+1 yılKişinin kendine bakması kadar doğal bir şey olamaz. Kadın ya da erkek fark etmez; kendisi için bakım yapar. (Fark edilmek, öz güven, işi gereği vs vs vs bireyi bağlayan tercihtir) Nedense insanlar bakımlı insanları süzmek, hatta kadınsa dedikodusunu yapmak bize de oldukça yaygın.
Güncelleme yaptığın yazıya istinaden düşünceni iyi ifade edemediğini düşünüyorum :) Kusura bakma! Bir kadının erkeğin ayalarına yapışacak kadar tarik olabiliyorsa kesin psikiyatrik sorunu vardır. Kaldı ki "TECAVÜZ SUÇTUR!" , "Kimsenin rızası olmadan bir başkasının bedenine dokunamaz." diye yazabilseydin daha yürekli bir sosyal mesaj vermiş olurdun.01 Yorumla
Soran+1 yılerkekleri görüp tahrik olan bayanlar var , bu aya meselesi değil , çok yakışıklıdır , karizmatiktir , çekicidir , zaten dış güzelliğe istinaden yaptım bunu ve canlının doğasında vardır etkilenmek , ama tecavüz ün suç oldugunu belirtmek daha cazip hale geliyor insanlara, yasaklar insanları gizli gizli dürtüyor, kimisi şeytan vesvese yapıyor diyor kimisi heycan yaşayabilirmiyim , ama TECAVÜZ ün onur kırıcı insanlık dışı bişey olduğunu ancak kendilerini kadın gibi ters pozisyonda düşündürerek verebilirdim, onur kırıcılık ve insan dışılık asla suç gibi cazip gelmiyor insanlara , sadece bu duyguyu yaşamalarını istedim
En İyi Cevaplar
+1 yılEger soruda ignelemeye calistiysan iyi olmus. Mini giyenlere tahrik tahrik diye dolanip hakli olmaya calisan abazalara inat..
15 Yorumla- +1 yıl
Igneleme yok direkt sormus
- +1 yıl
@electroworld soruda erkekler her giydigimize karisiyor biz de de ayni duygular var tarzi bir cumle goremiyorum? Demekki ignelemis.
Soran+1 yılÇuvaldızı sokuyorum ama anlayan fazla yok :)
Soran+1 yılGüncellemeye yorum alabilirmiyim :)
- +1 yıl
Haklisin
önce biz niye süsleniyoruz süslü erkek hiç görmedim ama insan önce aynaya baktığında bir tatmin olmak ister eline yüzüne bakmak zaten sünnet kızları tahrik etmek için değil yani ha beğenilmek her insanın hoşuna gider yalnız ben kendim için söylüyorum kendim birşeyi beğeniyorsam isterse herkes yakışmamış desin ben giyerim kendi tatminim önemli benim için...
yorumuna da katılıyorum herke güvende gezmeli bu ülkede (bizim size tcavüz etmemiz kısmı için nerdeeee diye içimden geçirmedim değil hani..:)))) Şaka bir tarafa Kardeşliğe insanlığa yakışır bir şekiilde yaşamımız dileğiyle amain inşallah diyorum...01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için :)
kimsenin dikkatini çekmek niyetinde değilim ancak düğünlerde ya da bir iş görüşmesine gittiğimde ya da özel bir gün olursa doğru ve yakışan bir elbise giyerim yoksa günlük hayatımda öyle değilim bakım mutlaka var ama kimseyi tahrik edecek değilim tahrik olmayınız ben artık bayanlarada o gözle bakmıyorum başka şeyler düşünüyorum kendimle ilgili nefsimin kötü düşüncelere yöneltmesine izin vermiyorum..
