+1 yılTarih : 15 Kasım 2015. Bugün Özgul canişci casting ajansı Bursa da bir hotelde oyuncu arayışı için geldi. Daha öncesinde internet üzerinden başvuru yapmıştım bu castinge. Görüşme sıram geldiğinde aşağı salonda 5 masa vardı. Benimle ilgilenen cast görevlilerinden biri bilgi almak istedi. Ben de bilgiler verdim sadece yan rollerden birinde rol olursa figüranlık gibi roller bunu oynamayı tercih ederim her zaman dedim. İlerde bğyğk bşr oyuncu olabilirsin dedi. Böyle figuranlıktan başlayıp büyük oyuncu olanlar var dedi. Yok dedim amacım hep figuran olmak dedim. Asıl amacını söyledi sonra. Eğer bilmem ne kadar bir miktarı gözden çıkarırsam bir jokere yönlendirecek ve beni eğitime sokacak o joker ve ben oyuncu eğitimini almış olacakmışım. Tekrar ettim hep figuran olacağım ama ilerde fikrim belki değişir dedim. Ve şimdi maddi yönde bir dayanağım yok eğitim için ama yazın olacak diyede söyledim. O zaman yaza görüşürüz dedi yol gösterdi. Yani Görüşme amaçları öğretmenlerine (jokerlere) maddi destek sağlayıp buradan da kendi kazançlarını kazanmak. Efendim alt tarafı bir figuran diyeceğim ama elbette var büyük oyuncu olanlar figuranlıktan. Yalnız bu figuranlar filmlerde rol almadan önce bir eğitime mi tabi tutuldular neyin kafasıdır bu anlamış değilim? Bana referans göstersinler figuran eğitim aldı büyük bir oyuncu oldu diye. Eyvallah çekerim neyse parasını yatırırım kardeşşşim. Üzerine de cannes neyimus çekerim cilâlarım. Ama bu oyunda yok öyle bir sahne ve rol. Figuran kırar dizini oturur köşeye. Belki Sultan Süleymanın veziri olamam ama bana yeniçerinin biri olmak isterdim aga. Siz Kaç Dublede devrilip taa İzmirlerden kalkmış gelmişsiniz. I dont anderstend. Yane Wat ken Ay du fora yu?
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben özgül canişci ajansla çalışıyorum. aslında oyunculuk benim en çok istediğim şey. başta danışmanım benimle sürekli ilgileneceğine dair sözler verdi ama ne yazık ki bu konuda biraz eksikti kendisi. arayıp ofisi şikayette bulunduğumda özlem hanımı uyaracaklarını söylediler. uyarıdan sonra en azından öncekinden daha ilgiliydi. eğitimin ikinci haftasında görev gereği yaşadığım şehri değiştirmek zorunda kaldım ajansı arayıp iptal etmek istediğimi bildirdiğimde bana bir eğitim verildiğini ve yasal olarak bu sürecin geçtiğini söylediler başta biraz zorluk yaşadık ama kendilerine rica ettiğimde iptal bedelini yatırdığımda iptal edeceklerini söylediler. iptal bedeli bana başta biraz saçma geldi ama açıklamalarında benim için bir dosya oluşturulduğunu ilgilenildiğni danışmanımın projeler için mesai yapmak zorunda kaldığını söylediklerinde mantıklı geldi ve bedeli ödeyip sözleşmemi feshettim. ekip enerjik ve dinamik insanlardan oluşuyor ancak danışmanların sizlerle sürekli ilgilenilmesi konusunda eksikliği var
01 Yorumla- +1 yıl
Bence danışmanların ilgileri ellerindeki projelerdeki rollerin bizlerin yaş ve tipolojisine uygunluğuyla paralel gelişiyor ve dönemsel olarak değişiyor. Ben Özgül Canişçi ile çalışmaya başlayalı henüz 6 ay olmasına rağmen hem Gönül Dağı hem de Hükümsüz için defalarca arandım, defalarca da audition gönderdim. Ve hem Gönül Dağı'nda hem de Hükümsüz'de diyaloglu olarak rol aldım.
Hem showreel'im için kısa sürede bir birikim elde etmiş oldum, hem deneyim kazanmış hem de para kazanmış oldum. Şayet ben Özgül Canişçi ile çalışmaktan son derece memnunum, işlerini gayet profesyonel bir şekilde icra ediyorlar.
