Arkadaşlar dün form doldurdum bugün dönüş sağladılar mesaj ile aşşağıdaki gibi bir mesaj gönderdiler sizce verdiğim para boşuna mı gitmiş olur yoksa güvenilir bir ajans mıdır fikirlerinizi almak istedim
Aynı mesajı banada attılar aynı ajanstan 3 gün önce aradım benden 100 tl yatırmamı istediler internette araştırayım dedim firmayı çoğu kişiye aynı mesaj atılmış kısacası boşuna hayal kurma insanların duygularıyla oynamak çok kolay
Para tuzağı mı bunların hepsi yani zor durumdayım açıkcası maddi manevi olarak bir dönüm noktası arıyorum yalan değil ancak güvenemiyorumda var mı bildiğin bir kaç ücretsiz cast ajansı veyatta boşa mı bu ajanslar
Tabi ki Ücretsiz Ajanslar var. Para tuzağı o iyi çocuklar. Koskoca yapım şirketi benimkisi o bile kendi dizisinde oynatmadı filminde oynatmadı IMC Ajansa girmiştim oda para tuzağı.
Açıkcası facebookta bir arkadaşıma daha böyle mesaj gelmiş form doldurduktan sonra bende o vesileyle gönderdim başvuru formunu bildiğin ücretsiz cast ajans hangisi acaba?
Onada form doldurdum family ajans siteleri var 100 lira bir ücret istediler benden 1 senelik için 4 ayda bir fotoğraf çekimi yapılacak yarın menajerimiz izmire gelicek görüşme yapılacak dedi
Gelen mesajda İstanbul'da yapılacak görüşmeler falan yazıyor aramadım daha mesajda yazıyor yol konaklama bize ait diyorlar açıkcası biraz olumlu gibi geldi ancak her kurnazlık beklenir bunlardan
En İyi Cevaplar