13 Yorumla
Soran+1 yılAferin sana :)
- +1 yıl
bayan ya da erkek sonuçta hepimiz insanız ve Allah katında hepimiz din kardeşiyiz ama insanlıktan nasibini alamamış kişiler var bu ülkede ve dünyada, açık giyinen ya da kapalı da olsa dikkatini çeken bir bayan gördüğünde kendisininde bir kardeşi annesi ya da teyzesi olduğunu unutup laf söyleyen kişiler var ben onlara şunu soruyorum aynı şeyleri sizin kardeşinize ya da annenize veyahut teyzenize söylese tepkiniz ne olurdu kendinize ya da yakınınıza yapılmasını istemediğiniz bir şeyi neden başkasına yapıyorsunuz sonra cinayetler, kavgalar oluyor... genelleme yapmak istemiyorum yalnız sözüm herkese değil sadece bunu yapanlaradır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Açıkcası kızların bu şekilde hayvancasına kıstırılmasının sebebi güzel giyinmeniz, yüzünüzün güzel olması veya havalı veya fit olmanız değil, tamamen poponusu memenizi teşhir etmenizden dolayıdır. Direkt olarak cinsel uzvlarınızı erkeğe gösterirseniz kaçınılmaz olucaktır tabi ki. Bizim de nefsimiz var iron yaparak biz size niye tecavüz etmiyoruz demişsin; o soruya gelecek olursak bana bir erkeğin yüz güzelliğinden ve kaslarından başka (dipnot:kas cinsel organ değildir) dışarıya ilgi çekicek neyi var? Varsada erkeğin malı ortadadır sözü olmasına rağmen biz tenimizden vüdumuzdan bir parça görünmesin diye kendimizi kasıyoruz siz rahatsızınız ama, dekolte vb. Siz kaslı erkekleri seksi olarak görüyorsanız o sizin sapıklığınız Biz kendimizi siz kadınlar kadar etimizi açık arttırmaya sunmadığımız için bize tecavüz etmeniz zor birşey.
15 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir araba gösterildi sana, çok hoşuna gidiyor, sahibi arabayı övüyor sana, araba çok çok güzel, senin paranda yok ama, arabayı kaçırıp sürmeyi denermisin yoksa böyle saçmalıkmı olur o araba bana ait değil, hırsızmıyım ben dersin
- +1 yıl
MÜkemmel bir yorum @Cartney. Bir erkek atlet bile giyerken çekinebiliyor, ama kadınlar maşallah memelerin ucuna kadar açacak neredeyse. Hiç de çekinmiyorlar.
Bu arada böyle düşünenler sadece "yobazlar" falan değil, tipime bakarsanız hiç de öyle bir gruba dahil olmadığımı anlarsınız.
Soran+1 yılarabayı çalmak zor ama bir insanın onurunu gururunu çalmak kolay , benzetmemdeki ayrımı ve kıymeti malesef yapamamısız
Vermissin ince ince sosyal mesaji ama ginede bisey deyismiycek bu zaman ahir zaman insanlar insanliktan cikti sen simdi bu zihniyetteki bu tip insanlara deyil bu sekilde iyneli konusmak keser sapi soksan ginede icindeki pisligi arindiramazsin kisiligini deyistiremezsin bu yuzden zalimler icin yansin cehennem
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüp belki ufukları gelişir, iki taraflı insan olduğumuzu hatırlarlar diye yaptım, düzelşrler bence, sadece görüş açılarını genişletmek lazım :)
Bence burada başka bir amaç var :D Galiba şu sözü eleştirdin. " Kızlar bizi azdırıyo onlar niye okadar açık giyiniyolar hep onların suçu " bu söze karşılık yazılmış bir soru BENCE
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bir sence, empati için yazdım :)
- +1 yıl
Ama şimdi şöyle düşün sadece bir kaç erkeğin azması değil tüm erkekler böyle. Birde tartının öbür tarafına bakalım. İşe bakki nerdeyse tüm kadınlar erkekten kolayca etkilenmez yani nebilim azma durumu olup direk üstüne atlamazlar. Bak mesele örnek verim. Açık olcam bir bayan gelse cinsel ilişki için teklif etse çoğu erkek reddetmez kimsede yalan söylemesin. Ama bir bayana bu teklif gelse reddeder. Yani bu örnekten bile aradaki farkı anlayabiliyor olman lazım :) Dogustan bir yapı bu :)
Soran+1 yılBize ailemizde bu insandır, senin erkek kardeşin baban dayın var onların da aile şerefi gururu var diye. öğretilmedi, yanınızda bbirkız olmadan tek gezmeyin artık :)
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz , şo erkek şo şakıl süslenir şo erkek şo şakıl. Ha aralarında bir fark vardır erkak kas yapar güşlenir kadın tecavüz etmak ister, ha tacavüz dönyanın kötülüğü olabilir amma lakin erkakta öyla değildir. E yorumlamam bu kadar hayırlı işler 😁
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme benim gibi düşünen, kızlar çok, birgün tecavüz edecez, medyadan bizi destekleyecekler, erkekte kendine dikkat etsin diyecekler
- +1 yıl
Yapamayacağınız şeyleri konuşmayın derim :))
Soran+1 yılkirletip atcaz seni, toplumda seni suçlayacak, ahahaha :)
- +1 yıl
Çok ironiksin tebrik ederim seni :)
- +1 yıl
Hepimiz kardeşiz bu tecavüzler ne diye aahali tey tey tey :))
Vücut geliştirince fiziksel olarak bütünleştiğim, tam hissettiğim ve kuvvetlendiğim için psikolojik olarak rahatlama sağlıyor. Kendin ile ilgili bir şeyi geliştirmen seni olumlu yönde etkilemez mi? Spor yapınca psikolojik doygunluğa erişiyorum, bu da iyi hissetmemi sağlıyor.