Öncelikle herkese merhaba.
Kayit parası diye bir sey soz konusi bile olamaz. Menajerlik parasi olabilir ama o parayi lutfen Tümay Özokur, Erberk ajans gibi ajanslar için ödeyin. Bu sizin icin daha garanti olacaktır. Iş illa ki gelecek demek değil bu tabi ama kesinlikle güvenilir yüzlerce oyuncu çıkarmış ve bilinen ajanslar olarak sizlere daha iyi hizmet sunacaklarına eminim. Ben konservatuvar tiyatro eğitimi almış biri olarak sunu söyleyebilirim ki Ankarada kesinlikle bu konuda yardımcı olacak bir ajans bulmanız çok mümkün olmayabilir. Ankarada yalnızca bu isi dürüst bir sekilde yalnizca MGA yapım şirketi yapar fakat kendi oyuncuları dışında oyuncu alıyor mu bilmiyorum. Lutfen adı sanı belli olmayan ajanslara güvenmeyin maddi ve manevî zararlar gorebilirsiniz. Bu piyasa ne yazik ki bir suru kurt barındırıyor.
bir de ne olur eğitim alın en azından oyunculuk teknikleriyle ilgili kitaplar okuyun. Düşündüğünüz kadar kolay degil. Bizler yillarca eğitim alıp yine de cok zor biseyler yapabiliyoruz. Ve hic bir yeteneği bilgisi olmadan bu isi yapanlara bir suru ah ediyoruz.(küfür edenlerde var) lutfen oyunculugu hafife almayin ve kendinizi gelistirerek bu ise adim atın.01 Yorumla- +1 yıl
Özgül Canişçi Cast Agency ile Ağustos 2020 yılında tanıştım, kendilerinin sinematografi vakfı var, orada düzenledikleri görüşmelere katıldım. Görüştüğüm kişi Kaan beydi, kendisi ile iki yıllık bir sözleşme imzaladım ve eğitimli çalışmaya katıldım. Başlangıçta benden eğitim ve menajerlik bedeli istediler, ilk önce tereddütte kaldım ancak Kaan bey beni ikna etti.
Şu an iyi ki Özgül Canişçi bünyesine katılmışım diyorum, daha önce oyunculuk üzerine hiç bir bilgim olmamasına rağmen vakıf bünyesinde verdikleri eğitimler sayesinde kamera önünde oyun verebilecek seviyeye geldim. Ayrıca menajerlik konusunda da çok başarılılar bence, Gönül Dağı 9. bölüm ve Hükümsüz 4. bölümde diyaloglu rol aldım.
Şimdi yeni projelerden gelecek uygun rolleri bekliyorum.
+1 yılmeraba. Sizde mi ankarada yaşıyosunuz? ben özgül canisci ankaradaki seçmelerine gitttim. kaç yıllık ajans olduklarını araştırmıştım gitmeden. yenilermiş ama on yıl kadar da izmirde organizasyonlar yapıyolarmış. benim bir arkadaşm bilge arapoğlu bu ajansla bir iki dizide rol aldı tvde gördüm zaten aradım kendisini memnun oldugunu söyledi. Ben seçmelerine katılsam da pek iyi geçmedi sanırım biraz heyecanlandım ajansı aradım tekrar Ankara seçmeleri olabilirmiş tekrar katılıcam bakalım. Sizede bol şanslar.
212 Yorumla- +1 yıl
Değerli arkadaşım yorumun için çok teşekkür ederim, evet Ankara’dayım ajans hakkında çok detaylı bilgi yok, fakat adı gecen arkadaşınızla bizzat konuşmak isterim, fakat ajansla görüşmemde sözleşme için çok yüklü para istendi, bu parayı verebilmem için çok zordu, fakat 3 ay içinde gönderemeyebilirim denildiği için geri çekme durumunda kaldım, kayıt yapıldı, fotoğrafta çektirdim, sözleme esnasında joker oyuncu olarak gösterildik, Eğer sadece figüran olarak gönderilecek, çok fazla yardımcı oyuncu olarak gönderilecekse önemli değil,
- +1 yıl
Değerli oyuncu ve yardımcı oyuncu arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterimki ajanslar hiç bir şekilde OYUNCU SERTİFİKASI VAR OLAN ELİNDE SHOWREEL VE CV Sİ BULUNAN oyunculardan hiç bir şekilde para talep edemez zaten ajans çatısı altında oyuncuların menajerliklerini yapıyorlar yardımcı oyuncu arkadaşlardan belki fotoğraf ya da kayıt ücreti talebinde bulunabilirler oda şöyle olur yine sizden nakit para çıkmaması lazım ilk gönderdikleri işin ücretini size vermezler sonrakileri alırsınız... bu söylediklerimi unutmayın sizden nakit olarak para isteyen ajanslara başvurmayın çünkü hiç bir şekilde iş garantileri yoktur cebinizden çıkan paranın üzerine soğuk su içersiniz...
