar ajansların artı suyu çıktı, öyle oyunculuk için ajansların kapısını boşuna çalmayın, cogu sadece kayıt paraları ile dönuyor, dizilere göndereceklerini söylediklerini cogu göndermiyorlar, sadece para vermeyicekleri gönderiyorlar, kaldı kı yönetmen sizi beğensen bile ajans ulaşamadık deyip başka oyuncuları gönderiyor, burada gunluk 30 için hic gerek yok, eğer gunluk 300 tl vereceklerse okey yoksa hiç boşuna katılmayın, benim Ankara sayısını ajanslarda kaydım, hepsi boş
Özgül Canişci Cast Ajansı hakkında bilginiz var mı?