00 Yorumla
+1 yılerkekler süslenmez canım gayler süslenir... erkekler bakımlı olur...
12 Yorumla
- +1 yıl
evet oldukça başarılı bir sosyal mesaj olmuş... bu dediğinin gerçekleşmesi için evvele türkiyediki beyinciklerin büyük değişime uğraması gerek... cahillikte hudut tanımayan bir toplumuz malesef... özgecan için eylem yapanlara dahi saldırıda bulunup taciz eden büyük bir çoğunluk var... sen düşün...
+1 yılerkeklere tecavüz etmek? sanırım baban senin gibi çocuğu olduğu için şeyine dava açmıştır,
12 Yorumla
- +1 yıl
KARDEŞLİK MESAJI bu da benden gelsin o zaman
https://www.youtube.com/watch?v=sVPClIDbS58 :)
tahrk etmeye değil de kızların gözüne hoş gelelim diye yapıyoruz. sen şimdi bakımsız götlü göbekli bir herifi kabul eder misin?
12 Yorumla
Yaptığın ironi etkileyici, bunu düşünmen bile çok güzel. Gelelim ana soruya, Aynı yaşlardaki bir kızın, bir erkeğe tecavüz etmeye kalktığını düşünmeye çalıştım de, şu an kendimi 200 km/h hızla duvara çarpmış gibi hissediyorum, beynim durdu :D :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAfrikada örnekleri var gazetelere çıkmış örnekler neden kimse örneği mantıklı bulmuyor, :)
- +1 yıl
afrikada (nijerya, zimbabve vs.) ülkelerden arkadaşlarım var burada. onlar da anlatıyorlar. bir erkek başına 7-8 kadın düşüyor nüfusta. yani kadın sayısı çok fazla. ana erkil sistemi mevcut. yani aile düzeninde aile reisi kadındır. aileyi kadın geçindirir ve yönetir. moğolistanda da ana erkil sistemi mevcut. ama bular eski kültürlerinden dolayı oluşan bir durum. bizde böyle şeyleri neden düşünemiyoruz bile söyleyeyim; bzim kültürümze göre aile sistemimiz ATA erkil dir. yani erkek geçindirir, yönetir. bu olaylar kültürle alakalı ;)
Soran+1 yılataerkil toplum tecavüzü asla önplana çıkarmadı, sadece yönetim biçimi lider erkek seçildi, olaylar olamaz demişsin :)
www.haberci53.com/.../..._tecavuz_ediyor_h3767.jpg
www.porttakal.com/resimler/618000/618612_1.jpg
https://www.istanbulhaber.com.tr/d/news/184863.jpg
www.kibrismanset.com/.../...ecavuz_etti_h52983.jpg
bak haber mansetlerine , bu ana erkil toplum değil yoldan çıkmış , insanlığını kaybetmiş toplumun bireyleri :)
Soran+1 yılDüşünemiyorum demiştin örnek vermek için yaptım, sana kötü bişey demedim :)
gücün yeterse tecavüze buyur :D olmucak şeyleri söyleme süslenmeyi geç güzel kokmam saçlarım şekilli ve temiz olması kendimi rahat hissettiriyor beni beğenen böyle beğensin bir kız için süsleniyo değilim temizlik imandan gelir...