- +1 yıl
Neymiş danışmanmış danışmanla iletişim kurmak için mail atın diyorlar adam sallıyorlar ben mail atmasını bilmiyorum dedim telefon verin dedim olmaz dediler böyle iş olmaz kaç aydır iş falan da çıkmadı iptal için 360 lira istiyorlar 4 tane resim için kusura bakmasınlar o parayı veremem tüketici haklarına veririm
- +1 yıl
- +1 yıl
merhabalarrr.. Görüşmeler ücretsizdir ve antalya görüşmeleri için katıldım başarılı geçtii ve ajansa kayıtlandım beni cast danışmanım 2 projeye yönlendirdi ve güzel bir ücret aldım benim için çok guzel bir tecrübe oldu, çok memnunum figuranlık değil yardımcı oyunculuk için gönderiyorlar.. bu ajansı da diğer saçma ajanslarla karıştırmayın, hakaret edenler de bence kendilerine baksınlar özgüveni olmayanlar zaten oyunculuk yapmasınlar:)
- +1 yıl
- +1 yıl
@busrazorlu herhangi bir ucret talep ettiler mi canişciden?
- +1 yıl
@wakemeup benden ettiler. Ancak Temel ve Kamera Önü Oyunculuk eğitimi ve 2 yıllık menajerlik hizmeti için. Canişçi ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladım ve 2 kur (4 ay süren) Temel ve Kamera Oyunculuk Eğitimlerine katıldım. Daha eğitimlerim bitmeden Gönül Dağı ve Hükümsüz dizilerinde diyaloglu olarak rol aldım. Nitelikli eğitim ve menajerlik konusunda oldukça başarılı bir ajans bence Özgül Canişçi, oyunculuk üzerine kariyer yapmayı hedefliyor ve bir yerden başlamak istiyorsanız eğer mutlaka tavsiye ederim.
- +1 yıl
@Osmanss Seçmelerde tipolojinize, proporsiyonunuza ve diksiyonunuza bakıyorlar. Tabi ki deneyimsizseniz. Eğer deneyimli ve/veya eğitimliyseniz o zaman tipoloji, proporsiyon ve diksiyonun yanı sıra aldığınız eğitim ve deneyimlere de bakıyorlar. Müteakiben de sizi, size en uygun olan çalışma modeline yönlendiriyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba
bende birkaç gün önce özgülcanişçi ajansa gittim. artık eminim ki bu tür mesajlar herkese geliyor. iş bulma sitelerinde başvurmuştum. gitrmeden önce ön araştırma yaptım netten fazla bir şey bulamadım. 2 sms ve bir tel ile çağrıldım. randem olmasına rağmen 45 dakika bekledim. göz göze gelince herkese güler yüzlü... en son kişi olarak çağrıldım ve yukarıya cıktım. bir genc benimle kısa bir görüşme yaptım. tc eposta ve doğum tarihimi not aldı. kendimden kısa bahsettim. sonra bir diyalog verdi. konservatuar eğitimi aldığımı söyledim. minik oyunumu beğendiğini söyledi. ve 1200 karşılığında sözleşme yapmak istediğini söyledi. bu sözleşmede 2 aylık eğitim, fotograf çekimi, tanıtım kartı, cd ve video çekimi varmış. öğrendimki herkese 1200 tl karşılığında bunu söylüyorlarmış. param zaten yok. olsa orada ne işim var.