03 Yorumla
Soran+1 yılSoru ile güncelleme farklı :)
Soran+1 yılgöz kayması masum bir olay , ama temas etmek insanlık dışı :)
- Gündem konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBen kendim için yapıyorum kendime olan güvenimi arttırıyor
12 Yorumla
- +1 yıl
Bunun ne erkek olmakla ne kadın olmakla alakası var güçlü olan güçsüzü ezer her konuda bunu suçunu birbirimize atmaktan ise ilerde doğucak çocuklarımıza daha dogru bir eğitim vererek daha doğru bir psikoloji ile yetiştirirsek belki bir gün birbirimizi ihtiyaçlarımız olmadanda sevebiliriz
+1 yılneden süslenmesin sorusu daha mantıklı bence :D kendine bakanı böyle yargılar soru sorarsın bakmayanla muhattap bile olmazsın insan yerine koymazsın :D napak biz dostum sen söyle nasıl mutlu olucaksın onu yapalım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsan kimliğinde gizleniyoruz, bizim gerçek kimliğimizi dışarı çıkartmayın, yanınızda sizi koruyan bir kız olsun yapmayın uyarıyorum sizi :)
- +1 yıl
sözlü tacize maruz kaldım da daha fazlası olmadı henüz ama eskiden evim erenköy kız lisesinin karşısındaydı az çok içinizdeki canavarlada tanıştım beni rahatsız etmedi şahsen :D fazla saklamayın sizde biraz gösterinde biz kurturalım şu canavar damgasından :D
- +1 yıl
benzer bir konu hakkında ki yorumumu kopyalayıp yapıştırıcam buraya konu tecavüz değil ama görüşümü az çok anlarsın
- +1 yıl
keşke herkes benim gibi düşünse senin gibi kızlar da utanmak zorunda kalmasa. aslında seni utandıran ufak bir bakış değil. içine düşenler veya bakarken düşündükleri. . her mini etek giyen bacak göstermek için giymiyo hoşuna gidebilir, rahat ediyo olabilir vs. ben biraz doluyum bu konuda bir erkek olarak beni rahatsız ediyo sevgilimin giysisine karışmak karışmak istemiyorum yanımda istediğini giyebilir ama ben yokken dikkat et diyorum zihniyet rahatsız edici bakışlar sebebiyle. . görüş bildirenlere bakıyorum kendilerine bir kız baksa zevkten 4 köşe olurlar bir hafta unutmazlar çok hoşlarına gider, kaslı bir vicudu varsa sergilemek için elinden geleni yapar kışın ortasında kısa kollu incecik badiyle gezer ama aynı hareketi kız yapınca gösterme sende ne meraklısın vsden kaşar damgasına kadar uzar mevzu. bu ayrımcılıktan başka nedir? bir erkeğe bakılması hoşuna giderse kızında kensine bakılması hoşuna gidebilir. ve vicudunun beğendiği bir kısmı varsa sergilemek en doğl hakkı.
Peki Siz niye g*tünüzü başınızı açıp kıvırta kıvırta yürüyorsunuz? Daracık, incecik, kısacık, transparan elbiseler giyiyorsunuz? bu yaptıkların biz erkekleri tahrik etmek değil mi? Erkekleri yoldan çıkarmaya mı çalışıyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılSana kızlar hayvanca tecavüz edecek bir gün, sonra bazı kızlar diyecek, idam edilsin ama erkekte haketyi, şeriat gelseydi bunlar olmazdı diyecek, ben uyarıyorum
çifte standart var o konuda, yorumlara bak.
parçalayın beni, tecavüz edebilirsiniz, yiyin beni yazanlar var :))11 Yorumla
Soran+1 yılİroniyi çok az kişi anlamış malesef ;)
nasıl bir kafadasın sen:) Allhtan göbekli bakımsız erkeğim:))
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaa :)))
Güzel görünmek sizin ne kadar hakkınısa bızımde hakkımız sız makyaj yapıyorsunuz biz spor olay bu :)
10 Yorumla
+1 yılAynada düzgün bir insan görmek istiyoruz bazen bizde. Senin bu düşüncene göre biz de gidip süslü güzel kızlara tecavüz etmeyi düşünmemizi normal karşılaman gerekli o zaman değil mi? Senin bu düşüncen yoldan çıkmış gibi duruyor.
02 Yorumla
- +1 yıl
Beni taciz ediyorlar hala :(
illa belli edecekler varlıklarını onlar her kıza bakıyolar bizimde onlara bakmamız için ilginç yöntemler deniyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılBizi kandıramazlar ama :)
+1 yılSırf siz öyle şeyler düşünmeyin diye yapmıyorum ben yoksa yapardım.
13 Yorumla
- +1 yıl
Okudum okudum merak etme ama cevap verilecek bişey değil ben sadece sorunun mizahına uydum.