birde hiç hoşuma gitmeyen şu oldu. tüm bilgilerimi yazdığı kağıdı önümü koydu ve imza istedi. insan önce okuyun der ve rica ederek söyler. güler yüzlüler ama emri vaki yapıyorlar
hızlı okudum ters birşey bulamadım ama şimdi kafama takıldı uykum kaçtı. ne imzaladım. çünkü hızlı okuyunca herşeyi okuyamadım. nedir diye sorduğumda görüşme yaptığıma dair dedi. içim rahat olması için verebilirim dedi. öyle deyince güvendim. ekme kazma derdinde olduğum için saf saf imzaladım.110 Yorumla- +1 yıl
valla bende İzmir seçmelerine gittim, tıpkı senin söylediğin gibi biri geldi karşıladı çok bekledimve görüşme olmadan önce randevu saati ayarlamıştık sadece 5 dakika geciktim ama yarım saat bekledim, benimde TC bilgilerimi aldılar ve imza istediler ben çok takıntılıyımdır. okudum görüşme yapmamız için izin kağıdı gibi birşey aslında anormal bişey yok galiba müdürlerne veriyorlar. uykularım kaçtı kafama takıldı demişsin, bişey çıkmaz o kağıttan bence canm. Başta güzeldi benle ilgli bir sürü şey sordular, ama bir yerden kalabalık herkes masasındaki kişilerle görüşüyo, ve müzik var ben ona rağmen baya dinledim yan masada da benimle aşağıda bir bekleyen bir kız vardı. allah allah diyorum bana söylediği şeylere benzer şeyleri ordan da duyuyorum, neyse bişey okuttular bana replik gibi orada baya heyecanlandım, ama kız bozmadı beni yinede acayip güleryüzlüydü, ama dayanamadım sordum ya dedim yan taraftaki kızıda ayağa kaldırdınız onada bir şeyler okutuyorsunuz? herkese aynı şeyler dedim ama ba
- +1 yıl
ama senden para istemişler diosun benden kimse para istemedi, yani fotoğraf çekimine de almadılar şu an için elimizdeki projelere uygun değilsiniz diye kibarca yollandım galiba baya konuştuk ama, yand aki kızı çekime yolluyorlardı. bana bişey demedilerde istemediler de. ? bu elenmişim mi demek oluyor?
- +1 yıl
@Büşra3405 vallahi elendinmi bilemem ama neden yapsınlar ki. Ajansa kayıt yaptırmak istediklerinden o ücreti istiyorlar. Ama seni göndermelerine şaşırdım çünkü herkesi alıyorlar sanıyordum. Başka ajansları dene. Şansın açık olsun
- +1 yıl
Değerli oyuncu ve yardımcı oyuncu arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterimki ajanslar hiç bir şekilde OYUNCU SERTİFİKASI VAR OLAN ELİNDE SHOWREEL VE CV Sİ BULUNAN oyunculardan hiç bir şekilde para talep edemez zaten ajans çatısı altında oyuncuların menajerliklerini yapıyorlar yardımcı oyuncu arkadaşlardan belki fotoğraf ya da kayıt ücreti talebinde bulunabilirler oda şöyle olur yine sizden nakit para çıkmaması lazım ilk gönderdikleri işin ücretini size vermezler sonrakileri alırsınız... bu söylediklerimi unutmayın sizden nakit olarak para isteyen ajanslara başvurmayın çünkü hiç bir şekilde iş garantileri yoktur cebinizden çıkan paranın üzerine soğuk su içersiniz...