Soran+1 yıl:))
+1 yılBayanlar neden süslenırse verecegın cevap alacagın cevaptır
13 Yorumla
- +1 yıl
cok guzel dusunceler :)
- +1 yıl
anca agzına saglık dıyebılırım sımdı buna :)
BENCE SEN BİR ERKEKSİN VE DÜŞÜNDÜKLERİN TAM OLARAK BUNLAR ABAZA SENİ
17 Yorumla
Soran+1 yılBizimde hayvani duygularımız olamazmı, neden sadece erkekler haklı bu konuda
- +1 yıl
Katiliyorum
Soran+1 yılEmpati yaparsınız diye yazdım ama, saf ım benim :)
Her şeyi tahrike bağlamak doğru değil. Sen erkekleri tahrik etmek için mi makyaj yapıyorsun bilemem ama ben kendimi daha iyi hissettiğim için süsleniyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılNefsin yok mu senin, ailede bu senin erkek kardeşin, baban dayın olabilir ayıp diyemi büyüttüler, kandırma bizi, :)
Soran+1 yılmalesef bayanların da insan olduğunu , sadece cinsellik için araç olmadıklarını göremiyor kimileri
+1 yılSizde karar verin adam bakimsiz oluncada iy ne tipsiz dersiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılHayvan gibi yetiştirildik, tecavüz edebiliriz heran, giyinsinler ama dikkatli olsunlar, :)
- +1 yıl
Bacim ne ettin sanki adamlar etek giymişde altan salamis gibi gaza gelmissin :D
- +1 yıl
Simdi gözüme girdin bak
Sizde ayni vucut hatlarinizi belli eden taytlar bady ler giymeniz sartmi.. olacak o kadar artik. ama tecavuze ugrayan erkek sessizligini koruyo ;)))
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir araba görsen ya da araban olsa , herkese ballandırarak özelliklerini anlatsan , biri gelip bana niye anlattı bu deyip alıp kaçırsa arabanı ne hissedersin, araba çalınması mı kötü , bir kızın gururunun çalınmasımı
+1 yılKimse için ugrasmam. kişinin kendine saygısı varsa bakımlı olur.. Ve bu başkalarına da saygıdır...
07 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeklerine dikkat et, onlar çiçek tir koru onları, bir kız gelip kşrletmesin onu, söle bide kapansın :)
- +1 yıl
Erkekler mi :) tekili bile yok ama olursa sevgili öyle yaparım ;)
- +1 yıl
Kimse herkese tecavüz etmemeli:) cinsiyet meselesi değil karakter meselesi. bigün tacize tecavüze ugrayan sizin bacınız anneniz de olabilceğini unutmayın. Allah göstermesin tabi ama lütfen hepimiz insannlıgımızı koruyalım ;)
Soran+1 yılkatılıyorum hepimiz insanız , insanlığımız ön planda olmalı herzaman :)
- +1 yıl
Teşekkür ;)
Soran+1 yılben teşekkür ederim yorumun için :)
şahsen ben kendim kimseyi tahrik etmek için yapmıyom aynaya baktıgımda manzara kötü olsun istemiyom :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bizimki göz değilmi dikkat et kendine, yapma zorlanıyoruz :)
- +1 yıl
evet şimdi ben senın görüsünü savunmuyom sebebi tecavüz ü her erkek yapmaz. benm cevremde kmse yapmaz tek bir kişi harıc onu fena halde dvdüm zaden.. herkese bu şekilde yaklasmak dogru degıl. türkiyede biçok tecavüz olayı oldugu dogru fakat türkiyede milyon erkek yakısıyo hepsıne bu suclama dgru degil :) mesaja gel merk ettım senın dusuncelerını.
+1 yılO kadar etki ediyor yani :)
Bence sen alev almışsın buz arıyosun.05 Yorumla
Soran+1 yılGizli hayvanlar var kızlar arasında, heran tecavüz edebiliriz dikkatli ol :)
- +1 yıl
Puahahaha
Kız şimdide benimi gözüne kestirdin :))
- +1 yıl
Evet hak veriyorum. Çok kötü ve insanı insanlıktan çıkartan bir durum.
Lakin bu konuya etraflıca bakın nedenlerini de incelemek gerekir. Buna insanlarımızın cahilliği, erkeklerin hem din hem yaşantı olarak ön planda ve söz sahibi olmalarının yanlış yorumlayarak kendilerinin her şeyi yapabilir zannetmeleri, tabi kızlarımızın bazılarının cok tahrik edici giyinmeside tetikleyici olabilir ama aklı başında gerçek bir erkek böyle bir acizliğe yönelmez. Kesinlikle savunulacak bir tarafı olamaz. - +1 yıl
güzel yorum :)
+1 yılEvet efendim ben kızlarımızı düşündüğüm için göbekliyim zaten adsadaas
15 Yorumla
Soran+1 yılAferin sana :)
- +1 yıl
Yaşasın göbekli erkeklerin egemenliği :p
- +1 yıl
Yoruma açık m değil , haklısın diyeyim ben :D
Gündem konusunda 415 cevap paylaştı. bizim burada senin gibilere yiyemeyeceğin yarr... altına yatma derler
07 Yorumla
Soran+1 yılOfff aynı kafadan hayvanlar gibi hissettim senle beni :)
Soran+1 yılBiz tecavüz edip sonra suçu size atcaz, ailenin yüzüne bakamıyavaksın ahahaha :)
- +1 yıl
sen bel çok altı düşünüyon amca :)
bende fitnessla uğraşıyorum biri öyle bişey yapacak tecavüz kucakladığım gibi uçururum valla -_-
06 Yorumla
Soran+1 yılOffff toplu tecavüze adaysın, direnme sakın
Soran+1 yılBenzin döküp yakıp, parçalayıp ormana atıcaz sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılama tecavüz etmiyorsunuz?
neden etmiyorsunuz?
ayıp ediyorsunuz.
lütfen bize tecavüz edin.
neden süslenir sorusuna gelirsek?
aynada kendimi yakışıklı gördüğümde özgüven tavan, karı kız için değil yeminle :(16 Yorumla- +1 yıl
l*n oğlum ahahaha😂😂
Soran+1 yılKızlar süslendiğinde tecavüz edilmek içinmi süsleniyor, sizde öylesiniz tenhada fazla gexmeyin :)
Cevap sahibi+1 yılhade canıııım
bu yaşıma geldim daha gel de sana tecavüz edeyim diyen
bir dişi görmedim :(
bunlar bana mı denk gelmiyor
yazık bana.
lütfen bana tecavüz et.
https://www.youtube.com/watch?v=QSyAEZd_taE
Soran+1 yılErkeklere gelince, erkekler insan diye hatırlanıyor kızlara gelince hatırlanmıyor, biran rol değiştirelim dedim :)
Cevap sahibi+1 yılvelev ki ironi ben hala tecavüz etmeni istiyorum.
ben pek ironi olduğunu düşünmüyorum hala, alt tarafta kızın biri yoksa ironi mi dedi de senin de aklına geldi, neyse ironi yaptığını varsayıyorum.
şimdi abicim veya ablacım farkındaysan tecavüz edebiliriz dediğinde sadece başşşak geçiyorum, sence neden?
tecavüz edemeyeceğini biliyorum.
peki tecavüz edebileceğini düşünseydim bu durum değişir miydi?
sanmıyorum.
tecavüz vakalarında asıl suçlu tecavüz edendir, bunu tartışmak bile abes kaçar.
yalnız şöyle de bir durum var ki mağdurun davranışları da etkendir bu konuda.
sen şimdi muhtemelen falan yerde tecavüz edilen 3 yaşındaki çocuklar nasıl davrandılar da tecavüze uğradılar diyeceksin ama bunlar kıstas değil. onları yapanların insan içine çıkarılmaması lazım zaten.
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılneden kadın mini giyer neden kadın saatlerce saçını başını makyajını yapar neden kadın ayakkabısından tut saçındaki tokaya kadar renk uyumuna bakar kadın neden yapıyorsa erkekte ondan yapar
11 Yorumla
Soran+1 yılbakımlı kadın görünce , kadının kendisine saygıdan değil, çevresini tahrik etmek isteyor diyen erkekler var , bayanları anlamaları amaçlı empati sorusuydu bu :)
+1 yılKizlarda cok fena parfum sikar, dekolteli acik giyinir, goguslerini belli edecek dar elbiseler giyer o zaman bizde tecavuz meyillisi olalim sacmalikmi ya
06 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde aynısı, şortla gezer, bağrını açar, birgün başlarına bişey gelecek
- +1 yıl
Beni kizdirip soyle konusma erkek taciz tecavuz meyillisi olunca suc erkegr biniyor sizin acik giyinmeniz tahrik etmeniz azdirma egonuz felan susun lutfen
Soran+1 yılEvet bizde hayvanlaştık, insan olduğumuzu unuttuk, bizde edeceğiz, sinşrlensen nolcak, erkeklerin onuru gururu, aile serefiyle oynaycaz :)
- +1 yıl
O zaman sende acik giyin bir tecavuze ugra aklin basina gelsingelsin. Tecavuz ve olum olaylatini duydukca erkegim diye utaniyorum ama siz boyle yaptikca hakediyosunuz
- +1 yıl
düşüncen güzel ama onu yazana kadar bana verdiğin cevaplar tepkimi çekti ben tecavüz taciz yanlısı değilim olmadım da desteklemedim de ama bana anlattığın düşünce yapısıyla devam edersen gerçekten yanılıyorsun
+1 yılkaslı erkekte fantezim direkt tecavuz diyorsun sorgusuz sualsiz :))))))
02 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okumsdınmı
- +1 yıl
yoghh okumadım sorun yok :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar erkekler gibi değil. Görmekten etkilenmiyor, dokunmaktan ya da kendisine dokunulmasından hoşlanıyor diye biliyordum.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyorsun, kadınmısın
Cevap sahibi+1 yılYok okuduğum yazılarda öyle yazıyordu. Hatta bunun anketini de yapmışlar.