+1 yılÖncelikle kamera karşısında tecrübesi olan bir insan olarak herkese merhaba , evet kendim bir filmde oyamadim ama baska ajanslarda figuranlik yaptım 8-9 bölüm kadar , kendim binlerce takipcim ile videolarima devamda ediyorum bu isin egitimi sadece dramadir bunu ben kendi kendime kesfettim, bende mal gibi gorusmeye gittim size gayet güler yuzlu davranmalarina lutfen saşırın , kızların marjinal giyimine şaşirin o 1200 tl parayi odesinler psikolijisidir o ikincisi bir arkadas burda konservatuar mezunu oldugu halde onuda egitim diye para demisler herkese yapiyorlar sonra bay bay ben ilk gorusmede uyandim valla kanmadim on gorusme kagidini imzaladim ama bisi cikmaz sonuçta tek sayfalik sozlesme olmaz çünkü prosedür vardir, ayrıca burdaki şu çok memnun kaldim özellikle şu şahıs yardimci oldu gibi mesajlarada inanmayin fake hesap hepsi, evet üşenmedim inceledim tek tek bende biraz insan sarrafligi varda bu ajans konusunda ilk defa boyle rastladim çünkü
03 Yorumla- +1 yıl
Diyeceksiniz madem insan sarrafligin var niye gittin gorusmeye bugune kadar 5-6 ajans a kayit oldum çünkü böyle bir sacmalikla karsilasmadim o yüzden kimse kusura bakmasinda 1200 tl ye ben kısa film cekerim 1 ayda ihtiyaclarimi gideririm, biraz mantikli dusunun normalde drama kursu 500tl dir ki icinde varsa zaten yaparsin istedigin kadar kurs al bir insan neye hevesliyse yapar ama hevesin yoksa bulasmamalasin neyse bu kadar aciklama yeter heralde bir dahakine tecrube oldu tek pismanligim günüm boşa gitti baska bişi degil
- +1 yıl
Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün özgul canişçi castin ajansının görüşmelerine gittim. Diyarbakıra gelmişlerlerdi 2 sms 1 telefonla görüşmeye direk gittim bans mesajda hiç beklemeyeceksiniz demişlerdi ama yaklaşık 1 saatten fazla bekledm. Neyse yukarı çıktığmda müzik son ses mini etekli kızlar güler yüzler vardı hep bende ortamın sıcaklığına kendimi kaptırdım başta kendinden biraz bahs et ediler öyle biraz konuştum ve bana çok olumlu konuştular, metin verdiler onu okudum bana tipin vücudun ses tonun bu oyunculuğa uygun eğitim alman gerek dediler ve onüme bırakılan kağıdı imzaladm bana snırlı sayıda kontenjanımz var dediler 100 kişi alacaklarını söylediler 1500 kişi başvurmuş neyse kasaya gittim üstüm müsait değl dedim ödemeyi yarın yapacağm dedim daha da yapmadım neyse kasaya gittiğimde o kagıttan 200 taneye yakın vardı ve daha 2 saattir görüşmeler başlamıştı orda tuzagn içnde oldugumu anladm. Neyse diyeğim ben araştırmadığm içn pişmanm. acaba %30 parayı ödeyip kurtulsammı?
- +1 yıl
@the_end_edebiyat bende gittim ama içime bir teredüt var ama bakalım hayırlısı
+1 yılAğustos 2020'den beri Özgül Canişçi Cast Agency bünyesindeyim, oyunculuğa bu ajans ile adım attım, kendi bünyelerinde verdikleri iki kurluk eğitimlere katıldım. İlk kurda temel oyunculuk odaklı teorik ve pratik eğitim aldım; ikinci kurda ise kamera önü oyunculuk üzerine daha teknik odaklı bir eğitim aldım ve çok memnun kaldım.
Daha ajansa katılalı 6 ay bile olmamışken hem Gönül Dağı'nda hem de Hükümsüz'de diyaloglu olarak rol aldım. Hem eğitim hem de menajerlik kulvarında son derece aktif ve başarılı bir ajans bence, oyunculuk üzerine kariyer yapmayı hedefleyen herkese Özgül Canişçi'yi tavsiye ederim.10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar Canışçı ajansla ben de çalıştım güvenilir ve genç bir kadrosu var aslında bu konu tam olarak sizin ne istediğinizle alakalı. paranızı vermek ve arkasında olmamak mi yoksa verdiğiniz paranızla ajans çalışanlarına ve firma giderlerine, çekim masraflarına ve yönlendirdiği oyunculuk eğitim kursuna, size yardımcı olup yönlendirmelerde bulunacak menajerinize mi gidecek bunu siz belirliyorsunuz. dediğim gibi menajerinizle alakalı sizinde takibinizle alakalı örneğin; aynı ajanstan başka bir menajer arkadaşımı ne aramış ne de telefonlarına bakmış. bende kendisine firmayı ara ve menajerini değiştir dedim amaaaan boşver dedi eğitim aldığımız arkadaşlardan birisi şu an belgesel çekimi için başladı. bana da 2 dizi 1 sinema ve 1 reklam teklifi geldi kimisinde müsait değildim kimisini, de ben istemedim
00 Yorumla
+1 yılben de bu ajansın bir üyesiyim. başta çok tereddütle gittim görüşmeye yıllarca oyuncu olmak istedim ama ajansların görevini layığıyla yaptığını düşünmediğim için hep kaçtım. ama artık içimde uhde olarak kalmasını istemiyordum ve bir gün bir mesaj geldi davet edilmişim Kayseri Hilton otelde görüşmem olacakmış başta yine gidip gitmemekte kararsızdım ama ardından aradılar randevu saatimin uygunluğunu falan sordular o kadar ilgili o kadar ciddi geldi ki gitmeye karar verdim. görüştük danışmanım ayşe hanımdı çok şık ve çok ilgili bir hanımefendi beni bilgilendirdi aklıma takılan bütün sorularımı yanıtladı. birlikte bir sözleşme yaptık. sözleşme sizi korkutmasın aslında bu bir hizmet sözleşmesi size alacağınız hizmetleri listelemiş sunmuşlar aslında hem sizin hem de onların haklarını korumakta bu sözleşme. bir eğitim aldım kaliteli kurumlar ve kaliteli eğitmenlerle çalışıyorlar. ajansımdan ve danışmanımdan çok memnunum yıllarca sanırım bekleyerek iyi yapmış ve şu an doğru bir karar vermişim.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlar ben özgül canişci ajansa geçen yıl antalya dan kayıt oldum. bu ajans oyunculuk eğitimi veren gerçekten işini hakkıyla yapmaya çalışan bir ajans Modern Sanat Akademi de Çiğdem hocamdan eğitim aldım gayet kaliteli ve tamamen kamera önüne yönelik eğitimler aldık. danışmanım ebru hanımla sürekli irtibat halindeyiz ve projelerle ilgili sürekli bilgi alıyorum her defasında yılmadan ilgilenip güler yüzüyle tatlı diliyle bilgilendiriyor. biraz da sizlerin kayıtlı olduğunuz ajansla irtibatınınızı koparmamanız gerekmekte sizler bilgi almak ve kendini geliştirmek istedikçe onlar elinden geleni yapmakta zaten. projede oynadın mı derseniz hayır henüz yer almadım 5 tane proje teklifi geldi 3 üne ben katılamadım 2 sinde de yönetmen seçmedi ama oyunculuk benim çocukluğumdan beri hayalim asla pes etmeyeceğim ve doğru bir ekiple çalıştığımı düşünüyorum kesinlikle gelip görüşüp tanışmanızı tavsiye ederim
00 YorumlaFamily Ajans'a kaydolurken menajer görüşmesinde menajer size zaten alacağının paranın gittiğiniz setten 2 ay sonra yatacağının bilgisini veriyor ve 2 ayda bir düzenli olarak ücret hesabınıza yatıyor aynı zamanda bende oranın oyuncusuyum ve oldukça memnunum diğer para tuzağı olan kıytırık ajanslar gibi değil çok güvenilir biz ajans :)
00 Yorumla
+1 yılYaklaşık 5 Ay önce Özgül canişci cast ajansının modeli oldum. Güzel prosedürler vardı. Yani Bizlere butik menejerlik hizmeti veriyorlar. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım cast ajansı diyince hepimizin akına farklı şeyler geliyor haklı olarak piyasa belli. ama ajanslar olmadan da bu bağlantıyı malesef bulamıyoz. 3 projede yer aldım 5 ay içinde. İnşallah da devamı gelir. Bu benim için iyi bir başlangıç oldu. Tüm özgülcanişci ailesine teşekkür ederim. Biraz daha fazla projelerde yer alırsam daha da mutlu olcağım :D
03 Yorumla- +1 yıl
@elacancan Değerli oyuncu ve yardımcı oyuncu arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterimki ajanslar hiç bir şekilde OYUNCU SERTİFİKASI VAR OLAN ELİNDE SHOWREEL VE CV Sİ BULUNAN oyunculardan hiç bir şekilde para talep edemez zaten ajans çatısı altında oyuncuların menajerliklerini yapıyorlar yardımcı oyuncu arkadaşlardan belki fotoğraf ya da kayıt ücreti talebinde bulunabilirler oda şöyle olur yine sizden nakit para çıkmaması lazım ilk gönderdikleri işin ücretini size vermezler sonrakileri alırsınız... bu söylediklerimi unutmayın sizden nakit olarak para isteyen ajanslara başvurmayın çünkü hiç bir şekilde iş garantileri yoktur cebinizden çıkan paranın üzerine soğuk su içersiniz...