Soran+1 yılOo hangi şirket, hükümete yakın olmasın dikkat et :)
Cevap sahibi+1 yılTecavüz edeni savunacak değilim. Ama benim için ölçü İslam dinidir. Doğru olan İslam'ın bildirdiğidir. İslam'da tecavüz günahtır ama kadınların örtünmeden dışarı çıkmaları da günahtır. Kadınların, "ben dilediğim gibi giyinirim. Erkekler gözlerine sahip olsun" demeleri yanlıştır. Erkeğin fıtratına aykırıdır. Erkek açık kadından etkilenir. Açık bir kadına bakmamak yiğitlik ister. Bunu her erkek başaramaz. Kadını da, erkeği de yaratan Allah sınırları çizmiştir. Herkes bu sınıra uyarsa sorun da çıkmaz. Uyulmazsa bir yerden patlak verir.
Soran+1 yılİslamda nefis terbiyesi çok önemlidir, oruçların amacı budur, islam nefsi terbiye etsin diye çok uğraşır, erkekler değil tüm insanlar nefsini terbiye ederse, karşıdaki bayan veya erkek, anne bacı, baba kardeş gibi görürse tahrik olayı biter, islamda hep bu ön plana getiriliyor, karşıdaki hristiyan olur, ateist olur Budist olur, dine bağlı olmaz, bizim gibi düşünmek. zorunda değil, nefis terbiyesi burada devreye giriyor,
sizde tayt giyiyonuz onlarla sizleri bir araya koyak devletin nüfus planlamasına katkıda bulunun
07 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme bizimde nefsimiz var hayvan i duygularımızı tutamıyoruz
Soran+1 yılİnsani değil hayvani duygularımız bu, tenhada erkek gezemiyecek artık :)
+1 yılAmaçları belli zaten, sorsan saglıklı yaşam için derler biz bilmiyoruz sanki amaçlarını.
14 Yorumla
Soran+1 yılEwet bir gün bir kaç tanesini kıştıracam tenhada, nefsimize hakim olamıyoruz
- +1 yıl
Kol kası yapmakla olmuyor işler, karakteri yoksa kendiside tırt. :) ;)
- +1 yıl
Benim beynim senin güncellemeni kaldırmaz, kısa devre yapar Matmazel. :) ;)
kendim için yapıyorum sporu kız benim vücuduma bitiyorsa da ne yapabilirim çok isteyen gelip diyebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılKıllı ağzı kokan, dişler çürük kızlarımız var, bir gün kaçırabiliriz seni, istememe iğrenme, onur şeref gibi kavramlarını hiçe sayarak direnirsen çizerek zorla yapılacak sana, hormonalarımız tavanda şu an :)
Soran+1 yılgaleri8.uludagsozluk.com/.../...-kizlar_586322.jpg
umarım birgün böyle bir kız tarafından tecavüze ugrarsın :)
+1 yılçok güzel bir oyun :D güzel bir mantıkla ilerlemişsin tebrik ediyorum :D üşenmedim siteye giriş yaptım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığın için teşekkür ederim :)
Üzerinde mi zıplayacaksın, nasıl tecavüz edeceksin? Ben de vücut geliştirmeye gidiyorum ancak valla bol giyiniyorum...
03 Yorumla
Soran+1 yılDirenirsen benzin dökcez üstüne, bizi savunan i birsürü gazeteci var, suçuda sana atcaz sonra, çok direnme bence :)
+1 yılKendim için yapıyorum sporu.
Siz nasıl kendinize bakıyorsanız, erkekler için değil kendiniz için bizde öyle.
En azından bende öyle.02 Yorumla
Soran+1 yılAramızda nefsine hakim olmayan hayvan i kızlar var, dikkatli ol yinede, gazetelerde erkekte açık giyinmeseydi diye derlerse üzülme :)
hıc suslenmedım sadece bakımlı olmaya calıstım bı amacım yok kımseye begendırmek ıcın kendımı benı begenen boyle begensın
04 Yorumla
Soran+1 yılKızlar da öyle kendisi için süsleniyor, ama tecavüz bizimde hakkımız, bizde hayvani düşüncelerimiz olmalı, gazeteler neden yayınlamıyor, kızlarımızın nefsini zorlamayın diye
+1 yılKendini iyi hissetmek için bakım şart:) Genelde kızlar için yapılıyor o vücutlar:)
11 Yorumla
Soran+1 yılmr loba loba :)
Valaha cok yakuşukluym her halimle , doğal halim öyle yani benm çok çekici yim lanet olsn :O
02 Yorumla
+1 yılaaa ne kadar ayıp ben birkere sporu kendim için yapıyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme kızları etkilemek için yapıyorsunuz,
- +1 yıl
etileniyorsa onlar bilir ben sevdiğim için yapıyorum ki çok yerdede faydasını görüyorum :)
Siz neden makyaj yapıyorsanız o yüzden.