+1 yılozgulun adamlarından bırısı mutlaka bu benı Agırlayan tesekkur ederım dıyen tıp gulsah hanım fılan olm bırakın bu s ıslerı adam gıbı ısınıze bakın ben cok ıyı bır yonetmenın kardesıyım benı bıle oynatmıyor arkadaslar bunlar hep lamer ıslerı guclerı para tuzagı mılletı dolandırmayın adıler sızın yatacak yerınız yok herkesten para alıp kacın bır gun sızı enselerlerse sasmam canıscı kanmayın boyle seylere mıllet sahtekar hepsıde saygılar...
11 Yorumla- +1 yıl
Valla hacı haklısın olumlu yorum yapan hepsi onlardan. Valla bugün bana da mesaj geldi ardından aradılar görüşmeye çağırdılar şu saatte felan diye ben dedim pazar isim var saati ileri geri atabiliriz dedi ugrayabilirsem uğrarım deyip kapattım. Daha önce gene mesaj gelmişti sanırım gene bu ajansti biraz araştırdım herkesten kayıt parası veya menajer parası deyip cebe atıyorlar sanırım sizi arayacaz deyip oyaliyorlar sanırım aklıma yatmadığı için gitmicem. Para tuzağı beyler. Adamın parası olsa niye başvursun ya da neden başvurayim bide üstüne para alıyorlar şaka gibi :)
+1 yılBen tüm ekibin samimi olduğuna inanıyorum. Sonuçta garantisi olmayan bir sektör. ama tabikide hepimizin içinde umut var :) Bu ajans ile 2 yıllık bir çalışma gerçekleştirmiştim. geçtiğimiz haftasonu eğitimler başladı. ve birbirinden tecrübeli hocalar ile tanıştım. Eğitimler gayet eğlenceli gecicek anlaşılan. herkese bol şans.
00 Yorumlamerhaba.. bn dün secmelere gittim. görüşme cok iiyi gecti beğendiler ortamda insanlar da iyydi
hiç deneyimm olmadığı halde. sözleşme yapldı 1 yllık cekim oldu replikler okutuldu falan...750 tele menejerlik hizmetne imza attm. sonradan bikac yoruma baktm bazı arkadaslar para tuzagı falan demişler. moralim bozuldu cok.:(. gercekten öylemi acaba bnim aydnlatrmsnınız...03 Yorumla- +1 yıl
Geri takip atabilir misin ela bu konu hakkinda soru sorcamda
özgül canisci ajansla 6 ay önce çalısma fırsatı buldum öncelikle çok güzel ağırladılar fotoğraflarım ve audation çekimim oldu. 3 ay sonra dönüş yaptılar biraz geç oldu ama çok güzel bir projede yer alma fırsatı buldum. Cast Danışmanım gülşah hanıma benle ilgilendiği için tesekkur ederim.
03 Yorumla- +1 yıl
@cetinn10 Evet, iki aylık bir eğitim veriyorlar. İki aylık eğitim bir kur ediyor ve eğitimin sonunda bir sertifika veriyorlar. Ancak önemli olan verdikleri sertifikadan ziyade eğitimin niteliği bence. Ben Özgül Canişçi bünyesinde aldığım eğitimden çok memnun kaldım, oyunculuğa dair ilk eğitimim olmasına rağmen ajansın eğitimi sayesinde audition verebiliyor, sunumlarda yer alıyorum. Ki şu ana kadar iki rolü kaptım gönderdiğim auditionların seçilmesi sayesinde.
Özgül Canişçi'nin eğitimlerine güvenebilirsiniz, alanında nitelikli isimlerle çalışıyorlar.
merhaba, bugun benı de aradılar gorusme ıcın cagırdılar sızce gıtmelıyı mıyım? Oraya gıdınce ne yapıyoruz ya da bızden ne yapmamızı ıstıyolar fotograf cekımı vs ve ucrett alıyorlar mı?
10 YorumlaBen belli bir süredir gidiyorum ve herkes güler yüzlü ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar eğitimler ise çok güzel eğlenceli geçiyor bir çok ajans varken neden bu ajansı seçtim çünkü güvenilir ve çok iyi bir kadroya sahip
00 Yorumla
+1 yılÖzgül canişçi denen kadın profesyonel bir dolandırıcıdır. hiçbir referans sunamadılar aylardır üyesiyim.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBen Konya'dan Başvurdum bu ajansa Ajans Güvenilir 10 numara İşlere imza attılar oyuncu Belgem mevcuttur Büyük işlere imza atacağımız düşünüyorum Ajansa Ve ekiple çalışmaya devam ediyorum
00 YorumlaÖzgül Canişçi Cast ve organisyondan bugün beni de aradılar görüşme için randevu verdiler sizce görüşmeye gitmelimiyim gerçekten paramı teklif ediyor yardımcı olur musunuz bu konu da bana
02 Yorumla- +1 yıl
ya bir düşün baksana herkesi davet etmişler. para tuzağı bunlar boşuna paranızı ve vaktınızı harcamayın
- +1 yıl
@emreyazc34 eğitimde güzel bir performans çıkarırsan ve yeteneğin varsa neden para tuzağı olsun?
muhtreşem bir ajans Çok güleryüzlü ve samimiler birçok referansları ve çalıştığı yerler var. Daha çok güzel işler çıkcak :)
03 Yorumla
+1 yılÇok profesyonel ve sağlam bir ekip. çok güzel ağıladılar beni, daha birçok projede yer alcağmı düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim süper bir ajans,
02 Yorumla
+1 yılMerhaba canisci cast a tekrar başvuru yaptın mı ne oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Kayıt sırasında neler oldu, ne istendi. Aşamalar hakkında bilgi verir misiniz?
Ve kayıttan sora hiç deneme çekimi vs. hiç bir şeye çağırılmadınız mı?
+1 yılArkadaş lar beni de aradılar bugün eskisehir de görüşme var gitmelimiyim sizce?
02 Yorumla- +1 yıl
Ben gittiim, seni bilgilendireyim gitmeden önce fikrin olsun. Öncelikle çok yakışıklısın, kilon ve boyun da uygun ayrıca ses tonunda iyi. Ancak eğitim almamışsın bu nedenle 1200 TL karşılığında bir eğitim alman gerekiyor böylece bu işi yapabilecek duruma gelebilirsin. Çok fazla düşünme fırsatın yok, iş aramaya gittiğin yerden böyle bir para talep edilir mi yahu. O kadar parayı o sürede bulabilsem zaten neden orda olayım ki ben. Egomu tatmin etmek için mi? Bu nedenle @Gercekcilik1'in yaptığı yorumun altına imzamı atarım. Ama sen yinede git, gerçekten herkese aynı şeyi söyleyip söylemedikleri merakı içerisindeyim.
- +1 yıl
@herbie_callum ben de gittim ve benzer nedenlerden ötürü seçildim. Başta tereddüt etmeme rağmen ajans ile iki yıllık, eğitimli bir sözleşme imzaladım. Henüz 6 ay olmamasına rağmen şu an 2 farklı projede diyaloglu rol aldım ve verdiğim hizmet bedelinden fazlasını kazandım.
Eğer ki oyunculuk üzerine kariyer yapmayı planlıyorsanız bence Özgül Canişçi en doğru adreslerden bir tanesi. Hem eğitim kalitesi konusunda, hem de menajerlik hizmeti konusunda.
tavsiye edermisiniz buluşma saatini mesajla bildirdiler
00 Yorumla
+1 yılSadece para tuzağı başka hiç bir şey değil ...
11 Yorumla- +1 yıl
En başta ben de bu tereddüte düşmüştüm ancak ajansa katılalı henüz 6 ay bile olmamışken iki tane iddialı projede rol aldım. Hem Gönül Dağı hem de Hükümsüzde diyaloglu olarak oynadım.
Bence çok ön yargılı yaklaşıyorsunuz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen castin ajasnlarına güvenmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Neden
Family dolandirici bir ajanstir dikkat ediniz
00 Yorumla
+1 yıltanınmıyo
00 Yorumla
+1 yılHayatları yalan
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!