Tecavüz mü? Deneme bence :)06 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin nefsi var bizimki yok mu,
Soran+1 yılSizi koruyan kızlarla gez, yoksa çok tecavüze uğrarsın :)
+1 yılsöyle değim kendine güvenemeyen gösteri ile kız tavlamaya calısan kızlarda bol makyaj ve seksilikle erkek tavlamaay calsıan aynısıs :)
04 Yorumla
- +1 yıl
sen onu taciz ve tecavüz eden şerefsizlere söyle tatlım
Soran+1 yılEmpati yapmadın sanırım
- +1 yıl
yok işim olmaz empati ile
+1 yılsen allahtan erkek değilsin... birde erkek olsan yeminle çoşkun olurdun bu kızların nasıl giyindiklerini görmuyormusun?
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere tecavüz edecez bizde, içimizde hayvan var bizimde, insanız diye kimliğimizi saklıyoruz, kızlar nefsine hakim olamayacak dikkatli olun :)
- +1 yıl
o dediğin bu ülkede olmaaz...
- +1 yıl
güncellemen de olmaz bu ülkede ahlaksızlık normalleştikçe bunlar olmaz
Kendimi rahat hissediyorum , öz güven tavana filan çarpıyor :)
00 Yorumla
+1 yılBakımlı olmayı seviyorum kızlar için değil kendim için bakımlı oluyorum asdfghjkl
01 Yorumla
Çok yakışıklı olduğum için tüm kızlar beni görsün diye yapıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHayvani duygularımız var bizim nefsimizü zor tutuyoruz, dikkatli ol :)
+1 yılKendimiz için süsleniyoruz. Sizin babanız, abiniz, dayınız yok mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme, bizim nefsimiz var :)
- +1 yıl
Yapmayın, etmeyin. İstediğimiz gibi giyinip, dışarı da çıkamıyoruz.
- +1 yıl
Okumama gerek yok ki. Başından beri farkındaydım.
+1 yılgüclü olmak icin yenilmemek icin kimse kimseyi hor görmemesi icin
06 Yorumla
Soran+1 yılAma tahrik oluyoruz, yapmayın böyle
- +1 yıl
bizde tahrik oluyoruz napalım kucaklıyıp evemi atak :)
Soran+1 yılGizli videonu çekip ailede göstermekle tehdit edebilirler, tüm şerefini yerle bir edebilirler, dikkatli ol, annen lızkardeşinle git biyere giderken :)
- +1 yıl
tehtit amacı neki kendiyle zorlamı ilişkiye sokturcak beni sıkıntı yok yatakta duvardan duvara fırlatırım tehtit flanda edemez yiğiyosa etsin :)
- +1 yıl
haklısın diyorum :)
sizin yüzünüzden avrupa yakasına toplu taşıma ile geçemiyoruz.
06 Yorumla
Soran+1 yılDikkatli giyinin sizde :)
Soran+1 yılAynen, erkekler giyiniyor ama elletmiyor, neden böyle yapıyorlar, salyam akıyor konuşurken :)
Göbekli olduğuma sevimdim..
14 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek senin gibi olmalı zor tutuyoruz kendimizi :)
Güzel görünmek için. Kendim için. Kadınlar için değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar süslendiği zaman bizim için süsleniyor diyen erkekler var ama :)
+1 yılKendilerini normal hallerinde beğenmedikleri için kızlar daha fazla süsleniyo zaten...
02 Yorumla
Soran+1 yılcevaplar.mynet.com/.../...2d-b4b9-0cd6421eb255.jpg
Sen bu adamı normal görüyorsun bide bizim gözümüzde gör :)- +1 yıl
Kim demiş normal gördüğümü...
+1 yılErkek kedi kuyruk sallamadıkça dişi kedi peşinden gitmez derler kanıtı.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya, bizim havçyvani duygularımızı körüklüyorlar, bazen insan olduğumu unutuyorum, Allahtan kız hakimiyeti var, insan diye savunuyorlar beni :)
Düşüncelerini çok sevdim seninle sohbet etmeyi cok isterim ama gizlisin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi görüşümü sevdin , sorumu yoksa dalga geçtiğimi itiraf ettiğim güncellememi
+1 yılsüslenmek değilde bakımlı olmak gerekir bakımlı olmak iyidir
01 Yorumla
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat